24 nov 01, 03:30:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 346 347 [348] 349 350 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512188 alkalommal)
0 Felhasználó és 154 vendég van a témában
Krieg
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5205 Dátum: 10 nov 03, 02:50:31 »

Igencsak érdekes kis rész volt. :D Azért ekkora fölény Madarának (bocs, Tobinak)...kicsit már soknak érzem. :D És igen, valószínűleg barátok, jó ismerősök közti harcok lesznek. Hát nem tudom...remélem jól meg lesz oldva. :))

Érdekelne hogy most akkor a visszahozott Nagato és Itachi is rendelkezni fog a szem teknikáikkal? Elvégre mind Itachi mind Nagato szemei el lettek távolítva a testeikből, Edo tensei visszahozza azokat is?
Őszintén szólva nincsenek mélyreható ismereteim az Edo Tenseiről, de szerintem úgy hozza vissza az embereket az életbe, ahogy meghaltak...ez csak egy feltételezés, nem tudom hogy tudunk-e már ennyit az Edo Tenseiről, ennyire nem figyelek oda az ilyenekre. :D De ha úgy van, ahogy gondolom, akkor elvileg meg kell lennie a szemeiknek, mert haláluk pillanatában még nem voltak kioperálva a szemeik.
Vagy egy kis logikával, ami eltér a narutós tényektől: Itachi és Nagato ereje főleg a szemeikben rejlett. Főleg Nagatóé. Egy rinnegan nélküli Nagato újjáélesztésének nincs sok értelme, elvégre a technikái mind a rinneganhoz fűződtek (ugye? xD). Igaz elvileg Nagato ismer nagyon sok elemi jutsut, mert ahogy Ero Sennin mondta nem sokkal halála előtt, mind a 6 elemet képes használni. De nem tudom...majd úgyis kiderül. :))
Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #5206 Dátum: 10 nov 03, 03:17:19 »

Ez nagyon brutál lesz:D Elismerésem Ksihinek ezt jól megcsinálta:D De vajon a hokagékat is feltámasztotta Kabuto?Nevet
Naplózva

naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #5207 Dátum: 10 nov 03, 03:58:08 »

Kétlem mivel mindegyik a halálisten markában van(gyomrában Nevet)
Naplózva
brian
Chuunin
*

« Válasz #5208 Dátum: 10 nov 03, 04:09:23 »

azért az öreg Tsuchikage is ott volt! repült a teknőssel? tele állattal meg minden? azért kell oda valami hogy egy akkora sziget teknőssel repüljön! és  ja, az a szövetségi fejpánt egy nagy lépés volt, egy új kor. Kicsit kegyetlenség Kishitől visszahozni konoha pozitív, nagy harcosait is! Vagy Chiyo baa nagyit, csak most Sasori oldalán...... kicsit morbid, de nagyon zseniális is. Kiváncsi leszek a Neji vs. apja ,vagy Asuma kontra Shikamaruék meccsre. Vagy arra Kabuto mennyi teret fog hagyni a visszahozottak eredeti személyiségének.

naru-kun jogos, gyors volt.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 04:10:39 írta brian » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #5209 Dátum: 10 nov 03, 05:48:23 »

Hát ez durva rész..............
Ott lesznek a jinchurikik is, meg meg a régi raikage, rengeteg tápos shinobi, kezd nagyon tobi oldalára billlenni a mérleg !
Jó volt látni narutot, ahogy edz, remélem neki is szán a sensei valami uj ruhát, vagy legalább 1 jounin mellényt, ha mág a kazage kapott a vértet... de ez mind1 végül is.
Ebben csak spekulálok, de mi van ha még jó dolog is ha yamatot használják?
Lehet hogy majd ezáltal sikerülni fogni pár zetsut az irányítása alá vonni.
mondjuk azon sem lepődnék meg, ha sandaime hokage, is visza térne, vagy mondjuk minato is, bár nem tartom valószínünek, mivel a lelküket a halál isten elnyelte, de bármi meg eshet.
Ot van aszem gaara apja is.
Durva harcok lesznek! Kishi sensei az égbe emelte a mangát!!
Grat grat neki Nevet
DE a 19. oldalon, zabuza mellet a kenpachi haju srác az ki?
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 06:36:42 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Mach5
Jounin
*

« Válasz #5210 Dátum: 10 nov 03, 07:59:41 »

Jézusom, kishi majdnem csinált nekem egy jó nagy adag infarktust:O Mosolyog Most képzeljétek el mire ennyi ember harcolgat, hány manga alatt akarja csak a harcot meg írni kishi?Nevet 4-5? vagy annál is több? Szerintem mindegyik shinobi összeesésig fog harcolni:) Atya úr isten, de várom már a harcokat:O
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5211 Dátum: 10 nov 03, 08:11:57 »

Ez de jó rész volt Nevet
Bár nem rtem h gaara apját miért élesztette, miért nem inkább a 3. kazekagét de mindegy. Mondjuk nemkicsit durva kabuto "serege". Még Dan is ott van ha jól látom. És gondolom lesz asuma vs shikamaru harc, meg kankuro vagy sakura vs chiyo. És kifejezeten jóbban áll egyik másik emberkének a konohai mellény. Bár a közös fejvédő tök felesleges hogyha úgyis mindenki beletartozik akinek nincs áthúzva Nevet komolyan, mikor gyártottak le ennyi fémlapot? Nevet

megérte szerintem 2hetet várni (13 napot)
Naplózva
Cell-sama
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5212 Dátum: 10 nov 03, 08:22:52 »

Hát ez űber király rész volt!! Huh még mindig a hatása alat vagyok!!!
Nagyon Epic!!!!! Az a kép amelyiken Gaara meg a divizió parncsnokai állnak a hegyen allatuk meg a haderő az valami zseniális, iszonnyatosan tetszik.
Na meg persze Tobiék és Kabuto magán hadserege, minden nagy ász visszatér zúzni egyet.
Nagyon várom már az elkövetkezendő részeket.
Naplózva

"Get up, stand up, don't give up the fight"
Titankahn
Gennin
*

« Válasz #5213 Dátum: 10 nov 03, 08:48:05 »

Nem is tudom az első pár oldal 10/8 vagy 9 semmi váratlan az eddigiekhez képest de az utolsó 2 oldal, nagyon durva kiket hoz vissza és én még mindig kiváncsi vagyok hogy akkor most orochimaruval mi van? ugye a hogy elvileg 3 kis kigyo menekült el és csak egyet láttunk elégni. Ez igy összességébe 10/11
Naplózva

Lee: Ez a csata eldőlt Gai: Asa Kujaku!!!
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #5214 Dátum: 10 nov 03, 08:52:07 »

Na végre már!  Nevet

Tegnap még reménykedtem is itt valamelyik hsz-ben, hogy:

Remélem hamarabb kapjuk meg a mostani "adagot". (Komolyan, mintha drogos lennék. )  Nevet

És lám! Mire reggel felkelek, már itt is van.

Már szinte mindent feltettetek az asztalra, így csak azt mondom el, hogy:
Nagyon böszme fejezet volt. Bejött, baromira.  Nevet

Tetszenek Gaara erői is, de azért meg kell hagyni, hogy ezeket a szereplőket ismét látni, ráadásul egy csoportban....:

Az a Chiyo - Hanzo - Kimimaro hármas elég brutál.  Nevet

Oh, és még valami. Nagyon tetszett, hogy nem hozták vissza Jiraya-t. Ahhoz nem lett volna gyomrom. Dőreség lett volna visszahozni. Meg valahol bízom is benne, hogy ő volt annyira skilled, és posztumusz képes lenne megakadályozni ilyesmiket.

Naplózva

Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5215 Dátum: 10 nov 03, 09:03:19 »

Megérte kivárni Kishi infógyűjtését.....hihetetlenül jó és tömény rész volt..emberek a sereg is üt...de amikor jött az Edo Tensei...nem akartam elhinni hogy kiket támaszt fel....jinchurikkik? raikage(előző) kazekage(gaara fater)...Zabuza kimimaro chiyo..és bakkar Salamander Hanzou?????? mi lesz itt....ja és végre hírt kaptunk az Uchiha Istenről(igaz keveset de legalább volt)!! Ördögi Ördögi Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #5216 Dátum: 10 nov 03, 09:06:39 »

Öregem ez a rész mindenért kárpótolt a múlthétről, végre egy színes kép Narutorol átalakulva meg ahogy edz , a seregről nem is beszélve no meg Madaráék sem fecsérlik az időt. Ez a háború kegyetlen lesz remélem a Konohai 12-ből senki nem hal meg Nevet, de ahogy felosztották a seregeket meg az új fejpánt , Narutorol még anyit , hogy a végén megtanul Rasengant lebegtetni Nevet.
Naplózva
akifarm
Újonc
*

« Válasz #5217 Dátum: 10 nov 03, 09:43:04 »

Nem semmi rész... Még jobb, ha a 14. oldaltól erre az aláfestő zenére olvassa az ember: http://www.youtube.com/watch?v=IoSrU85UEz4&feature=related
Kíváncsi leszek a folytatásokra, lesznek harcok, az egyszer biztos. Csak a kedvenceimet ne nyírják ki...
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #5218 Dátum: 10 nov 03, 09:47:21 »

Ütős is volt meg brutális!!! Nem gondoltam volna, hogy a háború el fog kezdődni!  Ohh My God Ohh My God Azt hittem, erre várhatunk majd januárig. De most komolyan mondom, végre eljött az, amire mi vártunk. Úgyhogy ne izguljatok annyira, mert az nagyban megnöveli a szívproblémákat!
Kabuto seregét egy nagy csalásnak tartom. Feltámasztja a legjobb halottakat, csakhogy ő nyerhessen!  Fegyverek judge Gyáááá
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #5219 Dátum: 10 nov 03, 09:52:15 »

Amúgy ha kabuto ennyi mindenkit felbír támasztani, akkor tuti sokkal erősebb mint orochimaru volt:) Mert orochimaru csak három koporsót bírt feltámasztani:) Kabuto meg vagy 20at feltámasztott és még ki tudja, hogy még ki van abba a koporsóba aki madara össze fosta magát, meg még ki tudja mennyit tudd feléleszteni:) Tuti sok halál lesz a háború során
Naplózva
Oldalak: 1 ... 346 347 [348] 349 350 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins