leírnád ezt érhetően is? q...ra nem értelek, próbáld meg magyarul is!
Persze, leírom neked érthetően. Ha te is megpróbálsz rendesen fogalmazni, és rövidítések nélkül, értelmes mondatokban /helyesírási hiba nélkül/ tömöríteni a gondolataid, teljes mértékben meg leszek veled elégedve.
Ez a Bök-Csíp-Szúr-Mar-Fáj-Éget poén úgy ahogy Zer0 is említette, egy "Egy Akatsukis Élete" poén volt.
Amúgy meg szerintem simán meg lehet érteni, ha megpróbálod felfogni.
Mivel, a gúlának van egy olyan tulajdonsága, hogy van éle, ami ugyebár hegyes. Ha hegyes, akkor bök. Ha bök, akkor az Csípni is fog. Az meg átcsap marásba, ami ugyebár, fáj. A marás, pedig lassú égés tehát éget. =)
OFF END
Amúgy szerintem van különbség a támadás formája között. Hiszen ha csak a Rasen Shurikenre gondolunk, akkor megtudhatjuk, hogy mi a különbség. =) A Rasen Shuriken is Rasengan. Szél elemmel ötvözve, de formát változtatva Shuriken alapra. Ott is megváltozik nagyban a tulajdonsága, és nem csak a szél elem miatt. Igaz, az a fő.
____________________ Másik lehetőség ____________
"A lélek a lényeg, az hogy hogyan nézel ki, édes mindegy." Hogy idézzek a Soul Eaterből, tehát, hogy ha most ezt át vonatkoztatjuk a Naruto-ba, megtudhatjuk, hogy teljesen értelmetlenné válik amit írtam. =) Két lehetőség van.
Vagy függ a formától, vagy nem. Én inkább az előzőre szavazok.
( Kisregény Powa )