Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4740 Dátum: 10 szep 23, 11:59:47 » |
|
Számomra csalódás a rész, főleg, mert jövőhéten ki is hagy 1 részt... Ez a rész totál egy felesleges időhúzás volt. Kaptunk egy semmitmondó jópofa visszaemlékezést és búcsút vettünk tőlük végleg.... Ezt inkább animébe rakhatták volna fillernek.. Bírom Jirayát de ez a jelmezes cucc nem ért meg majdnem 10 lapot... Az egyetlen értelmes dolog a mangában az utolsó 2-3 lap volt, ahol Madara beszél meg Kabuto. Madara elég brutálisan néz ki most, visszavette a régi eredeti szerkóját...számomra az előző maszkja elég nevetséges volt, ez már sokkal komolyabban néz ki, és most megint itt a nagy kérdés... hogy néz ki az arca.... most hova ültette be a rinnenganokat... csak az egyiket? vagy a másikat is? ........meg érdekes volt, hogy az, hogy Naruto megtanulja a Kyuubit használni is a tervük része volt. Amúgy ez durva, mert itt nem szokás csak úgy jelmezt meg teljes dizájnt váltani... szal Madara bácsi tényleg sokat változhatott erőben is, mert úgy néz ki ismét személyesen fog harcolni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 12:12:04 írta Sobbi »
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4741 Dátum: 10 szep 23, 12:25:21 » |
|
Szerintem madara legközelebb megmutatja a rinnengan igazi erejét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4742 Dátum: 10 szep 23, 12:45:44 » |
|
Jézusom... ha már most megy a kyubiért akkor az azt jelenti, hogy már lassan vége a mangának.... nem h a kishimoto írogatná mert lassan már vége... nem... ehelyett még kihagy hetet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4743 Dátum: 10 szep 23, 12:56:56 » |
|
Hm. Azon gondolkoztam, hogy ha most Tobi elmegy a Kyuubiért... Akkor 2 végkifejlet várható. 1. Tobi meghal. 2. Vereséget szenved, visszavonul.
Ha pedig most ő meghal, akkor háború sem lesz, nem? Mivel ő akarta kirobbantani.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #4744 Dátum: 10 szep 23, 13:07:22 » |
|
ez az új maszk szerintem nagyon gagyi
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #4745 Dátum: 10 szep 23, 13:11:08 » |
|
Lehet hülyeség de szerintem Sasuke fogja megmentetni narutot Madarátol. Szerintem ez nagyon jó lenne így. ha van egy kis esze már rájött hogy Madara az igazi ellensége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4746 Dátum: 10 szep 23, 13:11:29 » |
|
Nem hiszem, hogy ő menne, hisz anno azt mondta, ezt a részét Sasukéra hagyja, valszeg Sasukét fogja utána küldeni. Már csak az a kérdés, hogy tudják e hol vannak, illetve, ha nem meg kell keresni, szerintem Zetsu se tudja csak úgy kitalálni, hogy hol vannak, ahogy Madara sem... De ez még kiderül. Viszont ez nagyon azt jelenti, hogy Naruto nem fog sokat edzeni, illetve, megint a Pein harchoz hasonlóan majd edzés közben rángatják el...De a lényeg, hogy kicsi az esély, hogy valamit fog még erősödni, ill új technikát kifejleszteni. Úgy néz ki, Kishi tényleg beleunt már a sorozatba és felpörgeti az eseményeket...Aztán kitudja....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4747 Dátum: 10 szep 23, 13:24:05 » |
|
Ez a "Kishimoto M. sensei be akarja fejezni a mangát" dolog már vagy 2 éve terjeng. Időről időre előjön, de persze senki nem tud semmi biztosat, csak az oldalt pazaroljuk rá. Másrészről pedig Kishimoto M. sensei évente max. (de max!) 2-3 szünetet tart. A többi "kimaradás" japán ünnepek vagy hasonló miatt van, aminek semmi köze a mangakához.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro
|
|
« Válasz #4748 Dátum: 10 szep 23, 13:44:31 » |
|
Engem ez a manga nem hatott meg annyira, mint amennyire szerintem kishi szánta. Inkább úgyérzem, a sok visszaemlékezés rosszat tett és unalmas volt. Ellenben az utolsó 2 oldal fellendítette az érdeklődésemet Már csak az a kérdés, hogy tudják e hol vannak, illetve, ha nem meg kell keresni, szerintem Zetsu se tudja csak úgy kitalálni, hogy hol vannak, ahogy Madara sem... De ez még kiderül.
Ez már kiderült... Gondolom az utolsó oldalon a cápa nem azt hozta el információ gyanánt, hogy milyen szép idő volt akkor a szigeten...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 13:45:26 írta xXx_Yondaime_xXx »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4749 Dátum: 10 szep 23, 13:56:51 » |
|
am a maszkon kívül nekem határozottan bejön madara eredeti, vagyis legújabb dizájnja. menő bár néha felvetődik a kérdés bennem h hogy jutottunk el idáig? azaz eltört a maszk, de előtte már fel volt készülve h majd amint megvan a rinengan, stílust cserél. ez ok, de ki csinálta a maszkot? ő faragta, v mi? elment a fafaragóhoz, h kérnék egy rinnengansharingan kombós -hajatiseltakarós maszkot, az alsó két sharinganpöttynél kivágva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 13:59:32 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Razengan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4750 Dátum: 10 szep 23, 14:06:45 » |
|
pont így kérte, csak a fafaragó visszakérdezett hogy itt felpróbálja-e vagy hazaviszi. érdekes ez az egész... vége a háttérben tevékenykedésnek és megmutatjuk milyen vagányak vagyunk? nem vall rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro
|
|
« Válasz #4751 Dátum: 10 szep 23, 14:11:55 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 14:12:53 írta xXx_Yondaime_xXx »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4752 Dátum: 10 szep 23, 14:13:22 » |
|
vall rá a menőzés, hisz régen nagyon menö volt. azért vonult vissza hogy lépésröl lépésre elökészítse a tervét. most hogy minden készenáll, visszatérhet Off: voldemort is vagy 14évig meghuzta magát aztán hogy megnött a képe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #4753 Dátum: 10 szep 23, 14:20:34 » |
|
Csúnya vagy Madara! xD Bár annyira nem rossz, már nagyon untam a spirál fejét. De elmehet az anyukájába ha előáll valami rinne-sharingannal. Az lesz az a pont, hogy oké, ez nekem már túlzás.Kissé érdekes, kissé uncsi fejezet volt, mit is várjak mostanában. Viszont nagyon befigyelős volt, hogy Konan és Yahiko olyan szívszerelmetesen néztek egymásra, miközben Nagato nem volt ott.. És jó lenne ha vége lenne a Narutonak abból a szempontból, hogy nem lenne tovább és kínkeservesen tovább húzva, újabb Sasuke keresés=fail, és megint és megint. Rossz az lenne, hogy csak 2 ennél sokkal izgubb mangát olvashatnék, és a 3. uncsi kimarad xD Most már jöhetne a nagy csata, de az igazi survivor az Zetsu! Túlélte az összes eredeti tagot, és nyert egy álom utat! 8D Remélem többet is mutatnak a képességeiből.:3
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4754 Dátum: 10 szep 23, 14:22:22 » |
|
Nah a fejezet az igényeimet is felülmúlta. Évek óta az a perverzióm volt , hogy Jiiraiya Cosplayezzen Yahikoékkal. Számomra 2 oldal volt értékelhető a mangában. Az egyik a 12. oldal. Szavak nélkül tökéletesen látszik szerintem , hogy Konan többet érez barátságnál Yahiko iránt. Szubjektív , sokoknak teljesen más dolgot jelenthet ez az oldal. A másik meg a befejező kép a 18as. Madara unja a banánt és a tökölést , ami lelkesít , mert valami számomra látványos harcot szeretnék látni megint. Taijutsu használattal , látványos Ninjutsukkal. Ez az el van tervezve dolog meg jó. Szeretem ha valakinek van egy kidolgozott terve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|