24 nov 01, 01:09:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 347 348 [349] 350 351 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511493 alkalommal)
0 Felhasználó és 143 vendég van a témában
Suigetsu
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5220 Dátum: 10 nov 03, 10:06:30 »

(Egyébként melyik kage a harmadik felélesztett kage (Gaara apja és a Raikage mellett) ?

Az nem a Raikage.  Nevet Ő még meg sem halt. Ez is valami ismeretlen személy lesz, akit még nem láttunk a manga során. De nagyon meglepett hogy a régi kedvenceimet visszahozta kishi (kimimaro, zabuza, haku, meg a többi), kimimaro elég durva lehet most hogy még brutálisabb lesz mint volt.. Most megint várhatok jövőhétig.  smirksweat
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #5221 Dátum: 10 nov 03, 10:09:01 »

Az Gara apja, mellette a 3ik Raikage, és gondolom az ott az előző Tsuchikage(remélem jól írtam le).
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #5222 Dátum: 10 nov 03, 10:16:29 »

A raikage is meghalt már, attól függ melyikről beszélünk.  Nyelvesít Szerintem Kabuto már nem sokáig lesz Kabuto.  Nevet Azért Orochimaru se volt semmi, már korábban elkezdett dolgozni a hashirama dns hatástalanításán, vagyis tudhatott már akkor is Tobi kis tervéről.Én bízok benne, hogy ő lesz a fő gonosz.  Ördögi
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #5223 Dátum: 10 nov 03, 10:26:04 »

Idézet
A raikage is meghalt már, attól függ melyikről beszélünk.
Jólvan reggel van még. xD Ha kakashi meg a többiek akikkel már harcoltak korábban ezek a zombik, (akiket kabuchimaru felélesztett) megfognak lepődni? Nevet Vagy egyáltalán ezek a zombik is visszakaphatják az emlékeiket? Mostmár fontolóra veszem melyik csapat az erősebb..
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5224 Dátum: 10 nov 03, 10:28:24 »

Az lényegtelen, hogy visszakapják-e a tudatukat, úgyis Kabuto fogja irányítani az ilyeneket, mint Asuma, Chiyo, sorolhatnám. Gondolom, ahogy Orochimaru irányította az Elsőt és a Másodikat a Sandaime elleni harcban.
Naplózva
csonti515
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5225 Dátum: 10 nov 03, 10:37:48 »

Ebbe a felélesztésbe az a vicc h eddig nem is láttuk még azokat akik legnagyobb meglepetéseket okozzák majd:DTuti Jiraya is ott van közöttük + még olyanok akiket nem akart ellőnni Kishi.
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

« Válasz #5226 Dátum: 10 nov 03, 10:38:41 »

(Egyébként melyik kage a harmadik felélesztett kage (Gaara apja és a Raikage mellett) ?

Az nem a Raikage.  Nevet Ő még meg sem halt. Ez is valami ismeretlen személy lesz, akit még nem láttunk a manga során. De nagyon meglepett hogy a régi kedvenceimet visszahozta kishi (kimimaro, zabuza, haku, meg a többi), kimimaro elég durva lehet most hogy még brutálisabb lesz mint volt.. Most megint várhatok jövőhétig.  smirksweat

Nem a mostani Raikage-ra gondoltam, hanem az elődjére Nevet. De látom volt aki értette.
Vajon Kimimaro most is beteg lesz vagy a teljes erejével fog majd küzdeni, mert a part 1-ben is csak a betegsége miatt halt meg. Gondolkozik

Az lényegtelen, hogy visszakapják-e a tudatukat, úgyis Kabuto fogja irányítani az ilyeneket, mint Asuma, Chiyo, sorolhatnám. Gondolom, ahogy Orochimaru irányította az Elsőt és a Másodikat a Sandaime elleni harcban.

Attól még akik küzdenek majd velük azok számára kedves személyek. Lélektani hadviselésre is tökéletesek.
A harmadik és első, második hokage harca alatt is látszott Sarutobin, hogy fáj neki a mestereit bántani.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 10:42:41 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5227 Dátum: 10 nov 03, 10:49:32 »

Attól még akik küzdenek majd velük azok számára kedves személyek. Lélektani hadviselésre is tökéletesek.
A harmadik és első, második hokage harca alatt is látszott Sarutobin, hogy fáj neki a mestereit bántani.
Mondtam én, hogy nem? :D Sőt, talán épp arra világíthattam rá, hogy mivel nem önszántukból harcolnak, hanem irányítják őket, a "szeretteiknek" még jobban fog fájni az ellenük folyó harc, mivel a feltámasztottak egyáltalán nem fognak meghátrálni, mikor a szeretteikkel kell harcolniuk. :))
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 10:50:26 írta Krieg » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5228 Dátum: 10 nov 03, 10:49:46 »

Szerintem rájöttem ki az a hegyes hajú fickó akit kabuto feltámasztott... talán annak a sziget vigyázó csávónak.. mhh.. hogy is hívják tudjátok aki mondta narutonak a vízesést a szigeten...... áhhh megvan Motoi. Szal szerintem az Motoi fatherja! ( saját gondolatom ez mivel neki is olyan hegyes a friszkója!!! Nevet )
Naplózva
manorott
Gennin
*

« Válasz #5229 Dátum: 10 nov 03, 11:01:41 »

Tetszett ez a rész.Úgy tűnik h Kabuto nem bíz semmit a véletlenre. Mosolyog De ha a Jinhurikiket(nem t h írják) feltámasztotta akkor bennük nem lesz már ott a bijuuk ereje.Vagy tévedek?
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5230 Dátum: 10 nov 03, 11:09:13 »

Szerintem nem lesz byuu erejük, de szerintem egy Jinchuriki anélkül is elég erős. :) Naruto is szinte mindig a Kyuubi nélkül harcolt, meg Méhnek is ott vannak a kardjai. :)) Ha pedig bennük van a byuuk ereje (amit én kétlek), az csak ha a tortán. :D
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #5231 Dátum: 10 nov 03, 11:18:20 »

Gaara-ban is megmaradt a homok irányítása, bennük is meglehet az amit ők használtak.
Naplózva
Izma
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5232 Dátum: 10 nov 03, 11:26:04 »

Nagyon ütös rész volt! Az utolsó 2 oldalon ahol látjuk az élőhalottakat, komolyan sztem egy pillanatra a szívverésem is leállt.ikszdé
Megérte a kihagyást mert nagyon ütöt ez a rész. Sajn a a mérleg eléggé a rossz fiúk felé húzz...
Szegény Yamatot is rendesen kiütötték, azért remélem nem hall meg.  Neeem
Többet nem is tudok mondani, mert azokat már többen is elmonták elötte.

Ui.: Isten király vagy Kishimoto-sensei! bow Király Győztes Punker
Naplózva

Őrült...ez nálam a normális. Nevet
Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök.
Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5233 Dátum: 10 nov 03, 11:28:29 »

Gaara-ban is megmaradt a homok irányítása, bennük is meglehet az amit ők használtak.

Meg lesz még buborék elem meg láva elem ezek se semmik Nevet
Naplózva
balli
Gennin
*

« Válasz #5234 Dátum: 10 nov 03, 11:51:13 »

Sztem észrevettem olyat amit ti nem Nevet a 19 edik oldal alján a zetsuknak éppen tüskéjük nő !!?? VAgy iyyenek voltak eddig is?szerintem ez a yamato féle powertől van.És hogy nézett már a byakuganos srác amikor meglátta h kik vannak a kis kincsesbarlangban:D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 347 348 [349] 350 351 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins