24 nov 01, 00:41:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511149 alkalommal)
0 Felhasználó és 70 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5070 Dátum: 10 okt 17, 08:12:49 »

ez a csípszúrmarfájéget egy EAÉs poén lett vna Nevet

am télleg lenézitek deit. Kétlem hogy ez a gúla most egyből ki is ütné. Valszeg a robbanásai szétviszik a port. És beet is szétverné szerintem, hisz kisame is majdnem kinyírta, deinek meg ott van kabuto aki most erősebb a régi marcsinál is. És az új mandát úgy bedrogozta, hogy lábai nőttek és csörgőkígyó farka, akkor lehet h dei konaios tekercsét is feldobta vmi doppinggal Nevet Manda2 sem tétlenkedik, szóval szépen tudnák hozni ezt a helyzetet, főleg h naru lába szétment. Meg gondolj bele, Naruto ellen megy manda2 és narutot egyböl megeszi, mig azon gondolkodik h manda hím v nőstény Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 17, 08:15:00 írta Zer0 » Naplózva
zoltgo
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5071 Dátum: 10 okt 17, 09:56:57 »

Szerintem dei álmában sem bírna bee-vel. Gondolj bele hogy sasuke mangekyo sharingan nélkül legyőzte dei-t, de bee még mangekyo sharingannal is megölte volna sasukét ha nincs ott juugo vagy karin.
Naplózva
hoszy
Gennin
*

-=![HoSzY]!=-

« Válasz #5072 Dátum: 10 okt 17, 09:58:32 »

Idézetet írta: brian
leírnád ezt érhetően is? q...ra nem értelek, próbáld meg magyarul is!
Persze, leírom neked érthetően. Ha te is megpróbálsz rendesen fogalmazni, és rövidítések nélkül, értelmes mondatokban /helyesírási hiba nélkül/ tömöríteni a gondolataid, teljes mértékben meg leszek veled elégedve.

Ez a Bök-Csíp-Szúr-Mar-Fáj-Éget poén úgy ahogy Zer0 is említette, egy  "Egy Akatsukis Élete" poén volt.
Amúgy meg szerintem simán meg lehet érteni, ha megpróbálod felfogni.
Mivel, a gúlának van egy olyan tulajdonsága, hogy van éle, ami ugyebár hegyes. Ha hegyes, akkor bök. Ha bök, akkor az Csípni is fog. Az meg átcsap marásba, ami ugyebár, fáj. A marás, pedig lassú égés tehát éget. =)

OFF END

Amúgy szerintem van különbség a támadás formája között. Hiszen ha csak a Rasen Shurikenre gondolunk, akkor megtudhatjuk, hogy mi a különbség. =) A Rasen Shuriken is Rasengan. Szél elemmel ötvözve, de formát változtatva Shuriken alapra. Ott is megváltozik nagyban a tulajdonsága, és nem csak a szél elem miatt. Igaz, az a fő.
____________________ Másik lehetőség ____________
"A lélek a lényeg, az hogy hogyan nézel ki, édes mindegy." Hogy idézzek a Soul Eaterből, tehát, hogy ha most ezt át vonatkoztatjuk a Naruto-ba, megtudhatjuk, hogy teljesen értelmetlenné válik amit írtam. =) Két lehetőség van.

Vagy függ a formától, vagy nem. Én inkább az előzőre szavazok.

( Kisregény Powa )
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 17, 10:05:52 írta hoszy » Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5073 Dátum: 10 okt 17, 11:08:11 »

Na ide is eljutottam hogy írni tudjak! Nevet Szerintem jó fejezet bár azt nem mondanám hogy hű de jó volt.  Viszont nem értem mi a bajotok a tatuval! xD Oké Naruto tényleg kb egy óvodás szintjére süllyedt de azelőtt nem sokkal találkozott az anyjával és harcolt Kyuubival. Szóval vagy annyira fáradt hogy nem tud gondolkozni vagy pedig a Kilencfarkú chakrájával együtt az agyát is elzárta! xD Na de reméljük a következő fejezetben megkomolyul. Nevet

Ami a Dei vs.Tsuchikagét illeti. Hasonlítani fog az a támadás ahhoz a nagy kockához amivel Sasukét akarta agyonnyomni de szerintem más lesz a funkciója. (nem agyonlapítani akarja hanem pl.: leszúrni) És lehet most pampogni hogy alábecsülöm Deidarát, de szerintem nem sok esélye van egy Kage ellen úgy hogy ott vannak a (talán) jobbkezei.

És végül Kabucsimaru. (ez egy kicsit OFF lesz mert csak azt írom le hogy én mit gondolok a céljairól) Van egy olyan érzésem hogy Itát feltámasztja hogy igazolja Tobi mondókáját az "igazságról" majd felfedi hogy Tobi valójában nem Madara. Aztán valami történik xD De az is lehet elkezdi gyilkolászni az embereket és vagy a Hachibi vagy Yamato fog kinyiffanni.
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #5074 Dátum: 10 okt 17, 11:11:47 »

elég nagy esélyt látok arra, hogy killer bee-t kapják el :S
a másik nem értem, mit kell nyavajogni naruton, hoszu idő óta, most először jó kedvü vidám.
Ez is kell, 1 kis hülyeség. Nevet:D
Jó fejezet volt, kishi egyre jobban csinálja Nevet
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5075 Dátum: 10 okt 17, 11:18:34 »

Ami a Dei vs.Tsuchikagét illeti. Hasonlítani fog az a támadás ahhoz a nagy kockához amivel Sasukét akarta agyonnyomni de szerintem más lesz a funkciója. (nem agyonlapítani akarja hanem pl.: leszúrni) És lehet most pampogni hogy alábecsülöm Deidarát, de szerintem nem sok esélye van egy Kage ellen úgy hogy ott vannak a (talán) jobbkezei.

Lol! Nem akarlak megbántani, de ezzel megmosolyogtattál.^^
A Genkai Hakurival nem az volt Tsuchikage bácsi célja, hogy összelapítsa Sasukét. A technika ereje abban rejlik, hogy akit benyel, annak a testét molekulákra szaggatja.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5076 Dátum: 10 okt 17, 14:02:16 »

hoppá! Igazad van Dani ezt benéztem! xD De az a lényeg hogy szerintem két eltérő hatást fog kelteni ez a 2 jutsu! A Genkai Hakuri molekulákra szaggatja, amit pedig most vet be.. hát... vagy felnyársalja, vagy nem tudom xD De az is lehet hogy a 2 technika ugyan az csak más az alakjuk.
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #5077 Dátum: 10 okt 17, 14:29:50 »

Ha más alakja lenne annak mi értelme lenne? Szerintem más lesz, mint a sasuke elleni harc során bevetett technikája. (lehet valami olyasmi lessz, hogy bezárja egy gúlába, vagy háromszögbe, ahonnan kijönni nem tud)
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5078 Dátum: 10 okt 17, 15:09:40 »

Remélem Bee-t elkapják, meghal. Most már haljon meg vmi pozitív szereplő. Dei úgysem fog kudarcba fulladni Tsuchikage ellen max nem öli meg. Mellesleg Gaarat leverte és ő is Kage volt. Éééés inkább Kabutot akarom látni a következő részben, mint Dei-t.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5079 Dátum: 10 okt 17, 15:24:04 »

röhögnék, ha deidara megölné a segítséget egy az egyben Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5080 Dátum: 10 okt 17, 15:55:53 »

Azért azt ne felejtsed el, hogy nagy különbség van a Gaara és Deidara illetve a Deidara és a kage között. Gaara semmit nem tudott Deidara képességéről míg a kage meglehetősen jól ismeri. Ráadásul azért a kage harci tapasztalata sem egyenértékű az akkori Gaara tapasztalati szintjével.
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5081 Dátum: 10 okt 17, 16:52:00 »

Igen, viszont Dei nem fog meghalni az Edo tensei miatt. És ez nem kis handycap. Nem is mondtam, hogy megöli a Kaget amúgy csak azt, hogy fel fogja tartani addig amíg Kabuto végez.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5082 Dátum: 10 okt 17, 17:14:42 »

Deidarát sem kell megölni. Be is zárhatják egy jutsuval vagy meggátolhatják a további lehetőséget a cselekvésben.

A másik, hogy a Naruto-val vagy Bee-vel lévő jouninokat sem kellene lenézni. Azért ők sem olyanok akik annyira gyengék lennének nem beszélve arról, hogy ott van még Naruto és Bee is. Azért mert egyesek gátlástalanul használják a tiltott technikákat az nem jelenti azt, hogy mások nem ismernek ilyeneket és ha szükséges akkor használják is azokat. Én különben a nagy belépőt attól a jounintól várom aki vezette a chounin vizsgát (bocs de nem ugrik be a neve). Nem azt akarom ezzel mondani, hogy Kabuto nem éri el valamilyen szinten a célját de  komoly nehézségei lesznek az biztos.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 17, 17:26:01 írta rini67 » Naplózva
manorott
Gennin
*

« Válasz #5083 Dátum: 10 okt 17, 18:56:43 »

röhögnék, ha deidara megölné a segítséget egy az egyben Nevet
azt azért nem hinném h dei könnyedén megölne gy olyan embert aki több száz csatában részt vett harcolt madarával és még mindig él.
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5084 Dátum: 10 okt 17, 19:32:19 »

Harcolt madarával?A vén Tsuchikage?Most vagy én vagyok hülye és nem emlékszek rá,vagy ez nincs benne a mangában.Valaki írjon már egy mangaszámot amikor harcol a vén jii-san meg madara.
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins