24 nov 01, 03:32:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 260 261 [262] 263 264 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512206 alkalommal)
0 Felhasználó és 149 vendég van a témában
blackfire
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3915 Dátum: 10 aug 06, 20:01:39 »

Igen, valóban úgy tűnik, mintha Naruto égne. A szín meg véleményem szerint teljesen mind1, hiába találgatunk, csak megszívjuk vele, mert úgy képzeljük el a karaktert. Például Nagato fekete haja. Mosolyog Jééé, hiszen ez vörös -remélem értitek mire gondolok.

Engem az foglalkoztat inkább, amit mát biztosra tudunk, hogy az ott van, és olyan formában:
Naruto testén mik azok a jelek?
KÉP: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/505/10
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 06, 20:05:08 írta blackfire » Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #3916 Dátum: 10 aug 06, 20:29:52 »

Rikodou Senninhez hasonló jelek:szarvacskák és az a nyaklánc.Középen a legújabb kyuubi pecsét.A többi meg gondolom simán csak hozzátartozik.Ennyi
Naplózva

Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3917 Dátum: 10 aug 06, 21:51:34 »

Eddig mindenki elborzadt a kyuubi gusztustalan  chakrájától , Narutonál meg teli van élettel ..... mennyit számít a tudat.
Kiváncsi vagyok egy sensor most hogyan érzékelné Narutot , mint karin annó benne a kyubit.
Naru el fogja bögni magát mikor találkozik szöcsivel ha ennyire frankón érzékeli az érzelmeket  Nevet
 A sárga chakra és a  piros sennin jelek nem is néznének ki rosszul.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3918 Dátum: 10 aug 06, 22:05:47 »

He-he-he... Mondom én, hogy Naruto chakrája sem éppen közönséges. kacsint Lehet nincs olyan, mint anyucié, de azért csak bent tudta tartani a rókát. ikszdé Mert szerintem ez is közrejátszik abban, hogy így néz ki az a forma. ^^ Lesz itt még erről szó, szerintem.

Én nem attól félek, hogy elsírja magát, hanem hogy beleőrül, vagy egy szobanövény szintjére süllyed tőle agyilag. ^^" De most már legalább Sasuke orra alá dörgölheti, ha megint a "te nem értesz meg engem" dumával jönne neki a vörös szemű. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
boomBUSH
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3919 Dátum: 10 aug 06, 22:08:11 »

Lehet, hogy van valami jelentősége is, még nem tudni, talán valami pecsételős dologhoz van köze.
Számomra eddig olyan, mint karácsonyfán a díszítés.
Naplózva

Peace is a lie; there is only passion.
    Through passion, I gain strength.
    Through strength, I gain power.
    Through power, I gain victory.
    Through victory, my chains are broken.
    The Force shall free me.
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #3920 Dátum: 10 aug 06, 22:18:41 »

Naná hogy a pecsételéshez van köze az új formának... és itt jön az, hogy Naruto a tűz akaratát képviseli és a Rikudou Sennin "csakrája" ott van benne(elméletileg még ugyan azt a pecsétet is használta amit a Sennin). Saske meg a nagy tesót szimbolizáló arc lett az FMS-el.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #3921 Dátum: 10 aug 06, 22:24:08 »

Eddig mindenki elborzadt a kyuubi gusztustalan  chakrájától , Narutonál meg teli van élettel ..... mennyit számít a tudat.
Kiváncsi vagyok egy sensor most hogyan érzékelné Narutot , mint karin annó benne a kyubit.
Naru el fogja bögni magát mikor találkozik szöcsivel ha ennyire frankón érzékeli az érzelmeket  Nevet
 A sárga chakra és a  piros sennin jelek nem is néznének ki rosszul.

Ezen jót nevettem,de mellesleg van benne valami.Mostmár tudja milyen az ha van valakije és elveszíti és érzi és átérzi mások fájdalmát,sötétségét,gonoszságát.Olyan lesz mint Shippuuden elején amikor Sakura és Naruto Kakashi ellen mutatja be az erejét és Kakashi megemlíti sasukét...
Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #3922 Dátum: 10 aug 06, 22:30:38 »

Növény? Az Zetsu, szerintem inkább kavics.  Nevet

Viccet félretéve, szerintem egyszerűen a kis barátjában meglátja, hogy mennyire elnyelte a lassan már céltalanná váló bosszúvágya, és akkor kitálal a maszkosról. Persze, ha a maszkos vmi imposztor, amire igen nagy esélyt látok, akkor Sasuke szedi cafatokra, vagy molekulárisan lebontatja Zetsuval.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #3923 Dátum: 10 aug 07, 00:11:47 »

chakra kösszi az erőfeszítéseidért h meglelted az igazi szöveget!! bow már fárasztó volt állandoan azt olvasni h teleportált és megmagyarázni h nem, de hozzátenném h én is az első sorban vagyok azok közt akik szeretnék ha képes lenne rá, de azért nem veszett teljesen ki annyira a realitás ebbből a mangábol, h tanulás nélkül tudna vki egy jutsut(sharingan nélkül smirksweat )
Naplózva

Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3924 Dátum: 10 aug 07, 11:02:22 »

Állítólag  jövőhéten nincs manga , mangastream szerint ..hogy  a fenébe  Neeem
Pedig az ilyeneket ki szokták írni a manga végére.
Naplózva
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #3925 Dátum: 10 aug 07, 13:22:29 »

Azt hiszem valami "ünnepsorozat" van Japánban és ezért nem biztos, hogy lesz, de a mangastreamen azt is írja, hogy nem biztos benne
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
antony18
Újonc
*

« Válasz #3926 Dátum: 10 aug 07, 14:03:39 »

Sziasztok!
Olvastam itt a rengeteg infót amit írtatok... Egyet viszont nem találtam... Naruto megkapta most a róka erejét, tudja a sennin módot, aminek az idejét nyújtani akarja, de van még egy ütése... Mosolyog)
Itachival való találkozásán képességeket kapott tőle... Még szólt is Narutonak, hogy amikor szüksége lesz rá, akkor használni is tudja majd... Szóval egy esetleges Sasuke vs Naruto fightban tuti valami védelmező technikákat kapott...
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3927 Dátum: 10 aug 07, 14:17:28 »

Szerintem nem védelmező és nem is támadó cucc lesz. Inkább az lesz a kulcs Sasuke jó útra térítéséhez. Mivel Ita mielőtt átadta egy fél órát papolt arról, hogy Sasuket olyan színre festik amilyenre akarják meg befolyásolható stb.. valszeg sejtette, hogy Tobi el fogja csábítani Nevet
Tehát lehet vmi olyan lesz amivel meggyőzi Sasuket, hogy Tobi a köcsög...
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3928 Dátum: 10 aug 07, 14:18:14 »

Antony18:

Nagyon sokszor, nagyon sok helyen beszéltünk már róla a fórumon, hogy vajon mit is kaphatott Naruto Itachitól.
Itt van a témája: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=2827.0
(Ebben a mangás témában ne hozzuk fel, ha nem muszáj, mert OFF és már sokszor volt róla szó, új ötlet meg nincs. Mosolyog)
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3929 Dátum: 10 aug 07, 14:20:18 »

Hopszi beelőzött Chakra. Akkor ezt áttoszom a másik témába.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Oldalak: 1 ... 260 261 [262] 263 264 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins