Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5220 Dátum: 10 nov 03, 10:06:30 » |
|
(Egyébként melyik kage a harmadik felélesztett kage (Gaara apja és a Raikage mellett) ?
Az nem a Raikage. Ő még meg sem halt. Ez is valami ismeretlen személy lesz, akit még nem láttunk a manga során. De nagyon meglepett hogy a régi kedvenceimet visszahozta kishi (kimimaro, zabuza, haku, meg a többi), kimimaro elég durva lehet most hogy még brutálisabb lesz mint volt.. Most megint várhatok jövőhétig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5221 Dátum: 10 nov 03, 10:09:01 » |
|
Az Gara apja, mellette a 3ik Raikage, és gondolom az ott az előző Tsuchikage(remélem jól írtam le).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #5222 Dátum: 10 nov 03, 10:16:29 » |
|
A raikage is meghalt már, attól függ melyikről beszélünk. Szerintem Kabuto már nem sokáig lesz Kabuto. Azért Orochimaru se volt semmi, már korábban elkezdett dolgozni a hashirama dns hatástalanításán, vagyis tudhatott már akkor is Tobi kis tervéről.Én bízok benne, hogy ő lesz a fő gonosz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5223 Dátum: 10 nov 03, 10:26:04 » |
|
A raikage is meghalt már, attól függ melyikről beszélünk. Jólvan reggel van még. xD Ha kakashi meg a többiek akikkel már harcoltak korábban ezek a zombik, (akiket kabuchimaru felélesztett) megfognak lepődni? Vagy egyáltalán ezek a zombik is visszakaphatják az emlékeiket? Mostmár fontolóra veszem melyik csapat az erősebb..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5224 Dátum: 10 nov 03, 10:28:24 » |
|
Az lényegtelen, hogy visszakapják-e a tudatukat, úgyis Kabuto fogja irányítani az ilyeneket, mint Asuma, Chiyo, sorolhatnám. Gondolom, ahogy Orochimaru irányította az Elsőt és a Másodikat a Sandaime elleni harcban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonti515
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5225 Dátum: 10 nov 03, 10:37:48 » |
|
Ebbe a felélesztésbe az a vicc h eddig nem is láttuk még azokat akik legnagyobb meglepetéseket okozzák majd:DTuti Jiraya is ott van közöttük + még olyanok akiket nem akart ellőnni Kishi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5226 Dátum: 10 nov 03, 10:38:41 » |
|
(Egyébként melyik kage a harmadik felélesztett kage (Gaara apja és a Raikage mellett) ?
Az nem a Raikage. Ő még meg sem halt. Ez is valami ismeretlen személy lesz, akit még nem láttunk a manga során. De nagyon meglepett hogy a régi kedvenceimet visszahozta kishi (kimimaro, zabuza, haku, meg a többi), kimimaro elég durva lehet most hogy még brutálisabb lesz mint volt.. Most megint várhatok jövőhétig. Nem a mostani Raikage-ra gondoltam, hanem az elődjére . De látom volt aki értette. Vajon Kimimaro most is beteg lesz vagy a teljes erejével fog majd küzdeni, mert a part 1-ben is csak a betegsége miatt halt meg. Az lényegtelen, hogy visszakapják-e a tudatukat, úgyis Kabuto fogja irányítani az ilyeneket, mint Asuma, Chiyo, sorolhatnám. Gondolom, ahogy Orochimaru irányította az Elsőt és a Másodikat a Sandaime elleni harcban.
Attól még akik küzdenek majd velük azok számára kedves személyek. Lélektani hadviselésre is tökéletesek. A harmadik és első, második hokage harca alatt is látszott Sarutobin, hogy fáj neki a mestereit bántani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 10:42:41 írta shiranai »
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5227 Dátum: 10 nov 03, 10:49:32 » |
|
Attól még akik küzdenek majd velük azok számára kedves személyek. Lélektani hadviselésre is tökéletesek. A harmadik és első, második hokage harca alatt is látszott Sarutobin, hogy fáj neki a mestereit bántani.
Mondtam én, hogy nem? :D Sőt, talán épp arra világíthattam rá, hogy mivel nem önszántukból harcolnak, hanem irányítják őket, a "szeretteiknek" még jobban fog fájni az ellenük folyó harc, mivel a feltámasztottak egyáltalán nem fognak meghátrálni, mikor a szeretteikkel kell harcolniuk. :))
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 10:50:26 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #5228 Dátum: 10 nov 03, 10:49:46 » |
|
Szerintem rájöttem ki az a hegyes hajú fickó akit kabuto feltámasztott... talán annak a sziget vigyázó csávónak.. mhh.. hogy is hívják tudjátok aki mondta narutonak a vízesést a szigeten...... áhhh megvan Motoi. Szal szerintem az Motoi fatherja! ( saját gondolatom ez mivel neki is olyan hegyes a friszkója!!! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5229 Dátum: 10 nov 03, 11:01:41 » |
|
Tetszett ez a rész.Úgy tűnik h Kabuto nem bíz semmit a véletlenre. De ha a Jinhurikiket(nem t h írják) feltámasztotta akkor bennük nem lesz már ott a bijuuk ereje.Vagy tévedek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5230 Dátum: 10 nov 03, 11:09:13 » |
|
Szerintem nem lesz byuu erejük, de szerintem egy Jinchuriki anélkül is elég erős. :) Naruto is szinte mindig a Kyuubi nélkül harcolt, meg Méhnek is ott vannak a kardjai. :)) Ha pedig bennük van a byuuk ereje (amit én kétlek), az csak ha a tortán. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5231 Dátum: 10 nov 03, 11:18:20 » |
|
Gaara-ban is megmaradt a homok irányítása, bennük is meglehet az amit ők használtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Izma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5232 Dátum: 10 nov 03, 11:26:04 » |
|
Nagyon ütös rész volt! Az utolsó 2 oldalon ahol látjuk az élőhalottakat, komolyan sztem egy pillanatra a szívverésem is leállt. Megérte a kihagyást mert nagyon ütöt ez a rész. Sajn a a mérleg eléggé a rossz fiúk felé húzz... Szegény Yamatot is rendesen kiütötték, azért remélem nem hall meg. Többet nem is tudok mondani, mert azokat már többen is elmonták elötte. Ui.: Isten király vagy Kishimoto-sensei!
|
|
|
Naplózva
|
Őrült...ez nálam a normális. Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök. Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5233 Dátum: 10 nov 03, 11:28:29 » |
|
Gaara-ban is megmaradt a homok irányítása, bennük is meglehet az amit ők használtak.
Meg lesz még buborék elem meg láva elem ezek se semmik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5234 Dátum: 10 nov 03, 11:51:13 » |
|
Sztem észrevettem olyat amit ti nem a 19 edik oldal alján a zetsuknak éppen tüskéjük nő !!?? VAgy iyyenek voltak eddig is?szerintem ez a yamato féle powertől van.És hogy nézett már a byakuganos srác amikor meglátta h kik vannak a kis kincsesbarlangban:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|