STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5100 Dátum: 10 okt 18, 19:31:11 » |
|
Na, ugyanúgy játszadoztak/játszadozott vele az utolsó előtti pillanatban, mint a csata bármelyik korábbi részében. A motiváció, személyiség, stratégiai érzék hiánya valamelyest korlátolhatta tényleg őket, de a lényeg az volt, hoyg a cselekedeteik Orochimaru akaratához voltak rendelve, aki elégtételt akart, és hosszan, fölényesen játszadozni akart az áldozatával. Aztán az áldozat váratlanul fordított, benyomott egy kiszámíthatatlan, ismeretlen aduászt, és élete feláldozásával fogjuk rá, hogy győzött, de ez más kérdés.
Ha körültekintően figyeljük, mit művel Kishimoto, következetesen logikusnak ítélhetünk mindent amit rajzolt.. pár jelentéktelen bakit leszámítva, mint Orochimaru és pár hang viselete, ami eredetileg pár fűninja egyenruhája volt, de az ilyesmit is ki lehet magyarázni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 18, 19:34:13 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5101 Dátum: 10 okt 18, 19:44:38 » |
|
Ha ők ilyenek voltak visszahozásuk után akkor nem várhatsz többet Deidarától sem. Ha nem így lesz akkor az első és a második hírnevét gyalázza meg az író. Akkor hogyan tudná megállítani Dei egyedül a három ellenfelet. Ezzel próbáltam elmondani, hogy milyen irreális az egész. Már az is az volt amikor nem szedték szét a 3. kagét. Most még rosszabb helyzetben van Dei mint akkor volt a 3. Teljesen aránytalan az egész erőviszony felépítése a történetben. Ezért hivatkozok inkább az író akaratára. Majd ő eldönti kit akar győztesnek, még ha néha fáj is ez a következetlenség. Arra viszont, hogy kit akar győztesnek az író, ki lehet következtetni az előzményekből. Például Kabuto nem bukhat még el mert neki van dolga, de ugyan ez nem következhet be még Narutóval sem. Mindenki más ebben a csatában meghalhat mert nincs jelentőségük. De még egyszer csak azt tudom mondani, hogy irreális az erőviszonyok kidolgozása az egész történetben.
Mellesleg nem gondolnám, hogy akkoriban Minato lett volna a legerősebb. A leggyorsabb lehet, de nem a legerősebb. Gondoljál csak bele, hogy akkor még életük teljében voltak Orochimaru, Jirayra, Tsunade, a most látott Akatsuki tagok néhány tagjáról nem is beszélve. És még ki tudja, hogy kik voltak akkoriban. A 4. egy technikai zseni volt a ninják között akit mindenki szeretett és tisztelt. Ezért emlékeznek rá vissza szívesen az emberek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 18, 19:53:52 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5102 Dátum: 10 okt 18, 20:50:05 » |
|
uramisten ezen kb azóta fent vagytok akadva mióta feltámadt az 1. és a 2. hokage... Mi az h 5 mp alatt levernék sarutobit, aki pontosan ismerte az első2 harci stílusát, és technikáit? 1. hokage, a fa elem mestere, azt elég magas szinten használta, valamint a védelme is elég jó volt, ho láttad mit csinált a tűz jutsuk ellen, meg a taijutsu se volt semmi. a 2. hokage meg víztechnikákat és edo tenseit tolt. ebből csak vizet láthattunk, mert ugye edo tenseihez előre kell bekésziteni hullákat. A víz technikák is elég fullosak voltak akkor nem értem h mit vártok még tőlük. Nem tudod h régen jobban harcoltak vna... Emellett kabu joval felülmulta marcsi edo tensei-ét. Lehet h az eredeti több erőt kap a régi önmagától (ha egyáltalán eddig nem kapta volna vissza az összeset) Az erőviszonok sem irreálisak, hisz sasuke és naruto együtt fejlődnek folyamatosan. Tobi szárnyal, de kabu és ő egyszer még egymás ellen fordulnak, egyesített shinobi haderő - zetsu sereg. mi nem reális itt? deinek meg max megint ott van az C4 v mi... amikor mikrobombák vannak. Az ellen nem sokat tud tenni csücsikage és a kis vidámfiúk. Ha meg meghal dei, akk mi van? Kabu instant summolja fel a hullákat, gondolom elég sok testet elraktározott. Nem kell őket félteni. Kabu ezt az Arcot még túléli biztosan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5103 Dátum: 10 okt 18, 21:02:32 » |
|
Tekintve, hogy Deidara a Föld Országából származott, szerintem a Tsuchikage ismeri a Karuráját (mikro-bombák), szerintem tudna is tolni valamit ellene...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5104 Dátum: 10 okt 18, 21:04:56 » |
|
Őőőő. Akkor 10secig bírta volna? 1. Hokage, aki Madarával tolta és nem halt bele... 2. Hokage, aki a tér idő jutsut tolta... Ráadásul 2Kage vs 1 Kage... kétlem, hogy sokáig bírná. Nekik el volt nyomva a tudatuk teljesen. Dei-nek nincs. Ergo sztem használhatóbb, mint amit Oro csinált. Dei éltében sem volt túlságosan nagyon erős, de attól még gyenge sem volt. Sztem tudja húzni az időt a Tsuchikage-val. Meg szerintem logikus a manga, de mind1. Úgyis meglátjuk csütörtökön, hogy mi lesz ebből az egész dologból. Én azt sem tartom kizártnak, hogy megidéz még pár halott Akatsukist és pápá.
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5105 Dátum: 10 okt 18, 21:31:19 » |
|
Itt nem a logikával van a baj hanem a következetlenséggel. Például az 1 és a 2. Oroval együtt alig bírták leverni a 3.-kat. (Amennyit a 3. tudott róluk annyit az 1 és a 2. is tudott a 3.-ról.) Az a személy (első hokage) aki egyedül leverte Madarát most nem bírt a 2.-al együtt egy öreg shinobival? A 3. és a 4. pedig nem bírt Madarával? Hol van ebben következetesség? Vagy hol volt abban következetesség amikor Naruto legyőzte Kabutot akiről tudjuk, hogy akkoriban Kakashi szintű shinobi volt. Tehát nem a logikával van a baj hanem a következetlenséggel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5106 Dátum: 10 okt 18, 21:57:12 » |
|
Na, ugyanúgy játszadoztak/játszadozott vele az utolsó előtti pillanatban, mint a csata bármelyik korábbi részében. A motiváció, személyiség, stratégiai érzék hiánya valamelyest korlátolhatta tényleg őket, de a lényeg az volt, hoyg a cselekedeteik Orochimaru akaratához voltak rendelve, aki elégtételt akart, és hosszan, fölényesen játszadozni akart az áldozatával. Aztán az áldozat váratlanul fordított, benyomott egy kiszámíthatatlan, ismeretlen aduászt, és élete feláldozásával fogjuk rá, hogy győzött, de ez más kérdés.
Ha körültekintően figyeljük, mit művel Kishimoto, következetesen logikusnak ítélhetünk mindent amit rajzolt.. pár jelentéktelen bakit leszámítva, mint Orochimaru és pár hang viselete, ami eredetileg pár fűninja egyenruhája volt, de az ilyesmit is ki lehet magyarázni.
Egy oldal után megint ott vagy, hogy ezt így beidézhetem. Még azt tenném hozzá, bár valaki valamiért (biztos jó okkal törölte), amikro Dant-c mondta, de így remélem elfér, hoyg a harmadik Kishimoto szerint (feltehetőleg csak fénykorában) a negyedik mellett a legerősebb Hokage volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 19, 15:48:18 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #5107 Dátum: 10 okt 19, 07:26:54 » |
|
Úr isten! ti ezen civakodtok? Kabuto maga mondta, hogy ő jobban hazsnálja mint Orochimaru. Az hogy az első és második hokage miért harcolt visszafogottabban, jó kérdés. De visszafogottabban harcoltak! A második nem használta a teleport jutsuit se, se az edo-t. Több lehetőség van. 1. Orochimaru gyengébben használta a technikát mint most Kabuto, és csak ennyit tudott belőlük kisajtolni. 2. STM-is mondott, hogy szórakozni akart az öreggel. 3. a két kage, ereje amolyan megidézhetetlen erő. A tűz akarata, Gedo Mazu nak is köze van az elsőhöz, stb.. lehet az igazi erejüket nemképesek elérni. Magyarán lehet Itachi se fogja tudni használni a spirituális technikályát, a Susanoo-t. 4. Kisi még baromira a manga elején járt, és azóta igencsak megváltoztak a dolgok, és a személyek. <- ha ez a verzió van, akkor a fentebb általam említett 1 pontal fogja magyarázni. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5108 Dátum: 10 okt 19, 18:44:10 » |
|
Am ha mandát ugy belőtte h lábai nőttek, akkor deit is lehet h doppingolta Meg itt deinek nem is az a fő feladata hogy megölje tsuchikagééket, mert am kb 2 mozdulattal pótolható ha meghal, ő csak időhúzásnak van. Manda szétkapja a szigetet, kabu meg a démonoknak megy. Bár furcsa h naruto földrengésnek hiszi, mikor 180°ot fordulnak szegény olyan lökött de legalább a hím az nem nőstény meg a kabu harc is olyan lesz sztem, hogy zetsu nézi és ha nagyon muszáj, hívja madarát (vagy tobit). Ekkor 2 lehetőség van: tobi megmenti kabut, vagy tobi is rátámad kabutora, és kabu meg begyógyítja magát kicsit és felhívja az uccsó koporsót és lelövi a poént... Sztem az első lesz az igaz --- Kabuto win
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 19, 18:45:58 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5109 Dátum: 10 okt 19, 19:20:31 » |
|
Nem hinném, hogy Madarának olyan fontos lenne, Kabuto élete. Nem ér neki közel sem annyit, mint Sasuke. Ráadásul ha Kabuto meghal, akkor nem lesz képes többé megidézni azt a koporsót, amiben az a "dolog" van, amiért ráállt az egyezségre. Ha nem lenne az a koporsó, nem közösködne egy olyan parazitával, mint Kabuto. Ennélfogva nem hinném, hogy Madara kisegítené Kabuto-t, ha mégis, akkor nincs értelme annak a koporsónak. Én csak reménykedni tudok, de tuti, hogy Kishi megint "meglep" minket, egy teljesen máshol játszódó kis történetrészlettel, vagy behozza pár pillanatig Sasuke-t, vagy az "Ellenállás" történéseibe pillantunk be. Jobb esetben a Kage két pillanat alatt lezúzza Deidarát, és Kabuto vs Bee fightot láthatunk... Az kedvemre lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Kellemetlen...
|
|
« Válasz #5110 Dátum: 10 okt 19, 20:05:00 » |
|
Naruto biztos nem nézné nyugodtan végig, hogy Kabuto Bee-vel harcol... Biztos közbeszólna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5111 Dátum: 10 okt 19, 20:10:49 » |
|
Látod ez egy vicces dolog. A jouninok mindenáron el akarják kerülni, hogy Narutoék belekeveredjenek a harcba. Hogy hogyan képzelték el ezt, arra tippem sincs. Ráadásul ha bajba kerülnek akkor pont Narutoékat hozzák nehéz helyzetbe azzal , hogy szétdarabolják az erejüket és a végén arra kényszerítik, hogy egy az egyben keljen harcolniuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5112 Dátum: 10 okt 20, 15:45:12 » |
|
A kagenak + a két talpnyalójának nem lehet gond Deidara legyőzése.Persze csak addig,amíg marad a 3vs1 felállás,mert valakinek nyilván utána kell mennie majd Kabutonak.
Kabuto meg túlságosan magabiztos lett,pedig tudhatná h nem olyan "könnyű eset" Naruto.Szegénynek elszállt az agya magától.Tobinak,amint lehetősége lesz kinyiffantja.Csak kihasználja,amíg szüksége van rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5113 Dátum: 10 okt 20, 19:05:44 » |
|
nemtom, nekem meg pont az ellenkezőjét sugallja kishi már egy jo ideje... az ahogy feltünt, ahogy ott dobálta az embereket a kigyófarkával, ezek a koporsók, a tuningolt állatok, meg h orochimaru egyre jobban "terjed" kabuto testén, ezek nekem mind azt mutatják, h ez az alak erősebb mint amilyen orochimaru akármikor volt. persze most nem kabutora célzok teljesen, lesz itt még teljes orochimaru szellemiség is... még olyan dolgok is megfordultak a fejemben, h belőle lesz a végső főgonosz, leváltván tobit, és bár ez igy nem hiszem h lehetséges, de tobi esetleges halálával már annál inkább (a későbbiekben persze). minden esetre sztem most nagyon alábecsülitek őt, mert akárhogy is alakul a csata (nem hiszem h naruto ellen lenne esélye), sztem a saját lábán hagyja el a helyet, nem pedig madara segítségével. még annyit, h bee-t én is féltem egy kicsit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #5114 Dátum: 10 okt 21, 08:52:17 » |
|
Ha Kabuto lesz a fő gonosz akkor tuti, hogy Naruto Sasukeval együtt fogja legyőzni. De biztos, hogy a 2 srác nagyon le lesznek gyengülve már, mert szerintem Sasuke, Itachi-val meg fog küzdni és vérre fog menni a menet mert ugye bár Kabuto irányítja. Narutoról nincs elképzelésem, hogy kivel küzdene meg, talán Nagato meg Kakuzu.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
|