Krieg
|
|
« Válasz #4770 Dátum: 10 szep 23, 15:41:02 » |
|
Nem tudom, ki hogy van vele, de Tobi - szerintem - elég bénán néz ki az új maszkkal. Nekem valahogy ez az egész téma nem jön be...a békajelmezes flashback is eléggé "furcsa" lett...hát remélem kisül belőle még valami jó, jelenleg egyáltalán nem vagyok megelégedve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro
|
|
« Válasz #4771 Dátum: 10 szep 23, 15:44:47 » |
|
Úgy néz ki akkor vak vagyok:) Mert akárhogyan nézem az alsó kettő sharingant nem látom, hogy ki lenne vágva valami lyuk amin kinézne:)
Figyi nézd meg jól a képet, az útolsó elöttit... Nézd meg a két alsó sharingant.. Kicsit bevab mélyedve onnan lehet tudni hogy ott nincs semmi ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4772 Dátum: 10 szep 23, 15:46:10 » |
|
http://kepkezelo.com/images/7v9m3w6f7me2hxtw758z.jpg ezen nézd mach itt simán látszik Off : am vmi eredeti szinezés nincs ahol láthatom a maszk igaz szinét? nem tuti h oilyan amilyenre kigondoltam. A maszkon kivül am minden stimmel a ruha, a fegyo stb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 15:47:46 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #4773 Dátum: 10 szep 23, 15:52:15 » |
|
Az erő viszonyok egyértelműen tobiék oldalán áll.Evvel az erővel Narutoék ebben az állapotban/tudásban nem igazán tudják fel venni a harcot ha így maradnak. Tobi új szerelése meg a maszkja, hát valami jobbal is elő rukkolhatott volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4774 Dátum: 10 szep 23, 16:15:58 » |
|
Ezt a fejezetet még Kishi sem gondolhatja komolyan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4775 Dátum: 10 szep 23, 16:17:20 » |
|
... Tobi új szerelése meg a maszkja, hát valami jobbal is elő rukkolhatott volna.
A ruhával és a felszereléssel nincs ott semmi gond, ha Tobi valóban Madara, akkor itt is hasonlóban van: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/398/19 (jobb alsó sarok) De az a maszk... Céltáblafej, "Ide lőjetek!" Persze az is lehet, hogy ha megtudjuk, milyen színekben pompázik, akkor jól fog kinézni. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 16:20:23 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4776 Dátum: 10 szep 23, 16:20:18 » |
|
csak nekem tünik furcsának a képen a "3 szemü" illető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4777 Dátum: 10 szep 23, 16:23:14 » |
|
Ez a fejezet...szar volt. Az egész elment azzal az értelmetlen flashback-el. Az egész fejezetből az utolsó két oldalnak van értelme... Ez csak időhúzás vagy csak egyszerűen jól elkúrta Kishi. Tobi maszkja hmm. Elég idiótán néz ki azzal a csíkozással. Meg az egész... A cuccával nincs gond sőt a botja kimondottan tetszik. Végre valami ami egy picit vizonyíthatja, hogy köze van Madara-hoz.
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4778 Dátum: 10 szep 23, 16:23:51 » |
|
Tuti, hogy nem narancssárga lesz a maszk. Elég abból kiindulni, hogy a maszkon lévő minták a sharingant és a rinnegant jelképezik. A sharingan vörös, a rinnegan lila, ergo eme színekkel próbáljuk elképzelni Tobi új bukósisakját.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4779 Dátum: 10 szep 23, 16:24:53 » |
|
csak nekem tünik furcsának a képen a "3 szemü" illető
az nem csak neked, már nekem is feltűnt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4780 Dátum: 10 szep 23, 16:37:26 » |
|
a narancsra azért gondoltam, mert a 2. maszk is olyan volt, meg mert a kyyuubi is sokszor elég narancs am az első aszkról van színes kép? eredeti? az jo lenne... http://kepkezelo.com/images/3hkplnjml40bkqiejlqq.jpg
http://kepkezelo.com/images/fz2ypr0dy5k7c5ldgy.jpg ezek jobbak? nekem nem vmi realisztikusak bár lehet h tul eös szineket használtam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 16:41:15 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #4781 Dátum: 10 szep 23, 17:04:09 » |
|
Nem tuti, hogy 3 szeme van attól, hogy 3 lyuk van a maszkon, az előzőn is csak 1 volt mégis megvolt mindkét szeme.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4782 Dátum: 10 szep 23, 17:05:50 » |
|
Nem tuti, hogy 3 szeme van attól, hogy 3 lyuk van a maszkon, az előzőn is csak 1 volt mégis megvolt mindkét szeme.
ha jol veszem ki, akk csak 2 lyuk van, a felső csak festett v faragott pötty
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4783 Dátum: 10 szep 23, 17:13:24 » |
|
szerintem rinesharinganja van méghozzá 2 és a 3. pötty csak szinpla dísz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4784 Dátum: 10 szep 23, 17:16:35 » |
|
úgy van, ráadásul a 2.kép az jobb lenne, de Tobcsinak eddig egy szemes maszkja volt, ameddig kettő szemét tudta használni most hogy lecsukódott az egyik szeme örökre 2 szemes maszkja van, tehát logikátlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|