Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #3705 Dátum: 10 júl 30, 16:31:05 » |
|
kiskakas2, ez tényleg jó kérdés, na meg ki etette őt 12 éves koráig? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3706 Dátum: 10 júl 30, 16:41:29 » |
|
Haggyuk már ezeket a szőrszálhasogató részleteket , ha belegondoltok ma is vannak szülők akik otthagyják valamelyik árvaház elött a gyereküket (sajnos) (persze Minatoék nem ezt tették de ez a legjobb hasonlat) és azok is megmaradnak. Biztos volt aki vigyázott rá, (talán a 3.) amig elég idős nem lett, Gaara-ra is vigyázott az a nőszerű férfi csóka Yashamaru nem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 30, 16:42:21 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #3707 Dátum: 10 júl 30, 17:12:25 » |
|
Hááát, engem őszintén madara/tobi jobban érdekelt.
Nem volt ez egy rossz fejezet, egy család szétesése, vagyis inkább a szülők végtelen szeretetéről szól. Mondjuk fogjuk rá h meghatóak voltak a jelenetek, bár szerintem értelmesebb lett volna, h ha Minato életben marad, de hát az emberi sziv.
Nah mind1, ideje mostmár az akcióra vissza térni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #3708 Dátum: 10 júl 30, 17:32:22 » |
|
Nem volt rossz, de nekem is inkább keményebb részek jönnek be.
Pein egy zsoldosseregről beszélt, Madara a 4. Nagy Ninja Háborúról, na én ezekre várok. Nagy harcokra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3709 Dátum: 10 júl 30, 17:37:37 » |
|
énmeg Tobi pofáját akarom már nagyon látni xD illetve a koporsós dolgot^^ de megnyugodtam,akkor nem én vagyok érzéketlen vadállat,különösebben én se hatódtam meg xD bár én mangát annyira nem is tudok átélni hogy különösebben meghasson. De szép fejezet volt azért,jól megcsinálta Kishi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wii-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3710 Dátum: 10 júl 30, 17:42:35 » |
|
Úristen, ezek annyira megható és szép fejezetek voltak.. Szinte még most is folynak a könnyeim.. Engem is érdekelnek az akciók, a miért-ek, de meg kell hagyni nagyon jót tud tenni a mangának egy (kis) családi dráma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #3711 Dátum: 10 júl 30, 17:45:23 » |
|
Kellett pár ilyen rész is ez igaz, meg kiváncsi is voltam "arra a sötét napra" de én több harcra számítottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3712 Dátum: 10 júl 30, 17:53:07 » |
|
Hát igen. A Flashback teljességében lapos volt és semmitmondó. Gyakorlatilag azokat vizuálta Kishi, amiket már eddig is tudtunk. Én is számítottam néhány fordulatra, titokra. Mondjuk egy valami nagyon megfogott ebben a több fejezetes visszaemlékezésben, méghozzá ez a kép: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/503/6Tobinak szószerint lecsöppent a keze. Akárcsak itt is: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/475/12Ha már ezt korábban kifejtette valaki, akkor bocsi, de engem eléggé izgat mi ez a cseppfolyósodás Tobi bácsinál.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #3713 Dátum: 10 júl 30, 18:19:04 » |
|
Na ja, ez kicsit fura.Miből van ez az ember?Lehet, hogy testének nagy része Zetsu-ból van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3714 Dátum: 10 júl 30, 18:33:11 » |
|
Nem hinném.. Mivel ugye ő volt a Mizukage (elvileg) uralnia kell a vizet is, valszeg rendelkezik a víz elemmel, és a keze az meg lefojt, mert átalakította vízzé, mint Suigetsu vagy Zabuza vagy Kisame.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3715 Dátum: 10 júl 30, 18:34:28 » |
|
Az előző hsz storno. Igen, a teste egy része, vagy nagy része a Zetsuhoz hasonló anyagból lehet, mint ez most is látható volt, és máskor is utalt már rá ez-az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3716 Dátum: 10 júl 30, 19:04:01 » |
|
Amúgy a 3. mellet az a fazon nem Hinata testőre???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3717 Dátum: 10 júl 30, 19:04:06 » |
|
Őő Danzounál saját magának szedte le a kezét, mert megfertőzték a bogarak. Minatonál meg mikor kiteleportál a Rasenganból és mikor olyan "mindenátmegyrajtam no jutsus" volt a teste akkor belement a kezébe a lánc. És ami csöpögött az vér volt gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3718 Dátum: 10 júl 30, 19:07:02 » |
|
Az előző hsz storno. Igen, a teste egy része, vagy nagy része a Zetsuhoz hasonló anyagból lehet, mint ez most is látható volt, és máskor is utalt már rá ez-az.
Igen, te biztosan mindenkinél jobban tudsz mindent...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #3719 Dátum: 10 júl 30, 19:08:21 » |
|
Lehet, hogy miután harcolt az 1.ellen, Zetsu mentette meg, hasonlóképp Kabuchimarus dologhoz. Az egyik spóraklónja ad otthont Madara lelkének.
Edit: STM mindig ilyen volt sztem, szeret kötekedni... de általában jót ír.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 30, 19:10:37 írta Ali-G »
|
Naplózva
|
|
|
|
|