24 nov 01, 02:21:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 259 260 [261] 262 263 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511877 alkalommal)
0 Felhasználó és 110 vendég van a témában
dosreis
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #3900 Dátum: 10 aug 06, 11:42:04 »

engem már csak az érdekel hogy vajon milyen színű most narutot körbevevő chakra ikszdé Nevet mert edig kyubi-formákban pirosas volt de ezt nemtudom és jólennem egtudni:D Nevet
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3901 Dátum: 10 aug 06, 11:58:58 »

Sárga.. ha nem lenne egyértelmű abból, amit Méh mondott...
(az animében tehát kék lesz)
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #3902 Dátum: 10 aug 06, 12:40:07 »

engem már csak az érdekel hogy vajon milyen színű most narutot körbevevő chakra ikszdé Nevet mert edig kyubi-formákban pirosas volt de ezt nemtudom és jólennem egtudni:D Nevet

Szerintem sárga lesz a chakrájának a színe, elvégre egy sárga villanást láttak csak belőle. Nevet

Ott a pont,bár mostanában volt egy kis beszélgetés arról,hogy Kishi eredetileg sárgának képzelte el a chakra színét.Így lehet,hogy ez az animében kékként fog megjelenni.(erre nagyon kevés az esély...)

Személy szerint jobban örülnék valami citromsárga színnek,bár nekem tökmindegy.Nekem ilyen fehér fakón is jó lenne.

Minato volt ANBU?
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 06, 12:47:25 írta trees » Naplózva

Fl3gma
Chuunin
*

« Válasz #3903 Dátum: 10 aug 06, 13:04:30 »

Hát ha bee azt mondta, hogy egy sárga villanást látott akkor gondolom, hogy sárga színü az őt körülvevő  chakra....
Valaki irta még régebben h Narutotol szerinte ez egy teleport jutsu volt, és erre azt válaszolta valaki h azért nem lehetett az mer bee látott egy sárga villanást...Ha jobban belegondolsz akkor is csak egy sárga villanást lát, ha teleportál...Azt a villanást amikor újra feltűnik...De lehet h télleg csak szimpla gyorsaság volt, ahogy többen is irták...
Arra még kiváncsi lennék h Naruto ekkora chakra mennyiséggel hány kage bunshint tudna létrehozni...1 milliot? Nevet
És ha télleg megtanulna teleportálni akkor 1xerre egy egész hadsereget le tudna győzni...csinál kb annyi klónt ahány ember van és mindegyik háta mögé odateleportál egy Rasengannal...Nem kicsit lett tápos szöszi főhősünk.. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 06, 13:05:54 írta Fl3gma » Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3904 Dátum: 10 aug 06, 14:12:50 »

Hát végülis teleportálás volt amit csinált. Csak nem Hirashin no jutsu. Hanem Shunshin no jutsu. Ami meg inkább az, hogy annyira gyors, hogy szinte teleport. Vagy testvillanás vagy mi. Raikage is használja.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #3905 Dátum: 10 aug 06, 14:30:12 »

Én még arra is gondoltam, hogy az lesz ennek a hátránya, hogy nem tud majd sennin módba lenni. Azért ez jócskán megkavarná az eseményeket:D De ha lehet akkor überkirályul fog kinézni:D Bár nekem ez az alakja nagyon bejön:D
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #3906 Dátum: 10 aug 06, 15:42:45 »

egy kérdés
az a chakra amije most van az a gömb amit mutattak az kifogyhatatlan chakra?
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #3907 Dátum: 10 aug 06, 15:44:22 »

ahogy néztem, most hogy irányítsa a kyuubi chakráját, annyira erős lett, hogy amikor azt a chakrát alkalmazza feles leges lenne át alakulni, de ahogy mondta, nem automatikusan tudja használni, meg így über királyul néz ki
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3908 Dátum: 10 aug 06, 16:35:17 »

ahogy néztem, most hogy irányítsa a kyuubi chakráját, annyira erős lett, hogy amikor azt a chakrát alkalmazza feles leges lenne át alakulni, de ahogy mondta, nem automatikusan tudja használni, meg így über királyul néz ki

Mégjóhogynem automatikusan használja...Ninja=rejtőzködés.Narutot meg 10 km-es körzeten belül észlelni lehetne.(nemmintha ezelőtt nem lehetett volna >.>)
Naplózva

NyMRooD
Gennin
*

« Válasz #3909 Dátum: 10 aug 06, 17:24:16 »

Már megint a narutó körüli chakra színén megy a vita. Higgyétek el nekem Kishi nem olvassa ezt a fórumot és nem azért mondatja azt bee-vel, hogy sárga villanás, hogy a ti vitátok eldőljön. Az az NEM sárga az ami narutó körül van (legalább is bee nem azért mondja a sárga villanást), egyszerűen Kishi ezzel csak arra utalt, hogy narutó az apja Konoha Sárga Villanásának a nyomában jár.  Amit utána Yamato aláír azzal a kijelentésével, hogy "még nincs egészen a negyedik szintjén!".

u.i. Hogy teljesen érthető legyen Minato a haja miatt volt sárga villanás és ha belegondoltok narutonak is sárga a haja.
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3910 Dátum: 10 aug 06, 17:49:18 »

Már megint a narutó körüli chakra színén megy a vita. Higgyétek el nekem Kishi nem olvassa ezt a fórumot és nem azért mondatja azt bee-vel, hogy sárga villanás, hogy a ti vitátok eldőljön. Az az NEM sárga az ami narutó körül van (legalább is bee nem azért mondja a sárga villanást), egyszerűen Kishi ezzel csak arra utalt, hogy narutó az apja Konoha Sárga Villanásának a nyomában jár.  Amit utána Yamato aláír azzal a kijelentésével, hogy "még nincs egészen a negyedik szintjén!".

u.i. Hogy teljesen érthető legyen Minato a haja miatt volt sárga villanás és ha belegondoltok narutonak is sárga a haja.

Ez nagyon vicces.Ezt lementem későbbre,amikor az animéban eljutnak idáig :S
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3911 Dátum: 10 aug 06, 18:25:44 »

A sok vitát kiváltott jutsunak és a "Sárga Villanásnak" utána néztem egy kicsit jobban. És kiderült, hogy az 505/12. oldal utolsó három szövegbubija valójában így hangzik:

Idézet
Shunshin no Jutsu és egy jobb öklös pofozás,
Egészen olyan...

Mint a Sárga Villanás!

Hamarosan a magyar mangában is javítva lesz.

Csókoltatom az angol verziót kiadó Mangastream-eseket... -.- A fenének kell annyira a rímre menni... csak elvész a tartalom. -.-" Nevet

Hogy Naruto körül milyen színű a "chakra"? Nevet

Ahogy már többen is írták, a mangában sárga színűként emlegették a chakrát (csak egyszer szerepelt, valahol a 100. rész környékén). Az animések gondolom a Dragon Ballra való hajazás miatt csináltak kéket belőle (SSJ 1-2-3).
De ez a forma végül is Naruto saját és Kyuubi chakrájának a keveréke. Mármost a sárga ás vörös/piros keveréke a narancs. Ugyebár a fent leírtak miatt tudjuk, hogy nem feltétlen sárga, mert ott csak hasonlították a Sárga Villanáshoz, a gyorsasága miatt. Viszont, ha narancsos szín is lesz, remélem nem valami sötétebb árnyalat, mert az enyhén röhejesen nézne ki. Nevet
De a sárga szín sem kizárható, mivel itt olyan, minta Naruto égne a chakrától, és nem lobog körülötte, mint a Dragon Ballban. ^^

Na... Szép kis elemzés. Majd Kishimoto M. sensei meg jól romba dönti egy színes képpel... Nevet ...bár döntené romba. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 06, 18:28:28 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Sway
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #3912 Dátum: 10 aug 06, 18:25:49 »

Ez gonosz volt trees. >.<# De igaz. Nevet
MyMrooD, ahhoz, hogy Naruto haját lásd a villanásban, a chakra-aurának szinte átlátszónak kéne lennie. Feltéve, hogy az aura eltér a haja színétől. A másik, meg hogy ha a chakra színe zöld lett volna, szerintem Bee azt mondta volna, hogy "zöld villanás". Nem értem mért kell ezt ennyire túlbonyolítani. -.-" Az apjához meg ígyis épp eléggé hasonlít, mind techinák, mind kinézet terén. Nem hiszem, hogy ezt jobban ki kéne hangsúlyoznia Kishinek.

Cart beelőzött. :SD
Am téll, a saját chakrája mért lobogna a rókáéval 1ütt Naruto körül? Gondolkozik
Ez nem tiszta.  Technikai KO
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 06, 18:29:46 írta Sway » Naplózva

# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.

## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3913 Dátum: 10 aug 06, 18:29:32 »

Oksa, akkor most olvasd el, amit 5 másodperccel előtted írtam. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Sway
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #3914 Dátum: 10 aug 06, 18:31:56 »

Közbe megtörtént. Nevet Azt hittem am, hogy az 5 másodpercet csak rávágtad, de most hogy néztem, az tényleg kereken 5 secre sikerült. Nevet
Naplózva

# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.

## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
Oldalak: 1 ... 259 260 [261] 262 263 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins