24 nov 24, 08:35:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 270 271 [272] 273 274 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2552630 alkalommal)
0 Felhasználó és 80 vendég van a témában
yis
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4065 Dátum: 10 aug 18, 12:20:12 »

Azon gondolkodtam, hogy ha a Samehada sokat sziv Naruto sannin csikrajabol, akkor beka lesz belöle?  Gondolkozik

Mosolyog

Amugy Gai meghal, Kisame meghal, Yamato meghal Beet elkapjak es meghal, Naruto meg merges lesz, es nem hal meg.  Nevet

De ez mar idöszerü is lenne, kicsit megritkitani a szereplöket. Engem legalabbis nagyon idegesit, hogy csak az Akatsukisok halnak meg.  Csak gyülik a szemet, de senki sem viszi el.

Naplózva
Fl3gma
Chuunin
*

« Válasz #4066 Dátum: 10 aug 18, 12:23:12 »

Akkor az anime-ba rosszul volt, mer tuti h arról volt szó h csak a chakrájuk 30%-a volt a "klónokban".
Naplózva
Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #4067 Dátum: 10 aug 18, 13:04:47 »

a manga a hiteles hidd el ,én is mindig az animera támaszkodog elsőnek de már tanultam belőle Nevet
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Sway
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #4068 Dátum: 10 aug 18, 14:16:58 »

Sway,bocs, de mért okoskodsz bele olyanba amit rosszul tudsz??
Az ál Kisame abban a harcban Kisame chakrájának 30%-át birtokolta...

Csak mondom arany bogárkám (...), hogy az anime-ban is arról van szó, hogy Kisame chakrjánának a 30%-ára tart igényt Peinci. Mosolyog
Direkt utánanéztem az anime-ban meg a mangában is. ^^ Am meg nem "okoskodásnak" szántam, de mindenki mondta, hogy "hú, ilyen meg olyan erős Kisame, hiszen a chakrájának kevesebb mint a harmadával harcolt Gai ellen, és a sensei csak úgy tudta kiütni őt, hogy kinyitott 6 chakra-kaput." És am nagyon bírom Gai-t, szóval nem szeretem ha lenézik. Nevet
Naplózva

# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.

## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
Fl3gma
Chuunin
*

« Válasz #4069 Dátum: 10 aug 18, 15:45:41 »

Bocs, igazad van...Pedig akármibe mertem volna rá fogadni, hogy csak 30%-osok voltak a "klónok"...
Naplózva
kinoboto
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

s osztályú bűnöző

« Válasz #4070 Dátum: 10 aug 18, 18:33:57 »

Lehet hogy egy kicsit off, de ez nagyon érdekelne:http://naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=637 az 5. pont

azt mondja h csatlakozik az akatsuki hoz 3 tag, az első az Sasuke, ez nyilván való, a második az Kabuto ( ezt csak gondolom)
De kilehet a harmadik?
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #4071 Dátum: 10 aug 18, 19:07:37 »

Jah, hát elég csak elolvasni az utolsót, Kötve hiszem, hogy Bee megtámadná Konohát. Ne alapozzatok ezekre, vagy túl régiek vagy fake.
Naplózva

GDAVID
Újonc
*

« Válasz #4072 Dátum: 10 aug 18, 20:03:43 »

Nem hiszem hogy Kisame magával tudná vinni Bee-t ,mert szerintem nem képes repülni és ,egy kemény harc után valószínűleg nem lesz képes a vízen járni. Valószínű hogy elmenekül vagy elrejtőzik a szigeten.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 18, 20:04:57 írta GDAVID » Naplózva

A sport megtanít becsülettel győzni és emelt fővel veszíteni vagyis a sport megtanít élni

Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt
kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága
s remélem, testem is majd e földbe süpped el.
Itthon vagyok.
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4073 Dátum: 10 aug 18, 21:19:34 »

Igen csak tudod hiába van kisaménak kemény harc,ő nem gyengül hanem erősödik.Szerintem a következő fejezetben kisame elmenekül,ennyiember ellen nem tud kiállni. Neeem
Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4074 Dátum: 10 aug 19, 05:46:19 »

Elolvastam a mangát....hát komolyan 7 kapunál tart eddig Gai....ha Kishi tényleg ellövi, hogy mind a 8at felhasználja ellene...... akkor én komolyan kiábrándulok a mangából....a lehető legszánalmasabb húzás lenne. Amúgy ez a rész nekem kicsit erőltetett volt.....Bee mint egy looser olyan volt....a többiek szint úgy....Naruto új chakrájának meg persze megvan a hátulütője....úgy néz ki szükség van a remete mód kombinációra...
Naplózva
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4075 Dátum: 10 aug 19, 07:26:04 »

Hááát, Kisame-nak igaza van tényleg minden erős shinobi hülye aki ott van főleg Gai meg Bee! Nem hiszem hogy Gai kinyitja a 8. kaput is, mert akkor meghal ő is! Ezt még anno régen elmondta, hogy ez nagyon veszélyes és soha nem tenné meg mert abba  belehal.
Várom mi lesz a harc vége, talán Kisame megmenekül valami csoda folytán, vagy Madara vagy Zetsu által, főleg mert akkor lenne valami kihívás!
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #4076 Dátum: 10 aug 19, 07:51:00 »

Kisame-nak szerintem halnia kell.Elküldte az infókkal teli tekercset, most már megpecsételődött a sorsa.Amúgy Bee-t tényleg elég bénának mutatták be.Nem jött le nekem rendesen, hogy most akkor a samehada tényleg "szereti" Bee-t vagy csak azért ment oda, hogy "leszívja" őt?De a legkeményebb szegény teknős volt!  >.<#

Ha már SPOILERT írsz, akkor legalább húzd át
Moderátor.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 10:09:54 írta Ji D.Jo » Naplózva
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #4077 Dátum: 10 aug 19, 08:23:14 »

Na igen. Ha kinyitja a nyolcadik kaput is, akkor egy ideig én is hanyagolni fogom a mangát. Ez nem egy olyan epic fight, hogy meg kelljen tennie. Mikor Gai mondta Lee-nek, hogy csak akkor használhatja a "Hachimon"-t, hogy ha fontos személyek élete a tét. Na már most itt egyetlen élet sincs veszélyben, szóval tök felesleges itt mindent felhasználni.

Az meg, hogy Bee-t leteríti egy kard... omfg.
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #4078 Dátum: 10 aug 19, 08:25:23 »

Bakker, Gai-t fel lehetne nyomni állatkínzásért! ikszdé Szegény teknős.

Bee részleges fúziója tök barón nézett ki! Engem kicsit Juugóra emlékeztetett.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4079 Dátum: 10 aug 19, 09:13:38 »

Na már most itt egyetlen élet sincs veszélyben, szóval tök felesleges itt mindent felhasználni.
Csak az információ a két jelenleg még szabadon rohangászó jinchuurikiről, amin áll vagy bukik a negyedik shinobi háború. Azaz konkrétan az egész ninjavilág élete...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Oldalak: 1 ... 270 271 [272] 273 274 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins