pitta13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3645 Dátum: 10 júl 29, 18:27:31 » |
|
Valószínű, hogy Naruto csinálta a síremléket és a csokrot Konantól kapta miután legyőzte a Pain-eket és beszélt magával Nagatoval . http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/449/18
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3646 Dátum: 10 júl 29, 18:31:40 » |
|
Jah de már visszajött a csávó és hamarosan kint lesz. Elvileg.
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
sojobo
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3647 Dátum: 10 júl 29, 18:46:28 » |
|
Gyakorltilag is lassan fent lesz. One Piece után rakják fel, ami nemrég lett felrakva. Még egy kis türelemmel kell bírnunk, hogy a képeket is megkapjuk ne csak a szöveget. --- szerk: már legeltethetjük is a szemünket:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 29, 19:48:09 írta sojobo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3648 Dátum: 10 júl 29, 20:00:35 » |
|
Hát öcsém ... Kishi tud alkotni, szép fejezet volt , bár picit rövidnek éreztem. Amikor Kushina mondja Narunak az élet dolgait , az nagyon tetszett , poén h pont ezeket mindig betartotta Naruto , jelzés értékű h mondta lehetőleg h olyan barátnöt találjon mint ő volt , és eddig az csak egy illetőre illik...... homlok A kyuubi sorsa számomra most eldőlt . ( az a dög)
szerk :javítva, nem tom miért kevertem össze
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 29, 20:14:50 írta Banzai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #3649 Dátum: 10 júl 29, 20:05:41 » |
|
MILYEN KUBO?! Gyönyörű fejezet volt a maga 16 oldalával. Eskü, majdnem elsírtam magam. Én! előtted Kishimoto
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #3650 Dátum: 10 júl 29, 20:08:52 » |
|
Hát öcsém ... Kubo tud alkotni, szép fejezet volt , bár picit rövidnek éreztem.
Kubo? :DXD Igen, mindkét manga elég híres világszerte is, de azért az alkotóit nem illene keverni, ég és föld. A rész maga nagyon jó volt, bár kicsit furcsálltam, hogy a Negyedik nem halt meg azonnal a Shiki Fuujin befejezése után... A befejezés érdekes és számomra váratlan volt, nem számítottam rá, hogy ennyit fognak beszélni még Narutóhoz. Zseniális fejetet volt. (Y)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 29, 20:10:00 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #3651 Dátum: 10 júl 29, 20:16:23 » |
|
Ez tényleg első osztályú fejezet volt, ahogy Minato gondoskodik mindenről még akkor is mikor már majdnem 'elszívták' a lelkét....csodás. Kushináról ne is beszéljünk, a halála pillanatában csak Narutora gondol és kioktatja az élet szabályaira. Aztán a végén mikor kezd eltűnni, az tényleg szomorú, Minato esetében nem volt olyan szomorú háttér de természetesen ki nem csípnél jobban az anyját mint az apját.... Kishi mester egy briliáns mangaka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #3652 Dátum: 10 júl 29, 20:24:07 » |
|
Wow! Megható fejezet volt. Ezek után kíváncsi vagyok, mit felel, ha felveti neki vki, hogy nem ismerted a szüleidet, nem tudod milyen az elvesztésük fájdalma.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3653 Dátum: 10 júl 29, 20:25:13 » |
|
Na én most naruto helyében ilyen látvány után, főleg hogy az anya és az apja is menyire szereték, menyire gondoskodtak volna róla, és így, hogy láta az anyját köddé válni, mennék, és úgy szétverném tobi fejét, hogy egy gombot se lehesen átengedni rajta. Aztán mennék, és szépen sasuke pofájába vágnám, hogy nekem is elég ratyi életem volt, főleg ezután az anyai találkozás után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #3654 Dátum: 10 júl 29, 20:27:00 » |
|
omg ! igen a legjobb kishi nagyon megható rész volt. ezután mondja szöcske h nem ismerte a szüleit naru, neki könyebbb
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Szauron
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3655 Dátum: 10 júl 29, 20:32:55 » |
|
Isteni volt a fejezet.
Hát igen Tobi bácsi jelentősen hozzájárult ,hogy Sasukénak és Narutónak ne legyen családja és boldog gyerekkora.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #3656 Dátum: 10 júl 29, 20:43:01 » |
|
remélem közösen kenik el a száját akkor mindenki boldog lenne:D
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
zolee92
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3657 Dátum: 10 júl 29, 20:48:47 » |
|
Hát ezt nem hiszem el. Még csak most néztem meg ezt a tökéletes részt, de már majd megpusztulok, hogy láthassam a követezőt. Hogy fogok kibírni újabb 8 napot (elutazunk, így csak péntek este jövünk mad haza)?????????????????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3658 Dátum: 10 júl 29, 20:55:58 » |
|
Gyönyörű fejezet volt a maga 16 oldalával. Eskü, majdnem elsírtam magam. Én! előtted KishimotoHát, Matten. Az utolsó képen én is teljesen elérzékenyültem.xD (Félreértés ne essék, nem itattam az egereket.xD) Amilyen lapos volt az utolsó 3-4 fejezet, ez annál inkább ütött. Zseniális volt! Ezelőtt Itachi utolsó szavainál éreztem azt, amit most is. És tényleg grat, Kishi-sensei! Hát ez érzelgősre sikeredett..xD Ééés véégre visszatértünk a jelenbe! Wáá!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Sway
Gennin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #3659 Dátum: 10 júl 29, 21:11:19 » |
|
Zseniális egy fejezet volt! oO Egyszerűen mást nemtudok magambol most kipréselni. Meghatódtam a végén. Basszus, pedig nemvok 1 érzékeny típus... Nagyon ottvolt a szeren...
|
|
|
Naplózva
|
# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.
## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
|
|
|
|