24 nov 01, 07:23:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 282 283 [284] 285 286 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2513027 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #4245 Dátum: 10 aug 26, 12:11:44 »

Itt a Naruto világában egy két leszakadt végtag kb 1 horzsolásnak felel meg Nevet Mostanában úgyis divat lett elveszteni valamelyik végtagot. Kisame sem lóghat ki a sorból.
Deidara: ö mindkét kezét elvesztette
Tobi: ö csak az egyiket Nevet
Hidan: ö a fejét xD
Zetsu: nos a klónja neki is elvesztette a fejét Nevet
Rakage: szintén 1 kezet vesztett
És most ugye Kisame Nevet

Gai-nak szerencséje volt. Más nemnagyon tudta volna leverni Kisame-t. Pont rossz ellenfelet fogott aki, aki nemhasznál ninjutsut. Ez van pech-je volt.
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #4246 Dátum: 10 aug 26, 12:22:59 »

jah dx ez milyen volt már Gai nagyot nőtt ezzel a szememben megkedveltem Nevet Kisame meg bebizonyította hogy mekkora egy állat:D
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #4247 Dátum: 10 aug 26, 12:50:31 »

nah akinek még nem esett le h honnan való az a síremlék a csokorral, az most megláthatta az animében Pontosan
Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #4248 Dátum: 10 aug 26, 13:11:09 »

Húhaaaaa!  Wátdöfákk Wátdöfákk Wátdöfákk Hát, mit ne mondjak...! Gai brutálisan ütötte ki Kisamét. Az még durvább volt, amikor:
-Gai beleöklözött a hasába
-Kisame leharapta a nyelvét és rögtön erős lett!

szegény Kisame....  Szomorú
Naplózva
tocika12
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4249 Dátum: 10 aug 26, 14:06:25 »

Amúgy ki az a dagadt cápa, akitől elcsórta Kisame a Samehadát? Nekem az nem esett le.
Naplózva
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4250 Dátum: 10 aug 26, 14:11:29 »

Hát nem nehéz kitalálni... A Samehada előző mestere, és - a manga alapján - egy magasrangú Kirigakure-i vezető (más megfogalmazásban a köd hét kardforgatójának egyike), akit Kisame eltett láb alól, feltehetőleg Yagura (vagyis Madara) biztatására. Többet nem tudunk róla, és szerintem nem is fogunk.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 14:13:32 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4251 Dátum: 10 aug 26, 15:04:21 »

egy flashback be a fontosab dolgokat teszik bele és azért kisame életében eléggé fontos dolog volt a kardja megszerzése
Naplózva
Razengan
Gennin
*

« Válasz #4252 Dátum: 10 aug 26, 15:07:25 »

OMG. Most ez megint kavart egyet a dolgon.
Van most ugye egy Tobink akinek rövid haja van, van egy Uchiha Madaránk akinek gizda hosszú haja van.
És itt még hosszú haja van, vagyis ő az igazi Madara.

Vagyis Tobi egy test, Yagura is egy test. Vagyis amikor a rókát akarta Kushinából akkor már vagy még, a Tobi testet irányította?
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #4253 Dátum: 10 aug 26, 15:22:54 »

kezd nekem is szemet szurni  hogy madara sok flashbackben husszú hajjal van ábrázolva, itt meg rövid.  nem nagyon szokott jellemző lenni a narutóban hogy  a karakterek  ilyen mértékben változnak. most nem a ruházatra gondolok

ez jelenthet valamit.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #4254 Dátum: 10 aug 26, 15:46:57 »

Miért jelentene?Semmit nem jelent ,csak annyit hogy a múltban hosszú haja volt mostanra pedig levágatta.Egyébként ezt már régebb óta tudjuk vagy legalább is sejtjük ,hogy Madara irányította Yagurát és ő osztogatta a parancsokat a háttérből.Engem már csak az irritál ,hogy az akatsuki tagok csak úgy hullanak még a jófiúknak semmi bajuk nem történik.Konkrétan csak Jiraiya és Shikamaru mestere jut eszembe akik meghaltak az akatsuki ellen.Persze leszámítva a Jichuurikiket.
Naplózva
Kladivo
Újonc
*

« Válasz #4255 Dátum: 10 aug 26, 15:47:35 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/507_angol/7 Most vagy én vagyok vak, vagy tényleg nincs Naruto lábán semmiféle sín. Tisztán látjuk Naruto bal lábát, szerintem ennek látszódnia kéne... szóval ez vagy egy baki, vagy Naruto máris felépült. (Ha hülyeségeket beszélek, akkor bocsi)
A Gai-Kisame harcnál valami ilyesmire számítottam, bár Gai egy kicsit könnyedén leverte.

« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 15:48:31 írta Kladivo » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #4256 Dátum: 10 aug 26, 16:03:59 »

... Egyébként nézzétek meg alaposan a legutolsó képet. Kisamének leszakadt a bal keze! Neeem

Az még nem biztos. Mert Amint látod, felette pont ott van a "szöveg a képen", vagyis a japán szöveg is ott volt. Vagyis lehet, hogy a retusáló nyúlt mellé. Majd a RAW alapján utána nézek. ^^

... Egy igazi jó alattvaló inkább elharapja a nyelvét és meghal, minthogy csalódást okozzon a vezérnek Nevet Hm.

Itt ezért harapta el a nyelvét, hogy magához térjen és nem tudják tovább szondázni az agyát.
Persze nem kizárt, hogy belehal. ^^"

Többen említették, hogy Yagura (Negyedik Mizukage) és Tobi/Madara egy test, meg ilyesmik. Nos, a 15. oldalon láthatóak egymás mellett, külön fizikai testtel. Annyiról van itt szó, hogy Tobi egy genjutsuval irányította Yagurát.
Valaki felvetette, hogy a Sharinganos irányítás alatt Sharingannak kellene látszódni az áldozat szemében is. Ez is bukta, mert Danzou Sharinganos trükkje alatt sem volt Sharingan minta sem a Daimayo (földesúr), sem a Vas országának vezetőjének a szemében. Tobinak is lehet valami ilyen kis trükkje. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4257 Dátum: 10 aug 26, 16:11:43 »

Hát ez a rész... Szánalom, hogy Gai nyert, de úgy(!), hogy még el sincs fáradva. Nem úgy működik a kapu dolog, hogy használat után nagyon ki lesz ütve? Lee-nél ugyebár így volt és mintha említették is volna. Erre Gai kinyit 7 kaput, simán leveri (igazából odament és 1jutsuval kiütötte) és mindezek után a kimerültség vagy a kapuk használatának legkisebb jelei nélkül simán elvan. Nem, hogy ő is feküdne Kisame mellett, mert megviselte a kapuk használata.. Isten ments! Még a "vallatásnál" is ott áll teljesen 100%osan. Röhejes. Vicces. Szánalmas. Pff.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4258 Dátum: 10 aug 26, 16:19:19 »

nem úgy értem... én is láttam a 2 külön testet. Az én teóriám hogy:
aki hátul állt a sötétben az madara az igazi., a 4. mizukage pedig  a későbbi tobi. Tehát sztem madara nem egyenlő tobival. Vhogy talán átültette yagura testébe az elméjét és a csakráját ( említette madara, hogy az ő csakrája különleges) és az ő testében él tovább, míg kabuto az igazi, halottmadaratestet élesztette fel. Mikor kisaménak leveszi a maszkot, azt mondja h mizukage sama, ergo egy mizukagét láthatott, és aztán helyesbitett h madara, azaz eszébe jutott h yagurát madar iráynítja

de ez csak egy teória, mint tobi= obito Mosolyog

traavis. lee harcolt nagyon a kapukkal, gai meg elnyomott 1 v 2 rugát/ütést és annyi. Mellesleg lee nagyon jó taijutsus, de gai messze felette van.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 16:22:37 írta Zer0 » Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #4259 Dátum: 10 aug 26, 16:23:24 »

Ez egy jó fejezet. Ha most meghal a szemüveges csávó és nem mondja el ki Madara akkor nemtudom mit csinálok.
Gai nem izél... ha azt mondja ne mozdulj, meg ne ránduljon az ujjad, mert gyomronvág Nevet

Banyek a Tobi=mizukage úgy értendő, hogy ő irányította.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Oldalak: 1 ... 282 283 [284] 285 286 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins