24 nov 01, 00:22:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511058 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Zsoc
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kellemetlen...

« Válasz #5640 Dátum: 10 nov 26, 16:07:56 »

Zsoc, egy az, hoyg Orochimaru nem halt meg, kettő, hogy Kimaimaro semmiképpen nem hinné el róla, három, hogy ha esetleg mégis elhinné, akkor is tovább akarná képviselni az akaratát Kabuto kezei alatt.

Először is Oro barátunk nem nagyon rohangál sehol éppen a shinobi világban, kettő  pedig hogy mindenki úgy tudja hogy halott. Harmadszor pedig azért volt ott a nagy nagy nevető szmájli mert poénnak szántam.

Egyébként akik meg vannak lepődve a harc gyors befejezésén azoknak szól, hogy igazából az akatsuki tagok 1v1ben alkottak nagyot, itt viszont erről szó sincs. Dei és Sasori ketten próbálták megoldani a dolgokat, ráadásul el is voltak maguktól  szállva. Ezzel szemben a shinobi haderő a haláluk óta sokat fejlődött, komolyan vették az ellenfelüket és csapatban dolgoztak..
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5641 Dátum: 10 nov 26, 16:24:24 »

Pontosan ez a lényeg. Ez egy háború. Kankuruo nagyszerűen hangolta össze és használta ki az emberei egyedi képességeit. Időben adta a parancsokat és az emberei azt jól hajtották végre. Ezzel szemben Deidaráék úgy harcoltak mint a gerillák. Mindenféle kommunikáció nélkül, egymástól teljesen függetlenül, összehangolás nélkül. Ez nem müködik egy háborúban.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #5642 Dátum: 10 nov 26, 17:14:04 »

Madara problémára visszatérve: ugye ő lenyúlt Hashirama testéből egy darabot. A Mokutonnal simán újranöveszthette a végtagjait.

Most a Köd érzékelő elindult, vagy hoz pár havert vagy egyedül megpróbálja kiszabadítani Sasoriékat. Én az utóbbira tippelek, bár egyedül nincs sok esélye.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 26, 17:14:45 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
CsTibi
Újonc
*

« Válasz #5643 Dátum: 10 nov 26, 19:13:05 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/22 Szerintem innen szerzi Madara a karokat, és így kerül Hashirama DNS-e is a testébe.
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #5644 Dátum: 10 nov 26, 19:25:56 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/22 Szerintem innen szerzi Madara a karokat, és így kerül Hashirama DNS-e is a testébe.

Nem is hülyeség,hiszen aloe verákkal volt körül véve,amikor visszakattolta magának...
Naplózva

MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5645 Dátum: 10 nov 26, 21:56:36 »

^de imádom ezeket a postokat Nevet - bár valszeg nemsokára eltünik mind1
nekem nagyon tetszett hórusz elmélete, de sajnos nem hiszem, hogy megvalósul bizonyos okok miatt ( pl: ahogy krieg mondta akkor nehezen tudna beültetni magának szemet, illetve nem hiszem, hogy akkor el kellett volna teleportálnia sasuke/itachi amaterasuja elől se, hisz akárhonnan össze tudják szedni magukat a holtak ugy néz ki...)
arra, hogy deidara mért adta ilyen könnyen magát még mindig azt mondom, hogy ha nem tudják elnyelni sai tesójának a robbanását, akkor hamar végeznek deiék, és arra ő nem igazán számíthatott, hogy ez így lesz...
nemtom, én nem várok túl sokat a köd ninjától, és remélem, hogy most majd más harcba nyerünk betekintést, bár sanszos, hogy csak a találkozás lesz benne a kövi fejezetben a harcoló felek között, illetve megnézzük mit csinál kabuchimaru, esetleg madara.
Naplózva
mr.busta
Újonc
*

« Válasz #5646 Dátum: 10 nov 27, 06:15:59 »

Pontosan ez a lényeg. Ez egy háború. Kankuruo nagyszerűen hangolta össze és használta ki az emberei egyedi képességeit. Időben adta a parancsokat és az emberei azt jól hajtották végre. Ezzel szemben Deidaráék úgy harcoltak mint a gerillák. Mindenféle kommunikáció nélkül, egymástól teljesen függetlenül, összehangolás nélkül. Ez nem müködik egy háborúban.

Teljesen egyetértek veled...pl. kankuruo például hihetetlenül nagyot fejlődhetett, nemhiába lett jounin...Nevet mondta is h fölülmúlta sasorit... ez már csak 1 ilyen csata....
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #5647 Dátum: 10 nov 27, 20:16:34 »

Kíváncsi vagyok a többiek mennyit fejlődtek,főleg kakashira,jólenne ha őt is nagyon feltáplná kishi,úgy érzem kakashi egyre inkább kezd jelentéktelenné válni,főleg ilyen brutál harcosokhoz...
Naplózva
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
*

Super Saiyan

« Válasz #5648 Dátum: 10 nov 27, 20:43:26 »

Nem tudom van 1 olyan érzésem hogy Kakashi nem kis kaliberű pajtársat kap majd Nevet ám Kankuro hihetetlen nagyon fejlődőt pont ahogy mondtam az előző fejezetnél... sztem mindenkitől fogunk látni valamit majd Nevet
Naplózva

--->3D Modeller<---
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5649 Dátum: 10 nov 28, 12:25:22 »

Igen szerintem is, de azért mégis bírnám, ha Dei meg Sasori kiszabadulna Nevet Meg aztánn lehet, hogy az első csatákat itt elveszti az Akatsuki, de megnézem mit néznek arra a "pár" Zetsura meg Madara Rin'Negan-jára.
Nekem az tetszene nagyon, ha Sasuke az új szemével összefutna majd a Raikage-val. És a Kage bepöccenne rárontana Sasukera, hogy fejezzük be amit elkezdtünk és Sasuke meg már tök máshol állna és kb ránézne a Raikagera az meg kifeküdne xD Ez baromira tetszene Nevet
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #5650 Dátum: 10 nov 28, 12:51:12 »

Kár,hogy sasuke új erejét csak a háború után fogjuk megtudni(legalábbis szerintem így lessz).Kíváncsi vagyok hogy kik fognak legközelebb küzdeni,jó lenne ha mondjuk itachit látnánk a következő fejezetben.Pl. elárulhatna még pár dolgot tobiról,egyre homályosabb ki is valójában...
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5651 Dátum: 10 nov 28, 14:37:07 »

Valamiért az az érzésem hogy a manga igazi "gonosztevője" még nem lépett színre...
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #5652 Dátum: 10 nov 28, 16:17:38 »

Na és? http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/518/17 http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/518/13 http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/518/3 ezek azt bionyítják hogy mintha korlátlan chakrájuk lenne a megidézetteknek.
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5653 Dátum: 10 nov 28, 17:13:41 »

Ezek csak azt bizonyítják, hogy nem halnak meg, hanem újra és újra regenerálódnak.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #5654 Dátum: 10 nov 28, 17:48:46 »

De ahhoz kell chakra,vagyis ezek szerint korlátlan nekik.Ezt már nevezem technikának,hihetelen milyen erős lett kabutó.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins