24 nov 01, 03:22:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 361 362 [363] 364 365 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512096 alkalommal)
0 Felhasználó és 105 vendég van a témában
Train
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5430 Dátum: 10 nov 10, 20:40:35 »

Tetszett ez a fejezet, ahogy az erők mozgolódni kezdtek. Naruto meg Bee nagyon elvan amint látom Nevet. Viszont Gaara szent beszéde nem tetszett egyáltalán és nem is igazán hatott meg.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5431 Dátum: 10 nov 10, 20:53:16 »

Ehj, Kishi mostanában nagyon rászokott a vázlatrajzokra. Mostanában egyre több kerül bele a végleges manga verziókba. Az első kép iszonyat ocsmány így.

Viszont jól látom, hogy Sai bátyját is visszahozta Kabuto? Pojén

Ankonak meg szerintem befellegzett. Szomorú
Egyébként az a kép rohadt jó, ahogy összecsap Kabutoval.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #5432 Dátum: 10 nov 10, 21:13:32 »

Jó kis fejezet volt szerintem , a köviben végre már harcok vagy valami érdekes jön Nevet . Sasori durva így , meg amilyenek a szemei is ikszdé, egyre jobban várom mi lesz még , Gaara beszéde fura volt de meg is lepett , ennyit egyhuzamban még soha nem beszélt .
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #5433 Dátum: 10 nov 10, 21:41:17 »

Ehj, Kishi mostanában nagyon rászokott a vázlatrajzokra. Mostanában egyre több kerül bele a végleges manga verziókba. Az első kép iszonyat ocsmány így.

Nekem is feltűnt. Biztos sietett.

Amúgy Gaara beszéde nekem tetszett.
Arra kíváncsi lennék, hogy a bábuként használt testeket az ellenség felé lehet-e fordítani? Mert ahogy láttam, hogy az egyik dagi felismerte az Akatsukit, de Kabuto leállította... Gondolkozik
Naplózva
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #5434 Dátum: 10 nov 10, 22:11:51 »

Szerintem szép volt Gaara beszéde. Most nem azért de.. Tsunade mellei egyre nagyobbak =/ Vagy csak én vagyok vak?
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5435 Dátum: 10 nov 10, 22:22:04 »

Ha vak lennél, nem azt látnád, hogy nagy. xd
MELLesleg az utolsó képen nekem is feltűnt Tsunade..."fejlődése", és épp azon filóztam, hogy hetente járhat plasztikai sebészhez...
Az tetszett, ahogy a két civakodó shinobi közt Gaara rendet tett, a beszéde olyan "gaarás" volt, végülis bejött. Ankonak a győzelemre sok esélyt én sem látok...de valahogy az az érzésem, nem hal meg, bár mind tudjuk milyen jó jósi képességekkel rendelkezem. Majd kiderül.
És igen, ahogy vártuk, a feltámasztottak tudatuknál vannak. Én legkevésbé sem akarok olyan csatákat, hogy pl. Asuma vs Shikamaru úgy, hogy Asuma tudatánál van de Kabuto irányítja...gondolom érthető mire gondolok. Nem szeretem az ilyet, de ahogy elnézem a dolgokat, esélyes, hogy lesz ilyesféle harc.
Naplózva
s.eater
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5436 Dátum: 10 nov 10, 22:56:45 »

miért vázlatos? én nem látok különbséget Pirul bár lehet picit fáradt vagyok már...Mosolyog
szerintem nem nagyobbak Tsunade mellei Mosolyog

nekem rögtön az ugrott be Asumás résznél, hogy valahogy meg lehet szakítani a kapcsolatot, vagy van valami ellenszere az Edo Tenseinek... ez csak egy megérzés:)
Én úgy gondolom, hogy az akatsuki most az esélyesebb, és a mérleget az edo tensei billenti az ő javukra, hiszen rengeteg előnyt jelentenek a falvak volt shinobijai(sok veszélyes infóval a falvakról),  erős jinchuurikik...nem is folytatom....
szóval azt szeretném mondani, hogy valami ilyesmire tudok gondolni a mérleg átbillentésénél, hogy a feltámosztattakkal lehet valamit kezdeni...Mosolyog
bocsi ha szétszórt...késő van már:)
Naplózva
Zsoc
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kellemetlen...

« Válasz #5437 Dátum: 10 nov 10, 23:02:31 »

Egyébként meg ha a csatatéren legyőznek valakit a shinobi haderőből, akkor azt Kabuto majd szépen feltudja támasztani?
Ha mondjuk leenyomnák Nejit, őt is visszahozná edo tensei-el és máris plussz egy ember?

Kicsitt mondjuk akkor már irreállisan erős jutsu lenne, valami korlátnak és/vagy gyengepontnak lennie kell.

Gaara beszéde jó volt, rendet kellett rakni a fejekben, és ezt el is érte vele. Érdekes lesz ez a megindulás.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5438 Dátum: 10 nov 10, 23:25:45 »

Ha jól emlékszem akkor ezt a jutsut a 2. fejlesztette ki. Ha más nem is ismeri a gyenge pontját akkor a konohai tiltott jutsuk tekercsében biztos, hogy benne kellene legyen ez a jutsu leírása, tehát a gyenge pontja is.
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #5439 Dátum: 10 nov 10, 23:31:46 »

Tyűűha!Gondoltam szerda lévén felnézek az oldalra hátha kijött már valami spoiler az új részről erre látom, hogy már lehet is tölteni! Nevet Kellemes csalódás egy nehéz nap után. Kúl A rész is tetszett, faja volt ahogy végül kialakult az összetartás a shinobik között.De várom már ezt az anime-ben is.Kabuto szerintem bele fog bukni ebbe az edo tensei-be.Lehetetlen, hogy ennyi bivaly ninja-t tudjon majd irányítani.De végre elkezdődött a csata amire vártam.Nem bírom már kivárni a jövőhetet!  >.<#
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #5440 Dátum: 10 nov 11, 00:36:27 »

Anko vs. Kabuto harc remélem jó lesz, minimum várok egy átalakult átokpecsétes Ankot. Deidaráék harcába tuti beleszólnak Kankuroék az is érdekes lesz, viszont most azt nem vágom, hogy a Zetsu sereg milyen gyorsan mozog? mert ha gyorsabban mennek mint a "zombik" akkor Tobi gyakorlatilag magának árt.... és egyébként is mi az, hogy a fekete Zetsu testőr, a szó szoros értelmében Nevet Mit ér ott?? mikor Kabuto előző fejezetben megmondta nem bántja a Zetsukat a speckó mérgével.

Mizukage hova lett?
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5441 Dátum: 10 nov 11, 14:26:19 »

A Gaaras rész nagyon nem jött be.. minek ez a nyálas rész komolyan.. -.-" Viszont az a rész, amikor zabuzáék magukhoz tértek, az tetszett. Remélem a jövőheti fejezetben lesz gyilkolászás.  Mosolyog
Naplózva
Hunter0154
Gennin
*

« Válasz #5442 Dátum: 10 nov 11, 15:56:29 »

Ez a rész nálam visszahozta azt a hangulatot,ami a sima narutoban volt Nevet
Naplózva
szake
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5443 Dátum: 10 nov 11, 16:11:47 »

Nem tudja valaki hogy az milyen manga mikor Orochimaru narutoval harcol?
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5444 Dátum: 10 nov 11, 16:15:46 »

Milyen?
Ha arra gondolsz, hogy hányadik fejezet, akkor 291-296.-ban megtalálod. kacsint
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 361 362 [363] 364 365 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins