24 nov 24, 05:30:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 322 323 [324] 325 326 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2550536 alkalommal)
0 Felhasználó és 222 vendég van a témában
Izma
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4845 Dátum: 10 szep 24, 21:11:08 »

Ez az ötlet olyan földtől eltávolodott, hogy ákár meg is valósulhat. Kishi sensei-re vallana, hogy egy ilyen csavart beletegyen.
Naplózva

Őrült...ez nálam a normális. Nevet
Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök.
Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
Gaci
Újonc
*

« Válasz #4846 Dátum: 10 szep 24, 21:14:53 »

megnéztem hogy mit jelent maga a bench szó. ember van egy rakat jelentése ráadásul nem is nagyon függenek(vagy csak szar szótárt néztem) össze szóval nagyjából bármi lehet ha cím  utal egyáltalán a történetre
egyébként visszatérve a narutora én teljesen meg vagyok elégedve  vele szépen folyik a cselekmény néhol lassaban néhol gyorsabban de szerintem éppen ez teszi "egyedivé"
Naplózva
Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4847 Dátum: 10 szep 24, 21:16:59 »

Ez a manga meglehetősen unalmas,a flashbag az eddigi legrosszabb volt amit kishi készített a narutohoz.De Tobi új szerkója nagyon metál lett...Nagy zúzás lessz ebből hölgyeim és uraim Nevet

Gaci: amit fentebb írtál rendkívül érdekes és könnyen meglehet hogy igazad van.Az hatalmasat ütne ha tényleg Sasuke lenne... Nevet
Naplózva

TheSky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

T h e S k y

« Válasz #4848 Dátum: 10 szep 24, 21:19:09 »

Itt már nincs mit csavarni csak le kell vezetni a befejezést
elvarni a szálakat, megirni(rajzolni) a végső nagy harcokat, és egy végkifejlet
Itt már olyan eget verő óriási fordulatra nem kell számítani
max a harcok alatt.
Naplózva

Pein-sama
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4849 Dátum: 10 szep 24, 21:21:28 »

Gaci ez téll 1 remek ötlet, nekem is eszembe jutott Tobi mondata h ő maga fogja egymásnak ugrasztani őket, és ha téll Sasuke megy el Naruért akk kiderülhet végre h mien erőtt adott neki Ita mármint Narunak. Én személy szerint nan nem bánnám ha így lenne!
Naplózva

"Egy Isten, aki rendet tesz!"
Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!

« Válasz #4850 Dátum: 10 szep 24, 21:23:47 »

én sem bánnám ha Sasuke lenne az új szerkójában....tegyük fel Sasuke az: mondjuk lehet h Madara megtanította az új fegyverhasználatra??  Gondolkozik
mert akk mint láttuk nem kard van nála.... nah mind1 ne mennyünk ebbe így bele Nevet
deh nagyon nagy lenne  Nyelvesít
Naplózva

Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy.
Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra.
A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény.
Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4851 Dátum: 10 szep 24, 21:28:18 »

Na figyu, van egy teljesen földtől elrugaszkodott és nagyjából minden alapot mellőző ötletem Nevet (ne kövezzetek meg érte)
Tegyük fel hogy az új maszk alatt nem Tobi van hanem sasuke.Mosolyog
1. Azért van most olyan teljesen mindent eltakarós maszkja mert felismernék a hajáról.Mosolyog
2. Tobi most ültetett be magának valószínüleg két rinnegant és egyből lábra tud állni? Sasuke meg ki volt ütve amikor beültették neki Ita szemeit?
3. Azért is takarja el magát mert Naruto így teljesen máshogy fog hozzá állni a harchoz. (mivel azt hiszi hogy azzal az alakkal harcol aki elrontotta az ő drágalátos szöcskéjét, vagyis minden erejével neki esik) Míg ha szemtől szemben lenne Sasukéval rátérne a mindketten meghalós akcióra.
4. Sasuke már rég volt a mangában, valószínüleg már lábra tud állni és fájtolni.
5. Ez a gyerünk Kapjuk el a kyuubit stílus nem nagyon tobis.
6. Tobi mondta is a valamelyik mangában hogy ő maga fogja egymásra uszítani kettejüket.
Elég ez a 6 pont ha már úgy is ilyen divatos a hatos szám a mangágan:) Tényleg nem is gondolom komolyan ezt az egészet de azért kicsit váratlan lenne hogy miután Naru lecsapja a maszkot a csávóról sóska kuksolna alatta.

2. Miből gondolod, hogy nem teltek el napok azóta?^^
3. Az addig oké, hogy külsőleg nem ismerné fel Sasukét, de mi van a hangjával? Nevet
4. Mindössze 6 hónapja. A Kage találkozó sztori előtt jóval több ideig nem szerepelt.
5-tel és 6-tal viszont egyetértek. kacsint

Mindezektől függetlenül érdekes fordulat lenne.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Gaci
Újonc
*

« Válasz #4852 Dátum: 10 szep 24, 21:30:43 »

kaszabolni kell ezzel is azzal is:) egyébként most vettem észre hogy az új köpeny alatt nincs feketében a legyezőttartó kéz. Eddig az akás overall alatt tobinak mindig volt még egy feketepulcsija(amennyire emlékszek)Nyelvesít, most meg csak kesztyű van rajta
vagy van jelentősége vagy nincs

Dant-C:
igazad van 2.nál
a 3dikat azért ki lehet küszöbölni. Nem feltétlenül kell hozzá csevegniük:) Például szemtőlszemben állnak egymással a maszkos alak rámutat narura aztán  bruce leesen int neki hogy jöhecc:D
és a 4diknél is igazad van
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 24, 22:23:13 írta Gaci » Naplózva
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4853 Dátum: 10 szep 24, 22:18:51 »

"Problémákba ütköztél, de cserébe szereztél pár remek szemet. - Azok kezdettől fogva az enyémek voltak." + Zetsu nem Sasuke-nak jelentene a Kisame-s infókról. Alias az igencsak Tobi Mosolyog
Naplózva
Gaci
Újonc
*

« Válasz #4854 Dátum: 10 szep 24, 22:35:52 »

jogos, úgy látszik nem olvasok rendesen.  de még gondolkozok rajta hátha van magyarázat:)
Naplózva
szasah919843
Újonc
*

« Válasz #4855 Dátum: 10 szep 25, 14:17:01 »

Egyértelműen Madara az és nem sasuke csak a tényeket kell nézni. Már ott megbukott ez a "sasukedara" dolog ,hogy nem is illene a személyiségéhez. Sasu kohonára pályázik és nem narutora. Szóval semmi értelme nem lenne maszk alá rejtőzni.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4856 Dátum: 10 szep 25, 14:50:42 »

Valószínű hogy Sasuke arra pályázik hogy mindkét fél kellőképpen legyengüljön főleg Tobi. Komolyabb fenyegetést ő jelent rá a tudása miatt.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4857 Dátum: 10 szep 25, 14:51:40 »

Azért ez jelen felállásban nem pontosan igaz.
Sasuke maga mondta ki, hogy csakis azért ülteti be Itachi szemeit, hogy legyőzhesse Narutót. Szóval esélyes, hogy elsősorban rá pályázik.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4858 Dátum: 10 szep 25, 14:57:55 »

És hogy eltörölje mindazt amit képvisel Konohával együtt. Nem számít milyen taktikát alkalmazva.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #4859 Dátum: 10 szep 25, 17:56:49 »

Én azon gondolkodtam ,hogy vajon mikor találta ki Kishi ,hogy Madarának oda adja Hashirama erejét.
Mivel a 480 epizódban még azt GONDOLJA mi után az első DNS-e megpróbálta elnyelni Danzout ,hogy
"Nem lehet könnyű irányítani Hashirama erejét..."
Tehát ebből a gondolat menetből nekem az jön le ,hogy itt még nem gondolt erre Kishi ,de lehet csak nem akarta rávezetni az olvasókat.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 322 323 [324] 325 326 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins