24 nov 01, 02:20:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511867 alkalommal)
0 Felhasználó és 103 vendég van a témában
Adam32
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3615 Dátum: 10 júl 27, 20:24:19 »

Lehet nem kizárt. A 2. is lehet meg az első is. Nevet

Erre mondtam azt hogy lehet Kishimoto Masashi elő húz egy teljesen ismeretlen alakot.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 27, 20:27:55 írta Adam32 » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #3616 Dátum: 10 júl 27, 22:12:57 »

most lehet rosszul láttam, de  mikor madara sasukét "műti" akkor háttérben ott van sok üveg, tároló, abban nem sharinganok vannak? akkor ha az iznaginak köszönhetően megvakul tud ujat beülteni magának. igy túl vészelhetett 150, mivel az izanagival a halált is semmissé teheti . szerintetek?
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 27, 22:13:53 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Adam32
Chuunin
*

« Válasz #3617 Dátum: 10 júl 27, 22:38:34 »

Igen lehet....
De az uchiha mészárlásnál mi történhetett? danzou-nak töb sharinganjának kell lenie. tobi=madara-nak van is.
Valószínü tobi=madara sok-sok év alat gyüjtögete össze a "kolekciót" míg danzou az uchiha mészárlásrol szerezte biztos.
De itt tutira valami nem stimmel.

Lehet át fedés de tobi=madara bele hatolhatot sasuke fejébe és meg tud változtatni emlékeket. Danzou furcsán beszélt.
Az elején azt mondta "Itachi meny a pokolba a nem létező titkaidal", egy picivel késöb be ismeri. Nekem ez nagyon gyanús.
Ezel arra akarok ki jukadni ha igaz ilyen sharingan képesége shisui szemének van. De lehet madara olyan régen használ sharingan-t hogy tudja.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 27, 22:40:15 írta Adam32 » Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #3618 Dátum: 10 júl 27, 22:50:46 »

Igen lehet....
De az Uchiha mészárlásnál mi történhetett? Danzou-nak több sharinganjának kell lennie. Tobi=Madara-nak van is.
Valószínű Tobi=Madara sok-sok év alatt gyűjtögette össze a "kollekciót" míg Danzou az Uchiha mészárlásról szerezte biztos.

Lehet átfedés de Tobi=Madara belehatolhatott Sasuke fejébe és meg tud változtatni emlékeket. Danzou furcsán beszélt.
Az elején azt mondta: "Itachi menj a pokolba a nem létező titkaiddal", egy picivel később beismeri. Nekem ez nagyon gyanús.
Ezzel arra akarok kilyukadni ha igaz ilyen sharingan képesége Shisui szemének van. De lehet Madara olyan régen használ sharingan-t hogy tudja.
Tudom, hogy előző hszt nem idézünk, de szemet szúrt nekem az a "pár" helyesírási hiba. Na mindegy, ne vedd g**iségnek, de tényleg eléggé zavaró. :S Legalábbis nekem.
On: Igazából nem nagyon értem, mire akarsz célozni...de Danzou a Sasuke elleni harcban nem valószínű, hogy használta Shisui szemét, mivel regenerálódnia kellett...legalábbis én így emlékszem. Mosolyog
Egyébként szerintem túlbonyolítod kicsit a dolgokat...azért, hogy Madara Sasuke fejébe hatolt és megváltoztatta az emlékeit kicsit túlon-túl őrült elképzelésnek tartom. Nevet De végülis, ahogy Kishit ismerjük, még akár ez sem kizárt. -.-
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 27, 22:52:45 írta Krieg » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3619 Dátum: 10 júl 27, 22:53:56 »

Sztem Madara csak a kyuubitámadásról hazudott de arról mindenkinek, még Itachinak is. A családmészárlástól kezdve a történet igaz.
CSak én emlékszem olyasmire hogy Madara olyasmit mondott hogy meg akarja szerezni a Rinnegant? És mégvalami. Amikor Kabuchimaru megmutatja azt a hullaidézős technikát a végén előhív valakit akitől még Madara is megijed. Na az vajon ki lehet.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Adam32
Chuunin
*

« Válasz #3620 Dátum: 10 júl 27, 22:59:07 »

Persze a Rinnegan azért kell. Mert a Rinnegan kötődik a Gedo mazo-hoz. Ami történetesen a pecsét a 10 farku hoz,
ezért kell a Rinnegan neki. jól emlékszel.

Az utolsó koporsórol foggalmam nincs. Ha engem kérdezel.

Jah nézem itachi tényleg elvigyorodot. Ako semi ez így most zagyvaság volt.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 27, 23:06:20 írta Adam32 » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3621 Dátum: 10 júl 27, 23:06:05 »

2 ember jutott eszembe. Vagy a Yondi-t élesztette újjá( bár ezt a trükköt Oro is el akarta játszani Sarutobi ellen úgyhogy nem elég eredeti ötlet ráadásul Madara nem félne ennyire tőle) Vagy valahogy maga Rikuduo sennin teste(bár az meg túl erős lenne) Más nincs akitől Madara tarthatna.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #3622 Dátum: 10 júl 27, 23:10:09 »

Vagy Kabuto rájött h ez csak manga és Kishimoto Masashi idézte meg Nevet
Naplózva
Adam32
Chuunin
*

« Válasz #3623 Dátum: 10 júl 27, 23:26:37 »

Aztán a végén a szereplők rájönek hogy Kishimoto Masashi kezében ők csak bábok, és fel mondanak XDXDXD
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 28, 08:00:46 írta Adam32 » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3624 Dátum: 10 júl 28, 00:59:32 »

nemtudom,ha Yondi engem úgy összeverne mint a legutóbbi találkozásukkor Tobit,én szerintem a fényképétől magam al f*snék...

ezt leszámítva tényleg nem valószínű a Yondaime, nem lövi le Kishi kétszer ugyanazt a poént.
Naplózva

rencsacsa
Gennin
*

« Válasz #3625 Dátum: 10 júl 28, 07:14:21 »

Az is lehet, hogy az utolsó koporsóban az Első Hokage van! Azért tőle biztos fél, hiszen egyszer már legyőzte!
Naplózva

Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #3626 Dátum: 10 júl 28, 08:29:42 »

Tuti sokan hülyeségnek fogják tartani,meg kizártnak. De Szerintem tuti h akkor Kabuto Madara-t idézte meg... Még mondta is Tobinak, hogy "De...Megnyugodhatsz, nem mondom el senkinek"....  és én ebből arra következtetek, h Tobi nem Madara és Kabuto ezt tudja....
Naplózva

norbin44
Újonc
*

« Válasz #3627 Dátum: 10 júl 28, 09:26:22 »

Én 2 embert tudok elképzelni az utolsó koporsóban.Az egyik a Yondaime Hokage a másik pedig az 1. Hokage
Szerintem ettől a 2 embertől tartott a legjobban Madara..De ez csak személyes vélemény..Mosolyog
Naplózva

s.eater
Gennin
*

« Válasz #3628 Dátum: 10 júl 28, 09:28:30 »

Igen lehet....
De az Uchiha mészárlásnál mi történhetett? Danzou-nak több sharinganjának kell lennie. Tobi=Madara-nak van is.
Valószínű Tobi=Madara sok-sok év alatt gyűjtögette össze a "kollekciót" míg Danzou az Uchiha mészárlásról szerezte biztos.

Lehet átfedés de Tobi=Madara belehatolhatott Sasuke fejébe és meg tud változtatni emlékeket. Danzou furcsán beszélt.
Az elején azt mondta: "Itachi menj a pokolba a nem létező titkaiddal", egy picivel később beismeri. Nekem ez nagyon gyanús.
Ezzel arra akarok kilyukadni ha igaz ilyen sharingan képesége Shisui szemének van. De lehet Madara olyan régen használ sharingan-t hogy tudja.
Tudom, hogy előző hszt nem idézünk, de szemet szúrt nekem az a "pár" helyesírási hiba. Na mindegy, ne vedd g**iségnek, de tényleg eléggé zavaró. :S Legalábbis nekem.
On: Igazából nem nagyon értem, mire akarsz célozni...de Danzou a Sasuke elleni harcban nem valószínű, hogy használta Shisui szemét, mivel regenerálódnia kellett...legalábbis én így emlékszem. Mosolyog
Egyébként szerintem túlbonyolítod kicsit a dolgokat...azért, hogy Madara Sasuke fejébe hatolt és megváltoztatta az emlékeit kicsit túlon-túl őrült elképzelésnek tartom. Nevet De végülis, ahogy Kishit ismerjük, még akár ez sem kizárt. -.-

nem tudom te hogy vagy vele de amik be vannak jelölve pirossal azok nekem helyesnek tűnnek...és azt hiszem jó a helyesírásom...
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3629 Dátum: 10 júl 28, 09:42:43 »

Az lehet, de eszed nincs sok :S Amik pirossal vannak azok már javítva vannak. Nézd meg az eredeti hsz-t, abban ott vannak hibásan. Biztos nem első és nem is Yondaime volt a koporsóban. Abban nem lenne semmi poén és nem félne annyira Madara. Főleg mivel ezek a hullák nem olyan erősek, mint az életben voltak, mert nem maguktól cselekszenek. Sarutobi biztos sokáig húzta volna az első+második hokage ellen...
Szerintem is Madara volt a koporsóban és ez Tobi titka. Ő nem is Madara csak valaki aki kötődött hozzá vagy egy tök ismeretlen vki. Rikoduo marhaság lenne, mert az még hullaként is mindenkit megölne ráadásul nehezen támasztaná fel Kabuto.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Oldalak: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins