jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #4455 Dátum: 10 szep 08, 16:09:56 » |
|
kössz bár nekem nincs benne semmi féle sw-s beütés am mire gondoltatok? Jaaaaa már eszembe jutott tényleg sw-s beütésű amikor luke "Darth Vader"-rel harcol a barlangban ahova yoda bküldte azt levágja luke ahamis vader fejét a sisak szétrobann és meglátja a saját fejét de ez picit off
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
hamilton
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4456 Dátum: 10 szep 09, 14:33:26 » |
|
Csak nem kell tobi seggét menteni, ha igen akkor sztem nem ő lesz a főellenség...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4457 Dátum: 10 szep 09, 18:48:07 » |
|
Nha ez jó rész volt igaz tobi csak a végére kerül be .( igaz konan madarának szólítja .
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4458 Dátum: 10 szep 09, 18:48:28 » |
|
Ez a rész hmm Jó volt. Bár lehetett volna több harc. Most megint lehet 1hetet várni arra, hogy mi lesz Tobival... ááááááááááááááááá
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4459 Dátum: 10 szep 09, 18:55:45 » |
|
de utálioom az ilyet adnak egy kóstolót, és mikor ráharapnál vége gondolommadara innen csak kiportál vhogy, de szép teljesítmény ezazz konaaan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4460 Dátum: 10 szep 09, 19:00:27 » |
|
Aki még ne olvassa az ne is olvass el addig a kommentem. Hm Kishi nagy mocsok, megint rengeteg kérdést nyit meg ezzel a fejezettel. Ezt pl nem értem, hogy Madara hogy értette, hogy ő volt az aki Nagatonak adta a Rinnengant és, hogy visszaveszi ami az övé?.... Ezzel rengeteget fognak elmélkedni, már látom előre. A story egyre érdekesebb fordulatot kezd venni.... Lehet végül kiderül Madara valamilyen szinten kapcsolatban állt Rikodouval?!....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4461 Dátum: 10 szep 09, 19:03:17 » |
|
A Rinnegant veszi vissza, mivel ő adta neki, az nem Nagatoé volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4462 Dátum: 10 szep 09, 19:04:42 » |
|
igen mangábol már kiderült h kapcsolatban áll ridokuval... és valszeg beműtötte/beműttette nagatonak a rinenngant. És valszeg azért nem magának, hogy a sharingant ne veszitse el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #4463 Dátum: 10 szep 09, 19:08:57 » |
|
Nha jó azt nem értem hogy nagatonak kisgyerekként is volt már rinegan, akkor madara még sehol sem volt. A másik dolog meg hogy tegyük fel nagatonak lett adva a rinegan , miért pont ő kapta? semmi értelme nincs szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4464 Dátum: 10 szep 09, 19:12:39 » |
|
dehogynem volt már akkor vagy 60 éves lehetett. Am azt nem tom h miért ő kapta, de vhogy tuti madara adta neki, mert különben nem mondta vna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4465 Dátum: 10 szep 09, 19:14:14 » |
|
Az most mindegy. Majd kiderül miért Nagato. Az érdekel hogy a Rinnegan kié? Csak 2 shinobi jöhet számításba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #4466 Dátum: 10 szep 09, 19:27:35 » |
|
Ki lehettett 60 éves? nagató ? ő biztos nem . Szerintem átt vitt értelemben értette inkább madara- mint pl a bleachben aizen a hogyokura hogy az övé. Nagato tuti hogy gyerek volt mikor meg lett a rineganja mangában is volt-. nem tudom hogy nem vetted ezt figyelembe Zer0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4467 Dátum: 10 szep 09, 19:27:43 » |
|
Igen, Nagato és Rikodou... Attól, hogy Madara azt mondta, hogy ő adta neki, ez még meg lesz keverve. Tanulságnak is kell lennie egy történetben. Madara a gonosz.. Másfelől, Nagato birtokolta a Rinnegant, ha kapta, ha nem. Ha kapsz egy ajándékot, akkor nem a tiéd, mert előtte másé volt? Amúgy nekem nem tetszene az a csavar, hogy Madara rinnegannal rohangászott, remélem, valahogy másképp lesz megoldva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4468 Dátum: 10 szep 09, 19:31:43 » |
|
Végül még az is kiderül,hogy tobi olyan idős mint rikoudo Jó fejezet volt,kíváncsi vagyok mit fog tobi csinálni legközelebb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 09, 19:32:17 írta juura »
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4469 Dátum: 10 szep 09, 19:33:30 » |
|
batai15nek üzenem Zer0 Madarára értette azt hogy 60 éves lehetett, nem Nagatora. Amúgy én Madaráról vagy azt gondolom, hogy Ridoku sennin 2 fiának a leszármazottja. Úgy értem, hogy egyszerre 2nek, mert hát tudjuk hogy az egyiknek biztosan.) Amúgy az poén lenne, hogyha a fanartosoknak végül igazuk lesz, hogy Madara 1ik szeme Rinnengan, a másik szeme meg Sharingan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|