24 nov 01, 05:29:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 352 353 [354] 355 356 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512791 alkalommal)
0 Felhasználó és 84 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5295 Dátum: 10 nov 04, 02:29:16 »

Hát az utóbbi időben elég szépen elkapkodott minden egyes harcot. (Kisame vs Gai, Konan vs Tobi..) Úgyhogy tényleg ideje lenne kicsit lelassítani, és visszazökkenni a régi kerékvágásba.

Nem is olyan rossz, ha van egy kis időhúzás.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5296 Dátum: 10 nov 04, 03:10:52 »

A háború hossza gondolom attól függ, mennyire húzza el a harcokat. Pl. ha sok 1-1 elleni harc lesz (vagy kisebb csapat kisebb csapat elleni harca) akkor elhúzódik (mármint a manga fejezetszámai ami a háborúról szólnak), mivel sok harcot kell kidolgoznia. Ha pedig inkább "tömegverekedés" várható, akkor rövidebb lesz. Előbbi valószínűbb, a feltámasztott emberekből ítélve. Gondolok arra, hogy Asuma ellen valószínűleg nem a 3. hadosztály, hanem a 4. hadosztály fog küzdeni, ha másért nem, hogy a drámaiság meglegyen (Shikamaru és Chouji vs Asuma). Ahol tömegverekedést tudok elképzelni, az a Zetsu klónok elleni harc. De majd úgyis meglátjuk.
Nekem egyébként tetszik, hogy Gaara a hadsereg főparancsnoka, kifejezetten jó húzásnak érzem.
/utólagos megjegyzés: hajnali 3-kor nem vagyok a fogalmazóképességem csúcsán :))/
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5297 Dátum: 10 nov 04, 08:25:11 »

Amúgy a múmia kage tsuchikage, mert mert eredetileg azt mondta kabu, hogy az "előző kagék". Namármost, az előző mizu, rai, ho, kaze -kagékat ismerjük. Ebböl következik, hogy ő a II. Tsuchikage.

Kisaménak meg sa árnyéka, se koporsója NINCS ott Nevet nem tom hogy ez milyen fantázia szüleménye, de ha megnézed, a magas koporsó kakuzué, és utána már csak 3 koporsó van. Dei, sasori, itachi... Amúgy ha ott is lenne, nagyobbnak kéne lennie a többinél, mert ő kb olyan magas volt mint kakuzu.

Gai egyértelmü hogy miért közel/középtávos, mert láttuk kisame ellen. Lee valszeg tud valami hasonlót, de ha nem is tud középtávon harcolni a gyorsasága miatt.

Azt viszont nem értem hogy miért pont Gaara a fő-főnök? Hiszen a többi már egy háborút átélt, van tapasztalat ( talán az az első néger nem, de a többi tutira... Mindegy, annak örülök hogy shikamaru osztja az észt majd Nevet
(amúgy madara a legtapasztaltabb, ő már mind a 3 háborún túlvan Nevet)

Meg sztem a byakuganos hapsi még nem látta a feltámasztottakat, csak a zetsukat... Meg nem is biztos hogy élve visszatérnek a többiekhez szegények :S

Minatot meg azért nem éleszti fel kabuto, mert minato anno saját magát is pecsételte, vagyis inkább nekiadta a lelkét a halálistennek, mint sarutobi... Bár így elgondolkoztató, hogy orochimaru anno kit akart feléleszteni? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 08:31:11 írta Zer0 » Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5298 Dátum: 10 nov 04, 09:00:17 »

Szerencsétlen előretolt felderítők.....fix hogy nem térnek vissza...én pl szívesen látnám amint Sasuke kipróbálja rajtuk a szemeit Nevet Zer0 attól mert nem láttuk a kopórsóját Kisame még ott lehet..és majd nézd meg Itachi mellett azt az árnyat szerintem tuti hogy az Kisame......De igazán láthatnánk már többet Sasukéből nem csak 2 vcak képet Technikai KO.....
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #5299 Dátum: 10 nov 04, 09:32:09 »

Azért az mókás hogy az ősi riválisok egy hadosztályba kerültek.
Ráadásul Kakashi a parancsnoka Gainak... Nevet Na ezen hogy teszi majd túl magát, ez minimum plussz egy pont Kakashinak.. Nevet

Shikamaru (a kedvenc karakterem..) már megint alkotott "pedig már azt hittem hogy ennél kellemetlenebb nem lehet" Nevet.
Egyébként mivel Gaara az egyesített haderő főparancsnoka meg a 4. hadosztály vezetője is, így Temari jól mondja, hogy gyarkolatilag a helyettes Shikamaru a vezető ott.

Szegény Yamato taicho.. :|
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5300 Dátum: 10 nov 04, 09:33:41 »

Sasukéból mit akarsz látni? Bekötözött szemmel ül...ööö...valahol. A felderítőkön nem hinném, hogy használhatná a szemeit, ahogy Zetsu mondta, még nincs itt az idő. Ráadásul Zetsu mondatából: "Ha legközelebb kinyitod a szemeidet, egy egészen új világ fog eléjük tárulni.", arra következtetek, hogy Sasuke a szemét majd a háború után használhatja. Vagy legalábbis nem a közeljövőben.
Kisaméhoz még annyit: ő ugye mindezen tervek alakulgatása közben halt meg, Kabuto részéről végülis logikus lenne, ha feltámasztaná, de ilyen "shinobi becsület", "a küldetésért halt meg", meg ilyen dolgok miatt már csak Kishi sem biztos, hogy feltámasztja. Gondolom értitek. :D
Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5301 Dátum: 10 nov 04, 09:44:23 »

Hmm. Mit is mondjak? Van egy olyan érzésem hogy az elkövetkezendő időben körmöt rágva fogjuk várni a mangákat! Nevet

Valószínűleg el fog tartani ez a háború egy 10-40 fejezetig, és a feltámasztottak olyan helyre kerülnek majd ahol érzelmi sokkhatást tudnak kiváltani az ellenfélből pl.: Asuma vs. 4. Hadosztály, Neji apja vs. 2. Hadosztály.
A felderítő csapat szerintem se fog egyben maradni. Nevet Amúgy én nagyon remélem hogy Yamato nem nyiffan ki.

A párbeszédek a hadosztályok tagjai közt kifejezetten tetszettek! Ino, Shino, Sai és Shizune kissé megmosolyogtatott. Mosolyog
Nagyon jól néz ki az új fejpánt, és nekem is tetszik hogy Gaara a parancsnok! Nevet
Amúgy van egy olyan sejtésem hogy itt ebben a háborúbon jópáran el fognak halálozni a fontosabbak közül.  Szomorú
Sasukét pedig szerintem most elrakják tartaléknak. A Zetsukkal az a baj (előttem is már megemlítették) hogy mind ugyan olyan így elég egyet elkapni majd felboncolni, találnak rá ellenszert.

Amúgy volt róla szó hogy Kisame fel van támasztva... szerintem hagyjátok Kisamét! Szerencsétlennek még át se került a lelke a túlvilágra és vissza akarjátok hozni?  smirksweat

És amin még filóztatok: Szerintem Gai és Lee nem csak a csapatmunka miatt került Kakashihoz hanem azért is mert a gyorsaságuk miatt távolról is könnyen támadhatnak. Ezt úgy értem hogy mire észreveszik hogy feléjük tart már betörték a fejüket.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 09:47:57 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5302 Dátum: 10 nov 04, 09:51:24 »

Idézet
Sasukéból mit akarsz látni? Bekötözött szemmel ül...ööö...valahol. A felderítőkön nem hinném, hogy használhatná a szemeit, ahogy Zetsu mondta, még nincs itt az idő. Ráadásul Zetsu mondatából: "Ha legközelebb kinyitod a szemeidet, egy egészen új világ fog eléjük tárulni.", arra következtetek, hogy Sasuke a szemét majd a háború után használhatja. Vagy legalábbis nem a közeljövőben.

Nem rossz gondolat de emlékezz vissza még nagyon régen Tobi mondta Sasukénak hogy időbe telik míg újra használni tudja majd az MS-t. Tehát gyakorolnia kéne vagy minimum néha kipróbálnia.....szal szerintem kézenfekvő hogy koncolja fel Anko kicsi csapatát.......
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5303 Dátum: 10 nov 04, 09:55:23 »

De hogy, ha még nem regenerálódtak a szemei? :D
Naplózva
jocoo
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5304 Dátum: 10 nov 04, 10:15:08 »

Wahhh xDD
Szerintem ez volt a leges leg jobb manga eddig Nevet Nagyon tetszett ez az előkészületi dolog...
Azért az látszik hogy Gaara ban hisznek a kage-k mert őt tették meg főparancsnoknak + az 1ik osztag parancsnokának is ennek örülök:p De kiváncsi leszek hogy a többi kage hol fog szerepet vállalni és a képességeikre is kiváncsi vagyok:D Szerintem ebben a háborúban mindenki meg tudja mutatni mindenét ami van mert szükség lesz rá...
Főleg a volt aka tagok ellen meg a többi Nevet úristen mennyire komoly Kabuto is mennyi bábúja van nemigaz:D
Valaki megtudná nekem mondani hogy Zabuza melett kiáll? az a tüskés hajú az ki?Meg azok a "Kage-k" azok melyik falu Kage-i voltak ? az egyik gondolom Gaara apja de a másik kettöt nem vágom.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5305 Dátum: 10 nov 04, 10:44:04 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/19
krieg beelőzött de Painttel v vmivel karikázzátok már be mert itt nincs semmi -.-"
Naplózva
Ice007
Chuunin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5306 Dátum: 10 nov 04, 11:24:07 »

Tegnap én is mondtam ,de az összes hozzászólásomat törölték, pedig képet is csináltam!!!
Remélem Kishi kabuto révén Kakashi faterját is feltámasztja mert ő sem volt gyenge, meg obito-t is.
Naplózva

marimar
Újonc
*

« Válasz #5307 Dátum: 10 nov 04, 11:25:26 »

Mi az már, hogy Madara apó simán beoperálta magának a Rin'negan-t, és még csak nem is kellett utána gyógyulgatnia?! Bezzeg Sasuke már egy ideje bekötött szemmel él, és Kishi csak húzza a szereplését...
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 11:26:06 írta marimar » Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #5308 Dátum: 10 nov 04, 11:27:09 »

Az miért jó hogy hasonló képességű shinobik egy csapatban vannak? Például orvos minden csapatba kéne.
Kabuto meg beáldozta az egész Hang-ot az idézésekért vagy mi? És honnan volt hozzá chakrája?
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5309 Dátum: 10 nov 04, 11:41:34 »

A szakaszokkal mondasz valamit, de ezek nyílván egy helyen fognak ténykedni, legalábbis nagyrészük, szóval nem lezs gáz. AZ orvos és ellátó különítmény meg legfeljebb valamelyest feloszlik.

Egy bizonyos nagyon fehér bőrű cukros bácsitól volt hozzá chakrája.

Egy pár tucat hulla meg nehogymár godn legyen, igaz, Orochimaru annak idején gazdaságosan a kéznél lévő geninjeit használta, de Manda például elvileg minden megidézésénél kapni szokott száz élő embert áldozatként, vagy ott a laborokban is mindig rohadtak elegen.

Az meg NEM Kisame, most komoylan, még a  berajzolt fej is nevetséges, csak azért, mert éppen a jól kivehető az edo tenseinél mindig megjelenő füst őgy hajlik, hogy az egyiok oldalán íves, a másikon meg pár nyelvben foszlik, még.. áh, hagyjuk.
Amúgy ennek a jelenségnek van is egy neve, csak most nem ugrik be, de így hívják azt, amikor az ember alakzatokat,a rcokat lát a felhőkbe, egy halott arcát fedezi fel egy alaktalan törésben a falon, vagy meglátja Jézust egy kávéfoltban....
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 11:42:59 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 352 353 [354] 355 356 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins