24 nov 01, 02:15:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 384 385 [386] 387 388 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511787 alkalommal)
0 Felhasználó és 46 vendég van a témában
rencsacsa
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5775 Dátum: 10 dec 11, 09:04:01 »

Véleményem szerint nem valószínű, biztosan van egy határ. Éppen ezért nem nyomja el a személyiségüket. Mert túl sok embert támasztott fel. De nem vagyok ebben biztos, ha valaki tud, mondhatna mangaszámot. De nekem ilyesmi rémlik. Ergo, minél kevesebben lesznek a feltámasztottak, annál hatékonyabban tudja használni az erejüket.
Naplózva

Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #5776 Dátum: 10 dec 11, 10:49:36 »

ha elnyomja az elmét, akkor kevesebbet (karaktert) tud használni, de azokat nem tudják "megváltani", nem érik el a lelki megnyugvást. Minél többet irányít, annál szabadabb az akaratuk, még ha így is azt teszik amit ő akar, de ez esetben megtérhetnek a lelkek. Ahogy az történt Sai tesójával és Sasorival is. Ha Itachit vagy Nagatot visszahozza, őket maximális bábként kell irányítania. Hisz ha egy csepp szabadakarat is lesz bennük, és Itachi esetleg Sasukéval, Nagato meg narutoval találkozik, ugyan az történne mint Sai-nál. Ergo kőkeményen le kell fogni a tudatukat, hogy csak gépek maradjanak. Bár úgy vélem Sasuke valszeg FMS-el fog tudni pecsételni.. így szerintem ezek a harcok Narutora fognak várni.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5777 Dátum: 10 dec 11, 11:44:38 »

Ha Nagato nem is, Itachi egészen biztos hogy be fog kavarni Kabutonak, feloldozást nem nyerhet mert mindene a béke és látva a dolgok mostani állását... enyhén szólva sem úgy alakulnak a dolgok ahogy eltervezte. És itt jön be az Ajándék amit Narutonak adott, ami majdnem biztos hogy saját magának szól, egyfajta biztosíték neki egy ilyen esetre. Mindig mindent eltervez, 100% hogy ezt is számításba vette.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5778 Dátum: 10 dec 11, 12:22:07 »

Én annak örülök a legjobban, hogy végre tisztázva lett az a dolog, hogy a megidézéshez szükség van valamire az áldozatól. Tehát DNS kell a megidézéshez és nem csak valami kimegyek a lélekvilágba és befogom a lelket cselekedet. Jó néhány halottnak ez a szerencséje és így Kabuto esélytelen a megidézéséhez. Bár az is elég problémás, hogy hogyan gyűjtötte be ezeknek a ninjáknak a DNS-ét akiket megidézett eddig. Van jó pár olyan személy is köztük akit nem az útszélén kapartak el.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5779 Dátum: 10 dec 11, 12:26:57 »

Hát figyelj, Orochhimarunál otthon lehetett ez meg az a spájzban.  Pojén
Na jó, Kabuto szövege alapján legalábbis nagyrészt maga szerezte be, de csak meg tudta oldani valahogy. Végülis, csak információkra votl szüksége hhozzá alapvetően, azokkal meg jól el van látva.

Egyébként tényleg érdekes ez a vérminta dolog, de szerintem ez másrészt a benen maradt esetleges chakra miatt is érdekes, mert talán az kell a halott megtalálásához.
Viszont nem csak a dns minta alapján épül újra a test, mivel nem genetikai jellegzetességek is kifejlődnek (lásd Nagato kifehéredett haja, soványsága, vagy Kakuzu varratai), tehát a lélek és a minta együttes hatása az új test megformálása, amivel egyébként szerintem szép kerekek a dolgok.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 11, 12:44:14 írta STM » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5780 Dátum: 10 dec 11, 13:16:49 »

Na igen mert most néhány dolgot letisztázott Kishimoto barátunk. De emlékszel milyen viták voltak ebből, hogy nem kell hozzá semmi csak megfogni azt kész. Azért láthattad, hogy milyen előkészületek kellettek a megidézéshez. De amikor azt a sok ninját megidézte akkor semmi ilyen rituálét nem csinált csak előrángatta a koporsókat.

Mellesleg nem tudom, hogy figyeltétek e, de Kabutot nem érdekli a Sharingan mert nem fél tőle, de a Rinnegantól viszont fél és nagyon is tart tőle.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5781 Dátum: 10 dec 11, 13:54:50 »

Hát, a sima sharingannál azért kicsit komolyabb pusztító erő a rinnegan. Sőt, tulajdonképpen a mangekyounál is. Igazából a sharingan genjutsu képessége miatt még így is attól is ugyanúgy kéne tartania, de talána  rinnegan, ami egy oylan hatalams, ismeretlen, misztikus erő a szemében, és most koccan vele először, jobban meghatja.

A koporsókban lévő halottak nyílván már fel vannak támasztva, és a koporsó csak a szállítási, tárolási eszközük, amiben szépen szundikálva várják, hogy használják őket.
Régebben azt gondoltam, a koporsóban csak előkészített/félkész feltámasztások lehetnek, és a végső megidézéssel teljesedik ki a jutsu, de msot mrá elég egyértelmű a helyzet.
Éppen most bezsélt róla Kabuto, menyni gondja is volt azokkal a  feltámasztásokakl, és hogy nem sikerült mind azonnal.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #5782 Dátum: 10 dec 11, 13:56:40 »

Na igen mert most néhány dolgot letisztázott Kishimoto barátunk. De emlékszel milyen viták voltak ebből, hogy nem kell hozzá semmi csak megfogni azt kész. Azért láthattad, hogy milyen előkészületek kellettek a megidézéshez. De amikor azt a sok ninját megidézte akkor semmi ilyen rituálét nem csinált csak előrángatta a koporsókat.

Valószínűleg ha már egyszer megidézett valakit a rituáléval akkor azt utána talonba tudja tenni a koporsókban, ha emlékszel akkor Deidarát is csak visszaküldte oda amikor a Tsuchikagéval harcolt, szal akiket csak "előrángat a koporsóból" azokat már egyszer korábban megidézte csak épp nyomott egy pause-t rajtuk amig nem kellenek.

Megelőztél STM Nevet
Naplózva

hali
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5783 Dátum: 10 dec 11, 14:53:28 »

Mellesleg nem tudom, hogy figyeltétek e, de Kabutot nem érdekli a Sharingan mert nem fél tőle, de a Rinnegantól viszont fél és nagyon is tart tőle.

Igen,és még valami..ezek szerint Kabuto szerint Tobinak nincs EMS-e,hiszen akkor azt is megemlítette volna,nem csak a rinnegant..hiszen a kettő közel áll egymáshoz.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5784 Dátum: 10 dec 11, 17:06:12 »

Chakra: Méh pontosan a Kyuubi kaland előtt kérdezi és válaszol rá Naruto. Aztán ő maga pecsételte le Rikodou jutsujával.

Válaszomat lásd itt: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=72.msg553469#msg553469
Mert ebben a témában már OFF. ^^

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #5785 Dátum: 10 dec 11, 18:11:35 »

Igen,és még valami..ezek szerint Kabuto szerint Tobinak nincs EMS-e,hiszen akkor azt is megemlítette volna,nem csak a rinnegant..hiszen a kettő közel áll egymáshoz.

Szerintem elég egyértelmű volt eddig is, hogy nincs neki, réges régen használta volna már, de Konan ellen biztosan. Egyébként csak nekem gyanús, hogy Uchiha Shisui-t orba szájba emlegetik de "VÉLETLEN" pont az ő holttestét nem találta kabutó? Nevet Ezzel most nem Tobira akarok csak célozni, hanem, hogy ő tuti szmbejön még velünk valamikor.
(ugyanis elvileg Itachi megölte, de nem mutatták szal lehet, hogy valójában nem, de ha így is lett vonla elvileg vízbe fulladt és az Uchihák megtalálták szal nem lehet elérhetetlen helyen a holtteste....)
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 11, 18:13:19 írta Exkirion » Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #5786 Dátum: 10 dec 11, 19:47:15 »

A holtteste utána Danzouhoz került ,ugye a szeme végett .Szóval van rá esély hogy ő dugta vagy pusztította el.
Még annak ellenére is ,hogy orochimaru "műtötte" meg Danzout.
Naplózva
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5787 Dátum: 10 dec 11, 20:41:34 »

Bár Orochimaru kísérletezett Danzou-n szerintem nem az ő műve a Shisui szemének beültetése, mivel uchihák legyilkolása előtt ment el a faluból, hogyha Rin is át tudta ültetni a sharingant szerintem nem kell egy Orocsimaru ehhez a művelethez.

és ugye Shisui holtteste Konohában van ami miatt nem szerezte meg szerintem, Amellett hogy Danzou mindent lepecséltelgetett( Sai nyelvét , magát ) fenetudja mennyire elérhető a DNS-e, szerintem pont ezért számolt Kabuto csak a Danzouban lévő szemmel.
Naplózva

Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5788 Dátum: 10 dec 11, 21:01:36 »

Hát Shisui már valszeg nem az ismert konohai temetőben van mert azt kabuto már 3 szor felásta volna . Mostani képességeivel neki ez nem akadály.
 Szerintetek Tobi lemásolta a sharingannal az edo tenseit ? Majd ő támasztja fel shisuit meg Jirayat. Azért arra kiváncsi lennék honnan tudta Kabuto h jiraya a tenger fenekén fekszik azt csak pein tudta.
Naplózva
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #5789 Dátum: 10 dec 11, 21:50:14 »

Olvassa a mangát... Pirul

SSS hozzászólásán meglepődtem és talán ez áll a legközelebb az igazsághoz Nevet
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
Oldalak: 1 ... 384 385 [386] 387 388 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins