24 nov 24, 05:49:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 278 279 [280] 281 282 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2550951 alkalommal)
0 Felhasználó és 218 vendég van a témában
Kazekage sama
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4185 Dátum: 10 aug 21, 18:11:27 »

Már jött két új Akatsuki tag: Sasuke, Kabuto.  Nyelvesít
Naplózva

Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!

« Válasz #4186 Dátum: 10 aug 21, 18:13:17 »

XDDDDD
istenem erre így nem gondoltam mert azt hittem h Sasuke már 1 joo ideje benne van a csapatban Nevet
szal őt kivettem Nevet am meg kabutot meg azért nem raktam javaslatok közé mert csak átmeneti állapotban van a csapatban XDDDD deh azért köszi Kazekage Nyelvesít
Naplózva

Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy.
Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra.
A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény.
Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #4187 Dátum: 10 aug 21, 19:01:41 »

hát szerintem nem csak konohaiak fognak harcolni a ninja warban Nevet
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4188 Dátum: 10 aug 21, 19:23:30 »

az lehet, deh akkor sem lenne sok esélyük.... Konohaiak már sok joo shinobit vesztettek el....
deh ebben ami lesz csata midnenki harcolni fog szerintem.... Garra-ék is tuti mennek segíteni... a Méh is és emberei...
sokan Konoha mellé állnak, deh vegyük figyelembe h Akatsukis tagok a legerősebb shinobikból van összeállítva.... lehet h vesztenek el 1-2-3 embert, deh belegondolva Akatsukinak van esélye....
kivéve ha jön 1 fordulópont.... az biztos h Naruto és Sasuke valahol külön 1 vs 1-be harcolnak 1 kicsit távolabb... és lehet Sasuke rájön valamire azt végül csinálnak valami csaptmunkát... azt lesz valami.... talán...
Igaz Naruto nagyon erős lett.... deh nem ér fel ennyi joo shinobival szemben
akármi lehet, deh a jelenlegi álláspont szerint én Akatsukira tippelnék :/

Ezért midnenképp biztos lesz 1 fordulópont.... vagy valamit kikéne találni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 19:26:51 írta Ixion » Naplózva

MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4189 Dátum: 10 aug 21, 19:40:01 »

hát sztem meg biztos h semmi esélye nem lenne az akának a bijuuk nélkül.
gondolj bele, lehet (én birom őt ezért irom igy), h gaara a leggyengébb pillanatnyilag a kagék közül - mert azért sztem kőpapi is eléggé adhatja - de deidara ellen igaz h dei nem ölhette meg de kb olyan volt mint a pein naruto hisz gaara majd belepusztult h a faluját védje (részletkérdés, h pein pont falut rombolt), minden esetre azért sztem eséllyel elverte volna a robbantost egy az egyben.
másrészt a többi kage, naruto, killerbee, és néhány elit jounin is lehet majd akatsuki-verő sztem.
gai témához: sztem gai nyer. egyszerűen a két teknikát megnézve, sztem gaié sokkal nagyobbat fog ütni, tekintve h kisame egy ugyan ilyen csak mini cápalövedékét gai mindenfajta kapunyitás vagy nehézség nélkül háritotta, most ebből jön egy "hatalmas", de gai már hét kapuval áll, és vmi naon erős teknikát használ éppen.
más szoval ha cápali nem talált ki vmit a vizcápája pusztulása utánra, akkor game over... >.<#
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 19:41:29 írta MiNamikaze » Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4190 Dátum: 10 aug 21, 19:47:59 »

Onnan veszem a két tagot hogy volt egy interjúban, Ixion
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 19:49:03 írta juura » Naplózva
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #4191 Dátum: 10 aug 21, 21:58:28 »

Ixion örülnék,hogy ha a guyozási energiád az értő olvasásra szentelnéd mert csúnyán elvagy tévedve..Nevet
Sasuke eddig nem volt Aka-tag csak nekik dolgozott.. ( kage tali előtti párbeszédekben hangzanak el eme infók)
perpill nem fogok neked keresni manga oldalt,de nagyfiú vagy és bízok benned...Mosolyog
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #4192 Dátum: 10 aug 21, 22:06:24 »

iamhated: épp hogy te tévedsz, itt már tucatnyi oldalon ment erről vita, de sóska aka tag akár tetszik akár nem... aki nekik dolgozott az nem kapott egyenruhát, és ne a régi rendszerhez hasonlítsd a felállást hanem a jelenlegihez
Naplózva

Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4193 Dátum: 10 aug 21, 22:15:20 »

MiNamikaze: Ebben tényleg van valami Nevet a helyzet az h nagy harcot fogunk látni és elég izgalmasnak ígérkezik Nevet
iamhated: Dante már kifejezte azt amit írni is akartam... kacsint Dante köszi az idő spórolást Nevet
amúgy mellesleg 2* olvastam el a mangát oda vissza, szal köszi nem kell a verziód :/ és köszönöm nem kell manga oldal megvan az összes kacsint
Naplózva

iamhated
Chuunin
*

« Válasz #4194 Dátum: 10 aug 21, 22:16:43 »

Eszem ágába sincs vitázni,de akkor csak annyit még,hogy nem volt "felállás" kikötve :]
+ Az,hogy valaki kap-e ruhát vagy nem az már a szabón is múlik és,hogy Sasuke belefér-e Mosolyog
De ha pmbe dobsz egy stáblistát kik dolgoztak az Akának megköszönném mert szerintem egy se volt Sasuke szintjén ultimate ms ide vagy oda ;]

(Félre értéseket elkerülve ne a tagokat,csak azokat akik feketén dolgoztak!)

Köszi!

szerk : Több hsz-t ez ügyben nem írok,így kérek mindenkit Pm-ben válaszoljon Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 22:18:09 írta iamhated » Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4195 Dátum: 10 aug 22, 00:11:04 »

aki nekik dolgozott az nem kapott egyenruhát, és ne a régi rendszerhez hasonlítsd a felállást hanem a jelenlegihez
WÁHÁHÁHÁ DE! ( Nevet )
Itachi és Kisame dublőre is egyenruhában vesztették életüket, és gondolom nem a sarki szemetesből kukázták.
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
chrismago
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4196 Dátum: 10 aug 22, 00:15:24 »

Ritka: igen, de Pein akkor meg is jegyezte Sasorinak, hogy a bosszankodás helyett inkább örüljön, mert két emberét, ha csak rövid időre is, de Akatsuki-taggá tette. Mosolyog

Szóval az a kettő, akik a ruhát viselték, szintén tagok voltak.
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #4197 Dátum: 10 aug 22, 07:22:59 »

Pein eme kijelentésében én látok/láttam némi cinizmust. Nyelvesít Valószínű, hogy két ilyen kaliberű embert (mezei jounin-ok) bevesz egy elit csapatba, ahol mindenki Kage szintű.Vagyis biztos, hogy nem voltak tagok attól, hogy kaptak egy fekete köpenyt piros felhőkkel.Sasuke-n már lehet vitatkozni de szerintem felesleges, mert nem valami fontos.Plusz még OFFolunk is. Pojén
Naplózva
jocoo
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4198 Dátum: 10 aug 22, 14:36:12 »

Nem hinném h Aka olyan nagyon erős lenne szerintem...
Ha Naruto + Bee páros összefog a Kagékkal és a Kagék leghűbb és legerősebb /testőr/eivel akkor egy elégjó csatát láthatunk majd:) Persze ezzel nem azt mondom h könnyen nyer a szövetség:)
Meg miez h konoha harcol aka ellen?Nevet mind az 5 falu belépett a szövetségbe és ez a szövetség azért eléggé op^^ már nagyon várom:)
Naplózva
Gaci
Újonc
*

« Válasz #4199 Dátum: 10 aug 22, 15:04:48 »

én szerintem még fogunk látni a reggeli páva és a délutáni tigris után Gaitól mondjuk egy esti teknősbékát is MosolyogNevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 278 279 [280] 281 282 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins