24 nov 01, 04:28:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 319 320 [321] 322 323 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512420 alkalommal)
0 Felhasználó és 141 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #4800 Dátum: 10 szep 23, 20:38:05 »

Őszintén, nekem a Naruto mangával nincs semmi bajom, szerintem pont olyan jó mint mindig, bár nálam a Pein es arc ot nem fogja már felűlmúlni semmi, az szerintem egy masterpiece volt aranyos befejezéssel.
Csak azért mondjátok, hogy rossz mert még csak félig van megírva ez az arc és sok minden nem tiszta, a végére úgy is jól meg lesz oldva és kerek lesz. Sajnos nem lehet minden fejezetben harc vagy elmélet, kell pár átvezető is, hogy legyen értelme a késöbbieknek és ne menjen át a dolog Dragonballba vagy Bleach-be.
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #4801 Dátum: 10 szep 23, 21:48:58 »

...már annyira elegem van h hónapok óta semmi érdemleges nem történik...
Ááá, tényleg semmi érdemleges, csak Sasuke megszerezte az örök Mangekyout, Naruto találkozott Méhhel, megtanulta irányítani a kilencfarkút, találkozott az anyjával és megtudta a Kilencfarkú támadásának történetét, Kisame és Konan pedig meghaltak. Ja és Tobi egy új, hatalmas erő birtokába jutott, de ez már tényleg teljesen lényegtelen.
Szerény hozzáfűznivalóm...
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4802 Dátum: 10 szep 23, 21:51:03 »

Valaki írta, hogy Kishimoto párhuzamot akar vonni az Ame Orphanok és a Team 7 között. Szerintem érdekes ötlet de ez azt jelentené, hogy a végén mindenki meghal és Naruto szemeit kivési egy maszkos fickó Nevet
-Jó csak viccelek, valójában értem mire gondolt, és tényleg van némi közük egymáshoz. Ha azt vesszük, hogy Sasuke Yahiko akkor megvan a szerelmi szál is bár ez Sasuke részéről nem viszonzott, de ahogy nekem lejött Yahiko sem törődött különösebben a dologgal hanem inkább Nagato jólétével fogalkozott (Ez ugye Narutoéknál fordíva van). Szerintem ezek után lehet, hogy Konan külön kérésére lett Yahikoból is Pein.

Érdekes ötlet minden esetre érdekel igaz lesz-e.
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #4803 Dátum: 10 szep 23, 22:27:39 »

Ez egy kicsit unalmasra sikeredett olyan semmilyen volt. Viszont ilyen is kell. A maszk nekem nem tetszik:(. A bot vagy legyező... viszont tetszetős. A derekán olyan tör lehet mint Sakurának? vagy az micsoda?
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #4804 Dátum: 10 szep 23, 22:44:23 »

OFF ON:Nekem a maszkja ilyen tipikus  K.O.T.O.R.-os beütést ad amiben a sith tanoncoknak van ilyen. Tiszta star wars-os lett.. Madara az "ERŐ" veled van! Nevet Kiröhög
Amúgy számomra felfoghatatlan mért nézitek le ily sokan a mangát... mondjuk ízlések és pofonok, de a legtöbb ú.n. kritika már övön aluli, kritikán aluli kritika már némelyik post amit elolvasok olyan szinten fájdalmas hogy az hűűha. :OFF OFF

Amúgy régebben megemlítettem hogy madara / tobi nem csak dísznek hordja az ilyen díszes jénai tálakat a fején hanem vmi oka is lehet, vagy az erejéhez vagy a csúf pofájához amit nem mer megmutatni. De arra van esze hogy a kezét vissza növessze!! xD

ui.: szerintem madara / tobi olyan mint egy gyík... letéped vmi végtagját, b*szki lesz*rja mert vissza nő! Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 23:18:38 írta Morause » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4805 Dátum: 10 szep 23, 22:49:46 »

Ááá, tényleg semmi érdemleges, csak Sasuke megszerezte az örök Mangekyout, Naruto találkozott Méhhel, megtanulta irányítani a kilencfarkút, találkozott az anyjával és megtudta a Kilencfarkú támadásának történetét, Kisame és Konan pedig meghaltak. Ja és Tobi egy új, hatalmas erő birtokába jutott, de ez már tényleg teljesen lényegtelen.

Szerintem magára a kivitelezésre gondolt lartem.
Mert ha igen, akkor teljes mértékben egyetértek vele. Ok, Sasuke megszerezte az Örök Mangekyout (ami mellesleg márciusban volt, és nem 1-2 hónapja), de nem láttuk még.
Naruto találkozott Méhhel. --> Bennem nem hagyott nagy nyomot.
Naruto megtanulta irányítani a Kyuubit. --> A szentjános bogár móddal még mindig nem barátkoztam össze.
Naruto megtudta a Kyuubi támadásának történetét. --> Semmi újat nem mondott az a flashback. Csak a tények lettek vizuálva.
Kisame és Konan meghaltak. --> Igen, de milyen haláluk volt már?? Minden egyes Akatsuki tag egy egész kötetes harcot kapott magának, ők meg le lettek rendezve 1-1 fejezet alatt.

Ami számomra igazán értékes esemény volt, az Kabuchimaru visszatérése, és az a bizonyos titkos koporsó. Nah, az ilyen kemény titkokat/fordulatokat hiányolom már jó ideje. Olyanokat, ami miatt megszerettem a Narutót.
Remélem Kishi-sensei lassan magához tér.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4806 Dátum: 10 szep 23, 22:49:59 »

Tényleg hallod, tudtam, hogy láttam már valahol ezt a fajta maszkot. Kösz, valóban Kotoros Sith maszk volt ilyen.
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4807 Dátum: 10 szep 23, 22:56:11 »

Szerintem magára a kivitelezésre gondolt lartem.
Mert ha igen, akkor teljes mértékben egyetértek vele. Ok, Sasuke megszerezte az Örök Mangekyout (ami mellesleg márciusban volt, és nem 1-2 hónapja), de nem láttuk még.
Naruto megtanulta irányítani a Kyuubit. --> A szentjános bogár móddal még mindig nem barátkoztam össze.
Naruto megtudta a Kyuubi támadásának történetét. --> Semmi újat nem mondott az a flashback. Csak a tények lettek vizuálva.
Kisame és Konan meghaltak. --> Igen, de milyen haláluk volt már?? Minden egyes Akatsuki tag egy egész kötetes harcot kapott magának, ők meg le lettek rendezve 1-1 fejezet alatt.
Viszont én sem arra utaltam, hogy ezek jól lettek megoldva. :) De 2 Akatsuki tag (illetve Konan volt Akatsuki tag) halála csak nagy jelentőségű esemény, valamint az is, hogy Naruto 16 év után képes volt irányítása alá vonni a Kyuubit. Az meg, hogy találkozott az anyjával és "megbeszélték" mi is történt valójában, Narutónak sokat jelent...Sasuke Mangekyouja tudom hogy nem 1-2 hónapja volt, de latrem azt mondta hónapok óta nem történik semmi érdemleges. Nekem a hónapok óta kifejezés minumum 4-5, esetleg 6 hónapot jelent. :)) De ezzel nem akarok szőrszálhasogatni, ha Sasuke új szemét nem számítjuk bele, akkor is volt jópár talán sorsdöntő esemény...
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 22:57:30 írta Krieg » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4808 Dátum: 10 szep 23, 23:11:40 »

Kisame le volt fáradva és valószínűleg Naruto pofonja sem esett jól neki, ezek után a lehető legrosszabb ellenféllel került szembe ebből nem nagyon lehet köteteket kihozni. Konan halála valóban kicsit túl gyorsan zajlott, én valahogy mégsem érzem rossznak mert azért megvillantotta, hogy nem gyenge, csak az izanagi váratlanul érte, ennyi. Egyébként is van egy ilyen mangás alapszabály, hogy nőket nem ölünk meg ha nem muszály, hát most muszály volt, de legalább nem szenvedett sokat. Mellesleg szerintem tök megható volt ez a "papír visszaszáll a régi othonunkba a békés idők emlékére" dolog jelezve, hogy mind újra együtt vanak, hiába szomorú, hogy így, valahol megható is. Nekem tetszett ez a megoldás így is, bár a magyarázós rész lehetett volna békajelmez nélkül Nevet
Naplózva

Chob
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

日本のファン

« Válasz #4809 Dátum: 10 szep 23, 23:13:13 »

Volt valami védőkendő a fején.. lehet hülyeség, de lehet hogy az alatt volt/van a 3. szeme. És így már megvan a sharinganja is, és a rinneganja is. Meg ugye ott a 3 lyuk a maszkján.

Milyen 3 lyuk??? én csak kettőt látok... ha 3 lenne akkor a fentinek is meg lenne csinálva az árnyékolás, mint a másik kettőnek.

Sajnálom Konant, csíptem ezt az eltávozott triót, viszont azt nem, hogy Nagato képes volt megölni a  mesterét Szomorú akármilyen mese volt még, hogy miért tette ez nekem még fájó pont Szomorú

Ja és, ha valami hasonlóságot próbálunk már tényleg keresni a Yahiko-ék és Naruto-ék csapata között akkor egyértelmű, hogy Yahiko=Naruto, mivel ugyanolyan nagy célt üldöznek, mind kettő ostoba, és mind kettő jó úton jár/járt, vagy elgalábbis jól célért küzdöttek. Nagato meg ugye olyan mint Sasuke, a düh és a gyűlölet elhomályosította az agyát...
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #4810 Dátum: 10 szep 23, 23:23:41 »

Ami számomra igazán értékes esemény volt, az Kabuchimaru visszatérése, és az a bizonyos titkos koporsó. Nah, az ilyen kemény titkokat/fordulatokat hiányolom már jó ideje. Olyanokat, ami miatt megszerettem a Narutót.
Remélem Kishi-sensei lassan magához tér.
Naruto és Méh egy vicces rész volt én kifejezetten imádkoztam, hogy Naruto ne kezdjen el reppelni. Örülök, hogy így lett emiatt még izgultam is.
Kyuubit mód miért olyan mint a szentjánosbogár? Már mint világit vagy a színe lesz olyan?
A támadásról szerintem sok új dolog kiderült. Az, hogy a rókának volt Jinchurikije. Naruto születésének körülményei. Két kiváló ember élete eszméi és halála... valóban semmi.
Kisame, Konan mind a ketten igazi shinobi ként haltak meg egy jó harc során. Nem úgy mint Kakuzu meg Hidan. Ráadásul kár lenne őket össze hasonlítani másokkal. Míg Hidanékon keresztül Shikamarut akarta bemutatni.

Számomra az nem világos, hogy Konan miért nem rejtette el jobban vagy semmisítette meg a Rinnegant esetleg helyezett el valami csapdát. Viszont már ez is kukacoskodás:D. Ő mindent megtett amit a képességei engedtek. Én sajnálom mert Naruto egy értékes szövetségest elveszített.
Viszont egyet értek Naruto formája nekem se tetszik, nem tudom miért...
Furcsa mert eddig kb elképzeléseim vboltak... hogy Kabuto harcol Beevel Sasuke meg Narutoval Tobi megnézi... ebbe nem vagyok már biztos.
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4811 Dátum: 10 szep 23, 23:27:00 »

Kisame halálától én is többet vártam volna, szinte meggyőződésem volt, hogy itt a szigeten még nem hal meg (talán itt is hangoztattam), valami sokkal kidolgozottabb véget vártam Kisaménak, elvégre az Akatsuki legtöbb chakrával bíró tagja volt, amit nem is volt alkalma megmutatni, a Méh elleni harcában sem mutatta meg, mit tud. (érzésem szerint legalábbis) Bár így, hogy Kabuto együtt dolgozik Tobival, még nem kizárt, hogy látunk Kisamétól egyet s mást.
Naruto szentjánosbogárformájához hozzáfűzésként annyi, hogy nekem nagy bajom nincs vele, de teljesen másra számítottam...
Naplózva
matyi-senpai
Gennin
*

semiconductor alchemist

« Válasz #4812 Dátum: 10 szep 24, 00:56:09 »

Lehet, hogy nem ide tartozik, lehet, hogy írták már, de a "Rikudo-sennin" nem lehet valójában egy tisztség? Azért kérdezem, mert a "do" vagy "dou" azt hiszem utat jelent (nindo, judo, aikido, stb.), a "roku" pedig hatot (az i és az o tudom, hogy különbözik), vagyis a név jelentése: "A hat út remetéje" Javítsatok ki, ha tévednék, én igazából nem tudok japánul, csak a szavak tűnnek ismerősnek.
Naplózva

"Tévedni emberi dolog."
yis
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4813 Dátum: 10 szep 24, 06:12:23 »

A manga szerintem sem a legjobb formáját éli most. (sőt mondhatni a legrosszabbat), de valahogy csak kibírom.
Most már nem várom a csütörtököt.

Bár persze valakinek tetszik. Én őket nem értem meg, gondolom ők meg engem nem, de nem lényeg. Legyen mindenki Happy. (ez azt jelenti, hogy ha unjátok a Narutot, nézzetek Fairy Tailt, mert vicces)
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4814 Dátum: 10 szep 24, 11:08:58 »

Úgy látszik nemsokára lessz egy madara vs. narutó.De ha esetleg madara meghal,akkor attól félek a narutónak hamar vége lessz Neeem
Naplózva
Oldalak: 1 ... 319 320 [321] 322 323 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins