24 nov 01, 00:54:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 247 248 [249] 250 251 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511307 alkalommal)
0 Felhasználó és 154 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3720 Dátum: 10 júl 30, 19:32:06 »

Nézd, sajnálom, ha bunkó voltam, néha téynleg hajlamos vagyok rá.  Mosolyog
Viszont a neved alapján talán kedveled Sui karakterét. Ő ugye képes magát vízzé alakítani, és biztos tudod, hogy ez egy speciálsi vérvonalképesség. Más nem tud iylet sima ninjutsuval, bár nem lenen egészen elképzelhetetlen, csak Sui' képességét alázná be egy kicsit a karakter és Kishi, amit nem vállalna be.. oylan lenen, mitn ha valaki egy hengével tolna egy byakugant.
Továbbá víz nem fehér, sűrű és nyálkás. Úgy általában nem egyezik meg szemre teljesen az anyaggal, amiből Madara a korábban (a mangában korábban, tulajdonképpen kronológiailag később) hasonló módon elvesztett kezét, ami akkor is így fröccsent le, miután letörte.

Ali-g, ez viszont egy érdekes ötlet.. én úgy vagyok vele, hoyg inkább ő csinálhatta/alakította át Zetsut,  a kapcsolatuk alapján is... de... ha Kishi kever egy kicsit még a dolgogal, kijöhet valami hasonló is akár.
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3721 Dátum: 10 júl 30, 19:53:58 »

Szerintem nem is volt semmi bunkóság a hsz-ben Nevet
Madara körül vmi nagy szarkavarás lesz az tuti, de ez a Zetsus dolog is olyan bonyolult. Meg akkor Zetsu sem öregszik? Egyeltalán mi célból mentette meg. Plusz szerintem meg kell azért azt beszélni, hogy kicseréli MAdara testét a sajátjával. Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy szerintem Madara is eléggé meglepődne ha egyszer csak ott egy másik Madara amit nem ő idézett. Tehát akkor max már azelőtt szövetkezniük kellett. Mondjuk akkor lehet télleg ilyesmi volt és már a harc előtt szövetkeztek. Mert nekem úgy jött le, hogy Zetsu ismeri a legjobban Tobit. Egyszer mondott egy olyat is, hogy Madara célja megbosszúlni a Senjut. Ezt ő honan tudná mikor Madara a hold szeme tervvel jön? Na mind1. Kicsit össze-vissza lett, de késő van és fáj a fogam Nevet
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3722 Dátum: 10 júl 30, 20:01:19 »

Őő Danzounál saját magának szedte le a kezét, mert megfertőzték a bogarak. Minatonál meg mikor kiteleportál a Rasenganból és mikor olyan "mindenátmegyrajtam no jutsus" volt a teste akkor belement a kezébe a lánc. És ami csöpögött az vér volt gondolom.
Igen, ő tépte le a saját karját, amikor Torune megfertőzte. De az a kar nem vérzett, hanem vmi fehér/világos anyag folyt belőle.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/503/6
Itt pedig tisztán kivehető, hogy a keze folyik szét. Nem a vér csöpög.

Amúgy szerintem se volt semmi bunkó STM hsz-ében.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #3723 Dátum: 10 júl 30, 20:20:19 »

Lehet, vmi kezdetleges kaucsukból van. ikszdé

Szerintem most megint pár részen belül felpörögnek az események, és láthatunk csihipuhit bőven.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #3724 Dátum: 10 júl 30, 20:28:40 »

Én egy életre halála menő harcot megnéznék Gai és Kisame között.Egy olyat ahol Gai nem egy idióta, komolyan veszi a meccset, majd szomorú véget ér a csata és meghal.Egyik kedvenc szereplőm mégis Kisame ellen nem nyerhet. Neeem Bee jó lenne ha nem halna meg és még segítene Naruto-nak a bijuu "betanításban" (egy két triplaszaltó, gurulás a földön xD ). Vagy még Sasuke-t megnézném a brand new szemével. Nyelvesít Nagyon kíváncsi vagyok mi jön össze Itachi és az ő MS-jából.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 30, 20:29:48 írta tibee77 » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3725 Dátum: 10 júl 30, 20:37:48 »

én már csak azt nem értem,hogy miért nem Kagebunshinnal használta a pecsételős technikát a Yondaime... A Sandaime is használta Klónokkal,ő is megtehette volna szeirntem
Naplózva

traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3726 Dátum: 10 júl 30, 20:41:00 »

Basszus én is nagyon kíváncsi vagyok Sasuke új szemére és már várok egy Sasuke harcot is, de az nem a közeljövőben lesz sajna :/
Tuti lehet a Shiki Fuujint klónnal használni anélkül, hogy a használó meghal?
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3727 Dátum: 10 júl 30, 20:59:11 »

A Sandaime használta,és utána még egy ideig életben maradt,és nem abba halt bele hogy a klónok használták a pecsétet.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 30, 21:03:55 írta Mistich » Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3728 Dátum: 10 júl 30, 21:05:47 »

@Mistich

Nem nem lehet, ha Shiki fuujint használsz akkor meghalsz rövid időn belül. Ha kagebunshinnal használod ugyan az van mint a béka olajjal, Ha valamelyik klónt levágja a kaszás és feloldod a jutsut akkor meghalsz, mert visszaüt rád a hatás előbb utóbb, ugyanúgy ahogy ha egy klónod békává változik és feloldódik a jutsu elöbb utóbb békává változol, ezt még Pa is mondta annó(mármint a békává változás részt).

@Tibee77

Szerintem az lesz, hogy Gai nyer de kinyitja mindegyik kaput és meghal amúgy....
Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #3729 Dátum: 10 júl 30, 21:17:03 »

Nézd, sajnálom, ha bunkó voltam, néha téynleg hajlamos vagyok rá.  Mosolyog
Viszont a neved alapján talán kedveled Sui karakterét. Ő ugye képes magát vízzé alakítani, és biztos tudod, hogy ez egy speciálsi vérvonalképesség. Más nem tud iylet sima ninjutsuval, bár nem lenen egészen elképzelhetetlen, csak Sui' képességét alázná be egy kicsit a karakter és Kishi, amit nem vállalna be..

Nem azért írtam, mert Suigetsu fan lennék, sőt, egyáltalán nem is vagyok suigetsu fan, mondhatni nem is nagyon kedvelem a karakterét. Csak ugye ez a név éppen nem volt foglalt. Peint jobban szeretem, mint karaktert, Itachit is, és Sasuket is, de gondolom ez a kutyát nem érdekli, csak leírtam, hogy nem azért aszociáltam suigetsu képességével, mert ő a "kedvencem" , vagy mert ő a nevem, hanem mert látván tobi kezét, hogy folyékony halmaz állapotú, vagy hasonló, gondoltam összefüggésben állhat valamilyen szinten a víz képeséggel, ha már "mizukage" volt. bár lehet hülyeséget írtam, de lehet hogy mégsem, mert nem látni a rajzban hogy milyen lehet a keze. Elvégre a vizet is fehérel ábrázolja. Bár lehet az valami nyálka is, ami összefüggésben áll zetsuval.. tekinte a régebbi fejezetet ahol lecserélte a kezét, és előtte egy növény féleség állt.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3730 Dátum: 10 júl 30, 21:38:21 »

LOL még a végén kiderül, hogy Tobi Zetsunak valami 3. középső része és azért van rajta az a maszk mert valójában nincs is semmi az arca másik felén Nevet
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3731 Dátum: 10 júl 30, 21:55:57 »

A neved említésével arra utaltam, hoyg esrtleg tisztában leehtnél azazl, amit késöbnb, úgy látzsik, midnen értlemes ok nélkül, ki is fejtettem neked.
Amúgy nagyon nem is így ábrázolja Ksihi a vizet.. hanem vízjellegüen. Valahoyg így, vagy így, ez még jobb példa. Fehér, de az alakja, mozgása nagyon más.. látszik, hogy sokkal hígabb, hogy ez sokkal.. foylékonyabb.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 30, 22:08:31 írta STM » Naplózva
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #3732 Dátum: 10 júl 31, 01:39:06 »

elolvastam az eheti részt, és megállapítom, hogy azon kívül, hogy írtó szomorú rész volt, magasan a legjobb - szerintem, leszámítva a kedvenc-karakteres fejezeteket Nyelvesít
az elmúlt egy hónapban vártam erre a fejezetre, mert tudtam, hogy el fog jönni a visszaemlékezés vége, ami a történet 0. fejezete is lehetne akár.
mondjuk én egész máshogy képzeltem el ezt a helyzetet, kevesebb érzelemmel, több harccal... dehát, kellemesen csalódtam.

STM: szerintem KIshimoto nem ad az olyan jelentéktelen részletekre, mint a víz. mert mondjuk a OnePiecében szép ki van dolgozva.
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3733 Dátum: 10 júl 31, 09:24:50 »

Hát én One Piece-t nem hasonlítanám Narutohoz. smirksweat Mai napig nem értem, hogy válhatott valaki mangakává ilyen rajztudással.
Ok, ez lehet hogy kemény kijelentés, de tény, hogy Oda rajzstílusa kissé.. őő.. egyedi.

Amúgy belegondolva, hogy már 13 fejezet óta csakis Narutoékról volt szó, remélem, hogy most már jön valami váratlan esemény, amiben a gonoszok is érvényesülni tudnak.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Sassy
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3734 Dátum: 10 júl 31, 09:49:45 »

STM: Ne haragudj meg, de szntem ahogy suigetsu szétcsöpög az tökre ugyanolyan állapotú, mint ahogy Tobi csöpög szét Mosolyog Bár ettől még nem biztos, hogy tobi vizként csöpög szét ikszdé

Nekem spec tetszettek ezek a visszaemlékezős részek. Sztem a fightot is, de jó tudni az előzményeket.
Naplózva

UT 2004 <3

"Ön és közveszélyes kocka"

-- Boom lay Boom lay Boom -- Ördögi
Oldalak: 1 ... 247 248 [249] 250 251 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins