traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4155 Dátum: 10 aug 21, 07:23:17 » |
|
Jah Gai aduja a chakrakapu... Amit kb mindenki meg tud tanulni csak edzeni kell rá. Ez a KAge szint nekem is kimaradt. Mert akkor mi van, ha egy Kage kinyitja a 7 kaput :O Lehet, hogy még jobban járnánk, ha Gai győzi le, mert ha meghal is Kisame elmenekül akkor Lee fog bosszút állni és még jobban kilennék, ha Lee győzné le lol.
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
Shinobi031
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4156 Dátum: 10 aug 21, 07:47:11 » |
|
Még a chuunin vizsgán mondta Kakashi, amikor Lee kinyitotta a kapuit Gaara ellen.
Az Kisame hogy legyözné Gai-t, és utána Lee bosszút álna, kizárható, mert volt már ilyen Shikamaru-nál, nem hiszem hogy Kishi mégegyszer elsütné.
|
|
|
Naplózva
|
All this time I've been called a genius, so I cannot lose.
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4157 Dátum: 10 aug 21, 08:04:39 » |
|
Amúgy az 1ik Kishi interjúban az volt ha jól emlékszem hogy majd Naruto és Sakura után Leenek is fel kell majd nőnie,tehát lehetséges hogy így tervezi el Kishi,mint anno Naruto és Jiraya esetében....Szóval van egy halvány reménysugár hogy Kisame senpai életben marad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chrismago
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4158 Dátum: 10 aug 21, 09:45:33 » |
|
Sem a mangában, sem az animében nem mondták egyszer sem, hogy Gai nem tud ninjutsut használni, csak azt, hogy a taijutsut preferálja, szóval ez így ilyen szinten nem jelent semmit. Azt pedig azért még mindig ne felejtsük el, hogy bármennyire idiótának is néz ki, a legerősebb jouninok egyike, nem véletlenül vállalhat S-szintű küldetéseket. Az előbbiből pedig következik, hogy S-osztályú szökött ninjákat is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4159 Dátum: 10 aug 21, 10:48:23 » |
|
Amúgy az 1ik Kishi interjúban az volt ha jól emlékszem hogy majd Naruto és Sakura után Leenek is fel kell majd nőnie
Várj, sakura mikor "nőtt fel"? Lemaradtam róla. Vagy csak a mellbőségben kell keresni a megoldást?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
PeinToTheWorld
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The understudy man
|
|
« Válasz #4160 Dátum: 10 aug 21, 11:03:02 » |
|
Szerintem Sakura már bőven megkapta a magáét ha nem is hozzátartozó/barát halálából, de látta szétrombolódni a faluját (amit Naruto nem, ő már ugye eleve a kráterbe jelent meg) és meghalni százakat, utána Sasuke majdnem megölte stb. De ha figyeled Sakura nem hülye kis liba már rég óta, szerintem az ő "felnövése" az ilyen folyamatos dolog Kishinek nem ilyen egyszer csak egy érzelmi sokk típusú mint Shikamarunál vagy Narutonál.
|
|
|
Naplózva
|
Kokoyo ri sekai ni itamio
|
|
|
chrismago
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4161 Dátum: 10 aug 21, 12:10:20 » |
|
Sakura számára már az is nagy beismerés volt, hogy megértette, miért kell megölni Sasukét, majd megpróbálta megtenni. Az már egy másik dolog, hogy szerintem idegesítő a jelleme.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4162 Dátum: 10 aug 21, 12:53:48 » |
|
Egyetértek veled chrismago, szerintem is idegesítő a jelleme. Viszont azt be kell ismerni, hogy valamit fejlődött is, de nálam még mindig érződik az a bizonyos "a-két-srác-mögött-kullogok-és-ezen-morfondírozok" eset, bár lehet, hogy eleve így könyveltem már el Sakurát, mivel ezt sokszor elsütötte már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #4163 Dátum: 10 aug 21, 12:56:58 » |
|
bocs h témát váltok, deh nemazért eltelt már joo pár manga rész és Suigetsu, meg jugo-ról az is elhet h megfeletkeztek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 12:58:49 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4164 Dátum: 10 aug 21, 13:04:07 » |
|
, tényleg Azóta volt még1 Kage gyűlés nem? Lehet a Samurai-ok elfogták őket?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4165 Dátum: 10 aug 21, 13:18:00 » |
|
:D Igen-Igen a KAge gyűlésnél láthattuk őket utoljára....:S Lehetséges, deh nemtudom ezért kérdeztem
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4166 Dátum: 10 aug 21, 13:36:25 » |
|
Jah Gai aduja a chakrakapu... Amit kb mindenki meg tud tanulni csak edzeni kell rá. ...
Ez a legkevésbé sem igaz. Először is, könnyen lehet, hogy irtózatosan sok edzést, és irtózatos edzettséget igényleget egy pár kapu megnyitása és elviselése, olyan szintűt, mint Leeé, vagy Gaié, sőt talán megfelelő affinitást is, másodszor pedig, részben ebből következhet, de alig egy páran képesek megtanulni, és az is kérdés lehet, ki milyen szinten. Érdemes nem elfelejteni, hogy Hyuuga "A-klán-új-zsenije" Neji nem tudta megtanulni még az első kapu megnyitását sem. Eddig konkrétan három karakterről tudjuk, hogy képes rá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 13:38:55 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4167 Dátum: 10 aug 21, 14:01:47 » |
|
kakashi is kinyitotta,amikor mászott fel a hegyen,és megcsúszott.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4168 Dátum: 10 aug 21, 14:02:11 » |
|
háát én mondjuk Kakashira tippelnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4169 Dátum: 10 aug 21, 14:04:57 » |
|
szten kakashi a 3. de ha neki a lótusz megcsinálása már kapunyitásnak számit mert ugy tudom hogy a lótusz hoz meg kel nyitni az első kaput akkor sasuke is tudja mert ő is csinált már lótuszt ha jól emlékszem UI marci megelőzött de erre a hegyere nem emlékszem mondanál egy manga számot UI2 mostmár ixion is beelőzött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|