|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #4726 Dátum: 10 szep 21, 11:15:53 » |
|
én szerintem konan meghalt, csakúgy mint kisame. Ezért is az elmult időszakban túl sok "igazi" akatsukis shinobi halált láthattunk. mostmár majd csak gyarapodni fognak hiszen ahogy láttuk ebben a részben tobi elmondja hogy az igazi harc majd csak ezután fog kezdődni. --- hanyadik részbe vagy hol lehet látni animébe ezt a itachi féle sharinganos szemet? plz valaki keresse már vissza thx
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4727 Dátum: 10 szep 21, 12:16:24 » |
|
Chakra, bocs h közbe szolok de igenis látni ha jól megnézed azta három "pöttyöt".
Szerinted ez bármit is jelent amikor genjutsuba vannak? Itachi még kancsi is lehetett volna ott :]
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4728 Dátum: 10 szep 21, 12:46:13 » |
|
Hogy visszakérdezzek akkor. És szerinted akkor az, hogy rajzoló nem mutatja a szemét az már azt jelenti, hogy MS használ? Honnét a fenéből tudod ha nem is látod? Amit mondtok az egy következtetés de nem bizonyítja semmi mert sehol sem mutatja a rajzoló. Ráadásul amikor mutat valamit akkor pont az állításotok ellen mutat bizonyítékot. Miért ne lehetne ugyan az a szem amivel a genjutsut létrehozta? Miért nem a MS-al jelent meg a genjutsuban? De esetleg az is felmerülhet itt, hogy mindkét szem használati módjában is működik. Tehát hárompöttyös és MS-ben is. Egy olyan ember ellen aki nem rendelkezik sharingannal elég a sima hárompöttyös sharingan használat, míg aki rendelkezik már ilyen szintű sharingannal az ellen már szükséges a MS-os verzió.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4729 Dátum: 10 szep 21, 13:21:09 » |
|
Kakashinak is van Mangekyu sharinganja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4730 Dátum: 10 szep 21, 13:54:36 » |
|
Akkor viszont még nem volt. Elékezzél mennyit kínlódott, hogy felébressze mikor a Gaara után loholtak a fatörzseken. Ráadásul nincs Uchiha vérvonala és hiányzik mégy egy sharingan szeme is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4731 Dátum: 10 szep 21, 18:00:45 » |
|
iamhated: Olvasd el alaposan azt a hsz-t, ami linkeltem. rini67: Én is visszakérdezhetnék. ^^ _________________________ Ezt itt le is zártam. Ahogy korábban is írtam (de úgy tűnik, nem tűnt fel) ez itt OFF. Moderátorként is írhattam volna, de úgy gondolat feketével is elég lesz. Hát tévedtem... A vérvonal képességek témájában folytathatjuk. Bár igazából felesleges.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #4732 Dátum: 10 szep 23, 08:50:51 » |
|
Jó kis flashback volt, megható.De a legjobb az utolsó oldal volt, az olyan nagyon fasza gyerek vagyok aka tobi.De várom már a következőt, kár hogy legalább 10 napot kell várnunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
s.eater
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4733 Dátum: 10 szep 23, 09:15:19 » |
|
hát én úgy vagyok vele, hogy teljesen erre számítottam: sok visszaemlékezés, konan halál utáni technikája: egy papír repül a neve elé:D és tobi arcoskodik, nem is kicsit jól néz ki!!! kiváncsi vagyok ugynaolyan narancsfeje lesz-e vagy piros vagy fehér (sharingan, rinnegan) lehet, hogy elkezdődött a végkifejlet???:O elkezdtem japánul tanulni egyetemi szinten:O, remélem azért az utolsó részt azért még úgy olvashatom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4734 Dátum: 10 szep 23, 09:29:40 » |
|
hát nem biztos valahol azt olvastam, hogy Kishi be akarja fejezni a Narutot, mivel valami új mangába szeretne kezdeni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
s.eater
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4735 Dátum: 10 szep 23, 09:46:20 » |
|
uh akkor lehet kezd értelmet nyerni a manga utolsó mondta Szerencsétlen tobi legalább mostmár kilát mindkét szemével a maszkon szerintem jól alakítja az ucsihák Madarát a legyezője is olyan
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 09:48:26 írta s.eater »
|
Naplózva
|
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4736 Dátum: 10 szep 23, 10:21:01 » |
|
Igaza van Dant-C nek. Tényleg sok már a visszarévedezés. Egyébként tetszett a Konan-Yahiko-Nagato történetek lezárása, bár kár volt odatenni melléjük Jiraya-senseit. Madara tápos lett, vagy legalábbis ő azt hiszi, hogy az. Kishi meg elmegy a jó fenébe, hogy folyton ezt csinálja. Ahogy közeledünk a manga végéhez egyre többször hagy ki heteket a mangában. Ez rettentően idegesítő húzás, de főleg az idegesít fel, hogy egyre többször fordul elő. Animében is szinte havonta kihagynak egy hetet. Ideje lenne szankciókat bevezetniük maguk ellen. Tessék rajzolgatni, és írni!!! Ne legyen már ennyi szünet egyikben se! (Ha muszáj valahol szüneteket tartani, akkor az legyen az anime. Annak még értelme is lenne.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4737 Dátum: 10 szep 23, 11:06:40 » |
|
Én úgy állok hozzá a szünetekhez, hogy oké, rendben, legyen. De akkor 2 hét múlva valami iszonyat kemény fejezetet kapjunk. (Sajna ez ritkán válik be..) A fejezetről: Ezzel a békajelmezesdivel még mindig nem barátkoztam meg. Így egyenlőre a flashbacket se tudtam nagyon komolyan venni. Viszont az utsó másfél oldal emelte a fejezet színvonalát. Jó látni együtt az "utolsó 3 keményfiút". És ezek szerint végleg eldobták az akatsuki köpenyt. Amit viszont nem értek: Madara most mi a halálért a Kyuubit akarja elkapni?? A Hachibi elleni vadászat már kétszer is kudarcba fulladt. Nem őt kellene először mindenképp begyűjteni? Egyébként az új maszk egész szokható. A színére én is kiváncsi leszek. Gondolom olyan lesz, mint a Juubi szeme.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4738 Dátum: 10 szep 23, 11:34:56 » |
|
Ezt furcsállom hogy máris megy a kyuubiért,én azt hittem hogy narutónak még lessz egy harca valami brutál shinobival,és hogy megfogja tanulni az apja technikáját,meg tovább is fejleszti,de úgy látszik nem így lessz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4739 Dátum: 10 szep 23, 11:39:18 » |
|
megkapj apuci technikáját és továbbfejleszti... ilyesmi már volt, és 1 poént 2x nem sütünk el. Am ez a sok falshback nagyon nem kellett bele, de madara nagyon brutál lett, és eltaláltam h a bot legyezö lehet h madara tüz mellé szél elemü is jo kombo lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|