24 nov 01, 00:21:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 310 311 [312] 313 314 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511056 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
juura
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4665 Dátum: 10 szep 17, 20:21:39 »

Bár azt sajnáltam ebben a fejezetben hogy nem derült ki,hogy adta nagatónak tobi a rinnengant,lehet a következőben kiderül.
Naplózva
matyi-senpai
Gennin
*

semiconductor alchemist

« Válasz #4666 Dátum: 10 szep 17, 20:28:56 »

Még az is lehet, hogy a rinnegan csak egy Senjunál vagy egy Uzumakinál alakulhat ki, amihez egy Uchiha közreműködésére van szükség. Így elképzelhető,hogy ez Itachi ajándéka, bár elég hülyén nézne ki Naruto rinnegannal.
Naplózva

"Tévedni emberi dolog."
Zafyr
Gennin
*

-

« Válasz #4667 Dátum: 10 szep 17, 21:44:47 »

Nagyon jó kis rész volt, Konan elég jól kiszámította a dolgokat, viszont azt nem értem h az izanagi hogy is működik. Danzou is használta, és ő egy támadást tudott vele "kivédeni" , de Madara azalatt az 5 perc alatt több ezerszer meghalt vna. Vagyis akkor most mennyi ideig is használható ez az egész hókuszpókusz? Mert ennyiből Danzou is használhatta vna egy izanagiját 5 percig és akkor egyből több esélye van Sasuke ellen. Vagy ha mégsem használható ennyi ideig, akkor Madara, h élhette túl?
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4668 Dátum: 10 szep 17, 22:00:26 »

Addig azért élte túl,mert "szellem,, formába volt.És amikor lejárt ennek a formának az ideje,akkor használta az izanagit.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4669 Dátum: 10 szep 17, 22:19:35 »

Pontosan. Ugye meg kell szilárdulni a következő szellem módhoz,vagy teleporthoz. Megszilárdult,benyomta az Izanagit,kiteleportált onnan,megvárta míg Konan-chan végez a technikával és kifárasztja magát,és onnan csak be kellett fejezni. Van esze Nevet
Naplózva

norbii
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4670 Dátum: 10 szep 17, 22:26:01 »

Danzonak azért nem működött annyi ideig mert ahogyan Madara is említette, hogy a használatához az Uchiha erő és a Senjuk ereje is kell. Namost Danzo nem Uchiha és nem is Senju. Mindkét erő benne volt de alig bírta azokat kordában tartani(a halálakor az első dns-e majdnem el is nyeli). Ezzel szemben Madara igazi Uchiha volt, sőt köztük is az egyik legnagyobb és legerősebb és nyilván emiatt az első erejével is jobban bánik. Az izanaginak nincs időkorlátja csakis a használó erejétől és annak képzettségétől függ h meddig tudja fenntartani. Miután a technika megszűnik a szem örökre elveszti fényét, akárki is használta.
De ez csak az én véleményem.(azt hiszem Madara is megemlíti h Danzo nem túl sokáig tudja fenntartani az izanagit Ördögi)
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #4671 Dátum: 10 szep 18, 07:22:28 »

ennek csak én nem értem a logikáját?  Hmm?
az 1. és a 2. út az uchiha és a Senju erő megszerzése és az 1. hokagével is csak azért harcolt hogy megszerezze  a Senju erőt a 3. út a Rinnengan... és ha megvolt neki akkor minek adta oda nagatónak ? Ohh My God  smirksweat
Naplózva

lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4672 Dátum: 10 szep 18, 09:58:45 »

szerintem ebben füllentett tobcsi Nevet hogy elbizonytalanítsa Konan-t. Ha mégsem akkor Kishi meg fogja úgyis magyarázni szóval..
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4673 Dátum: 10 szep 18, 13:58:24 »

Tobi nem csak ebben füllentett hanem sok minden másban is. Pontosabban nem füllentett, csak mindig fél igazságokat mond a maga szájíze szerint értelmezve a dolgokat. Én például nem hiszem, hogy csak azért állt ki a harcra Hasshirama ellen, hogy megszerezze magának a tudását. Ez csak egy másodlagos terve lehetett. Ő hitte, hogy legyőzheti de ha mégsem akkor jöhet a másodlagos verzió. Most ezt úgy tünteti fel mintha ez lett volna az eredeti terve. Ennyi erővel akkor nekimehetett volna még egyszer Hashiramának a felépülése után, mivel megszerezte annak képességeit. Mégsem tette. Sőt miután Hasshirama meghalt még a 2.-nak sem mert nekimenni pedig biztos felépült addigra. Az első időszak amikor újra megjelenik Madara az a most mondott Nagato szeméhez és az Akatsuki megalakításához köthető. A következő pedig a kilencfarkú Konohára uszítása és a negyedik halálához, Naruto születéséhez köthető. Azért belegondolni is rossz, hogy mennyi idő eltelt a Hasshirama elleni csata óta. Jó lenne tudni, hogy hány éve volt ez a csata.
Naplózva
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4674 Dátum: 10 szep 18, 14:54:35 »

Belegondolva, hogy nézett ki Nagato a rin'negan használatától, máris itt az első indok. Talán Madara 6 út tervéről is tudott Nagato, csak éppen úgy, hogy ő lesz az, aki megkapja az erőket. Gyakorlatilag, ha Nagato hűséges maradt volna Madarához így is, akkor nem kellett volna tőle az erőt se elvenni. Bár, inkább azt tudnám elképzelni, hogy úgy keverte volna a dolgokat, hogy végül valahogy kiiktatja Nagatot.
Hisz amíg Nagato élt, ő volt az aduásza.. Most Sasuke az.. Valószínűleg számára mindegy, ki a fő bábja, ugyanaz lesz a feladata..
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #4675 Dátum: 10 szep 18, 15:01:38 »

Szerintem Madara úgy értette , hogy ő adta neki a Rinnegant , hogy Nagatónak adott valahogy az ő Uchiha erejéből , mivel ő egy Uzumaki , és amikor Nagato féktelen haragra gerjedt mert a szülei meghaltak felébredt ez benne, mert nem hiszem hogy egy kiskölykön végre hajtana egy ilyen műtétet .
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #4676 Dátum: 10 szep 18, 15:07:50 »

Jó lenne tudni, hogy hány éve volt ez a csata.

A történet szerint 70-90 éve volt.
Naplózva

Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!

« Válasz #4677 Dátum: 10 szep 18, 16:20:36 »

szerintem ez a rész elég joo volt.... Konan végig gondolt a a dolgokat, persze nem számolt Madara trükkjeire....
+ még 1 karakterrel kevesebb... szegény, már mind hárman meghaltak.... Naruton múlik minden...
Madara megszerezte amit akar, mostmár a következő rész Sasukéról fog szólni... gondolom.... vagy megérkezik a tekercs amit Kisame megidézet cápa viszi el neki.... szóval vagy Sasuke vagy az új infó fog kiderülni  Pirul
Naplózva

Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy.
Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra.
A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény.
Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4678 Dátum: 10 szep 18, 16:29:46 »

Én például nem hiszem, hogy csak azért állt ki a harcra Hasshirama ellen, hogy megszerezze magának a tudását. Ez csak egy másodlagos terve lehetett. Ő hitte, hogy legyőzheti de ha mégsem akkor jöhet a másodlagos verzió. Most ezt úgy tünteti fel mintha ez lett volna az eredeti terve.

szerintem a terv az alapból ez volt h megszerzi Shodaime erejét. csak közben alulmaradt. nem számított rá h ki fog kapni .. és ha legyőzi akkor ok .. de így h kikapott .. szerintem szerencséje volt h megkapta amit akart.
Naplózva

balli
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4679 Dátum: 10 szep 18, 16:46:08 »

Na had mondjam el az én verziómat:D szerintem is kb 70 éve volt és addig sztem Madara edzette madát kisérletezett és megfejtette ezt a Ridokus történetet amit szépen lassan elmond és szerintem Konan azzal az "utolsó"jutsujával egy papÍr akármit küldött Narutonak és benne lesz egy üzenet és a rinnegan......Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 310 311 [312] 313 314 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins