24 nov 27, 22:29:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 303 304 [305] 306 307 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2559356 alkalommal)
0 Felhasználó és 130 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4560 Dátum: 10 szep 12, 21:27:46 »

Én az Occam-borotvája elven még midnig tartom magam ahhoz, hogy amíg papír-bunshintól láttuk, hoyg papírrá válik, az igazi Konantól úgy, hogy teljesne egyértelmű és biztos volt , hoyg az az igazi, nem,  addig ez lehet papírbunshin is, úgy meg nincs benne semmi felelőtlenség. Persze, ha felis tesszük, hoyg jutsu a kage bunshinhoz hasonlóan felezi a chakrát a technika, akkor azért odavág, amit Konan művelni készül...  pusztán az, hogy erre képes utal arra, hoyg teljes gőzzel harcol.

Amúgy már csak azrét sme adhatja a szemeket Tobinak, mert ha az a falujának esetleg előnyös is lenne, ő már meg lett Narutozilálva  Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 13, 15:24:16 írta STM » Naplózva
Bereja
Gennin
*

« Válasz #4561 Dátum: 10 szep 12, 22:56:01 »

STM! Ez a hatalmas. "ő már meg lett Narutozilálva"  Nevet Nevet Feldobtad az estém  bow

Manson! Konan tudja (szerintem),hogy nem sok esélye van. Egyszerűen csak megakarja védeni azt ami a társiból maradt. Én ezt tisztelem benne. Azért ha egy háború elkezdődik,amúgy sem számít,hogy mit ígér a másik. Most egy harc közben nem fognak visszafordulni azért mert véletlen rossz helyre tévedtek.. Felesleges lenne Tobinak ígérgetni.

Már elég régen írtam ide... Nah ez a fejezet nagyon jóra sikerült. Konan nagyon jól tolja. Bevallom én reméltem tőle valami hasonlót. Pein mellett eltörpült az ereje,de most valamelyest bizonyíthat. Azért az utolsó jutsu nagyon jól néz ki. Biztos erős is. Remélem életben marad majd. Mondjuk Tobinak szüksége van rá,hogy megtudja hol vannak Nagato szemei. Mondjuk Tobinál nem lehet tudni -.-  Mindenesetre remélem életben marad Konan. Valami találkozást Narutoval még eltudnék képzelni. Vagy esetleg egy ajándékot Naruto részére Yahiko,Konan,Nagato hármastól.. Valami újat  Nyelvesít
Az meg,hogy Tobi adta a szemeket Nagato-nak és Yahiko is az ő tanácsára/befolyására alakította az Akatsukit szerintem lehetetlen. Legalábbis nehezen képzelném el. Még a mondat második fele csak-csak,de az,hogy mit kereshet nála egy pár Rin'negan ez rejtély. Én úgy tudtam,hogy ez is öröklődik,mint pl a Sharingan. Ráadásul eddig úgy tudtuk csak Rikodou sennin rendelkezett vele. Tőle ellopni igen nehéz lehetett... ikszdé  Tobi csak hazudik Konan-nak szerintem,hogy valamelyest megzavarja vagy valami.  Tudom,hogy ez úgyis igaz lesz,de nekem akkor sem stimmel valami. Nevet Tobi,majd kitalál valamit. Aztán majd meglepődök,hogy Kishimoto mivel oldja ezt meg :O Nyelvesít
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4562 Dátum: 10 szep 13, 02:33:38 »

...

Nem Nagatora gondoltam, hanem arra az "egyénre", akiből Tobi kioperálta a Rin'negant, majd oda adta Nagatonak.

Meg mégis mi a fenének hozat létre egy lázadó csapatot, ami később S osztályú bűnözők gyülekezete lessz, , s minek ad majdhogynem isteni hatalmat egy törékeny lelkű kölyöknek?
Miért "hoz létre" közvetve olyan mészárosokat, mint Itachi és Kisame akik képesek voltak a végsőkig elmenni a béke érdekében? (Lehet hogy a többi aka tag is az ő hatására vált olyanná amilyen)
Ha mindez azért, hogy összegyűjtse a bijuukat? Akkor az egész csak felesleges energia pocsékolás volt.
Láthattuk, hogy milyen szépen tud sima sharingannal irányítani egy bijuut, vagy egy jinchurikit.
Szal nem hogy könnyen el tudta volna őket kapni, hanem csak egy pillantásába kerül és azok saját magukat kapják el.
Valamint miért nem ő maga használta Rin'negant?

valahogy nekem ez az egész Akatsuki, meg Bijuu (szerezd meg hát mind) vállalkozás csupán valaminek az álcája.

Meg ha a Rin'negant az esetleges mellékhatások miatt nem maga használta, akkor is elég lett volna neki Nagato, mint talpnyaló.

Naplózva

Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #4563 Dátum: 10 szep 13, 15:10:45 »

Tobi azért nem használta a rinnengant mert akkor elmegy a sharingan, de az mondjuk kemény lenne ha konan elküldené egy pár paírpillangó szárnyán naruto-nak a rinengant és tsunade nagyi beültetné neki. [elromlott a shif]
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4564 Dátum: 10 szep 13, 15:34:19 »

Ha nagyon akarta volna a Sharinganjait berakhatta volna a kezébe,a Rinnegant meg rendesen...Mint láttuk a Sharingan jó helyen van a kézen Nevet Esetleg nem tudta volna mindkettőt használni egyszerre...De ez se jó mert elvileg a Rinnegan a legerősebb Dojutsu... Kishi kezdi megint túlkomlikálni a dolgokat Nevet Bár engem ez a "Ki is lehet Tobi?" dolog már idegesít,túl régóta húzza az egészet.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4565 Dátum: 10 szep 13, 15:41:30 »

Na, azt azért ne felejtsük el, hoyg Danzou Orochimaru műve volt, ő meg azért többet mutatott a test-testreszabásban, mint holmi kertészkedéssel történő végtagpótlás (persze az is lehetséges, hoyg Zetsu mint oylan, Tobi "találmánya", és így már van ebben Orochimaru szintjén..) Nem tudom, más képes lett volna-e hasonlóra, plusz a kertész úr keze konkrétan (bár máshova is kerülhet az a szem) érdekes állagú, talán ez is bezavarhatna.
Na persze, mivel nagyon úgy néz ki, hogy félszemű, lett volna hová tennie ilyesmi nélkül is egy rinnegant, de.. de.. de szerintem kizárt, hogy úgy ültette be Nagatonak, ha tényleg neki köszönheti a szemeket. Az nagyon zavarbaejtő fejlemény lenne.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4566 Dátum: 10 szep 13, 15:46:22 »

Off Danzou a kezén levő sharinganokkal nem látott. Azok csak a jutsujához kellettek.
Sztem is uncsi a Tobi Who dologXD Jobban érdekel hogy Naruto ilyen kevés és könnyen kiismerhető Technikákkal esélytelen Sasuke ellen. Pláne hogy Zetsu felvette az egész Pein vs Naruto harcot...
Naruto Taijutsuban jó vannak ütős technikái de kevés.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #4567 Dátum: 10 szep 13, 16:20:07 »

Naruto egy egyszemélyes hadsereg... nem kel félteni Nevet

A ninja szövetség minimum 3-4 napja(amióta Naruto a szigetre ment) tudja hol van az Aka bázisa és még nem csináltak semmit. Remélem ezt a szálat is folytatják, jó lenne azt látni, hogy Tobi hazamegy mert Konan kiszúrt vele és várják a szövetség shinobijai. Nevet
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4568 Dátum: 10 szep 13, 16:27:26 »

Én az Akatsuki haderejére lennék kíváncsi. Tuti van nekik nem is kevés különben Tobinak nem lenne ekkora a maszkja.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4569 Dátum: 10 szep 13, 16:36:18 »

Szerintem a Kabuchimaru-féle zombi-hadsereg több mint elegendő neki, de valóban kíváncsi lennék hogy mi volt a terve amikor még Mr. Nekromanta nem jelentkezett.  Gondolkozik
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
brian
Chuunin
*

« Válasz #4570 Dátum: 10 szep 13, 19:24:05 »

Manson,ha meg is ígéri hogy békén hagyja Amegakurét,te hinnél neki? Az lett volna a legjobb lépés ha elégeti a szemeket és ezt a harc elején közli Tobival. Feleslegesen nem biztos hogy strapálná magát...bár ki tudja...

Tobi így is úgy is megölte volna, rengeteget tud, és nem az Akatsuki csapatát erősíti! szerinted? most 5 nemzet nagy harcosai vadássza az akatsukit, Konan meg olyan infók birtokában van ami a szervezet működését részben vagy teljesen tönkre vághatja, plussz Tobi tuti nem vette jó néven hogy Nagato és Konan Naruto pártjára áltak, és képesek voltak a gyülölet ellen cselekedni, ami Madara szív ügye. Én biztos vagyok benne hogy konan erre a helyzetre készült és vagy a Rinnengant vagy Nagato testét oda rejtette el ahol senki sem le rá! Bár tök mindegy, Madara a halott Konan agyából is meg tudja, vagy Genjutsuval szedi belőle hová rejtette.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 13, 19:25:56 írta brian » Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4571 Dátum: 10 szep 14, 14:47:55 »

Brian de kis naív vagy. De jó látni, hogy nem gondolsz bele ilyenekbe, hogy miért van rajta maszk, ha tényleg ő Madara...miért mondja azt neki Kabuto, hogy mostanában Madara néven futsz...mi van az erejével akkor? Az sem lényeges, hogy Kishi nyíltakn feltette egy interjúban a kérdést, hogy milyen hazugságok rejtőzhetnek a maszk alatt? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy 100%, hogy nem ő Madara, csak azt, hogy túl biztosra veszed, hogy tényleg igazat mond.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #4572 Dátum: 10 szep 14, 15:45:25 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/398/19

itt jól látom hogy a háttérben egy pasinak van a homlokán is egy szeme?
Naplózva

traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4573 Dátum: 10 szep 14, 15:45:55 »

Akkor a borítón.. Nevet Valamelyik topicban olvastam, hogy interjúban mondta vagy lehet ott is.. mind1, mert a lényeg a mondaton van.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4574 Dátum: 10 szep 15, 10:09:25 »

Nem tudom észre vettétek-e hogy tobi nem tudja magán átengedni a fa-elemet,lehet hogy konan is tudja ezt,és olyan dolgot csinál majd  amit nem tud átengedni magán? Gondolkozik
Naplózva
Oldalak: 1 ... 303 304 [305] 306 307 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins