24 nov 24, 07:33:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 243 244 [245] 246 247 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2552215 alkalommal)
0 Felhasználó és 101 vendég van a témában
Temari-san
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3660 Dátum: 10 júl 29, 21:21:56 »

Ez nagyon szép fejezet volt... És nekem igen hosszúnak tűnt a sok beszéddel, ami egyáltalán nem volt baj, de már nagyon várom a jövő hetet! Már biztos, hogy ez az animerész lesz a kedvencem... (remélem, jól megcsinálják; ami nálam azt jelenti, hogy meg kell hogy ríkasson... ikszdé) De tényleg, Kushina utolsó szavai a fiához... és az eltűnése, a nagyon szívbemarkoló volt...  Sír
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3661 Dátum: 10 júl 29, 21:22:17 »

Így kell megcsinálni egy flashback befejezését. Gyönyörű volt.
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #3662 Dátum: 10 júl 29, 21:27:16 »

Ha lány lennék biztos elsírtam volna magam.
Naplózva

hetyix
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

o.O[NTH]O.o

« Válasz #3663 Dátum: 10 júl 29, 21:31:44 »

Szerintem is nagyon jó volt. Bár mégcsak angolul láttam, de remélem hamarosan lesz magyar is. Ez tényleg egy kiváló fejezet volt.
Naplózva

MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3664 Dátum: 10 júl 29, 21:35:57 »

szép rész volt ez a mai...
abban egyet értek banzaial h ezek után narutonak kishi valószínűleg sakurát szánhatja, mert habitusában ő hasonlít a legjobban kushinára (kivéve ha tsunadét de ez inkább ide sincs írva)
egyébként szerintem narutotól nem sok kyuubis akciót fogunk látni, mert ez is ilyen secret weapon lesz mint eredileg a rasen shuriken volt, szal sztem csak végszükség esetén jön majd elő...
Naplózva
Sway
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #3665 Dátum: 10 júl 29, 21:50:11 »

De jó hír, hogy mindig, mikor Naruto megtanult valami újat, láthattuk is egyből használni.  kacsint
Példák:
-Árnyék klón technikánál is
-Rasengannál is
-FRS-nél is
-Sennin módnál is

Remélem ez sem fog kilógni a sorból. Mosolyog
Naplózva

# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.

## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #3666 Dátum: 10 júl 29, 21:51:17 »

Lehet, de szerintem mikor felébred akkor egy kis bemutatót fog tartani, elvégre nem a titkolózásért szenvedett ennyit az immáron "farkatlan róka" legyőzésével.Akárhogy is nézzük ezek után már tényleg alig fog letelni a 7 nap, olyan dolgok jönnek...vagyis remélem
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
fixee
Újonc
*

« Válasz #3667 Dátum: 10 júl 29, 21:54:44 »

nos nem sokszor szoktam írni, de ez egy kitűnő rész volt és muszáj ejtenem néhány szót.
Hihetetlenül megható résznek lehettünk tanúi és hát 18 éves fiú létemre nagyon kellet koncentrálnom a végén, hogy nehogy "elgyengüljek". Kushina monológja nagyon jóra sikeredett és amikor a barátnőről beszélt nekem is egyből Sakura jutott eszembe. Mellesleg nem hiszem, hogy a kyuubi ereje titkos fegyverként kellene, hogy használja, hiszen mindenki tudja, hogy mi is ő, szóval ha már egyszer megvan neki ez az erő használja is mint Killer Bee. A következő fejezetet már én is várom, szerencsére hamar itt lesz, mivel sok dolog lesz addig forma1+fairy tail+bleach. El is képzeltem, hogy mivel is fog kezdeni... biztos majd nagy komoly pofával odaáll a róka elé megmondja a tutit, majd remélhetőleg ismét Bee-ék társaságában láthatjuk őt.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 29, 21:56:20 írta fixee » Naplózva
sapy
Újonc
*

« Válasz #3668 Dátum: 10 júl 29, 21:58:45 »

hát bakker, ez a rész  Sír... pedig nem is értettem, hogy miről szól (angol -__-") -- várom a fordítást -- csak a képeket néztem (mint aki nem tud olvasni xD) deh-deh-... ez vlmi zseniális Nevet csatlakozom az előttem szólokhoz, szinte a szívemig hatolt Nevet >.<# pedig tényleg csak a képeken futottam végig  Ohh My God >.<#
és nee már, hogy ilyenekre célozgasson Kushina! (sakurával kapcsolatban)Neeem
Naplózva
Sway
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #3669 Dátum: 10 júl 29, 22:01:56 »

Jah, énis remélem, hogy hamarosan már láthatjuk a külvilágot! Nevet Főleg Yamato fejére leszek kíváncsi. Ő mindig tökjó pofákat tud vágni.  smirksweat Mosolyog
Naplózva

# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.

## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
MiNamikaze
Chuunin
*

« Válasz #3670 Dátum: 10 júl 29, 22:15:35 »

tudjátok így most utólag egy érdekes dolog jutott az eszembe, vagyis nekem érdekes...
ugye kishi említette h naruto fog még a szüleitől örökölt vérvonalképességeket használni, és hát mindenki a teleportra gondolt (én is), de lehet h az ezek után már elmarad mert hát végü is kushina is a különleges chakrája miatt tudta irányítani a rókát és most naruto is megtanulta szal ha nem olyan szigoruan van értelmezve az a vérvonalképesség akkor erre is utalhatott...
ha nem, vagy ez már lerágott csont akkor bocsesz
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3671 Dátum: 10 júl 29, 22:19:28 »

és nee már, hogy ilyenekre célozgasson Kushina! (sakurával kapcsolatban)Neeem[/b][/color]

Ezt mondja Kushina:
"...és ami a nőket illeti, hát én is nő vagyok szóval nem igazán tudom mit mondjak, dehát csak nők és férfiak élnek a földön és egy nap biztosan akarsz majd egy barátnőt, csak annyit, hogy ha lehet ne egy dilist/különcöt válassz.....próbálj találni valaki olyant mint anyukád....."
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 29, 22:20:54 írta Exkirion » Naplózva

sapy
Újonc
*

« Válasz #3672 Dátum: 10 júl 29, 22:26:56 »

és Kushina nem volt eléggé "különc"?! xD Nevet
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #3673 Dátum: 10 júl 29, 22:28:53 »

http://noob.hu/2010/07/29/firstconversashun.JPG
Ez tetszett nagyon Nevet
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3674 Dátum: 10 júl 29, 22:37:45 »

Kushina és Minato párbeszédéből kiderült azért 1-2 dolog

1. Minato egy papucsférj Nevet, lévén ez volt az első alkalom, hogy igaza lett a végén egy vitában, lásd Treed linkje Nevet
2. Kushina egy "Motormouth" (nem tudom, hogy fordítsam, de olyan valaki akinek be nem áll a szája) Nevet
3. Kushina magát tarja a női normának LOL Nevet
4. Kushina nem igazán bízott Jirayaban Nevet tekintve, hogy azt mondta Narutonak, hogy vigyázzon vele Nevet Nem is értem miért Nevet ""krhm krhm perverz krhm ninjutsu krhm""
5. Minato és Kushina kapcsolata kb olyan lehetett mint Narutoé és Sakuráé Nevet, kivéve, hogy ők összejöttek.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 243 244 [245] 246 247 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins