24 nov 24, 03:38:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 376 377 [378] 379 380 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2548848 alkalommal)
0 Felhasználó és 153 vendég van a témában
traavis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5655 Dátum: 10 nov 28, 17:51:34 »

Miért kéne ahoz chakra? Senki sem említette. Ez az Edo Tensei tulajdonsága nem a lelkeké/testeké amik meg vannak idézve. Juura annyira el vagy szállva az Edo Tensei-től, hogy az már idegesítő komolyan. Ettől még baromira nem lett Isten Kabuto...
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5656 Dátum: 10 nov 28, 17:52:50 »

Mi? Mit nevezel te technikának? Azt hogy Kishi a manga kedvéért mindenféle nonsense baromsággal teletömi ezt a jutsut? Nem kell ezt Kabuto számlájára írni...
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #5657 Dátum: 10 nov 28, 17:59:19 »

Hát szerintem max az ujbóli idézésre kell csak a chakra.
Mivel nyílván nem kabuto ad nekik chakrát , mert enyi ember feltölteni chakrával, még narutonak sem menne.
Tehát vagy a test chakráját használják fel, amit áldozatként használnak, (amit való színünek tartok)
vagy pedig csak idézéskor megkapkapják a chakra menyiségüket is.
Én ink az első állításomat tartom valószínünek, és ugye akkor az is jön ehez, hogy nem minden test jó a lélek meg kötéséhez.
Csak azok,  akiknek legendő chakrájuk van .
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #5658 Dátum: 10 nov 30, 19:29:13 »

Szerintem nem csak az idézésekre kell a chakra hanem, ha már a tudatukat is irányítja ahhoz is kell
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5659 Dátum: 10 nov 30, 21:04:37 »

Gondoljatok csak a fuuton rasen shurikenre.
Naruton kívül senki sem tudja megcsinálni, Kakashi mégis szemléltette sőt el is magyarázta Narutonak, hogy mit és hogyan kellene csinálnia és bumm Naruto meg tudja csinálni Kakashi meg nem pedig ő sokkal jobban érti az egész folyamatot, s mégis képtelen azt a gyakorlatba ültetni.
Ez csak puszta fizikai korlát, lehet hogy Bee tud egy jutsuról amit ő ugyan nem képes végrehajtani, de pontosan ismeri annak működését és ezt fogja megtanítani Narutonak.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #5660 Dátum: 10 dec 01, 00:17:19 »

Naruto edzése, edzésének eredménye titok lesz vagy az olvasók előtt nyílt lappal megy majd háborúba? ááá...

A dagi csávó aki Deidaráékkal volt még simán bekavarhat főleg ha rendelkezik az egyik vérvonal képességgel amit a filmben Hiruko mutatott.
Vihar nem lehet, mert az a villám ország vérképessége... maradt 3om amiből az acélt simán a föld shinobihoz kötöm és mivel nem tűnik valami gyorsnak és csakraérzékelő típus is ezért a csakra elszívós vérvonala lehet, ami elméletileg a csakrafonalakat is elszívja(remélem) sőt még Deidarából is kiszedi a villám elemű csakrát(remélem Ördögi).
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
jocoo
Chuunin
*

« Válasz #5661 Dátum: 10 dec 01, 00:37:23 »

Biztos, hogy lesznek új képességei. Főleg azért, mert a kilencfarkú irányításához, hogy kapcsolódik az a pecsételő jutsu amit Naruto egyszercsak megtanult? Meg az a hülye érzékelés...sehogy. Ebből következik szerintem, hogy Sasukenak is lesznek új képességei.

Naruto pecsét technikájába szerintem ne kössünk bele... Ez ugyan olyan mint pl a sharingan a vérükben van. A különbség az hogy "Sasuke" tudott erröl a épességről és el akarta érni... Naruto viszont semmit sem tudott róla és ha nem az anyukája vezeti rá erre akkor kb sosa tudta volna elvégezni szerintem:p
Remélem a dagi chakra érzékelő csávó nem kavar be mélyrehatóan a dolgokba... kiváncsi lennék más csatákra is nem csak erre ez szerintem igy volt jó lelettek zúzva azt csókolom... /ezzel nem azt mondom h könnyű ellenfelek voltak, de Kankuroék ismerik ezeknek az embereknek a képességeiket és hatástalanítani tudjáköket/
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5662 Dátum: 10 dec 01, 08:47:34 »

Nos végre időt szakítottam a manga elolvasására Nevet. Nagyon jó kis fejezet volt, bár itt a végén egyáltalán nem tetszett, hogy Kankurou kioktatta Sasorit hmm. Mókás véleményem szerint mindegy, hogy nyer kettejük közt akkor is ég és föld a különbség Nevet.
Naplózva
CsTibi
Újonc
*

« Válasz #5663 Dátum: 10 dec 01, 20:57:30 »

1 háborúban, vagy akár 1 harcban is, nem az a lényeg, hogy ki az erősebb hanem, hogy ki a felkészültebb, és ez a történelem során be is igazolódott, amikor Hitler belekötött a Szovjetunióba, bár a végén beletört a foga, de akkor is szép teljesítmény volt.
Naplózva
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
*

"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."

« Válasz #5664 Dátum: 10 dec 01, 22:35:47 »

naruto-kun.hu oldalon megtalálod...
mellesleg a manga ugyan úgy mint a naruto. hetenként szokott kijönni..
Nyilván manga előbb jön mint a naruto rész

ne idézd az előtted szólót ... Mosolyog

Illetve nem elég "felkészülni" mivel a nagy kihívások hirtelen jönnek, mikor már magabiztosak vagyunk.
Sok esetben "nem szabad alábecsülni a másikat ennyi a titok lényege.
Elemezni kell az ellenfelet.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 01, 22:39:58 írta Dj ToX!c. » Naplózva

"...Soha de soha az életbe...

...ne következtess elhamarkodottan..."
CsTibi
Újonc
*

« Válasz #5665 Dátum: 10 dec 01, 23:58:19 »

A felkészülés nem az, hogy csak azt elemzed amit eddig csinált. A megszerzett tapasztalatokból megpróbálod kitalálni, hogy vajon milyen ütőkártya lehet még és, hogy mit várhatsz tőle az elkövetkezendő harcokban.
Naplózva
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5666 Dátum: 10 dec 02, 00:04:42 »

Ez szép és jó, viszont tapasztalatokat nem lehet "felkészíteni" csak hogy ha már volt részed ilyen dolgokba, az meg nem a felkészítettséget jellemzi, hanem a tudást.
Ha narutot vesszük akkor ő mindig a reményre,néha egy kis tudásra támaszkodik amit elsajátított, illetve az álmaira.
Ha egy ellenfelét nézzük akkor ő felkészülhetett arra hogy ő meg fog halni a harcmezőn, viszont arra nem számított hogy milyen ellenfele lesz.

Noha vegyük kakashit, ő megfontolt személy,átgondol mindent, taktikailag is kiváló, megfigyeli több szempontból az ellenfelét.
Viszont ez is már taktikán alapszik, hogy,hogy selejtezi ki az ellenfelét és tud meg róla dolgokat.
Naplózva

CsTibi
Újonc
*

« Válasz #5667 Dátum: 10 dec 02, 00:25:08 »

Persze, hogy tapasztalatokból lehet csak felkészülni (és a tehetségesek ezt már az első összecsapás alatt megszerzik), de a jelenlegi szituációban van tapasztalata a "jó" oldalnak, hiszen minden Akatsukissal harcoltak már, + a zombi ninjákat is személyesen ismerik.
Naplózva
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5668 Dátum: 10 dec 02, 00:53:18 »

Ez igaz, hogy a falu már tapasztalat útján felkészült arra hogy mik lehetnek.
Viszont pein jutusjára se jöttek rá amit használt, még tsunade is kérdezgette hogy
mit művelhet, mire készül.
Ezért mondom, hogy a felkészületlen ninja , nagyobb tetteket vihet végbe.
Mivel az életben is rögtönözni kell.
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5669 Dátum: 10 dec 02, 21:24:36 »

Hm. Régebben mondtátok hogy ha naruto használni kezdi a 9 farkú erejét, akkor megjelenik az a nyaklánc jel ami rikodu senninen van. de ha jobban megnézittek, akkor az a sharinganba lévő kis pötty. Lehet h ez azt akarja jelenteni h ellenáll a sharingannak vagy ilyesmi, persze ez csak feltételezés, de majd meglátjuk
Naplózva

Oldalak: 1 ... 376 377 [378] 379 380 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins