Szerintem is ez a harc lesz az utolsó a narutoban, mert utána már nem hinném h még sokáig lesz:S Pedig jó lenne, azért ezer manga vagy annál is több, de szerintem csak hatszázig jut el majd a naruto:S Ez a nagy háború is jó hosszú lesz az fix:D animet várom már, hogy fogják megoldani:)
1000 az lenne a szép
nem tudna már mit kitalálni kishi
Ez egy nagyon durva rész. Mindkét sereg nagyon durvás. Mennyi régi arc, és mellette menyi ismeretlen
Egy dolgot nem értek, h mért pont Kankurou az Anbu osztag kapitánya? De a többi tökéletes.
Meg arra leszek kiváncsi, h Sasuke ott lesz-e a fronton!?
értelmesen olvassunk emberek... nem ANBU osztag, hanem ANBUSH... írd be szótárba.
Jó volt ez a rész, mivel láttam hogy sasuke szemei még mindig be vannak kötve és nem láthatjuk az új szemeit, ezért elgondolkoztam hogy milyen is lehetnek az új szemei. A madara és testvére szemeiből kiindulva csináltam gyorsan egy szemet.
...
De lehetséges hogy nem is lesz neki új szemei, nem tudom.
ez felesleges volt, tök mindegy hogy hogy néz ki, és mivel semmi infó felesleges találgatni.
hoszi: Szerintem is Asuma eljátszotta hogy meghalt, hidan is csak úgy csinált mintha cafatokra esett volna
ez az egész egy világméretü genjutsu, a valóságban épp homokozik a kicsi sasuke és naruto, és madara meg a 3. hokage együtt vigyáz rájuk
...
azt én se értem hogy jiraya miért nem lett visszahozva, pedig ő is jó lett vna.. Pl.: naruto megidézi a békafőnököt, jiraya meg kiidézi alóla
am lehet hogy csak én érzem így, de elég nehéz elképzelni ezeket a ninjákat háborúzni. Inkább olyan 1v1 mindenki v max 5v5. Ennyi különböző képességet összehangolni elég nehéz. Bár shikamarunak lehet h megy
Meg milyen poén lenne h nartuo megy a háborúba, és azt hiszi h majd 30asával öli az ellent a csakrakezével, és akkor jön egy zetsu a többezer közül és visszafogja benne a kyuubi erejét és naru meg van lőve... Vagyis még sennin módba át mehet, de ki tudja gondol-e rá, ha úgyis van 9farkú csakrája. Meg azért elég nagy segítség a jó oldalnak, hogy byakugannal előre látják a sereget az ellennél. (bár rendesen be lehetnak trottyantva
Elképzelem ahogy shikamaru és asuma harcol... Vagy gaara apja meglátja a fiát és akk mondja h : Ez még él?
meg örülök hogy kabuto tovább folytatja a madara ellen indított megfélemlítési akciót. Burkoltan azt mondta, hogy "Állítsd magad takarékra, sharinganfej, mert hipphopp le tom rendezni a seregedet"
"-Kerülnünk kell a feltűnést"
"-Neked az menni fog"
Még ez is jó:
Shizune:"...Tonton
nem étel"
meg milyen becenevet adjak kankuronak?
(by sai)