24 nov 27, 22:21:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 371 372 [373] 374 375 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2559244 alkalommal)
0 Felhasználó és 124 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5580 Dátum: 10 nov 20, 13:18:40 »

Azt úgy értette hogy a személyiségüket nem nyomja el,csak a testük irányítását korlátozza.
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5581 Dátum: 10 nov 20, 13:23:50 »

Azt nem mondtam, hogy teljesen szabadok, tisztában vagyok vele, hogy képes bármikor átvenni a testük fölött az irányítást, arra gondoltam, hogy alapvetően meghagyja szabad akaratukat (legalábbis Deidarának és Sasorinak). Mikor Yamatót mentek elrabolni, úgy tűnt, hogy Deidara "jól kijön" Kabutóval. Így nem látom okát az árulásuknak. Ha netán mégis elárulnák, egyszerűen átveszi az irányítást a testük felett...
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5582 Dátum: 10 nov 20, 13:39:19 »

Nyílván ki jön Kabchival. Dei egy alacsony önbecsülésű arrogáns terrorista aki megöl akit csak ér és felrobbant amit csak lát. Talán az egyetlen ember akit nem érdekel hogy él-e vagy sem, csak művészet a mozgató rugója.
Naplózva
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #5583 Dátum: 10 nov 20, 16:13:23 »

érdekesen alakulnak a dolgok ... Nevet
ahogy megjósoltuk, a konohaiak gyengepontja a meghalt szerettje .. és most Sai blokkolt le.

amúgy itt:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/517/4
itt:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/517/5
itt:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/517/14
és itt:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/517/16

miért van az Egyesített Shinobi Hadsereg tagján a saját falujának fejpántja?^^"
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5584 Dátum: 10 nov 20, 16:33:41 »

A 4. oldalon egy a fejpánt elkészülte előtt kiküldött képviselő látható aki evakuálja hőforrás országot, tehát neki azért nincs.

Az 5. oldalon az Anko által irányított felderítő osztag egyik tagja látható akik már azóta követik Kabutot mielőtt az belépett volna az Akatsukiba, szóval neki szintén azért nincs, mert ott sem voltak mikor a fejpántok végre elkészültek.

A 14. oldalon lévő Ködből származó ninját pedig Kabuto támasztotta fel szóval ő nem is tartozik a haderőbe.

A 16. oldalon pedig a már említett Anko csapatból látható a két ninja akiket, ha jól látom Sasori irányít mégpedig Chakra fonalak segítségével.(Egyébként meg is jegyzi Kankuro barátunk, hogy Sasori ott bujkál a bokrokban.)
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 20, 16:49:25 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5585 Dátum: 10 nov 20, 16:34:48 »

A 2. és 4. képen Anko csapatának az emberei láthatóak, akik még jóval az Egyesített Shinobi Haderő megalakulása előtt elindultak Kabuto nyomában.

A 3. képen Kabuto egyik zombija látható, Chuukichi a Ködből.

Az 1.-n viszont passzolom, hogy Raidoun miért van Konohás fejpánt.

Szerk.:
Dzáááh, és beelőztek.xD
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 20, 16:35:40 írta Dant-C » Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hórusz87
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5586 Dátum: 10 nov 22, 02:46:37 »

Én Itachira leszek kíváncsi, mert ugye csak a lelkét hozták vissza, viszont a technikáinak egy jó része a shariganhoz kapcsolódik, ami most nincs neki.
Bár lehet, hogy kapott Madarától, úgyis egy halom van neki.

Leginkább Madaráék stratégiája érdekel: Kit küldenek a fősereg ellen? KI megy Naruto és a Méhért? Elég érdekes lesz...
Naplózva
CsTibi
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5587 Dátum: 10 nov 22, 11:26:12 »

Mert miért ne lenne sharinganja Itachinak? De sztem ezt a témát már elbeszéltük 1x.
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5588 Dátum: 10 nov 22, 20:04:25 »

Jiraiya vs. Naruto, Danzou vs. Tsunade/konohai vének, esetleg Sasuke vs. Uchiha All Stars.
1.Nem hiszem,hogy sor kerülne ilyenre,mert akkor már egyből feltámasztotta volna Kabuto.Bár tényleg szép menet lenne
2.Konohai vének nem hiszem,hogy erősek lennének,bár Danzourol is ezt gondoltam anno,meg Chiyorol is.Tsunadénak meg nincs igazából miért mérges lennie Danzoura.Helyébe lépett amikor kómában volt és a falu romokban hevert.Ennyi erővel a Földesúrnőre is mérges lehetne,mert beszari volt visszautasítani Danzout.És igaz,hogy előtte is keresztbe tett már Tsunadénak de ő nem volt azért az a kifejezetten negatív szereplő.
3.Ezen meg jót nevettem,de szerintem elég All Stars lesz majd Sasukenak Itachi,ha arra kerül a sor.
sharingan és byakugan között azért van az az apró külömbség,hogy sharingant el kell érni,ami nem mindenkinek sikerül,míg byakuganhoz elég csak a klánba születni.(legalábbis a fehér hártyás szemhez elég.)
Naplózva

trees
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5589 Dátum: 10 nov 23, 16:48:14 »

Kíváncsi vagyok Kankuro milyen taktikát dolgozott ki Sasori ellen. Volt ideje elképzelni hiszen sejthette ,hogy találkoznak még az Edo Tensei által.

Mivel először nagyoncsúnyán elverte,gondolom most más lesz a helyzet.Ha Deidarrát le tudnák foglalni,akkor Kankurou bemutatná Sasorit önmagának 8D
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5590 Dátum: 10 nov 23, 18:47:57 »

Na igen. Az sejthető, hogy Kankuro jobb lesz mint Sasori de nem is ez érdekel hanem az, hogy milyen módon fogja ezt megoldani.
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #5591 Dátum: 10 nov 23, 19:25:16 »

Egy bábmester ellen bábot használni?? Minimum belepiszkál/megbénítja a bábozásba vagy megfejti/ki ismeri a csapdákat amiket a báb rejthet.

Én egy csúnya vereségre számítok, talán mindenki kipurcan az ott lévő "jó"fiúk közül vagy angolosan távoznak Nevet
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5592 Dátum: 10 nov 23, 21:17:10 »

Nem nagyon tetszen, ha Kankuro lezúzná Sasorit. Sasori kicsit magasabb szinten van bábozásban, mint Kankuro és a múltkor csúnyán kikapott Kankuro. Plusz ott van még Deidara, plusz még halhatatlanok szóval irritálna, ha a "jók" levernék őket.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Super Saiyan

« Válasz #5593 Dátum: 10 nov 23, 21:46:58 »

Azóta nagyon sok idő telt el, minden szereplő hihetetlen powerupon ment keresztül, valószínű hogy a veresége után Kankuro se sokáig nyalogatta a sebeit hanem edzet, és ez látszik a jelemén is hogy fejlődésen ment át... biztos komoly csata lesz Sasori és Kankuro közt nem hiszem hogy ugyan az lesz a végeredmény mint az előzőnél Nevet
Naplózva

--->3D Modeller<---
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5594 Dátum: 10 nov 23, 21:52:57 »

Én örülnék ugyanannak az eredménynek, mert gyűlölöm Kankurot teljesen sablonos a karaktere semmi nincs benne ami megfogna számomra tucat karakter olyan akármelyik noname konohai ember. Nos, ezt félre téve remélem nagyon brutális harcok lesznek nagyon várom már, hogy elérjük oda, hogy Tobi meg Kabuto teljes erő bedobással irtsa a jó népet.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 23, 21:54:25 írta Train » Naplózva
Oldalak: 1 ... 371 372 [373] 374 375 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins