24 nov 01, 03:30:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 314 315 [316] 317 318 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512194 alkalommal)
0 Felhasználó és 154 vendég van a témában
jatek09
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4725 Dátum: 10 szep 21, 10:26:05 »

Chakra, bocs h közbe szolok de igenis látni ha jól megnézed azta három "pöttyöt".
http://kepfeltoltes.hu/100912/img148_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

datango
ANBU újonc
*

Firma

« Válasz #4726 Dátum: 10 szep 21, 11:15:53 »

én szerintem konan meghalt, csakúgy mint kisame. Ezért is az elmult időszakban túl sok "igazi" akatsukis shinobi halált láthattunk. Szomorú  mostmár majd csak gyarapodni fognak Mosolyog hiszen ahogy láttuk ebben a részben tobi elmondja hogy az igazi harc majd csak ezután fog kezdődni.

---
hanyadik részbe vagy hol lehet látni animébe ezt a itachi féle sharinganos szemet? plz valaki keresse már vissza thx
Naplózva

-=Suiton=-
"The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"
http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani
"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon."  <--   c=3
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #4727 Dátum: 10 szep 21, 12:16:24 »

Chakra, bocs h közbe szolok de igenis látni ha jól megnézed azta három "pöttyöt".

Szerinted ez bármit is jelent amikor genjutsuba vannak?
Itachi még kancsi is lehetett volna ott :]
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4728 Dátum: 10 szep 21, 12:46:13 »

Hogy visszakérdezzek akkor. És szerinted akkor az, hogy rajzoló nem mutatja a szemét az már azt jelenti, hogy MS használ? Honnét a fenéből tudod ha nem is látod? Amit mondtok az egy következtetés de nem bizonyítja semmi mert sehol sem mutatja a rajzoló. Ráadásul amikor mutat valamit akkor pont az állításotok ellen mutat bizonyítékot. Miért ne lehetne ugyan az a szem amivel a genjutsut létrehozta? Miért nem a MS-al jelent meg a genjutsuban? De esetleg az is felmerülhet itt, hogy mindkét szem használati módjában is működik. Tehát hárompöttyös és MS-ben is. Egy olyan ember ellen aki nem rendelkezik sharingannal elég a sima hárompöttyös sharingan használat, míg aki rendelkezik már ilyen szintű sharingannal az ellen már szükséges a MS-os verzió.
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #4729 Dátum: 10 szep 21, 13:21:09 »

Kakashinak is van Mangekyu sharinganja.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4730 Dátum: 10 szep 21, 13:54:36 »

Akkor viszont még nem volt. Elékezzél mennyit kínlódott, hogy felébressze mikor a Gaara után loholtak a fatörzseken. Ráadásul nincs Uchiha vérvonala és hiányzik mégy egy sharingan szeme is.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4731 Dátum: 10 szep 21, 18:00:45 »

iamhated:

Olvasd el alaposan azt a hsz-t, ami linkeltem.

rini67:

Én is visszakérdezhetnék. ^^

Ezt itt le is zártam. Ahogy korábban is írtam (de úgy tűnik, nem tűnt fel) ez itt OFF. Moderátorként is írhattam volna, de úgy gondolat feketével is elég lesz. Hát tévedtem... A vérvonal képességek témájában folytathatjuk. Bár igazából felesleges. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #4732 Dátum: 10 szep 23, 08:50:51 »

Jó kis flashback volt, megható.De a legjobb az utolsó oldal volt, az olyan nagyon fasza gyerek vagyok aka tobi.De várom már a következőt, kár hogy legalább 10 napot kell várnunk. Szomorú
Naplózva
s.eater
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4733 Dátum: 10 szep 23, 09:15:19 »

hát én úgy vagyok vele, hogy teljesen erre számítottam: sok visszaemlékezés, konan halál utáni technikája: egy papír repül a neve elé:D és tobi arcoskodik, nem is kicsit
jól néz ki!!!
kiváncsi vagyok ugynaolyan narancsfeje lesz-e vagy piros vagy fehér (sharingan, rinnegan)
lehet, hogy elkezdődött a végkifejlet???:O

elkezdtem japánul tanulni egyetemi szinten:O, remélem azért az utolsó részt azért még úgy olvashatom Nevet
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #4734 Dátum: 10 szep 23, 09:29:40 »

hát nem biztos valahol azt olvastam, hogy Kishi be akarja fejezni a Narutot, mivel valami új mangába szeretne kezdeni.
Naplózva
s.eater
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4735 Dátum: 10 szep 23, 09:46:20 »

uh
akkor lehet kezd értelmet nyerni a manga utolsó mondta

Szerencsétlen tobi legalább mostmár kilát mindkét szemével a maszkon Nevet
szerintem jól alakítja az ucsihák Madarát
a legyezője is olyan
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 09:48:26 írta s.eater » Naplózva
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #4736 Dátum: 10 szep 23, 10:21:01 »

Igaza van Dant-C nek. Tényleg sok már a visszarévedezés.
Egyébként tetszett a Konan-Yahiko-Nagato történetek lezárása, bár kár volt odatenni melléjük Jiraya-senseit.

Madara tápos lett, vagy legalábbis ő azt hiszi, hogy az.  Nevet

Kishi meg elmegy a jó fenébe, hogy folyton ezt csinálja. Ahogy közeledünk a manga végéhez egyre többször hagy ki heteket a mangában. Ez rettentően idegesítő húzás, de főleg az idegesít fel, hogy egyre többször fordul elő.

Animében is szinte havonta kihagynak egy hetet. Ideje lenne szankciókat bevezetniük maguk ellen.

Tessék rajzolgatni, és írni!!! Ne legyen már ennyi szünet egyikben se!

(Ha muszáj valahol szüneteket tartani, akkor az legyen az anime. Annak még értelme is lenne.)  Technikai KO
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4737 Dátum: 10 szep 23, 11:06:40 »

Én úgy állok hozzá a szünetekhez, hogy oké, rendben, legyen. De akkor 2 hét múlva valami iszonyat kemény fejezetet kapjunk. (Sajna ez ritkán válik be..)

A fejezetről:
Ezzel a békajelmezesdivel még mindig nem barátkoztam meg. Így egyenlőre a flashbacket se tudtam nagyon komolyan venni.
Viszont az utsó másfél oldal emelte a fejezet színvonalát. Jó látni együtt az "utolsó 3 keményfiút". És ezek szerint végleg eldobták az akatsuki köpenyt.  Szomorú
Amit viszont nem értek:
Madara most mi a halálért a Kyuubit akarja elkapni?? A Hachibi elleni vadászat már kétszer is kudarcba fulladt. Nem őt kellene először mindenképp begyűjteni?

Egyébként az új maszk egész szokható. A színére én is kiváncsi leszek. Gondolom olyan lesz, mint a Juubi szeme.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4738 Dátum: 10 szep 23, 11:34:56 »

Ezt furcsállom hogy máris megy a kyuubiért,én azt hittem hogy narutónak még lessz egy harca valami brutál shinobival,és hogy megfogja tanulni az apja  technikáját,meg tovább is fejleszti,de úgy látszik nem így lessz. Neeem
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4739 Dátum: 10 szep 23, 11:39:18 »

megkapj apuci technikáját és továbbfejleszti... ilyesmi már volt, és 1 poént 2x nem sütünk el. Am ez a sok falshback nagyon nem kellett bele, de madara nagyon brutál lett, és eltaláltam h a bot legyezö Nyelvesít lehet h madara tüz mellé szél elemü is Nevet jo kombo lenne
Naplózva
Oldalak: 1 ... 314 315 [316] 317 318 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins