Krieg
|
|
« Válasz #5475 Dátum: 10 nov 12, 14:23:44 » |
|
Valami olyasmit el tudnék képzelni, hogy megtanítja Narutót, hogy legyen jobb a viszonyuk a Kyuubival, ahogy Méh is jóban van a Hachibivel. Lehet kicsit sablonos lenne, de nekem bejönne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SenninNaruto
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5476 Dátum: 10 nov 12, 14:36:47 » |
|
Na végre volt időm elolvasni a mostani részt! Nagyon jó lett sztem, az elején a rajzolás kicsit fura volt, de sebaj. Sai bátyát én már teljesen elfelejtettem, de örülök h vissza lett hozva, mert szerettem volna már ő róla is megtudni vmit. Ankoéknak úgy látszik annyi, azért nem bánnám ha legalább 1 valaki túlélné és átadná a megszerzett infókat. Gaara beszéde nagyon tetszett, igazi buzdító, lelkesítő beszéd volt. Narutonak meg jól alakul az edzése, kíváncsi vagyok Bee mit tartogat még neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5477 Dátum: 10 nov 12, 14:43:40 » |
|
Dant-C: Nem csak neked tűnt fel. ^^ Eléggé hasonlít: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/310/16 És a ruhája is majdnem olyan, mint Sai-é, és a kora is egyezik kb. Meg tudjuk, hogy a konohai Gyökér ANBU tagja. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5478 Dátum: 10 nov 12, 15:02:09 » |
|
Hát ez valami fantasztikus Naaagyon jó volt ez a manga rész is Ahogy olvastam Gaara beszédét az én pulzusom is egyre feljebb ment xD A végén énis beszáltam volna a harcba Amúgy kb akiket feltámasztott Kabuto annak a felét legalább Naruto egymaga elintézné másikfelét meg Bee Nem nagyon tetszik ez hogy Narutoékat elzárják komolyan mintha nem tudná magát megvédeni De legalább "megint" edz egy kicsit hogy űber táp legyen Most amúgy akkor Zetsu igazábol összeállt egy egésszé és megalkották a Zetsu gyökeret? A földben kúszva fognak megérkezni a csata színhejére?:O' Érdekes lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5479 Dátum: 10 nov 12, 15:35:53 » |
|
Az a bijuu-chakra kezelő és finomító Yamatoval oltott Hashirama lótusz-fa-növény Zetsu-sereg előállító és tápláló gyökérzete, ami eddig is ott volt, csak éppen a Zetsuk tűntek el onnan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5480 Dátum: 10 nov 12, 16:40:37 » |
|
Az a bijuu-chakra kezelő és finomító Yamatoval oltott Hashirama lótusz-fa-növény Zetsu-sereg előállító és tápláló gyökérzete, ami eddig is ott volt, csak éppen a Zetsuk tűntek el onnan.
Tápláló? Tehát az fog kiderülni, hogy amig az a fa egyben van, addig nem lehet elpusztítani a Zetsukat? Én ilyent is eltudnék képzelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rincewind
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5481 Dátum: 10 nov 12, 18:38:18 » |
|
Én attól félek, hogy az a turbózás amit a Zetsukon Kabuto hajtott vége Yamatóval, a bijuu megfékező erő.
|
|
|
Naplózva
|
THERE'S NO JUSTICE THERE'S JUST ME
|
|
|
gerimaster
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5482 Dátum: 10 nov 12, 19:30:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5483 Dátum: 10 nov 12, 19:34:37 » |
|
Na sikerült elolvasnom a rész nagyon tetszett Gaara beszéde.Kiváncsian várom Naruto további edzésén és remélem Naruto és Bee is résztvesz a Háborúra. Egykérdés a többi kage azért nem indultak a seregel mert, ha akatsuki "átlépi" a sereget akkor ők fogják védelmezni Narutot és Bee-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #5484 Dátum: 10 nov 12, 21:35:22 » |
|
Hohó, szóval Kishi nézi a filmeket? Kíváncsi vagyok, a sima anime-t nézi-e, főleg a Tom & Jerry részt látta-e... @ Krieg: én finoman szólva esélytelennek látom hogy puszipajtások legyenek ilyen rövid idő alatt, főleg hogy csak pár órája annak, hogy úgy bezárta, hogy mozogni sem tud szegény. Én személy szerint örülnék annak, ha Kabuchimaru megidézné Kushinát és Minato-t ellene, már csak az arcáért is...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 12, 21:36:07 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5485 Dátum: 10 nov 12, 21:57:11 » |
|
Hoppácska nem is rossz észrevétel.... Igazad van nézi a filmeket az öreg Kishi
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #5486 Dátum: 10 nov 12, 22:21:14 » |
|
hoppá jó kis észrevétel akkor megtudhatjuk kik is ők talán A vérvonalképességeiket tökéletesen elsajátító ninják.És amint tudjuk,az ilyenek nagyon ütősek szoktak lenni.Kezd érdekessé vállni ez a háborúskodás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5487 Dátum: 10 nov 13, 00:13:40 » |
|
öhm, sokan írták, h mért tartják vissza narutoékat... egyszerű, hiába nyernék meg ketten a csatát, madara akárhol felbukkanhat, és mint tudjuk teljes kontrollja van a kyuubi felett, márpedig szerintem hiába van elzárva pillanatnyilag a róka, madara veszélyes narutora és beere egyaránt, illetve "sima" harcban sem lehet kispályás az öreg, tekintve, hogy eddig se tudta konanen (és sasukén) kívűl senki megérinteni, most meg szemerősödött...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5488 Dátum: 10 nov 13, 01:37:52 » |
|
Minatot se felejtsük ki. Nem tudom nekem pillanatnyilag furcsa ez a a helyzet de lehet h majd megszokom. Igazabol azt nem ertem h Zabuza meg Haku pl minek? Na mind1. Gaara beszede jo volt csak most legyen harc és Sasuke vegre tolja ki a segget. Bocs az ekezetekert de ezen a billentyuzeten nincs ekezetes betu :S
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5489 Dátum: 10 nov 13, 11:57:30 » |
|
Végülis Hakura még azt lehet mondani, hogy oké. De csakis a vérvonal képessége miatt. Zabuzából viszont én sem nézek ki sokat. Főleg a Lefejező penge nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|