24 nov 24, 00:25:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 306 307 [308] 309 310 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2547635 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
Tsunade
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #4605 Dátum: 10 szep 16, 15:37:44 »

huuuh.... ez egy érdekes fejezet volt xD.... Ha csak úgy simán megnézem kívülről, Kishi egy csodás sztorit írt.. de ha rajongóként nézem akkor azt kell mondjam ez szánalom Neeem Mi lett a Narutoból? .. wow... Mentsük meg a világot-féle tipikus anime (mese? :S) Ezt hozta ki belőlem az új rész, asszem.
Naplózva
Ali-G
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

MenőőMen

« Válasz #4606 Dátum: 10 szep 16, 15:48:45 »

A 6út az Rikodou 6örökségét jelképezi. Én 3féleképpen képzelem el a 6örökséget
Az alap:
Senju, Uchiha, ez a 2alap. Madara mondta hogy Nagato a 3.út vagyis vagy a Rinnegan vagy az hogy Uzumaki volt(ha egyáltalán az volt mert, sztem arra utalt)szóval vagy ez, vagy az. És a 10farku vagy teljes vagy szétosztott formában(pl 9farku)
A másik 2re az 1. ötletem, lehet hogy egy Uzumaki, mivel rokonságba vannak a Senjukkal, ezért ők is az örökséghez tartoznak, és akkor a 6. lehet hogy egy Uchihákkal rokonságba lévő klán.

2.ötlet: Rikodou-sennin teste

3. az 1. és 2. keveréke:
Rikodou-sennin teste és egy Uzumaki
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #4607 Dátum: 10 szep 16, 17:13:40 »

az 500. fejezetbe benne volt hogy távoli rokonságban állnak
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/500/4

Akkor nagyon jó vagyok. Kúl
Totál el is felejtettem, hogy benne volt a mangában. xD

brian:
Egyáltalán nem haragszom, csak furcsálltam, hogy olyasmi ellen érvelsz, amit meg sem említettem. Nevet

Én azon gondolkodom, hogy Tobi karja most vajon véglegesen odalett?

Én nem aggódom emiatt. Amikor Danzou embereivel harcolt, az Aburame Anbu megfertőzte a bogaraival, akkor is pont a jobb karját, amit lazán leszakított, majd mihelyst lehetősége adódott rá, pótolta is: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/486/6
Szerintem egész hozzászokott már a jobb karjának a cseréjéhez. xD

Kíváncsi vagyok Tobi bal oldalára. Gondolom, nem véletlenül volt most is végig árnyékban a bal arca. Meg az is gyanús, hogy eddig mindig csak a jobb oldala sérült meg...
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 16, 17:15:14 írta Nikkie » Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #4608 Dátum: 10 szep 16, 17:24:04 »

Elméletileg Tobi a másik kezét is tudja cserélgetni Minato a másikat folyatta le róla Nevet  http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/503/6
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Nikkie
VIP

« Válasz #4609 Dátum: 10 szep 16, 17:36:25 »

A francba, most megdőlt az elméletem. >.<#
Vajon miből lehet a teste, hogy csak így elfolyik? Gondolkozik Technikai KO

Remélem, Konan bebiztosította valamilyen trükkös jutsuval azt a területet, ahol Nagatóékat elhelyezte. Jó lenne, ha nem lenne könnyű dolga Tobinak, amikor megszerzi a Rin'negant. Hümm-hümm
Bár, amennyire meglepődött Konan, hogy Madara életben maradt a 10 perces robbantgatás után, erre nem sok esélyt látok. Szomorú De hátha...
Naplózva
Tomix
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4610 Dátum: 10 szep 16, 17:43:53 »

omg, néhány képkockán sikerült igencsak összezavarnia kishimotonak >.<#
az én elméleteim is eléggé megdőlni látszanak smirksweat
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #4611 Dátum: 10 szep 16, 17:47:24 »

Most nem azért mondom ,de Konan terve egy baromság volt ...Tobi izanagi nélkül is megmenekülhetett volna ,annyit kellett volna csak tenni ,hogy haza teleportál aztán ha vége a robbanás sorozatnak vissza megy szépen.
    Nagato meg valószínűleg Uzumaki volt ,erre utal Tobi célzása.
Tsunadéval meg sajnos teljesen egyet kell értenem ez Nem az a Naruto amit elkezdtem figyelemmel követni és felháborít ,hogy így elfajultak a dolgok ,lehet jobb lenne ha Kishi befejezné a Narutot mi előtt még a következő epizódban leszállnak az Idegenek.
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #4612 Dátum: 10 szep 16, 17:57:22 »

Én még mindig azon vagyok felháborodva és le döbbenve, hogy Madara adta Nagatonak a Rin'negant ez azért kicsit sztem abszúrd.

Én azért sajnálom Konant
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4613 Dátum: 10 szep 16, 18:06:40 »

Hát én behalok. Hogy egyesek milyen sznobok lettek. Ha nem tetszik, nem kell olvasni. A Bleach, a Fairy tail, és most meg a Naruto az amit cikiztek. Ez nem más, mint egy ,,képregény", ha nem tetszik nem kell olvasni. Nem ebbe szeretél bele, és? Ha nekem nem izlik egy kaja, akkor nem eszem meg, ha nem tetszik egy film nem nézem meg. Nem kellene itt negatívoskodni, mert csak átragaszátok másokra. Amikor a Bleachet leszologatátok, nekem se tetszet anyira, pedig nagyon szeretem, és amióta nem olvasom a negatív hozzászolásokat, azóta megint tetszik. Ki lehet fejteni a véleményetetek, de ne ennyire nagatívan légyszi. bow smirksweat

Szerintem igen is jó irányba terjed a dolog. Egy mezei kis fiú, aki tehetségtelen, ügyetlen, és népszerűtlen volt, mára a legnagyobbak között van, és a világot is megmentheti. Kicsikét klaszikus a dolog, de én szeretem.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #4614 Dátum: 10 szep 16, 18:14:02 »

Majd én azt eldöntöm mit olvasok és mit nem.Meg akkor írom le a véleményemet mikor akarom ,ha nem tetszik ez van ,kit érdekel?És mikor elkezdtem még a sima Naruto és még talán a Shippudden eleje is sokkal jobb volt.
Nekem nem Naruto fejlődésével van a gondom ,hanem Tobival.
A legnagyobb problémám meg az ,hogy régen azért szerettem ezt a mangát mert nem csak a gyilok ment ,volt jó alapja ,jól kifejlesztett karakterek és főleg a csaták ahol nem az számított ,ki mennyire erős ,ment a stratégia az ügyeskedés mint egy normális ninjákról szóló történetben és nem úgy mint a dragonballban .
Erre most itt vannak az MS képességei vagy épp Naruto szentjános módja és az ,hogy Tobi csinált már mindent már valahogy elüt nekem a régi jó ninja storytol.
Ez az én véleményem ,ha tetszik tetszik ,ha nem nem ,de baromira nem érdekel mit gondolsz.
U.i.:
Cell-sama így van kinek ez ,kinek az jön be ,viszont abban egyetértünk ,hogy most már nem olyan mint régen
Nikkie valóban igazad van ,figyelmetlen voltam
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 16, 18:19:44 írta titius » Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #4615 Dátum: 10 szep 16, 18:15:08 »

Most nem azért mondom ,de Konan terve egy baromság volt ...Tobi izanagi nélkül is megmenekülhetett volna ,annyit kellett volna csak tenni ,hogy haza teleportál aztán ha vége a robbanás sorozatnak vissza megy szépen.

Ez így nem igaz. Konan ki is fejtette, hogy miért nem sikerült Tobinak elteleportálnia. Tobi megpróbált már az elején "felszívódni", de mivel túl lassú, nem volt rá képes. Mire elteleportál, már régen felrobban Konan robbanó jegyzeteitől - vagy mik azok. Így inkább átváltott a nem tapintható formájára, hogy megmeneküljön, azt viszont csak 5 percig tudja fenntartani. Épp ezért készített Konan annyi robbanó jegyzetet, ami 10 perc folyamatos robbanáshoz elég. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 16, 18:17:02 írta Nikkie » Naplózva
Cell-sama
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4616 Dátum: 10 szep 16, 18:15:58 »

Hirotoval értek egyet.Nekem egyre jobban bejön, hogy ennyire grandiózus lett a történet.
És nekem pont az tetszik, hogy az alapoktól(sima Naruto) idáig fejlődött a történet.
Igaz az klasszikus már hogy a világ megmentése de azt kell mondjam ilyen kőrítéssel még mindig üt.
Amúgy SSS holdszéthullós ötlete nagyon bejővős rendesen beleborzongtam mikor olvastam.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 16, 18:18:47 írta Cell-sama » Naplózva

"Get up, stand up, don't give up the fight"
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #4617 Dátum: 10 szep 16, 18:31:59 »

hiroto, ez egy fórum, ide azt írunk le, amit akarunk, ameddig nem OFF és szabálysértő a dolog. Igazán nem értem a felháborodásod .. bocs. OFF END  Most amúgy Tobi megvakult az egyik szemére? Mert nem olvastam el, csak annyira emlékszem, hogy Izanagiii stuff-stuff. És nem is tudom, amíg nem mutat egy FMS-t addig nem hiszem el, hogy Ő Madara.
Naplózva
vash21
Chuunin
*

« Válasz #4618 Dátum: 10 szep 16, 18:52:04 »

Sziasztok!

Osztom azt a véleményt, hogy eléggé elfajult a történet, Madara egy kicsit túl erős már... De amúgy ez a sorsa minden többszáz részes animének, mivel ugye folyamatosan tápolni kell a főhősöket, szóval szerintem elmegy.
Azok a kavarások, hogy Madara adta Nagatonak a rinnegant, meg hogy Nagato is Uzumaki volt, már kicsit túlzás.

Egyébként Naruto miért Uzumaki, hogyha az édesanyja volt Uzumaki, nem pedig Minato? Úgyértem nem az apja után kéne családnevet kapnia?

Szászke-kun nagyon eltűnt, a Kage-gyűlés nagyon félbemaradt, Naruto bandája szintén eltűnt, ráadásul eléggé lemaradtak az ellenekhez képest.

Viszont remélem több mindent megtudunk még az Uzumaki klánról! Meg ilyen szétszóródott Uzumakik megjelenhetnének...vagy szerintetek Naruto kb az utolsó Uzumaki?
Naplózva

Geeez...
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4619 Dátum: 10 szep 16, 19:25:06 »

nekem az a fordulat nem tetszene .. de nagyon h az uchiha klán irtotta ki  az örvényfalut. és akkor narutonak ugyanannyi oka lesz mint sasukenak .. remélem nem hoznak ki ilyesmit ...
sajnos nem értettem teljesen h mi történt a mangában .. várom a magyart.  már amikor a konan megjelent akkor tudtam h meg kell halnia . sajnos .. pedig jól tolta:D kevesebbet néztem ki belőle. bár szerintem nagatot túl könnyen megtalálta tobcsi .. konan helyében jobban elrejtettem volna ..
Naplózva

Oldalak: 1 ... 306 307 [308] 309 310 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins