24 nov 24, 07:17:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 372 373 [374] 375 376 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2552048 alkalommal)
0 Felhasználó és 79 vendég van a témában
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #5595 Dátum: 10 nov 24, 10:54:11 »

Kankuro tuti fejlődött. Az a zakó Sasoritól biztos ráébresztette arra, hogy sok minden van amit nem jól csinál. Mosolyog
Jó harc lesz, plusz itt még handicappel is indul, hisz Sasorinak nincsenek meg  a bábjai. Bár ahogy elnézem őt ezt nem igazán zavarja és cseppet sem hátráltatja abban amihez ért. Nevet Madara bekapcsolódása a harcokba az biztos sok vért, verejtéket, bánatot és gyűlöletet fog hozni a shinobi nemzeteknek. A 2 legerősebb doujutsu is a birtokában van és Hashirama Senjuból is 1 darab. Ez a tipikus totál esélytelen kategória.  Technikai KO Kabuto harcba lépése közel sem lesz olyan kaliberű mint a legnagyobb Uchihanak. Neki inkább az Edo Tenseiel a haderő erősítése és irányítása a feladata mint a közvetlen fronton való harcolás. Mondjuk sztem Madara sem lesz ott, vagy csak megmutatni az erejét ezzel elrettenteni és megfélemliteni az ellenfelet.
Naplózva

trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #5596 Dátum: 10 nov 24, 19:03:27 »

Amit viszont nagyon sajnálok,hogy nem lesznek elhúzott harcok,ahol minden lépés fontos.Picit hiányzik az,hogy egyik manga fejezetnél még x a húdelefogjagyőzni y-t mert most jót lépett és következő fejezetben meg y kerül előnybe.Biztos még lesznek ilyenek,de közben rengeteg csatán csak úgy átfutunk.Példaképp:Konan,Anko,Kisame,Yamato.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 24, 20:53:14 írta trees » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5597 Dátum: 10 nov 24, 19:12:48 »

Kishimoto ilyen stílusú manga író. Például az One Piecenél meg sokaknak az a baja, hogy túlságosan részletesek a harcok és kevés a párbeszéd. Ott viszont azért hosszúak a harcok mert a legénység minden tagját jól kidolgozta Oda sensei. Én sem kedvelem a túlzottan elhúzódó harcot de az ilyet sem szeretem, ahogy Ankot lezúzta Kabuto és semmit nem láttunk belőle a végeredményen kívül. Legalább néhány képen illett volna bemutatni a harcot. Ez a mostani úgy néz ki jobb lesz ilyen szempontból de biztos erre is lesznek akiknek meg más tetszik.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 24, 19:53:27 írta rini67 » Naplózva
MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5598 Dátum: 10 nov 24, 19:58:31 »

akkor én vagyok az egyetlen aki szerint istenkirály az a képkocka...xD
mármint sztem remek lett az ahogy kabuto minden verejték hiányában, sérülések nélkül cipeli ankot, mintegy demonstrálva, hogy azért az edo tensei nélkül se olyan rossz ő... - mondjuk én nem várok sokat tőle, sztem ő inkább ravasz lesz, és bár sokan istenitik tobit, én sztem kabcsi rendesen átveri majd a fejét.
másszóval az hogy nem volt semmi a harcból, sztem egyszerüen a harc rövidségét és egyoldalúságát mutatta, és ezt is el lehet fogadni...
Naplózva
Takahane
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5599 Dátum: 10 nov 24, 21:19:04 »

Valóban megugorhat a fantáziánk, h ki kivel fog szenba kerülni, régi halott szerelmek, barátok.
plusz ha megvan az öntudatuk akk még Itachi is beleszólhat a képbe, átállni nem tud de szája van mesélni Mosolyog
mit gondoltok erről?

( ha már volt szó erről akkor bocsi érte )
Naplózva

kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #5600 Dátum: 10 nov 24, 22:12:28 »

plusz ha megvan az öntudatuk akk még Itachi is beleszólhat a képbe, átállni nem tud de szája van mesélni Mosolyog
mit gondoltok erről?

Jó páran nem akarnak csicskák lenni sőt olyan is van a zombik közt akik ha tehetnék megölnék Kabutoékat... simán eltudok képzelni egy olyan harcot ahol pl.: Itachi direkt úgy amatersuzik, hogy segítse mondjuk Narutot abban, hogy elkapja kabutot vagy valami hasonló...
A lényeg, hogy a harc körülményeit maga és Kabuto számára rontja(ehhez megvan pár zombinak az IQ) de harcol (tehát eleget tesz a parancsnak) míg Narutonak megteremti a tökéletes alkalmat.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5601 Dátum: 10 nov 25, 01:58:42 »

De. Ez nagyon gáz... remélem hamar lesz fordítás és megértünk pár dolgot pl. hova porladt Sai tesója?

Újabb érdekes infó az Edo Tenseiről!
Amíg a feltámasztott shinobik lelkét valami ehez a világhoz köti, csak addig képesek zombiként létezni.
Sai bátyja végre láthatta a közös képüket az öccsével, így a lelke megnyugodhatott.
Ezért vált porrá a teste.

Deidaraék gyors lealázása nekem is egy kicsit túl gyors volt. Ennyit tudna a hírhedt művészi akatsuki páros?
Valószínűleg Chuukichi lassan újra felbukkan a helyszínen, és a rosszfiúk oldalára billenti a mérleget.

A legjobb kép pedig egyértelműen Sai dühkitörése volt a fejezetben. Végre ő is egy kis jellemfejlődéshez jutott.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5602 Dátum: 10 nov 25, 02:17:43 »

Na igen. Ezt a részt olvasva nekem is ez jutott eszembe és bevillant az a kép amikor Kakashi az apjával beszélgetett a tábortűznél, majd a végén azt mondta, hogy most már a lelke lenyugodott és békésen mehet tovább. Az pedig most gondolom, hogy Pein is csak addig volt képes visszahívni az általa megölteket, amíg nem telt el túl sok idő és még valahol itt bolyongtak a halottak lelkei.

Erre voltam kíváncsi, hogy Kankuro milyen módon fog harcolni Sasoroval. Nem gondoltam volna, hogy Sasori bábtestét fogja előhívni. Ez meglepett. De tetszett Deidara villám általi megfékezése is. Azért látszik, hogy felkészültek valamilyen módon a feltámasztottakból mert ismerték a gyenge pontjaikat. Ha ismerőssel találkozik akkor csak az első pillanatokban tudnak meglepetést okozni. Azokkal lesz majd gond akikről semmit nem tudnak és ismeretlenek a képességeik számukra.
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5603 Dátum: 10 nov 25, 07:45:32 »

Szerintem a másik csapat csak azért nyert mert Sasorinak egy rohadt bábja sem volt önmagában meg lásuuk be lószart sem ér.
A másik hogy deidara C1-en kívül semmit sem használt! Ez nekem egy kicsit hmmmpf.................. érdekes 1 C3-al a felét a túlvilágra küldhette volna de nem használta. A C4-et meg egyik nyomorult se tudta kivédeni de nem használta. Ha mind ketten teljes erejükben lettek volna akkor a csata 10 percnél nem lett volna hosszabb az akatsuki javára. De sok a "ha" ennyi. Sajnos nem hiszem hogy újra látom a 2 kedvenc szereplőmet Szomorú  >.<#
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #5604 Dátum: 10 nov 25, 07:50:55 »

lehet csak az időt huzák sasori és a többiek
Naplózva
MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5605 Dátum: 10 nov 25, 10:01:29 »

hű, nekem tetszett ez a feji, vmi ilyesmire számítottam, hogy most még jol el lesz pics*zva az akatsuki...
később fordul majd az a bizonyos kocka is... kacsint - legalább is ideiglenesen biztos
azt hiszem tényleg hamar végeztek kankuroék, de nagyjából érthető okokból. hisz sasori csak emberi testeket tudott irányítani, ami kábé elég volt egy középerős taijutsura, illetve deidarát elég hamar megáramozták, mert ugye ő arra számított, hogy sai öccsével megöl mindenkit, de abból jött a counter, szal szerintem nem nagyon lett volna ideje alkalmazni a C2-t vagy a C4-t...
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 25, 10:02:22 írta MiNamikaze » Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #5606 Dátum: 10 nov 25, 11:06:34 »

Érdekes fejezet volt, bár sokat nem értettem még az angolból, de oda se neki.

Azért Khisi jól össze hozta a csapat munkát, Kankuro ahogy néztem végre nem önfejéből gondolkodott. Kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz deidara és sasori további sorsa a harc során, mert ugyebár megölni nem tudják őket.
Naplózva
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #5607 Dátum: 10 nov 25, 11:36:12 »

Nem kell őket megölni, elég ha mozgásképtelenek lesznek és azokban a bábokban most eléggé úgy néznek ki.
Egyébként az sincs kizárva hogy kijönnek még onnan.

Valaki említette Sai dühkitörését, szerintem is az volt a legjobb kép! Lehet hogy most már színe is lesz nem lesz lyan fakó ezekután.. Nevet
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #5608 Dátum: 10 nov 25, 11:53:16 »

Ez a csata nagyon tetszett nekem!!!  bow bow Kicsit csodálkoztam is, hogy hamar elkapták Sasorit és Deit. Remélem, a következő fejezetben nem lesz ilyen váratlan fordulat. Hadd lássuk mások csatáját is!  Nevet
Sai érzelmei, mint pl. a haragja meg a szomorúsága a végén nagyon jól lett megcsinálva!
Szellem Lovas: Sai örökre fakó színű marad, mivel a föld alatt nevelkedett.  Nevet
Naplózva
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #5609 Dátum: 10 nov 25, 11:58:47 »

Azért ez a háború csak eltart egy pár napig hétig hónapig.. Annyi idő alatt remélem lebarnul kicsit.. Nevet
Egyébként Kankoru földből kibúvó bábúja kemény volt nagyon.. Mosolyog

Sokat fejlődött ő is és Sai is, mekkora fickókat rajzolt már.. Nevet Ez még inkább lázba hoz mert így gondolom, hogy a többiek is nagy fejlődésen mentek keresztül!

Komolyan mondom, hogy a háború elött abba kellett volna hagynom a manga olvasást és egy év múlva elolvasni egyben az egészet Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 372 373 [374] 375 376 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins