naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3930 Dátum: 10 aug 07, 14:52:52 » |
|
felmerül 1 kérdés azt mondta Bee h nem látott csak 1 sárga villanást. Ezek szerint már Naruto könnyen bedarálhatja Beet is:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #3931 Dátum: 10 aug 07, 15:00:42 » |
|
az nembiztos mert bee se csiga bár megeshet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #3932 Dátum: 10 aug 07, 16:44:55 » |
|
Remelem mostmar mindenkinek vilagos ,hogy Naruto nem shunshin no jutsut hasznalt ,eleg faraszto volt 8 oldalon keresztul azt olvasgatni.Egyebkent most ez az aura sebesseget es erot ad neki ,pont mint a Sennin mod ,szoval ez nem igazan jo szerintem ,bar kitudja mi mast tud meg az erzekelesen kivul is... Nekem annyira nem jon be ez a fenylo mod ,nem illik a Naruto vilaghoz szerintem.
En mar csak azt nem ertem ,hogy Naruto honnan ismeri ezt a Rikodou fele pecsetelo technikat.Az is meglepett ,hogy a Kyuubi is ismeri a technikat ,szoval a kis rokuci tdhat egy ket infot es talan fenyt derithet arra ,hogy Tobi Madara vagy sem.
Most nem tudom mit mondja mindenki ,hogy Naruto tul tap....a kage talin mindenki azt mondta Sasuke tul tap .50 resz mulva meg megint Sasuke lesz tul tap ,ez van.
OFF. Kiskakas2 baromira ugyi vagy ,hogy tudtal egy ilyen gotoszkodoset offolni ,gondolom azert nem irok ekezettel ,mert nem tudok ,te meg olvasd el inkabb a szabalyzatot. Koszi Pusz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 07, 18:34:35 írta titius »
|
Naplózva
|
|
|
|
s.eater
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3933 Dátum: 10 aug 07, 17:12:12 » |
|
még mindig shunshin... félrefordítás volt...az angol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3935 Dátum: 10 aug 07, 20:26:52 » |
|
Remelem mostmar mindenkinek vilagos ,hogy Naruto nem shunshin no jutsut hasznalt ,eleg faraszto volt 8 oldalon keresztul azt olvasgatni. ...
Most már világos, hogy te bizony nem olvastad az előző nyolc oldalt. Pont 2 oldallal visszább van ez a hozzászólásom: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=3521.msg517477#msg517477Időközben a letölthető mangában és a mangaolvasón is javításra került. Naru-kun: Neked is ajánlom olvasásra a fent linkelt hsz-t. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #3936 Dátum: 10 aug 07, 20:31:18 » |
|
Jah elolvastam csak Hirashin no jutsu helyett Shunsin no jutsut irtam.A lenyeg az ,hogy nem apuci technikajat tolta ,hanem egy egyszeru jutsut. Szoval valoban elolvastam ,csak rosszul irtam hoppa :P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
s.eater
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3937 Dátum: 10 aug 07, 20:57:30 » |
|
az jutott eszembe hogy most hogy irányítja a rókát naruto képes lesz egyedül, klónok nélkül rasengant csinálni, mivel a csakrairányítása jobb lesz... vagy nem emiatt volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #3938 Dátum: 10 aug 07, 21:31:53 » |
|
az jutott eszembe hogy most hogy irányítja a rókát naruto képes lesz egyedül, klónok nélkül rasengant csinálni, mivel a csakrairányítása jobb lesz... vagy nem emiatt volt?
Jé, ez eszembe se jutott... Lehet, hogy meg tudja oldani klónok nélkül a rasengant csinálni. Én ennek örülnék, mert kicsit unom, hogy klónokkal gondolkozik De arra is kíváncsi lennék, jóban lesz-e majd a rókával, ami persze nem kis feladat. Hachibi jóban van Bee-vel, még rá is vette, hogy segítsen Narutónak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #3939 Dátum: 10 aug 07, 22:12:42 » |
|
Még ha tudná is, szerintem továbbra is klónokkal dolgozna, ez az ő jellegzetes technikája mint anno a Hiraishin volt a faterjáé.
Ezek után erősen kétlem - nem véletlenül mondta, hogy ezt nem fogja elfelejteni. Mindenesetre remélem hogy lesz valamiféle pozitív fejlemény őt illetően, már erősen ráférne.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3940 Dátum: 10 aug 07, 22:14:59 » |
|
ez most nem az aktuális fejezethez kapcsolódik,de azért megkérdezem xD http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/362/4itt szerintetek a "másik lehetőség" alatt mire gondolt? Mert a Kirint nem hiszem hogy képes lett volna abban az állapotban használni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3941 Dátum: 10 aug 07, 22:38:14 » |
|
A Kirint is szint 0 chakrával csinálta. ^^ És ez a "másik lehetőség" még ez http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/358/16 utánra vonatkozott. De ezt inkább Sasuke témájában tárgyaljuk ki, mert itt tényleg OFF.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 07, 22:42:51 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sway
Gennin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #3942 Dátum: 10 aug 08, 01:11:07 » |
|
Az animeban már az FRS-t is egyedül csinálta. :S:D Am én örülnék neki, ha végre egyedül kezdene neki a rasengan csinálásnak. Úgyis már lapos lett szerintem ez a technika, mert elég sokszor rasenganozik. Így kicsit feldobná az egészet. ^^
|
|
|
Naplózva
|
# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.
## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
|
|
|
s.eater
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3943 Dátum: 10 aug 08, 09:10:27 » |
|
arra gondoltam, hogy azért tudta megcsinálni a shunshin-t mert jobb lett a chakrairányítása... kakashi is tudja a shushin de neki nincs annyi chakrája mint narutonak s zóval ehez csak chakrairányítás kell(vagyis sztem az fontos) szerintem menni fog klónok nélkül a rasengan
vagy még arra tudok gondolni hogy "nem tud egyszerre jobbra és balra nézni" szóval hülye... és nem a chakrairányítás a gond
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emberke
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3944 Dátum: 10 aug 08, 09:57:27 » |
|
A rókával tud egy kézzel rasengant csinálni, gondoljunk csak a part 1 végső csatájára (a bal keze lebénult, mégis sikerült neki) .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 08, 09:58:09 írta emberke »
|
Naplózva
|
|
|
|
|