24 nov 01, 04:22:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 304 305 [306] 307 308 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512318 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
Krieg
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #4575 Dátum: 10 szep 15, 13:35:30 »

Miért is ne tudná átengedni magán a fa elemet? Hmm?
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4576 Dátum: 10 szep 15, 14:49:02 »

Yamatónak ha csak egy kis ideig is,mindig sikerült lefognia a fa-elemmel,és ez szerintem jelent valamit.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4577 Dátum: 10 szep 15, 14:51:11 »

Azt, hogy Tobi ott szórakozott a kis csapattal xD Azt is eljátszotta hogy Naruto Rasenganja ért valamit:D Shinonak is hagyta magát ideiglenesen lefogni.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 15, 15:55:34 írta Mistich » Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #4578 Dátum: 10 szep 15, 15:41:04 »

Tobi mindig olyan helyzetben "kapatta el" magát Yamatóval, mikor beszélni akart velük...vagy mikor hülyéskedett. xD
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4579 Dátum: 10 szep 15, 20:37:00 »

Te jó ég , mit alkotott Kishi  Ohh My God  Nevet
Váááááááá .
Madarának még is csak meg van a 2. szeme , direkt kikapott  ...
Nagato uzamaki ????  bakker megkeverték a kását  Nevet
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #4580 Dátum: 10 szep 15, 20:37:48 »

FUUUU ez kemény manga volt! Tobinak megvan mind a 2 szeme Nevet És Jól láttam? Rikoduonak, sharinganpöttyök vannak a rinnegan körein?
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Sway
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #4581 Dátum: 10 szep 15, 20:59:19 »

Nem sűrűn írogatok, de ez a fejezet... Először is, Konannal sztem mindenki elégedett lehet, nagyot alkotott (nem mellesleg dögös xD). :De Madara... nemtudom... még mindig csak a sima, 3 pontos sharinganjával villog. :-/ Mondjuk ezzel is tolja rendesen... Tökéletesített Izinagi + mindent átenged magán (végre megtudtuk a szellemverziónak is a korlátját ~5p), ezekkel teljesen sebezhetetlen lett. Bár a vége úgyis az lesz, hogy megszerzi az összes path-ot (utat? ...ez a rész nem tiszta), és akkor gondolom legyőzik, de eddig nagyon úgy néz ki, hogy Sebezhetetlen. Wtf?! Am a fejezet 10/10, tele homállyal. ^^

UI1: De végre biztosak lehetünk abban, h Tobi az Madara. Yuppi.  smirksweat
UI2: Igazi támadást viszont még mindig nem láttunk. :SD (Konan leszúrásán kívül ... :-( )
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 15, 21:02:41 írta Sway » Naplózva

# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.

## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
Thanatos
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #4582 Dátum: 10 szep 15, 21:00:46 »

Ej ez kemény volt.

Tobinak egyébként szerintem ezért kell az a sok sharingan, hogy esetlegesen pótolni tudja amit felhasznál az izanagira.

Egyébként szerintem Konan még nem halt meg, ugyanis még nem robbant e róla az Akatsukiköpeny ami mint tudjuk/láthattuk előfeltétele az Akatsukisok halálának.  Mosolyog

Nagato meg valami Uzumaki leszármazott hmmm... ez érdekesen hangzik, a végén még kiderül hogy Narutoval nem is olyan távoli rokonok  Mosolyog
Naplózva

A halál az egyetlen biztos pont az életben.
Cell-sama
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4583 Dátum: 10 szep 15, 21:03:51 »

Tát a nagy pillanat még nem jött el teljes mértékben, de ez egy baromi über rész volt.
Tobi eddigis a top 3 karakter közt volt számomra de most élre ugrott, egszerűen jó küldi.
Érdekes e rést után most már tényleg elképzelésem sincs mnek hordja azt a maszkot, meg hogy mit takarhat hisz a szemeit most láthattuk.Hát sajna Konan meghalt de ez szerintem egyértelműen kellet.
És persze Rikudus szösszenetek mindig jöhetnek.
Nagato Uzumaki WTF ???!!!

Nagyon várom a kövi fejezetet !!!!!
Naplózva

"Get up, stand up, don't give up the fight"
brian
Chuunin
*

« Válasz #4584 Dátum: 10 szep 15, 21:40:26 »

mit jelent hogy Nagato a harmadik a 6 út közül? ezt qu........a nem értem........................ de Tobi legalább megint megerősítette hogy ő Madara! És van egy tippem hogy tudta elhitetni mindenkivel hogy meghalt az elsővel való  küzdelemben, az Izanagi Uchica tiltott jutsunak köszönhetően!
Viszont most nagy sz......ban lesz mindenki, Nagato Rinneganja Madara kezébe került!
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4585 Dátum: 10 szep 15, 21:49:14 »

Ooh, hogy én mennyire örülök, hogy az a rinneganos Tobi spoiler fake volt. bow
Az igazi végkifejlet sokkal jobban tetszett. Mondjuk az a szivárványos kép eléggé leegyszerűsített lett. És szegény Konan.. Szomorú

Valahogy sejtettem, hogy Tobi is villantani fog majd egyszer egy Izanagit. Mellesleg jól tolja, hogy végig úgy áll, hogy árnyékban legyen a bal szeme. xD
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4586 Dátum: 10 szep 15, 21:50:16 »

brian: Én olyasmire asszociáltam először, hogy 6 db feltételnek kell teljesülnie, hogy elérje Rikudou szintjét. Uchiha teste és Senju ereje van, ez alapból kettő, megszerezte a Rinnegant, ez 3. Gondolom lesz Sasukével akar valamit, ami valószínűleg ehhez is köthető - mondjuk 4, a bijuuk se viccből kellettek neki - 5. Ha Kishi behoz még valami 6.-at, akkor meg is vagyunk, ekkor jön Naruto és megmenti a világot Mosolyog.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #4587 Dátum: 10 szep 15, 21:57:04 »

Hhhhö. Nahát, Kishi még mindig meg tud lepni minket... remélem, valamikor rajzol valami családfát, mert nekem ez már zavaros.

Madaránál egy hely fölszabadult a Rin'negannak. Kérdés, megérte-e ez az áldozat.

Az a Yin-Yang cucc érdekes volt, még a Fuuton edzésnél volt rla szó, remélem még részletezik. Pláne, hogy a Rókának is köze van hozzá...
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 15, 21:58:17 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
brian
Chuunin
*

« Válasz #4588 Dátum: 10 szep 15, 22:05:01 »

Hi Loah!

Madara azt mondta hogy vele, a már 2 út egy a 6-ból, Nagato volt a harmadik, de akkor is, durva, és ellégé érthetetlen nekem ki, vagy mi a megmaradt 3? Most rengeteg dolog forog a fejemben, ezernyi kérdés, és néhány teória válaszként

A Többieknek:

Madara nem azt mondta hogy Nagato egy az Uzimakil, hanem hogy a vörös haj ami az Uzumaki klán névjegye, fehérré vált, annyira túlhasználta az erejét! 1 szóval nem mondta hogy ő is egy Naruto klánjából
Naplózva
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4589 Dátum: 10 szep 15, 22:17:07 »

Miért van pokemon érzésem? Szerezd hát meg mind..
Számomra már túl erőltetett lett sajnos a manga, de ez persze azzal magyarázható, hogy kellenek az új részek. Anno úgy képzeltem el rikodou-t, hogy olyan ereje volt, mint Nagatonak, csak durvábban tolta. Jóval durvábban.
Most pedig már a szeme is más. Már bejön az izanagi is az ő képességének, most már minden durva képességet birtokolt. Össze van gyúrva minden, fokozhatatlanul.
Gyakorlatilag izgalmas, történet vezetésileg is okés, de nekem nem jön be Szomorú
Az még oké lett volna, ha azt mondja, hogy Nagato volt a 3. rinnegan használó, de az már, hogy a rinnegan a 3. dolog a 6-ból, hogy Rikodou-vá válhasson.. Most nézzük azt, mit tud a rinnegan magában.. És aztán tegyük hozzá, hogy ő csak egy a 6-ból?!
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 15, 22:17:57 írta Rachet » Naplózva
Oldalak: 1 ... 304 305 [306] 307 308 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins