24 nov 24, 11:34:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 383 384 [385] 386 387 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2553542 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
gerimaster
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5760 Dátum: 10 dec 10, 18:44:20 »

Igaznádiból a narutóban a chakta szó már elég tág, láttunk chakra szörnyet(bijuu) szipla jutsut, Orochimaru chakrája is egy kicsit megplasztikáztatta Kabutót(meg más is). És akkor mért nem fejében sugárzott szét Shisui chakrája, mért pont a vállától a karjáig?
Naplózva

CsTibi
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5761 Dátum: 10 dec 10, 18:50:22 »

Lehet, hogy azért mert csak a jobb karjában voltak sharinganok.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5762 Dátum: 10 dec 10, 18:57:28 »

A legértelmesebb magyarázat az, hogy mint tudjuk, egy uchiha testben igazán félelmetes erő a sharingan.
Danzou ezt tudta. Így felcsatolta magának Shisui jobb karját, majd teletűzdelte sharinganokkal.

Ezért látható az egész karjában Shisui félelmetesnek tartott, egyéni chakrája.

Ui.: Nem vagyok benne biztos, hogy ez nem off.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5763 Dátum: 10 dec 10, 19:16:23 »

Dant-c, rossz emberről beszélsz, aki összehozta Danzout, az ugye Orochimaru volt, csak a pontosság kedvéért. Egyébként az alapján a  kép alapján az arca egy része is meg lehetett plasztikázva.
Naplózva
cunyi7
Újonc
*

« Válasz #5764 Dátum: 10 dec 10, 20:03:07 »

Sziasztok! én most regisztráltam. Bocs én most nemtok hozzászólni azelőbbiekhez, viszont lenne 1 "érdekes" kérdésem:
Vanszerintetek vmi összefüggés rikudou nyakán/nyaka környékén található 6 jel között és a naruto nyakán/nyaka környékén található 6 jel között? tisztára ugyanazok + naruto végülis rikudou pecsételését is tudta hasnálni + még sokminden...túl sok a véletlen...nagyon kíváncsi lennék a ti véleményeitekre Mosolyog
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5765 Dátum: 10 dec 10, 20:06:18 »

Tobi elmagyarázta Narutóéknek, hogy miért őt és Sasukét "választotta ki a sors". Szerintem ahhoz lehet köze, azt szimbolizálhatja, (a vállán lévő Uzumaki szimbólumok mellet), hogy Naruto melyik oldalt is képviseli. Vagy nekem valami hasonló jön le ebből.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #5766 Dátum: 10 dec 10, 20:09:52 »

Szerintem meg az lehet az, hogy valószínű ő a rikodou utódja, ezen azt értem, hogy csak ő lehet képes elérni rikodou szintjét:)
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #5767 Dátum: 10 dec 10, 20:30:02 »

Nagyon remélem hogy kabutó igazat mond.Hogy miért?Mert ez lenne az egyetlen olyan technika,amely rendkívül erős,és nincs kockázattal a használójára nézve.Kicsit idegesítő,hogy minden rendkívüli technikának van egy hatalmas mellékhatása.Jó lenne,ha lenne egy ilyen kivétel.
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #5768 Dátum: 10 dec 10, 20:36:14 »

A legértelmesebb magyarázat az, hogy mint tudjuk, egy uchiha testben igazán félelmetes erő a sharingan.
Danzou ezt tudta. Így felcsatolta magának Shisui jobb karját, majd teletűzdelte sharinganokkal.

Ezért látható az egész karjában Shisui félelmetesnek tartott, egyéni chakrája.

nem az uchiha test/chakra a lényeg.. az csak a fején lévő 1 db Shisui szemhez kellet. A karokban lévő sharinganok az izanagit szolgálták. Az izanaginak nem Uchiha DNS vagy chakra kell. Hanem az első Hokagéjé. De tény volt benne Shisui DNS-éből is. Hisz a fején lévő sharingan Shisui sharinganja, csak Shisui chakrályával teljes. Ezt láthattuk a találkozón.. szemkontaktus nélkül tud befolyásolni másokat. Szal igen.. sanszos hogy megvan neki Shisui DNS-e.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5769 Dátum: 10 dec 10, 20:46:58 »

öhm, nem nagyon értem, hogy mire irányul a kérdés, de birom, hogy 5-10 percenként bedobsz vmi olyat amit már túltárgyaltunk...
hát én bírtam ezt a részt, naruto sztem hipp-hopp megtanulja a jutsut, és azzal, hogy kishi most ennyire tobi oldalára billenti a mérleget, én egyre biztosabb vagyok benne, hogy végül kabuchimaru fogja átvágni őt és nem fordítva.
ami még nagyon tetszett, az az, hogy végre egy kis elismerést kapott a második hokage is, nekem mindig szimpatikus volt ránézésre (  Nevet ) de az első királysága miatt ő mindig háttérbe szorult.
most legalább megtudtuk, ő találta fel a "világ legerősebb jutsuját"...
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5770 Dátum: 10 dec 10, 20:47:31 »

Abból ítélve, amikor rátámadt Kisaméra, és kapásból kificamodott a bokája, valószínűleg nem.

Bububo:
Jogos, igazad van.
Amikor Tobi felvilágosította Konant a megölése előtt, olyannyira szárazan és megemészthetetlenül adta elő a meséjét, hogy asbzolút nem maradt meg bennem.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5771 Dátum: 10 dec 10, 21:27:48 »

Igazából mindkét út kell hozzá, úgyhogy részemről elsősorban emiatt volt ott a Shodaime arca is, a hús nagyrésze viszont Shiushié volt. Vagy éppen eredetileg Danzoué, ötvözve a másik kettővel, de ha az egész tele volt Shiushi chakrájával, az csak jelent valamit.

Az első hokage "izanagija" meg nem Izanagi. Az első hokage ereje, és a sharingané együtt adnak ki valamiféle Izanagit, de a saharingan, Uchiha chakrástúl van oylan hangsúlyos, mint a Senju vonal. Főleg, hogy az Izanagi valamilyen szinten elvileg genjutsunak számít.
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #5772 Dátum: 10 dec 10, 22:37:00 »

Viszont egyvalamit furcsállok:tobi miért nem tud semmit ez edo tenseiről?Eddig nem volt olyan technika,amiről ne tudott volna valamit.Szerintetek is furcsa ez? Gondolkozik

Ebben valóban van valami.Bár ugye az ő fénykora után jött a második a támasztgatásával,amikor madara istentudja hol volt.Lehet,hogy akkoriban nem is élt,vagy éppen egy pecsétben éldegélt.Róla legközelebb yondaime korában hallunk,szóval kiesett egy bizonyos nagyságú idő.Azután megint szunyókált egészen nagyjából Sasoriig.Mivel elég elzárt környezetben történt az összecsapás orochimaru és harmadik között így maximum csak orochimaru mesélhetett volna róla.Ő pedig nem volt az a beszédes típus.
Viszont annyit biztosan tudott,hogy orochimaru képes feltámasztani embereket,mert Kabutonál nem azon lepődött meg,hogy feltámasztotta fél akatsukit,hanem hogy egy bizonyos személyt támasztott fel.
Amúgymeg azért ismer ennyi ősi technikát,mert ő maga a történelem.Edo tensei később lett kitalálva.
Naplózva

Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #5773 Dátum: 10 dec 11, 01:04:10 »

Ha jövő héten Gaara hadosztálya csap össze az ellenséggel akkor Shikamaru is szerepelni fog.. Mosolyog Várom már nagyon.
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #5774 Dátum: 10 dec 11, 08:45:25 »

Amúgy szerintetek lehetséges lenne hogy kabutó akármennyi halottat meg tud idézni? Hmm?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 383 384 [385] 386 387 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins