Cell-sama
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4755 Dátum: 10 szep 23, 14:26:38 » |
|
Nah mostani részeknél egy kicsit gyengébb volt viszont a vége tényleg zúz. Azért megható volt ez a visszaemlékezés.Szép volt az a kép Yahikóval meg Konnal Az utosló kép nekem igazi epic moment, nem tudom annyira tetszik, ahogy Tobi lecsapjaa fura fegyverét és benyögi, hogy irány a kyuubi.Körülötte pedig ott van a maradék.(Legutoljára ilyet a Bleachben éreztem mikor Shinjiék a pendulom után levágják a kardot a földre és mennek Aizen ellen.Kár hogy sokat nem értek) Amúgy Tobi maszkja szerintem nagyon állat. Remélem Sasukét is cipeli magával.
|
|
|
Naplózva
|
"Get up, stand up, don't give up the fight"
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #4756 Dátum: 10 szep 23, 14:43:42 » |
|
Nem tudom. Én kicsit csalódtam, és úgy érzem a végén nagyot fogok csalódni. Kishi 10 évig kidolgozott mindent részletesen, most meg olyan, mintha összecsapná a Narutot... Szinte csak Naruto és Sasuke fejlődött, de ők übererősek lettek, meg ááh .. értitek .. xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4757 Dátum: 10 szep 23, 14:51:25 » |
|
am tobi maszkja olyan mintha fordítva lenne rajtaXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4758 Dátum: 10 szep 23, 15:01:31 » |
|
A gond ott van, hogy már túlzásokba kellett esnie az erőket illetve, mert a mangának folytatódnia kellett. Szerény véleményem szerint, a mangába nem hiányzott ez a hat útosdi (Már volt egy Pein 6 útja! Ez miért nem volt elég? Nekem még ehhez kapcsolatban is lennének 'kérdéseim'), és az sem, hogy Tobi újra erőre kapjon. Az még kb elfogadható lenne, ha egy kb rinnegan színvonalú örök ms-t kaptunk volna /sasuke személyében/, Naruto pedig a róka chakráját.. És itt megálltunk volna. De nem, már olyan erőkkel dobálóznak, amik mellett eltörpül az MS és a Rinnegan is.. És még nincs vége.. Amúgy csak én gondolom úgy, hogy Sasuke is egy "út" lesz? Ha Madara használni is tudja a sharinnegant (ami megint csak erőltetett, utólag kitalált dolog..), akkor Sasuke-ra nincs már annyira nagy szüksége.. +1 dolog: Gedou mazo előhívható a rinnegannal.. De az Tobiban van.. Akkor hogyan akarja Sasuke-t vele szinkronba hozni? Bár, szerintem jól járna, ha ez nem történne meg.. Azért Nagatot is "megviselte kicsit" a művelet..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4759 Dátum: 10 szep 23, 15:02:08 » |
|
Tobi ebbe az új maszkból hogyan lát? Mert ott nem láttam semmiféle nyílást se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4760 Dátum: 10 szep 23, 15:02:40 » |
|
Nem tudom. Én kicsit csalódtam, és úgy érzem a végén nagyot fogok csalódni. Kishi 10 évig kidolgozott mindent részletesen, most meg olyan, mintha összecsapná a Narutot... Szinte csak Naruto és Sasuke fejlődött, de ők übererősek lettek, meg ááh .. értitek .. xd
Sajna nem értjük, én legalábbis nem. ^^ Nincs itt semmi "összecsapás". Kishimoto M. sensei viszi a történetét. Ebből a részből túl sok minden nem derült ki, de a Yahiko-Konan-Nagato hármasnak kellett egy méltó befejezése. És ez az lett: Jobban megismertük az emberi oldalukat és megtudtuk, hogy igenis "jó" emberek voltak. ^^ (Még majd írok egy bővebb hsz-t is erről a fejezetről. ) Tobi ebbe az új maszkból hogyan lát? Mert ott nem láttam semmiféle nyílást se. Akkor nézd meg jobban. A két alsó Sharingan pötty 1-1 lyuk. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 15:04:06 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4761 Dátum: 10 szep 23, 15:10:14 » |
|
A két sharingan pötyöt alul látom illetve még a homloka környékén is van egy sharingan pöty, de semelyik sharingan pötynél nem látok nyílást csak azt, hogy megvan ott rajzolva. Ha meg mégis nyílás lenne akkor ezekszerint nem hiába van rajta 3sharingan pöty (2rinnegan+1sharingan)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi87
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4762 Dátum: 10 szep 23, 15:18:45 » |
|
Kishi szerintem direkt nem rajzolta meg a szemeket. A réginél se tette csak 1-2 alkalommal amikor úgy érezte ,hogy meg kell mutatnia. UI.: Az a cosplayes rész nekem is picit dura volt, de az animében lehet megcsinálják úgy ,hogy jó legyen. Az utolsó pár oldal meg epic. Szerintem Madara egyszerre akarja elkapni a kyuubit meg a rappert, mivel egy helyen vannak, ugyhogy azt az utolsó mondatot így kell érteni, ha jól gondolom. Egy sharingan és egy rinnegan szeme van és kész ( vagy lehet kiszedte a sima sharingant és oda is rinnegant rakott ), érdekes lenne 3 szemmel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 15:28:00 írta Kakashi87 »
|
Naplózva
|
|
|
|
xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro
|
|
« Válasz #4763 Dátum: 10 szep 23, 15:18:57 » |
|
Az alsó két nyíláson ha jobban megnézed, nagyon is JÓL lehet látni hogy az ott ki van faragva azaz ott lát ki tobi... Amugy milyen 2rinnengan és 1 sharinganról beszélsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #4764 Dátum: 10 szep 23, 15:20:10 » |
|
Hát nem tudom miért kell egyáltalán madarának maszk? Nos még a fejktő ami le lóg nem lenne rosz de minek vajon a maszk? Nem értem.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4765 Dátum: 10 szep 23, 15:20:45 » |
|
2rinnengant kiszedte a pein szeméből így valószínű mostmár az övé, 1sharinganja meg alapból volt gondolom azt is valahova eltette:) a másik sharinganjanak meg annyi lett amikor izanagit használta így gondolom azt ki szedte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4766 Dátum: 10 szep 23, 15:21:00 » |
|
A két sharingan pötyöt alul látom illetve még a homloka környékén is van egy sharingan pöty, de semelyik sharingan pötynél nem látok nyílást csak azt, hogy megvan ott rajzolva. Ha meg mégis nyílás lenne akkor ezekszerint nem hiába van rajta 3sharingan pöty (2rinnegan+1sharingan)
a végén nem értem a logikád, de nézd az avatarom és megérted h hogy lát ki " nem hiába van rajta 3sharingan pöty" nem is az ala sharingan 3 pöttyös ezért van 3 xD 2 rinnangan+ sharingan hülyeség h ezért lenne 3 pötty xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro
|
|
« Válasz #4767 Dátum: 10 szep 23, 15:23:04 » |
|
2rinnengant kiszedte a pein szeméből így valószínű mostmár az övé, 1sharinganja meg alapból volt gondolom azt is valahova eltette:) a másik sharinganjanak meg annyi lett amikor izanagit használta így gondolom azt ki szedte.
Hogyha jólértettem, most te úgygondolod, hogy 3 szeme van? mert ha igen akkor rosszul gondolod, mert a felső nicns kivágva... lol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4768 Dátum: 10 szep 23, 15:27:43 » |
|
valszeg nincs egyszerre 3 szeme, hanem egy sharingen egy rinnengan. de lehet h vhogy összeolvadtak és az uj szem jött létre, ami a 10farkunál volt. http://kepkezelo.com/images/7v9m3w6f7me2hxtw758z.jpgkiszineztem igy jobban látszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4769 Dátum: 10 szep 23, 15:37:14 » |
|
Úgy néz ki akkor vak vagyok:) Mert akárhogyan nézem az alsó kettő sharingant nem látom, hogy ki lenne vágva valami lyuk amin kinézne:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|