24 nov 01, 01:30:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 238 239 [240] 241 242 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511630 alkalommal)
0 Felhasználó és 81 vendég van a témában
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #3585 Dátum: 10 júl 26, 07:10:58 »

amúgy lenne még egy kérdésem nemtudom hova írhatnám:
Sasuke átokpecsétje megvanmég? :O
mert a ITA vs Sasuke harc közben lepecsételte Orochimarut de akkor az átokpecsétje is eltűnt?
Naplózva

Cell-sama
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3586 Dátum: 10 júl 26, 08:21:04 »

amúgy lenne még egy kérdésem nemtudom hova írhatnám:
Sasuke átokpecsétje megvanmég? :O
mert a ITA vs Sasuke harc közben lepecsételte Orochimarut de akkor az átokpecsétje is eltűnt?

Úgy tudom, hogy az is eltűnt Orochimaruval eggyütt. 
Naplózva

"Get up, stand up, don't give up the fight"
NaruTom
Újonc
*

« Válasz #3587 Dátum: 10 júl 26, 09:10:39 »

Hali, pár hibás állításra szeretnék kitérni:
1. páran azon vitáztak ,hogy Tobinak(Madara) mik lehetnek a céljai, pedig ezt már egy ideje tudjuk mivel a kagék találkáján elmondta és ha azért féloztok rajta mert szerintetek csak kamuzott, hát arra annyit mondok Tobit láttuk mekkora egy számító alak aki melesleg nem kicsit tápos és egóval is rendelkezik ezért kinézem bellőle hogy az igazat mondta mert annyira biztos volt magában és tudta hogy így sem tudják megfékezni, a másik fele meg ezzel elérte azt is hogy a 8 és 9 farkut elrejtsék ráadásúl egymás mellé így ha utánuk megy nem kell kétfele szakadnia.
2. a kyubi nem szülletett volna újra ha a jinjurikie testében van és vele együtt hal meg csak akkor ha külön van és nincs valaki testébe zárva, már csak azért is biztos ez mert Narutonak a testében volt már mikor halálközelbe került Naruto és csak azért segített neki a róka hogy ne haljon vele elenkező esetben csak tudni kellett volna a rókának arról hogy ő nem hal meg hanem újjászületik szabadon ennek fényében csak az lett volna a dolga hogy a hordozója megpusztuljon és már is szabadon futkározhat.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 26, 09:15:38 írta NaruTom » Naplózva
Adam32
Chuunin
*

« Válasz #3588 Dátum: 10 júl 26, 09:50:16 »

Vissza térve Danzou technikájára. Ha tényleg valóban meg vakul egy rakat sharinganos szem golyónak kéne lennie neki. (mondjuk lehet az uchiha mészárlásnál szedhete ösze őket) Mert harc után potolni kell az elhasznált szemeket... én ezért mondtam hogy lehet ideiglenes vakság aztán lehet az izangi neki a végső tartalék amihez hozzá nyult.
Végül is a karja/ szeme shisui-é akit akoriban itachi megölt.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 26, 09:56:54 írta Adam32 » Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3589 Dátum: 10 júl 26, 09:59:13 »

Segítek: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto
Az, hogy valaki nem jó angolból, az egy dolog. Nem tehet róla, és ez így rendben is van. Ezért van ez a nagyszerű csapat, aki fordítja nektek hétről hétre a mangát. Az, hogy valaki már magyarul se tudjon, az részemről egy kicsit húzós. Ajánlani tudom továbbá a nyitott szemmel való olvasást, egy-egy bonyolultabb és összetettebb fejezet esetén a manga kétszeri elolvasását.
Izanagi: "És aztán...az Izanagi használójának szemei megvakulnak...és becsukódnak...örökre

Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Adam32
Chuunin
*

« Válasz #3590 Dátum: 10 júl 26, 12:16:58 »

Persze hogy nem tudok magyarul... csak ösze visza dobálgatom a szavakat, na meg a betüket. örökre vs. örök(re)=0
Na melyik az erősebb?
Amiröl semit se tudunk nem kell nyilatkozni... mint mondtam már, nem álítom, de lehetséges.

tobi képesége ha van neki EMS, akkor az EMS-nek van uj 1-2 tulajdonsága kész. Ez hihetöbb is.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 26, 12:28:20 írta Adam32 » Naplózva
Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3591 Dátum: 10 júl 26, 12:57:22 »

huha vannak értetlenek láttom Nevet (bocsi beszlószols kedvemben vagyok Nevet)
az ems-ről idáig azt tudjuk hogy a használója nem vakul meg és simán dobálozhat ms technikákkal meg akkor már érthető hogy a szeme sem vérzikbe
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
NaruTom
Újonc
*

« Válasz #3592 Dátum: 10 júl 26, 12:58:05 »

Adam32 ajánlom neked ezt az oldalt, itt egyértelműen leírták az izanagi hatását
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/479/5
Naplózva
Adam32
Chuunin
*

« Válasz #3593 Dátum: 10 júl 26, 15:20:58 »

Sőt egyszerűre fordítom. Alap esetben izangi vakságot okoz,ez tény.
De azt nem tudjuk hogy az EMS-el hogy reagál.
És ezen vitatkozunk. (ha valaki nem tudná)
(Az izangi nem okoz ideiglenes vakságot. Ebben az esetben danzou az uchiha mészárlásnál biztos ösze szedet jó sokat. Ez egyszerű és logikus magyarázat késöb át gondolva jötem rá)

Nem értem hogy mért kell engem támadni ha elmondok egy lehetőséget -.-
Ako enyi erövel az a dimenziós is más! Értsétek meg hogy nem is az a dimenziós! Nah enyi.
 Ne csináljátok már hogy belelátok Kishimoto Masashi fejébe?

Még nem látuk és elsem dölt. LOL Akor miröl beszélünk? csak lehetőségekröl

Nálam játszik a lehetőség, nálatok nem. Enyi, ezen mért kell vitatkozni?

Edit: SSS vagy felnyitja vagy nem.Szerintem ez olyan vagy működik, vagy nem...

« Utoljára szerkesztve: 10 júl 26, 15:52:44 írta Adam32 » Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3594 Dátum: 10 júl 26, 15:34:20 »

Sztem egy olyan Uchiha aki EMS-el rendelkezik, inkább bevállal egy 50% esélyű halálos támadást, mintsemhogy beálldozzon egy EMS-t. Az Izanagiról alig tudni valamit, de tény hogy átlehet verni vele a halált, ez olyan adottság, aminek nagy ára kell hogy legyen. EMS-el talán fel lehet nyittatni a szemet egy rövid időre, vagy nem.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 26, 15:35:31 írta SSS » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3595 Dátum: 10 júl 26, 16:08:07 »

Az jutott eszembe, hogyha Tobi tényleg Madara akkor lehet, hogy azért van fél szeme, mert bevállalt egy Izanagit Hashirama ellen ezért hiszik, hogy meghalt miközben nem.
--Persze ez csak beugrott most így hirtelen nincs rá semmi bizonyíték.
Naplózva

traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3596 Dátum: 10 júl 26, 17:32:51 »

Ez már nekem is beugrott, hogy Izanagival menekült el Hashirama elől. ÉS ezért van fél szeme (elvileg) . Aztán mi van ha a letakart szemét folyamatosan cserélgeti, mert mindig az Izanagival kerüli el a halált. Így érthető lenne, hogy élt ennyit. Sztem Izanagi ígyis úgyis megvakítja az embert tök 8 milyen a szeme.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #3597 Dátum: 10 júl 26, 18:10:56 »

ezt már sok-sok oldallal ezelőtt páran kifejtették, h szerintük is ez történt, de nállam nem állja meg a helyét me NEKEM ő tobi és nem madara Hümm-hümm
Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3598 Dátum: 10 júl 26, 18:15:53 »

És biztos poénból hívja mindenki madarának, mi? Szerintem eddig az izanagi dolog a legésszerűbb.
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3599 Dátum: 10 júl 26, 18:39:19 »

még egyáltalán nem lefutott dolog ez a tobi/madara dolog, de ezt már kifejtettük régebben. ha leveszi a maszkját és egyértelműen madarának hívja mindenki utána, akkor lesz úgy. addig egyszerűen tobi.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 238 239 [240] 241 242 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins