24 nov 01, 00:05:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 313 314 [315] 316 317 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511017 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Bububo
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #4710 Dátum: 10 szep 20, 10:52:49 »

Magyarán a sima Sharinganos genjutsuja +Hasimara ereje= MS-t is megszégyenítő genjutsu? hát lehet benne valamit. Mert az Uchihák lazán letudták volna rendezni natúr sharinganal a kyuubit a támadáskor. Mégsem tették, mert valszeg nemvoltak rá képesek, vagyis a sima sharingan nemképes rá. Ez megmagyarázná. Persze a tehetségel is magyarázható. Pl Shisui, Itachi.. Madara is nagy sharinganművész lehet, ha natúral uralja a kyuubit.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro

« Válasz #4711 Dátum: 10 szep 20, 12:24:36 »

Gery én nem azt mondtam hogy tobi madara vagy sem... Én csak arra akartam rávilágítani, hogy kishi biztos nem véletlen rajzolt sima sharingant az MS helyébe. És nemhiszem hogy, pont 1 oldalon véletlen akkor rajzolja le kishi a sima sharingannal rohangászó tobit és a kyuubit megszelidítve...

(lehet hogy a van 1 oldal közötte)
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4712 Dátum: 10 szep 20, 18:42:37 »

Azért az nem igaz, hogy sima sharingannal nem lehet ölni. Emlékezzél Itachi technikájára mikor először láttuk harcolni Kakashi ellen. 72 óráig kínozta sima genjutsuban Kakashit ami a valóságban 1 mp-volt. A csoda az volt, hogy túlélte. Még Itachit is meglepte, hogy Kakashi túlélte az egész kínzást. Ha Kakashi nem lenne olyan amilyen akkor nem biztos, hogy túléli azt a menetet. A túlélés inkább attól függ, hogy kicsoda a páciens akin alkalmazzák.

Az ott MS volt. Olvasd el ezt:
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=61.msg530051#msg530051

Hát mit ne mondjak Konan elég amatőr volt ,túl biztos volt benne ,hogy befog válni a 10 perces robbantósdija ,de Istenem egy ilyen kaliberű "embernél" mint Madara nem gondolni arra ,hogy lehet más jutsu a tarsolyában.
...

Igazad van, 600 billió robbanójegyzet felvonultatása tényleg amatőrség. Főleg, ha ez már a "B" terv... -.-"

Ami a hat útból biztos:

- Uchiha vérvonal: Erős chakra, Sharingan, Kilencfarkú chakrájának manipulálása. Ezt ugye Sasukétól láttuk. Azért emelném ki őt, mert lehet, hogy Tobiban a Kilencfarkú támadásakor már ott volt az Első ereje. És érdekes, hogy a Tsukuyomi működési elve nagyon hasonló az ezen az oldalon http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/13 , a középső képen, jobb oldalt olvasható Yin-es részhez. Annyi különbséggel persze, hogy az "csak" illúzió. Hogy Itachit idézzem: "Itt én irányítom az időt, teret és a tárgyak sokaságát". Vagyis amit elképzel, az illúzió formájában megvalósul. ^^

- Senju vérvonal: Fa elem és a bijuuk irányítása. A fa elem erősen összefügg a másik képességgel, mert Yamatótól is láttuk, hogy mindig "fával" fogta le a Kyuubizálódott Narutót. ^^

- Rin'negan: Nem kérdés, Rikudou szemében is az van. ^^ Tensei jutsuk.

Ami szerintem a maradék 3 út lehet:

- Uzumaki vérvonal: Mint láttuk, Kushina különleges chakrája tökéletesen alkalmas volt arra, hogy féken tartsa a rókát (az még ott a teljes Kilencfarkú volt). Továbbá láttuk, hogy konkrét technikaként is alkalmazható volt. Amikor Narutóban és később, vagyis korábban (ikszdé) a visszaemlékezésben a chakraláncokkal leköti a vöröset. Bár ilyet még Narutótól nem láttunk, de neki is erős chakrája van.

- Uzumaki klán pecsétjei: Hiszen erről voltak híresek. És ugye Rikudou-nak is magába kellett pecsételnie valamivel a Tízfarkút. Itt valami végső pecsételős jutsut vagy módszert tudok elképzelni, vagy pont Rikudou pecsétjét.

Egyelőre egyéb tippem nincs. Viszont az nem kizárt, hogy pl. egy "dolog" megszerzésével két úthoz is hozzájut Tobi.

Ami viszont szerintem nem része a 6 útnak:
- A kilenc bijuu: Hiszen ők pont ezen erő eredményeképpen jöttek létre. Rikudou az Izanagival kapta szét a Tízfarkú chakráját 9 részre.
- Gedo Mazo szobor: Vannak tippek, miszerint ez a Tízfarkú teste, de az is elhangzott a mangában, hogy az a test a Holdban van. Szóval egyelőre maradjunk annyiban, hogy ez egy "tároló". De ha véletlen tényleg a Tízfarkú üres porhüvelye lenne, akkor is az vonatkozik rá, mint a 9 bijuura. Vagyis ez esetleg csak az Izanagi "maradéka".

Ha úgy nézzük, akkor tulajdonképpen az idősebbik testvér örököltre a "létrehozás" képességét, az öccse pedig az "életre keltését":
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/462/13
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/13
A két mangaoldal elég erősen párhuzamba hozható. Nevet
Ja, és mindkettő 13. oldal. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Hiei
Vendég
« Válasz #4713 Dátum: 10 szep 20, 19:04:05 »

Mivel mi ezt beszéltük egyetértek veled mindenben. Én viszont a 10 farkút is oda sorolom:D. Az lehet az út vége... ha értitek mire gondolok:D.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4714 Dátum: 10 szep 20, 19:17:29 »

Elolvastam és ez engem éppen abban erősít meg, hogy a Tsukiyomi használatához elég a sima hárompontos sharingan és persze az Uchiha vérvonal. Tehát ezért én úgy gondolom, hogy nem szükséges a MS ehez a technikához. Pontosan éppen azért mert a mangában is folyamatosan így mutatják a használót ennek a technikának a használatakor, hogy csak a három pontos sharingant mutatják. Miért lenne más az illúzióban a szem mint amit ténylegesen használ? Viszont a kérdés az volt, hogy az Uchihák tudnak ölni a sima saringannal? A válasz szerintem - igen.
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #4715 Dátum: 10 szep 20, 19:20:48 »

Az uchiha vérvonal nem kell hozzá, hisz Kakashi is használta a tsukoyomit Zabuzán. Ha jól emlékszem... smirksweat
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4716 Dátum: 10 szep 20, 19:28:13 »

De kell hozzá. Még annál az ominózus esetnél fel is hívja rá Kakashi figyelmét, hogy aki ezzel vérvonallal nem rendelkezik az ezt nem tudja megcsinálni. Zabuza egy sima illúziót szedett be ami folyamatosan sugallta neki hogy mit csináljon. Ezért tudta Kakashi, hogy mi fog következni Zabuza részéről. Még jó, hogy tudta mikor ő mondta neki mit csináljon.
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4717 Dátum: 10 szep 20, 20:03:05 »

Chakra, már a mangában is feltűnt, de gondoltam most szólok: a "billió" szót nem használjuk, helyette "milliárd" van Mosolyog.

Az utakhoz: szerintem Sasuke is benne van, nem véletlen, hogy ennyire tápolja őt Tobi.
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #4718 Dátum: 10 szep 20, 20:07:46 »

igen csak az angolok idióta nyelvezete vezette be és átvettük. van olyan is náluk hogy zillió. De kakashi Zabuzát ugyanúgy megkínozta mint itachi Kakashi-t.
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #4719 Dátum: 10 szep 20, 20:23:30 »

millió-milliárd(angolban ez a billió)-billió-billiárd-trillió-trilliárd

Tudtommal Nevet

Ami a mangát illeti:
Őszintén reméltem, hogy Konan legalábbis tovább fogja húzni Szomorú
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4720 Dátum: 10 szep 20, 20:35:29 »

Igaz, utánanéztem, tényleg használjuk. Ezermilliárdot jelent (1 000 000 000 000), angol nyelvterületen meg csak ezermilliót (1 000 000 000). Konan "csak" 600 milliárd robbanójegyzetet gyártott. Gondolom sok volt a szabadideje Nevet.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4721 Dátum: 10 szep 20, 20:37:38 »

Höh,ez így nem igaz...Még párszor el is próbálta a dolgot Tobi érkezése előtt xD
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #4722 Dátum: 10 szep 20, 20:39:47 »

Elolvastam és ez engem éppen abban erősít meg, hogy a Tsukiyomi használatához elég a sima hárompontos sharingan és persze az Uchiha vérvonal. Tehát ezért én úgy gondolom, hogy nem szükséges a MS ehez a technikához. Pontosan éppen azért mert a mangában is folyamatosan így mutatják a használót ennek a technikának a használatakor, hogy csak a három pontos sharingant mutatják. ...

Bocsáss meg, de ott sehol sem látjuk Itachi szemét. Kishimoto-sensei direkt úgy rajzolta mindenhol. Sajnálom, hogy ez neked nem világos. ^^ Az animések meg elszúrták, nem kicsit, nagyon. Ahogy látom, a hsz végét nem olvastad.

Amúgy meg ez itt enyhén OFF. Inkább a Vérvonal képességek témába való.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4723 Dátum: 10 szep 20, 20:44:48 »

Ami a mangát illeti:
Őszintén reméltem, hogy Konan legalábbis tovább fogja húzni Szomorú

Őszintén szólva én kellemeset csalódtam Konanban, nem hittem volna hogy eddig bírja. Ha Tobi nem használja az Izanagit akkor túl se éli (persze ha nem tudja használni akkor valószínűleg eleve más taktikát alkalmaz de ebbe most ne menjünk bele)
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4724 Dátum: 10 szep 20, 20:54:09 »

- Senju vérvonal: Fa elem és a bijuuk irányítása. A fa elem erősen összefügg a másik képességgel, mert Yamatótól is láttuk, hogy mindig "fával" fogta le a Kyuubizálódott Narutót. ^^

valszeg nem konkrétan a "fa" elem kell neki, hanem a kézség hogy a semmiből életet teremt. Ezért volt ilyen különleges az 1. hokage. (am nem vmi nagyszám a fa elem, mert vkinek jég van, vkinek kristály, v vashomok szal van böven)
am ezt az erőt olyan formában is láthattuk, mikor naruban végigment a tiszta rókacsakra, és yamato fái kivirágoztak. Ezért lehet fontos a kettő, hogy az uchiha illúzió leképez, a senju technika, elkészít.

(talán ez is közrejátszott a 2. edo tensei-ében. Az élet teremtés képessége.)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 313 314 [315] 316 317 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins