24 nov 01, 01:03:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511407 alkalommal)
0 Felhasználó és 136 vendég van a témában
Fl3gma
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3675 Dátum: 10 júl 29, 22:38:22 »

Eszméletlenül jó fejezet volt. Ohh My God Nem vagyok egy érzelgős tipus, de komolyan mondom ez lett a Naruto manga egyik legjobb része...Valami hihetetlen jól kidolgozta Kishi ezt a részt, azt a bizonyos éjszakát, ahol minden elkezdődött...Naruto-t végre érte egy kis boldogság, azáltal, hogy megtudta, hogy nem szimplán elhagyták a szülei, hanem az életüket áldozták érte..(Végülis ezt már akkor tudta részben, amikor megjelent előtte Yondi)Igaz így talán mégnehezebb lesz neki, azáltal h megismerte őket...
Valaki írta nemrég, hogy Naruto helyébe megkeresné Tobit és a földbe döngölné...Hát milyen igaza volt.. Mosolyog Remélem ezt is fogja csinálni, miután cápalevest csinált Kisaméból egy kis erődemonstráció gyanánt.. Nevet
Naplózva
sapy
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3676 Dátum: 10 júl 29, 22:53:33 »

Minato papucsférj  Lo_Ol - mint a többi korabeli (Shikaku...) xD
Minato és Kushina szép páros szerintem... sakura és Naruto ... pfuhjj Nevet de különben semmi bajom sakurával smirksweat
huh, egyre többet tudok meg konkrétabban itt a kommentekből (eznemjó) xD >.<#
Kushina magát tarja a női normának - hát ez tényleg lO_oL  X'D
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #3677 Dátum: 10 júl 29, 23:06:42 »

Kushina és Minato párbeszédéből kiderült azért 1-2 dolog

3. Kushina magát tarja a női normának LOL Nevet
4. Kushina nem igazán bízott Jirayaban Nevet tekintve, hogy azt mondta Narutonak, hogy vigyázzon vele Nevet Nem is értem miért Nevet ""krhm krhm perverz krhm ninjutsu krhm""

3.Nem feltétlen.Paradicsomfejnek tartja magát és csak azóta látja magát szépnek mióta Minato megmentette.
4.Nem feltétlen.Amikor Kushina bejelenti,hogy Naruto lesz a neve,egészen úgy tűnik,hogy Jirayaval jóban vannak.Ez lehet csak olyan,hogy "ő csak egy hülye perverz gyerek,aki még magára se tud vigyázni és mindíg hülyeséget csinál"
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #3678 Dátum: 10 júl 29, 23:17:09 »

Hát ez a rész, olyan voooolt hogy... éhes  vagyok nem akar vki még enni?!?! xD
De most komolyan révén hogy most keltem fel, illetve nem látok semmit mert a monitor fénye is bántja a szememet, pont annyi érződött bennem mikor végig néztem ( csak néztem mivel mondom annyira nem láttam hogy a betűket kiolvassam ).. egyáltalán nem éreztem semmit fenébe :S... megvárom a magyart vagy tudja fene kómásan nem jó narutót olvasni, de addig is eszek vmit mert kijukadok!!

ui.: elmondaná nekem vki hogy miért vérzik minato is mint aki pofon rúgtak? meg mi a franc szúrta át minato-t és kushinát
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 29, 23:18:43 írta Morause » Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #3679 Dátum: 10 júl 29, 23:48:56 »

Azért egy kis negatívum:

Kushina azt mondta, hogy olyan lányt válasszon aki nem fura, hanem RÁ hasonlít. Kushinát bírom.. ellenben Sakurával. Nem utálom Őt, de annyira idegesítő tud lenni, és amikot csinált Narutoval, azok után...

De mind tudjuk a mangák hogy működnek xD
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
zolee92
Újonc
*

« Válasz #3680 Dátum: 10 júl 29, 23:55:48 »

Most támadt egy jó ötletem a következő rész végére. Naruto most megint jól beszivathatná Jamatot. Az kéne, hogy nem nyitja ki a szemét, ha "felébred", hanem gyorsan átalakul kilencfarkúvá, de amikor Jamato el akarja fojtani (mostmár ugye nem tudja) a róka csakráját, betol még egy árnyékklón jutsut (sokszáz Vuk), majd amikor Jamato már majd összesz@rja magát, mond valami gagyi Bee-s versikét. Na ezután megnézném Jamato fejét.
Kár, hogy ez tutira nem valósulhat meg, mert Naruto ezek után elég komor hangulatú lesz, de szerintem nem lenne rossz valami hasonló amiatt, hogy oldja a szomorú hangulatot.
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #3681 Dátum: 10 júl 29, 23:57:07 »

szerintem pont hogy vidámabb lesz ezután Nevet
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Flash
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #3682 Dátum: 10 júl 30, 00:03:35 »

Mindent leírtatok előttem, csodás fejezet. bow Vissza a jelenbe, remélem most lesz egy kisame vs naruto & killer bee. Kisame már sokáig rontotta a levegőt  Ördögi
Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #3683 Dátum: 10 júl 30, 08:04:02 »

Nem gondoltam volna, hogy így történik majd ebben a fejezetben a pecsételés. Kár, hogy Kushina csakrája hamar fogyni kezdett és el kellett búcsúznia Narutótól. Ha jól tudom, neki volt a legtöbb csakrája, mint Minatónak, mert Minato nem maradt túl sokáig Narutóval.
Vajon a kövi fejezetben fog előbukkanni Kisame? Hát, nem hiszem, mert akkor a két démonhordozó rögvest szétzúzza és apró cápafalatkákat szórnak szanaszét...  Nevet (na, ez durva volt)
Naplózva
Sway
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #3684 Dátum: 10 júl 30, 08:39:26 »

De Kisamét már megette a kardja! x'D
Am szerintem hamarosan jön egy csata. ^^ De előtte bíztos lesz valami továbbképzés.  Gondolkozik Remélem megtanul valami vérvonal képességet is. Mosolyog
Naplózva

# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.

## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
seeway
Gennin
*

« Válasz #3685 Dátum: 10 júl 30, 08:42:55 »

sosem hittem volna hogy a nyaram közepén ilyet fogok kívánni hogy teljen már el 1 hét Nevet
Egyébként kisame össze olvadt a kardjával nem?Nevet Szóval szét is tud válni, de most a kardja nélkül kell majd harcolnia nem? Mivel az a kis éhenkorász meg kedvelte bee-t
Naplózva

...
...
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #3686 Dátum: 10 júl 30, 09:24:55 »

én szerintem azlesz hogy Naru magához tér Bee ad neki pár tanácsot meg utat neki valamit a manga végén meg remélem megmutatják Sasu új szemeit( mivel ugy lene logikus hogy Naru új erőt szerzet mutatják akor Sasuét is)
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3687 Dátum: 10 júl 30, 09:29:35 »

Kisame várja az alkalmas pillaatot , az viszont , hogy egy 3v1be csöppennyen nem éppen alkalmas pillanat xD
Örülök , hogy végre vége van ennek a visszaemlékezésnek. Nem kedvelem a Yondit így nekem elég uncsi volt. Kushina meg olyan idegesítő számomra mint Sakura :'D Most , hogy ennyi boldogságot kapott Naruto lehetne viszatérni Kaborohoz és Tobihoz. Engem nagyon irritált , hogy az ő jelenetük így félbemaradt. Sokkal jobban érdekel kit idézett meg az Edo Tenseijel , hogy még Tobi is fosik...
Naplózva
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #3688 Dátum: 10 júl 30, 09:29:57 »

sosem hittem volna hogy a nyaram közepén ilyet fogok kívánni hogy teljen már el 1 hét Nevet
Egyébként kisame össze olvadt a kardjával nem?Nevet Szóval szét is tud válni, de most a kardja nélkül kell majd harcolnia nem? Mivel az a kis éhenkorász meg kedvelte bee-t
A vakációs résszel én is egyet értek.
Az az éhenkórász nem kedvelte meg Beet, csak épp hozzá kellett csatlakoznia, mert Tobi valami olyan utsítást adott Kisamének, hogy olvadjon be és kicsit kémkedjen, erre a legjobb mód ha a kard Beenél marad, Kisame meg nyugodtan figyelhet a kardon keresztül vagy mi
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
seeway
Gennin
*

« Válasz #3689 Dátum: 10 júl 30, 09:31:57 »

De valaki mondta is hogy nem gondoltam volna a kard megkedveli de igy sokkal könnyebb lesz vagy valami ilyesmi.
Naplózva

...
...
Oldalak: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins