24 nov 24, 09:56:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 272 273 [274] 275 276 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2553164 alkalommal)
0 Felhasználó és 80 vendég van a témában
juura
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4095 Dátum: 10 aug 19, 12:38:46 »

Bár végülis kisame nagyon brutálhogy felveszi a harcot gaijal,aki kinyitotta a hét kaput...remélem egyikőjök sem hal meg,samehada meg lehet hogy majd visszamegy kisaméhoz? Gondolkozik
Naplózva
Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #4096 Dátum: 10 aug 19, 12:47:42 »

Samehada egyértelműen kedveli Bee-t csak hogy mikor szétvált Kisametől akkor Kisame elkapta a markolatot és a víz alá bújt vele és gondolom tudja hogy kell irányitani a kardot ha már az övé
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4097 Dátum: 10 aug 19, 13:13:39 »

Amióta erre a nyüves szigetre érkezett a bagázs, egyre unalmasabb és semmitmondóbb a manga. Mintha Kishi beleunt volna az egészbe, és nincsenek jobb ötletei... ez a "fejezet" meg...
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4098 Dátum: 10 aug 19, 13:27:58 »

A te... khm... igényeidet már ismerjük a mangával kapcsolatban... és sokan kissé sajátosnak tartjuk, úgyhogy ezt nem kommentálom.
Mindenesetre a manga egyébként utobbi időben epikus fejezetei, és a kyuubi szelidítésének kulcsfontosságu eseménye után kicsit talán tényleg furcsán hat, hogy NAruto így el bírta törni a lábát, ez azt is jelenti, hogy védelemként nem ér sokat ez a palást. Ez megoldható, ha betol mellé egy sennin módot, és már nem rétlemetlen ez a fordulat, mert így továbbra is megmarad a másik "aduásza" létjogosultsága. Ugyanakkor, NAruto egyértelműen harcképes kell hogy legyen még ennyivel.
A Gai vs. Kisaméből várom, mi sül még ki, részemről ha úgy van, inkább szóljon bele valaki, minthogy megtörténjen a nyolcadik kapu kinyitása.
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4099 Dátum: 10 aug 19, 13:36:52 »

Az, hogy ekkora erőt képtelen kezelni egyik percről a másikra az nem meglepő. Az, hogy Kishimoto ezt ilyen sajátos, kicsit furcsa mód oldotta meg, az -átvitt értelemben is- sántít.
Gai nekem roppant szimpatikus karakter, nem is bánom, ha itt veszti életét. Ha valakiben, benne igazán megvan a Tűz Akarata, a fiatalságba vetett hit, így érthető, ha Narutoért, illetve a háború elkerülése végett feláldozza magát. Ennél jobb halált nem nagyon tudnék elképzelni neki. És valljuk be, nem egy kulcsfontosságú szereplő...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
PeinToTheWorld
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The understudy man

« Válasz #4100 Dátum: 10 aug 19, 13:46:30 »

Nem hiszem, hogy Gai itt halna meg, már csak azért sem mert anno Choji is bevett egy tuti halál tablettát és túlélte, plusz Gai szerintem Lee re szeretne bízni ezt azt a halála előtt és ő nincs itt.
Naplózva

Kokoyo ri sekai ni itamio
yis
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4101 Dátum: 10 aug 19, 13:58:46 »

Szerintem ez a fejezet pocsek volt.  Bar lehet, hogy en vagyok hülye, amiert tul sokat (?) vartam el ettöl. Na mindegy.

Viszont egy jo dolog van benne, megpedig, hogy Gay es Kisame nem kezdtek el szarakodni hanem belecsaptak a lecsoba.

Ja es oke, hogy itt mindenki hülye, meg minden, de ez mar kicsit eröltetett.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #4102 Dátum: 10 aug 19, 14:26:47 »

Hát ez a manga.. meg lepett Hmm? talán lehet többet vártam de mégis fura.. nekem az a legfurcsább hogy gai sensei egyből 6-os fokozatra kapcsolt mikor semmi különösebb konohai fenékbe billentést nem mutatott! A samehada hova a jó francba tünt... és hogy került el az egyik percről a másikba kisame a sziget közepéről a tengerbe? MEG MI AZ AZ ELB*SZOTT TIGRIS AMINEK A POFÁJÁBAN VAN GAI?!?!?! Gondolkozik

Nem mondom hogy a fejezet rossz, csak nem értem. Ez a harc ennyi erővel lehetett volna hasonló képpen egy tobi vs. minato folytatás mivel itt is olyan eszméletlen gyorsak voltak hogy már a 7. vagy 8. képnél már azt se tudtam merre van hány méter!

Mindegy talán a magyar résszel előbb megértem, de nekem még így is sánta a történet, lehet azért tűnik így értelmetlennek mert csak a jövő heti fejezettel együtt derül ki hogy most mi is történt.. na mind1! Lesütöttszemek ööööö
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4103 Dátum: 10 aug 19, 14:33:55 »

az a tigris gai támadása volt xDDDD
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
PeinToTheWorld
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The understudy man

« Válasz #4104 Dátum: 10 aug 19, 14:47:20 »

Ne aggódj Morause én se vágtam, hogy ki, hogy került hova, majd még párszor nekifutok ma szerintem.

Amúgy Naruto nagyon király nem? Szuper ereje lesz és az első mozdulattal megrántja a bokáját Nevet, a mi hősünk Nevet
-Tényleg ő a number 1 leg kiszámíthatatlanabb ninja Nevet
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #4105 Dátum: 10 aug 19, 14:55:14 »

az a tigris gai támadása volt xDDDD

Jó azt levágtam.. annyira szellemi fogyatékos én se vagyok, de akkor is mi az, vmi chakra alakot öltött ? Vagy talán ez is vmi féle idézés, vagy micsoda?
Gondolkozik Gyáááá
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 14:55:48 írta Morause » Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #4106 Dátum: 10 aug 19, 14:56:54 »

chakra
hasonlo ahoz amit hinata csinált pein ellen csak ez nagyban
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #4107 Dátum: 10 aug 19, 15:00:02 »

Az amit hinata csinált az ANIME, és nem pedig manga Mosolyog!!! De én is ilyen chakra szerűségre gondoltam csak hát olyan gyorsan zajlik az egész hogy értelmetlen! Mosolyog

ui.: bocs én voltam hülye.. igazad van csinálta hinata.. most olvastam vissza Mosolyog!!! Még1x bocsi
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 15:02:21 írta Morause » Naplózva
PeinToTheWorld
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The understudy man

« Válasz #4108 Dátum: 10 aug 19, 15:07:36 »

Lehet, hogy Gai a 98.000 farkú tigris Jinchuurikije és azért nem tud Taijutsun kívül semmit használni az idézést kivéve mert túl sok chakra kell, hogy elnyomja a szörnyet Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4109 Dátum: 10 aug 19, 15:13:42 »

Nme értem mi a bajotok ezzel a fejezettel? Tök jó, zúzós, izgalmas harc van benne. Nevet Jó én is szeretném, ha haladna jobban a történet, és pl. Sasuke végre szerepelne. De hát egyszer minden Aka tagot el kell kapni, és lehet Kisamének most érett be ez. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 272 273 [274] 275 276 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins