24 nov 24, 04:15:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 318 319 [320] 321 322 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2549395 alkalommal)
0 Felhasználó és 109 vendég van a témában
dosreis
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #4785 Dátum: 10 szep 23, 17:26:31 »

DE ha ültet be magának egy új szemet (Sharingan,Rinnegan) akkor újra tud látni nem?
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4786 Dátum: 10 szep 23, 17:29:13 »

Ezekkel a szemekkel már le tudja olvasni az uchihák titkos rejtekében lévő láthatatlan betűket. Nevet
Naplózva
balli
Gennin
*

« Válasz #4787 Dátum: 10 szep 23, 17:29:26 »

az 1 dolog h lecsukódott.... van neki még raktáron 1 pár sharingan:)
Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4788 Dátum: 10 szep 23, 17:34:06 »

Mindenképpen elgondolkodtató, hogy oldotta meg, hogy mindkét Rinnengant betegye magának...ha egyáltalán mindkettőt berakta.... A régi Sharinganját kizárt, hogy kidobta, hisz (tudom nem mondták) de elég nagy az esély, hogy azzal csinálta ezt a téridő jutsut, de mindenesetre a Hold szeme tervet azzal kell végrehajtania. Meg szerintem, az tényleg az ő original, illetve a tesója szeme volt, a másikat meg később szerezte be, azért is áldozta be, de ez is csak egy feltevés!

Amúgy nem értelek titeket, szerintem a régi maszkjánál ezerszer komolyabb és jobb ez a mostani..A régi olyan volt, mintha egy méhkas szorult volna a fejére... nevetséges volt . Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 17:37:35 írta Sobbi » Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #4789 Dátum: 10 szep 23, 17:56:40 »

Volt valami védőkendő a fején.. lehet hülyeség, de lehet hogy az alatt volt/van a 3. szeme. És így már megvan a sharinganja is, és a rinneganja is. Meg ugye ott a 3 lyuk a maszkján.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 17:57:29 írta Suigetsu » Naplózva
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #4790 Dátum: 10 szep 23, 18:13:40 »

igaz mert amikor letört a mszk ott volt s fehér fejkendő
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #4791 Dátum: 10 szep 23, 18:20:25 »

3 szem, azért ne túlozzunk, szerintem a 3 lyuk az a sharingan 3 vonalát ábrázolhatja, vagy valami hasonlót és csak azért került 3. dísz a homlokára..

Chakra:
Jó a ruha még el megy, de a maszk, az valahogy nem stimmel, hisz ha jobban bele gondolunk, akkor lényegében mindenki tudja ( vagy is gondolja), hogy Madara végül is ha ő madara vagy nem, a maszk értelmét veszti vagy is én szerintem.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #4792 Dátum: 10 szep 23, 18:27:58 »

pont ez a lényeg! ha ő madara ha nem, a lényeg h ő ezt mindenki tudtára akarja hozni me félnek a név hallatán és h csak annak tűnik, ezzel csak erősíti a (tév)hitet... én még mindig nem állítom h ő madara pont a maszk miatt Pontosan
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #4793 Dátum: 10 szep 23, 18:42:38 »

Na ez a rész tetszett, egy aranyos befejezés az amagakurei trióról, tök aranyosnak találtam azt a béka jelmezt meg hogy mintha úgy tűnt volna yahiko meg konan smaciztak ott sunyiba.  Kiröhög Meg madara/tobi új tökfödője is tetszik.
OFF: Szerintem azért takarja a pofáját, mert olyan bűn ronda ha vki meglássa (mint a körben) szörnyethal ... szerintem ez madara végső titkos hijutsu technikája Nevet! csak leveszi a dizájnos maszkját és meghalsz! Nevet Kiröhög
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4794 Dátum: 10 szep 23, 19:04:44 »

Hát ja.. mindegy majd kiderül. Lehet, hogy Sasuke-t fogja most ráuszítani.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #4795 Dátum: 10 szep 23, 19:05:19 »

ott az van h madara targets naruto vagyis célbaveszi narutot ergo bennevan h ráküldi sóskát narutora
Naplózva

szlsz
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4796 Dátum: 10 szep 23, 19:59:20 »

Hatalmas volt ez a rész szerény véleményem szerint ... érzelmektől kezdve döbbenetig minden volt benne ... madarának az új maszk durva eléggé ... van vmi ebbe a 3 szemes dologba esetleg nagato 2 szemét felhasználva az egyiket az izinagi által elhasznált szem helyére, a másikat meg a homlokába ültette ... eléggé korcs keverékként nézne ki dehát nem szépségversenyre megy hanem világuralomra tör Nevet:D még szászke szemeire vagyok kiváncsi
Naplózva

http://szlsz77.mybrute.com   Harcolj, ha mersz! Nyelvesít
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #4797 Dátum: 10 szep 23, 20:03:47 »

Ez kicsit szomorú volt...
De tényleg arik voltak Nagatóék a békajelmezben, annak ellenére, hogy elég röhejesen néztek ki Jiraiyával együtt xD
Madara meg... egyre gonoszabb, hogy hideg futkos a hátamon!
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #4798 Dátum: 10 szep 23, 20:06:41 »

Azért amikor a spioler képek voltak még csak elég vicces volt az a békajelmezes rész. Ültem suliban haver mellettem, megnézem a spoilert haver pont odanéz... "Te meg mi sz*rt nézel?" Nevet
Naplózva

lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4799 Dátum: 10 szep 23, 20:17:58 »

már megint nem történt semmi a mangában ..
nemigaz .. már annyira elegem van h hónapok óta semmi érdemleges nem történik .
volt a narutos visszaemlékezés (ami szerintem jó volt de nagyon el lett húzva) kisame harc .. konan harc most ez .. mikor jön már valami normális epizód.(normális alatt olyat értek amiért várom a csütörtököt)

szerk: meg lehet nézni a képen ábrázolva van hogy tobi maszkjának meik szem-lyuk(oké nem érthető xD)
ami meg érdekesnek számított nekem az az h Konan és Yahiko Nevet az a kép nagyon tetszett..
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 20:22:52 írta lartem » Naplózva

Oldalak: 1 ... 318 319 [320] 321 322 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins