24 nov 01, 02:23:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 253 254 [255] 256 257 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511898 alkalommal)
0 Felhasználó és 121 vendég van a témában
titius
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Sharingan

« Válasz #3810 Dátum: 10 aug 04, 23:23:33 »

Ez a szentjanos mod akkor jon elo ha hasznalja a kzuubi chakrajat ,most ezt nem ertem ,hogy nem a sima roka palast jon elo neki,meg akkor Hashirama felesege is ezt a modot vette fel?
Igen szerintem is nagyon tapos lett most a kis szoszi ,igazabol jelen pillanatban nincs ellenfele ,kivancsi leszek Sasuke mit mutat majd az uj MSevel.

Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #3811 Dátum: 10 aug 04, 23:23:58 »

hát igen, de megszokhattuk Narutotol h az ien magas besorolású jutsukkal ú dobálózik mint más a shurikennel Nyelvesít
am ebben az állapotban engem a raikagéra emlékeztet engem Gondolkozik am kicsit csalódás h így előkell hoznia és nem a sajátja
Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #3812 Dátum: 10 aug 04, 23:30:28 »

Kicsit tényleg hülyén néz ki, de szerintem csak akkor fogjuk látni, mikor harcolni fog kemény ellenfelekkel
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
fixee
Újonc
*

« Válasz #3813 Dátum: 10 aug 04, 23:35:25 »

Kicsit tényleg hülyén néz ki, de szerintem csak akkor fogjuk látni, mikor harcolni fog kemény ellenfelekkel

hát sajnos ebben igazad van és ha nem lesznek új ellenfelek, akkor legfeljebb 2x fogja használni hiszen elvileg csak sasuke és madara aki kemény ellenfélnek számít...

ui.: igaz dant-c kabutot + az ultimate seregét el is felejtettem Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 23:44:14 írta fixee » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3814 Dátum: 10 aug 04, 23:39:50 »

Azért Kabuto se egy lekvárkapáló a jelenlegi hatalmával. Hisz még maga, Madara is behódolt neki. Pojén
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3815 Dátum: 10 aug 04, 23:44:57 »

Szerintem nagyon királyul fest ez a Rikodou-sennin mód.
Amúgy érdekes lehet  a magyarázata, bár erről már votl szó, de nem hittem volna, hogy a valóságban is így jelenik majd meg., vagy hoyg egyáltalán enm a megszokott módon használja a Kyuubit.
Az oka az uygebár, hogy a kyuubi öntudata volt a kulcselem eddig, ez pedig csak a tőle elvett elképzelehtetlen, irdatlan nyers chakra tömeg, valami relytélyes, valószínüleg ősi módszerrel finomítva és formálva. Talán Rikodou ügyködött kicsit a Bijuukkal, vagy még A Bijuuval, hogy a jinchuurikinek könynebb dolga legyen vele, ha tlejesen az uralma alá vonja a chakráját?

Szemben Kisaméval, aki tényleg valami idétlen, bizar bogár lett. Ha figylelitek, még csápjai is vannak. Reméelm, ha a harcra fordula dolog, akkor inkább a Bee ellen használt módját választja a fúziónak.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 23:48:46 írta STM » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3816 Dátum: 10 aug 04, 23:50:42 »

Szerintem a kövi tréningnek pont az lesz a lényege, hogy ne világítson így rikudo módban akárhányszor csak a róka chakráját használja, ezt a chakrát is meg kell tanulnia irányítani mint annó a sajátját, és mots még mindenhez túl sokat használ ezért fénylik meg "változik át", még őt is zavarja ha figyelitek, mondja is Bee nek, hogy ez van minden alkalommal ha használja.

Elvégre Bee sem világit mint egy villanykörte a hachibi chakrájától.
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #3817 Dátum: 10 aug 04, 23:57:01 »

Igen mivel Bee ugy hasznalja mint a palastot ,mint Naruto regen ,ezert nem ertem en se ,hogy most mi ez a Rikoduo mod?Talan a pecsetnek ksozonheto ,amit a 499. fejiben hasznalt?Nem tudom talan majd valaszt kapunk
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3818 Dátum: 10 aug 04, 23:58:41 »

Már elég egyértelmű, hoyg Bee és Naruto helyzete totál más. Bee valahogy együttműködésre kvette rá a Hachabit, brá talán úgy, hoyg egy haosnló kötélhúzásban lenyomta, de ott van a tudata. NAruto kitépte a róka chakráját, és visszalakatolta a maradékot.
Ha msot hazsnálja a chakrát, nem is a róka alakjában van ott, csak egy (talán megint Rikodouhoz köthető) tároló közepén, egy óriási chakra-holdban, oylan tipikius sintoista kapuk közt.

Amúgy azon sme lennék meglepve,  ha iylesmi ezzel a Rikodou-móddal egyedüla  Kyuubinál fordulna elő.
Már azon sem lepődnék meg, ha a Kyuubi lenne a maradék tízfarkú,és amit most látunk, az valamiképpen a rikoduval foyltatott szimbiózisuk következméyne, a maaradék bijuu meg az a farok, amit Rikodou letépett, szétszabott, és szétdobált.
Ez amgyrázná, hogy miért van kapcsolatban a sharingannal, mirét csak neki enynire hasonló az alakata is a Juubiéhoz, hogy honnan ismeri fel Rikdou jutsuját, és azt is, ami Narutoval történt.
Naplózva
fixee
Újonc
*

« Válasz #3819 Dátum: 10 aug 05, 00:21:02 »

hát ebben lehet igazság. De kíváncsi leszek én arra, hogy mi lesz a harc kimenetele egy uchihával szemben, hiszen ha igaz amit mondasz és a kyuubit elzárta valahol és mivel így nem működik vele együt, akkor a genjutsu lesz a gyengepontja, ami egy uchiha ellen nem épp egy megnyugtató dolog, hiszen így nem lesz senki egy 1v1 harcban mellette, hogy megérintse és csak a kyuubi tudta volna kiszedni egy genjutsuból mint beenél....ráadásul ez az új test egy újjab talány, hogy most mire is képes pontosan. Mellesleg előbb gondolkoztam, hogy naruto ettől hova lehet még erősebb és még itachitól is kapott valamit aminek ideje lenne kiderülni, hogy mi is.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3820 Dátum: 10 aug 05, 00:31:12 »

Először is Itachi ajándéka

Már szerintem írtam de, amint már láttuk Itachi mindenféle Sharingan teknikát tud átadni másoknak, lásd amaterasu Sasukének, szerintem Narutonak egy Tsukiyomit adott ami majd a saját szemeire aktiválódik ergó Sasuke EMS-jára és szerintem az Uchiha mészárlás valódi "felvétele van rajta", vagy valami Tobival kapcsolatos, hiszen az amaterasu is ellene irányult. Azt nem hiszem, hogy fegyvert adna Narutonak az meg szerintem egyértelmű, hogy Sasukével kapcsolatos a dolog.

A másik, hogy valószínű, hogy Bee nél ilyen Rikudo mód nem volt, de ez jöhet abból is, hogy más a pecsétjük, lehet, hogy Bee nek is volt hasonló élménye, ezt ugye Kisame miatt nem tudták átbeszélni.
A rókával kapcsolatban Narutonak még tutira vannak tervei, emlékezzetek Naruto azt mondta a Kyuubinak, hogy várjon egy kicsit, és nem fogja bántani, szóval még biztos visszatér beszélgetni vele kicsit, nem hinném, hogy véglegesen zárta vissza, csak akkor épp útban volt.
Naplózva

Amidamaru86
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3821 Dátum: 10 aug 05, 07:08:41 »

Nah ez jó kis rész volt:D
Kiseme lebukott,Naruto villant mint az apja,Gai sensei ismét bevetette fergeteges taijutsu technikáit:D
Izgi lesz a folytatás,bár kíváncsi leszek rá Kisame meg fog tudni e lépni innen:P
Narutonak nagyon ott van ez az új formája,azt hittem mikor bepecsételte csak akkor néz ki ilyen formában,de ha így fog kinézni akkor hajrá!
Sajnálom h nem rajzolja Kishi a sennines ruhával,az is nagyon zsír volt.
Az új technika meg a kulcs lehet majd Tobi/Madara ellen:D
Lehetséges h megvan az ellenszer ellene?!
Nem lenne rossz:D
Naplózva

norbin44
Újonc
*

« Válasz #3822 Dátum: 10 aug 05, 07:30:24 »

Szerintem is jó volt Mosolyog
Számomra a legjobb mozzanat Naruto teleport technikája volt  kacsint  na meg persze Gai taijutsuja is ott volt a szeren...
Naplózva

brian
Chuunin
*

« Válasz #3823 Dátum: 10 aug 05, 07:32:23 »

"but all i saw ...
was a yellow flash"

isten manga,...

gai meg fog halni...én ezt érzem... a borito miatt...
sarutobi fia... már nem emlékszem a nevére

írjátok már h hogy tetszett....Nevet:D:D
ááááá
wáwáwáwáwá
csak én vagyok megőrülve???

amugy ez nem flying god technique volt...
csak sima gyorsaság

miért is ne, figyeled is mit mondott Yamato?  Ezek szerint Narutóban vagy megvolt eddig is a képesség csak nem tudta használni, és a Kyuubi chakrájának köszönhetően ez beindult, vagy csakis a vuk erejének köszönhető, de tény hogy az teleport volt Pontosan

ui: de eddig senki nem mondta meg nekem hogy lehet Narutón Ridoku Sennin pecsétje, amit maga a róka is megjegyzett.....  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 05, 07:34:36 írta brian » Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3824 Dátum: 10 aug 05, 08:17:43 »

Emberek ez már sooookkk... Narutó kicsit tápos lett... Biztos hogy Sasuke Kishi kedvence?...mert én ezek után kételkedek benne Nevet...nem tom hogy mi lesz ebből de Sasukénak NAGYON ütősnek kell lenni az EMS-ének ha le akarja zúzni ( vagy fel akarja venni a versenyt) kis barátunkkal...
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 253 254 [255] 256 257 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins