Krieg
|
|
« Válasz #4890 Dátum: 10 szep 27, 18:14:40 » |
|
Kishi új mangája nem a Naruto következő része lesz, hanem egy különálló, de csak egyrészes manga. Az alapján, ahogy lereagáltatok, azt vettem ki, hogy páran azt hiszik, hogy a Naruto következő fejezete lesz a Blench...bár lehet tévedek, ennyire csak nem lehet hülye valaki. :D A Naruto mangát majd 2 (illetve már szinte csak 1) hét múlva folytatja, illetve akkor jön ki az 512. fejezet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4891 Dátum: 10 szep 27, 18:19:37 » |
|
Ez a Blench dolog amúgy várhatóan le lesz fordítva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4892 Dátum: 10 szep 27, 18:25:21 » |
|
Szerintem szinte biztos, hogy el lesz kezdve, angolra szerintem tuti, hogy le lesz. Aztán meglátjuk, hogy NKWT úgy viszonyul hozzá, mint a "régen várt FWA" epizódra, ami végül nem hivatalos résszé lett nyilvánítva, vagy lefordítják. :)) Ma elég hülyén fogalmazok...nézzétek el nekem. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4893 Dátum: 10 szep 27, 20:05:33 » |
|
Moderátor: Kb. másfél oldal törölve....
Naruto manga téma: - Az éppen aktuális (vagy esetleg 1-2 korábbi) rész kivesézése és esetleg normális jövendölések a következő fejezetetekre vonatkozóan. Ha egy szereplőt akartok kivesézni, akkor azt az adott szereplő témájában kell. Ugyanez vonatkozik a jutsukra is. ...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4894 Dátum: 10 okt 01, 19:24:15 » |
|
Szerintem a következő fejezetben csak előkészületek lesznek,és szerintem meglátjuk sasuke új sharinganját,legalábbis nagyon remélem hogy így lessz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 01, 19:36:28 írta juura »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4895 Dátum: 10 okt 02, 10:20:20 » |
|
Remélem nem sasuket látjuk hanem Nagato és Naruto kapcsolatáról tudunk meg valamit. Pl milyen rokonságban vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4896 Dátum: 10 okt 02, 12:01:30 » |
|
változni fog a sharinganja ? mmint nem azért mondom mert sajnálnám .. szerintem Sasuke sharinganja ritkaronda darab lett .. Ha jól emlékszem Madara sharinganja ötvözve lett az öccséével . kiváncsi lennék h néz ki a Sasuke/itachi ötvözet sharingan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4897 Dátum: 10 okt 02, 12:53:50 » |
|
Szerintem nem rosz bár nem szokványos sasuk féle változat, olyan mint mikor azt atomokat ábrázolják. Kiváncsi vagyok hogy fog kinézni az uj .
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4898 Dátum: 10 okt 02, 19:12:32 » |
|
sok minden történhet (remélem nem fogják megint spoilernek venni ) pl mire jutott a Raikage által vezetett 5 nagy ninja falu alakulatával vagy kabutomaru mi mindent még tartogat a zsebében, vagy igen, végre megtudjuk milyen sharinganja és új ereje lett sasukénak. Elvégre most Madara az über atom mindenkit lezúzok figura jó lenne látni Naruto és Sasukénak milyen esélyei lennének a feltúrbózott Tobi ellen. Ez ugye nem volt spoiler? nem szeretnék még 1 hét kitiltást........
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 02, 20:01:58 írta brian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4899 Dátum: 10 okt 02, 19:37:12 » |
|
Kakashi által vezetett 5 nagy ninja falu alakulata?? Ezt nem vágom. :D ________________________________________________________________________________________________
Sasuke új szemeire én is kíváncsi vagyok már csak azért is, mert nekem nincs elég fantáziám ahhoz, hogy jól ötvözni tudjam Itachi és Sasuke mangekyouját. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4900 Dátum: 10 okt 02, 23:00:50 » |
|
Kakashi által vezetett 5 nagy ninja falu alakulata?? Ezt nem vágom. ________________________________________________________________________________________________ Sasuke új szemeire én is kíváncsi vagyok már csak azért is, mert nekem nincs elég fantáziám ahhoz, hogy jól ötvözni tudjam Itachi és Sasuke mangekyouját. OFF: Gaara először kakashit ajánlotta a posztra ha jól emlékszem......de nem kell ezen lovagolni oldalakon keresztül, elnéztem, nem vagyok tökéletes..... ON: Madara új bukósisakja szerintem valami célt szolgál azon kívűl is hogy most már mindkét szemét használni fogja.naruto meg hiába über táp, a mostani szintje nem lesz elég Tobi ellen, és Sasuke FMS-e sem lesz majd egyszerű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4901 Dátum: 10 okt 03, 16:52:58 » |
|
Gaara a Hokage címre ajánlotta Kakashit, nem a Ninja szövetség vezetői posztjára.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4902 Dátum: 10 okt 03, 17:08:22 » |
|
uppsz. jogos, bocsi
akkor a Raikage által vezetett csapattal mi lehet, és most hogy Kisame infója célhoz ért, Yamato és Killer-bee mit fognak tenni ezzel a szituval? Szerintem ezek 2-3 részen belül kiderülnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hopesenpai
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4903 Dátum: 10 okt 03, 18:55:16 » |
|
Engem az érdekelne, hogy mi van suigetsuval és juugoval, azóta, hogy elkapták őket a kage találkozón, nem is hallottunk róluk. Remélem nem felejtette el Kishi őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4904 Dátum: 10 okt 03, 19:10:35 » |
|
Engem annyira nem izgat Csak szedné elő Sasuket a következő részben mostmár régóta Naruto van...
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
|