24 nov 01, 01:02:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 350 351 [352] 353 354 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511401 alkalommal)
0 Felhasználó és 134 vendég van a témában
lambomax
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5265 Dátum: 10 nov 03, 17:34:44 »

Á ez a rész nagyon jó volt. Nevet

Majd azért Zetsura is kíváncsi leszek mennyire erős,egyet pöckölnek rajta és összeesik.Mert már így is fölényben vannak Tobiék a sok élő halottal,hát ha még az alap Zetsu sereg is erős lenne,akk még nehezebb dolga lenne a shinobi haderőnek.Már alig bírom kivárni a harcokat újra a már legyőzött akatsuki tagok ellen.Jincuurikiktől nem várok sokat,amúgy most a bijou ereje is bennük van vagy mi?Mert anélkül tényleg veszélytelenek 1-2 kivételével.
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5266 Dátum: 10 nov 03, 17:38:22 »

Honnan veszed hogy a Zetsu sereg gyenge? :O Sosem láttuk még őket harcolni. Ráadásul most Yamato által fel is lettek tápolva...kétlem, hogy gyengék lennének.
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #5267 Dátum: 10 nov 03, 17:59:02 »

killer bee apja(volt kage)
Honann veszed , hogy ő az apja? Manga számot kérek.
Am én sem látom ott Kisamét , szerintem őt már nemlátjuk .
Naplózva
Pein-sama
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5268 Dátum: 10 nov 03, 18:02:41 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515_angol/18 ott van Itachi mellett csak próbáljátok kivenni a haját és a fejét, ott van mögötte a koporsója is.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 18:04:36 írta Pein-sama » Naplózva

"Egy Isten, aki rendet tesz!"
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5269 Dátum: 10 nov 03, 18:07:54 »

Én is látok ott valamit, először én is őt láttam ott, de most hogy így jobban megnézem, az a bizonyos Kisame csak néhány pókháló.  Pojén
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5270 Dátum: 10 nov 03, 18:10:10 »

Gyengének biztos nem lehet nevezni a zetsukat. A gond az velük, hogy egy kaptafa az összes. Egyet elkapnak közülük és megállapítják a gyenge pontját, akkor lőttek az összes többinek is. Ez hatalmas előny az egyesített shinobi seregnek. Ők változatosak és ezért mindenkinek más a gyenge pontja. Ezzel szemben a zetsuknak mindnek ugyan az.

Azt sem gondolnám, hogy a kezdetek kivételével a feltámasztottak okoznak meglepetéseket, de ha pont azok ellen vetik be akik ismerik őket akkor csak pillanatnyi lesz ez a meglepetés hiszen ők ismerik ezeket a személyeket és tudják, hogy meghaltak már. Viszont ha olyanok ellen vetik be akiknek fogalmuk sincs, hogy kicsoda az illető akkor arról sem lesz fogalmuk, hogy milyen képességekkel rendelkezik. Így rendesen megtizedelhetik a szövetségeseket.

Másrészről szerintem a szövetségesek is ismerik az edo tensei jutsut és annak gyenge pontját is. Például szerintem Tsunadenek ismernie kell, még ha nem tudja használni akkor is. A konohai titkos pecsétek tekercsében biztos benne van hiszen a 2. hokage már ismerte. Ráadásul Kabuto és Orochimaru már használta és így tudják a szövetségesek is, hogy számítani kell erre is. Van lehetőségük figyelmeztetni a népet, hogy ne lepődjenek túlzottan meg ha ilyennel találkoznak.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5271 Dátum: 10 nov 03, 18:13:14 »

Ez olyan, mintha Hirosimában a bomba ledobása előtt negyed órával közölték volna, hogy meg fog történni.. de a menekülésre nem kaptak volna lehetőséget... nem nagy különbség.

Azon a képen meg Itachi mögött egy kis füstön kívül marhára nincs semmi.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5272 Dátum: 10 nov 03, 19:17:43 »

Mi van, Motoi faterját senki se ismeri fel Zabuza mellett?xD

Mellesleg régi idők óta ez a legbrutálabb fejezet. Tegnap én is totál sokkban voltam az utsó oldalak olvasása közben. Nevet
Az meg már csak hab volt a tortán, hogy Yamatot máris becsúsztatták Hashirama hálójába. Azt hittem legalább monologizálni fog, vagy kap egy flashbacket.

Amúgy meg tessék engem most osztani nagy okos emberek.
Megmondtam előre, hogy:

1. Naruto szentjános bogár opciója sárga lesz.

2. Tobi bukósisakja lila.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5273 Dátum: 10 nov 03, 19:29:55 »

Szerintem meg hiba volt Yamatot hozzákapcsolni a hálóhoz. Mivel most már tudják, hol vannak a zetsuk rejtekhelye így könnyen meg is találhatják Yamatot. Ő viszont reakcióba léphet az első dns-ével és így lehet, hogy többre lesz képes ezek után mint eddig. Ezek az információk viszont a zetsuk végét jelenthetik amit Yamato megszerez a hálóban.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #5274 Dátum: 10 nov 03, 19:33:24 »

Nha most, motoi faterja nem ilyen kövér alak volt? meg szemüveges?
Am sehol sincs kisame,  emeljétek ki, mert füstön kivül más nincs ott!
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
manorott
Gennin
*

« Válasz #5275 Dátum: 10 nov 03, 19:45:31 »

Megmondtam előre, hogy:

1. Naruto szentjános bogár opciója sárga lesz.

2. Tobi bukósisakja lila.

ezt nem volt nehéz kitalálni,mert Killer bee is mondta h olyan volt mint egy sárga villanás.  Mosolyog de azért grat >8D
Naplózva
balli
Gennin
*

« Válasz #5276 Dátum: 10 nov 03, 19:48:05 »

Szerintem Kishimoto sensej kb csak a felét mutatta meg nekünk azokból akiket kabuto felélesztett. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515_angol/19 Bal felsőben Neji apja mellet van még vki meg a bal alsóban madara és kabuto mögött eléggé sokan állnak de persze lehet hogy csak Zetsuk.
Naplózva
zoltgo
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5277 Dátum: 10 nov 03, 19:48:25 »

manorott killer bee nem azt mondta hogy olyan mint egy sárga villanás hanem valami olyasmit hogy majdnem olyan mint konoha sárga villanása(nem szó szerint ezt mondta csak most nem emlékszem) és bee nem a színére gondolt hanem a gyorsaságára.

nah itt is van pontosan Nevet :http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/505/14
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 19:52:37 írta zoltgo » Naplózva
datango
ANBU újonc
*

Firma

« Válasz #5278 Dátum: 10 nov 03, 20:11:08 »

elképedve néztem ezt a részt. hát nem semmi tényleg...
mondjuk én is félek hogy yamato nehogy ártson majd a rendszernek ˘˘  ^^
Naplózva

-=Suiton=-
"The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"
http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani
"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon."  <--   c=3
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #5279 Dátum: 10 nov 03, 20:34:11 »

Madara bukósisakja alapból nem fehér és a lila rész csak árnyékolás?Vagy csak én látom rosszul?

igaza volt Dant-Cnek hogy sárga lesz minta felette lévő rasenganok ,ami azt jelenti ,hogy az animében kék lesz,aminek kifejezetten örülök.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 20:37:48 írta titius » Naplózva
Oldalak: 1 ... 350 351 [352] 353 354 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins