24 nov 24, 09:53:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 338 339 [340] 341 342 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2553138 alkalommal)
0 Felhasználó és 77 vendég van a témában
traavis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5085 Dátum: 10 okt 17, 19:56:59 »

Nekem sem rémlik, hogy harcot volna Madarával. Aki harcolt vele az mind halott Nevet
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5086 Dátum: 10 okt 17, 19:59:35 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/469/8
Tessenek parancsolni, lap alja. ^^
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5087 Dátum: 10 okt 17, 20:05:37 »

Ezek szerint még sem halott mindenki. Én sem emlékeztem rá. Nagyon eldugták a lap aljára. bow
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5088 Dátum: 10 okt 17, 20:07:28 »

Hát akkor tuti hogy a vén szivar lerendezi Deidarat....
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5089 Dátum: 10 okt 17, 20:22:53 »

Akkor Madara csak szórakozott xD
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5090 Dátum: 10 okt 17, 20:25:55 »

Én nem írnám le a Tsuchikagét, az, ahogy bénázik a hátfájással, meg ilyesmikkel, nekem valahol azt sugallja, hogy igen csak nagy erővel rendelkezik az öreg. :) (vagy csak én becsülöm túl :D)
Szerintem meg fogja szorongatni Kabutóékat, ahogy azt már korábban is hangoztattam.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 17, 20:26:31 írta Krieg » Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5091 Dátum: 10 okt 17, 20:30:20 »

Hát sztem Kabutot tutira nem fogja megszorongatni. Mert én meg azt érzem, hogy Kabuto rendelkezik igen komoly erővel. Ráadásul még megteheti, hogy lehívja Itachit..Nagatot... aztán megnézem mit csinál a Tsuchikage Nevet
De főleg azért gondolom így, mert sztem az lesz, hogy Dei vs Tsuchikage és Kabuto vs Bee &Naruto.
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5092 Dátum: 10 okt 17, 20:32:38 »

Szerintem akkor is megmutatja majd, miért is ő a Tsuchikage, főleg, ha Naruto és Méh is csatlakoznak hozzá . :)
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5093 Dátum: 10 okt 17, 20:54:04 »

Miért gondolod azt, hogy csak Kabuto rendelkezik nagy erővel. A másik oldalon is lehet ugyan ekkora erő. Azért mégis csak egy kage az ellenfél, méghozzá olyan ember személyében aki már akkor aratott a harcmezőn amikor Kabutot még tervbe sem vették a szülei. Miért gondolod, hogy a Tsutsikagénak nincs megfelelő erejű vagy technikájú jutsuja Kabuto vagy éppen a megidézettek ellen? Azért mert eddig nem mutatta? A 3. sem mutatott addig semmit amíg nem kényszerült rá. Azért mégiscsak a kagék birtokában van az a tekercs ami az összes általuk ismert vagy kifejlesztett jutsut tartalmazzák. Közöttük sok olyat amelyek tiltott technikákat tartalmaznak vagy az erejük, vagy a gonoszságuk miatt. Mellesleg ha Kabuto mindezt megteszi akkor felesleges tovább folytatni a mangát mert értelmetlen lenne. Akkor senki és semmi nem állhatna az útjukba.

Ez az egész meccs az író akarata szerint fog eldőlni. Ha ő azt akarja, hogy Kabuto győzzön akkor győzni is fog, még ha az egész irreális akkor is. Teljesen mindegy, hogy mi mit szeretnék vagy látnánk bele a dolgokba akkor is az író akarata fog dönteni.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 17, 20:59:30 írta rini67 » Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5094 Dátum: 10 okt 18, 10:01:40 »

Valóban nem csak Kabuto rendelkezik erővel hanem a másik oldal de, én a vén idiótát egyáltalán nem tartom sokra függetlenül attól milyen erővel rendelkezik ellenszenves idegesítő a karaktere.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 18, 10:02:41 írta Train » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5095 Dátum: 10 okt 18, 12:08:42 »

Nincs ezzel semmi baj. Ízlések és pofonok...  Nevet. Gondolom nem véletlenül lett az öreg a kage. A beosztottjai láthatóan tisztelik és szeretik. Elfogadják olyannak amilyen minden vén bogarassága ellenére. Ha belegondolok, hogy Orochimaru az első és a második segítségével tudta csak legyőzni a 3.-kat, akkor Deidarának esélye sem lehet az öreg ellen. Ráadásul itt őneki kell három ellen helytállnia és nem fordítva, közöttük olyanok akik tudják, hogy mi a képessége és mire lehet képes. Ha Kishimoto úgy gondolja, hogy Deidarának kell nyernie akkor nagyon csalódok a kagék úgymond látszólagos erejében.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 18, 12:58:06 írta rini67 » Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5096 Dátum: 10 okt 18, 15:06:39 »

Deidarának nem kell nyernie csupán feltartania azt a kis csapatot. Orochimaru mit csinált? Állt és hagyta, hogy az első és a második rohangáljon... simán támadhatott volna még ő is és akkor annyi a harmadiknak...
Az író akarata persze, de keresd a logikát... Ha most meghal Kabuto akkor, hogy tudjuk meg mi volt az utolsó koporsóban? Kabuto hirtelen annyi mindenbe beleütötte az orrát, hogy teljesen logikátlan lenne, ha meghalna ergo szerintem 100%, hogy túléli a harcot és ha túléli akkor meg nem gyenge, tehát fog kezdeni vmit a szigeten lévő emberkékkel. Mellesleg a Kagek közül sem mindegyik olyan nagyon erős. A faluból a legerősebb.. de mihez képest erős. Pl Minato baromi erős volt és nem csak Konohához képest hanem a többi faluhoz képest is.
Ott volt pl a Raiakge...ő is Kage volt aztán nem tudta kinyírni Sasuket. (és az meg az én szerény véleményem, hogy ha Gaara nem fogja fel a támadást akkor sem hal meg Sasuke, mert ott volt rajta a Susanoo..ami kibírta a Raiakge eddigi ütéseit is, Raikage viszont szopott volna azzal a "kis" Amaterasuval)
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5097 Dátum: 10 okt 18, 15:35:48 »

Azt tudod, hogy te az első és a másodikról beszélsz és nem Deidaráról? Nem hiszem, hogy ők összehasonlíthatóak Deidarával. Mangában vagy abból készült animében ne keressünk logikát (mellesleg sok másban se) mert nincs bennük. Csak beleverjük az egészbe magunkat és még jobban eltévedünk. Mosolyog én is gyakran ebbe a hibába hajtom bele magamat, de látom most már nem csak én vagyok így. Ördögi Minato igazi erejét is mihez képest kell vizsgálni mint mindenkiét. Ő a technikák zsenije volt és nem az erőé. Biztos volt nála erősebb, de gyorsabb nemigen. A harmadikról is azt mondták, hogy a legerősebb, a professzor... aztán nézd meg mi lett vele. A kérdés az, hogy Deidara mennyi időre lesz képes lelassítani a kagét. De akkor fordítsunk a dolgokon.  Kabutot nem lehet lelassítani? Azért ott is van 3 jól képzett jounin és még Bee és Naruto is. Vajon képes lesz olyan gyorsan elkapni Narutoékat, mint ameddig Deidara feltartani a kagét? Egy szóval sem gondoltam, hogy Kabutonak meg kell halnia. Szükség esetén olajra is léphet és láthatod később a koporsó tartalmát. Legfeljebb a küldetése nem sikerül.
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #5098 Dátum: 10 okt 18, 15:49:50 »

Szubjektív vélemény de nekem nem tetszett a manga.. remélem Kisi ki bohóckotta magát. Tudom sokaknak ez kellet, s tetszik is de nekem már nagyon elegem van ezekből a töltelék részekből. Jöhetne már a lényeg. Nekem egyáltalán nemhiányoztak az állatok, és Naruto marhulása.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5099 Dátum: 10 okt 18, 19:25:27 »

Igen az első és a második...szart sem értek nagyjából. A szarnál többet, de azért.... Ha legalább egy kicsit a réi erejük közelében lettek volna akkor Sarutobi meghal 5másodperc alatt, nemhogy leveri őket.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 338 339 [340] 341 342 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins