24 nov 24, 08:13:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 236 237 [238] 239 240 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2552455 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
six
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3555 Dátum: 10 júl 24, 20:44:41 »

Az biztos, hogy most a Kyuubi erejét is birtokolja, szóval jelenleg elképzelni sem lehet, mennyire lett erős. Az biztos, hogy egy bizonyos "Örök" MS-es sráccal fel tudja venni a versenyt. Főleg, ha Bee most majd nekiáll edzeni is vele. Kíváncsi leszek arra a harcra, amikor Naruto végre megcsillogtatja a tudását és erejét. Az nem kérdéses, hogy nem lesz semmi Nevet
Naplózva
Sassy
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3556 Dátum: 10 júl 24, 21:02:39 »

Szegény Kushina  >.<# De most akkor az a Kyuubi ami a Narutoban van csak fele olyan erős, mint a falut ért támadáskor... hm...?
Naplózva

UT 2004 <3

"Ön és közveszélyes kocka"

-- Boom lay Boom lay Boom -- Ördögi
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3557 Dátum: 10 júl 24, 21:13:35 »

Hát erről ment a vita már korábban, amikor lepecsételték a rókát Narutoba akkor igen csak fele olyan erős volt , az azóta eltelt idő alatt meg valszeg újra töltődött . Ha nem akkor Tobi bukta a tervét .   

Érdekes  Kishi hogy kihangsúlyozta h a shiki fuujint jinchuriki nem használhatja...... finom célzás lehet arra h Naruból kikerül a 9. farkú.
Naplózva
Blaha
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3558 Dátum: 10 júl 24, 21:40:17 »

Az elmúlt 2 napban már vagy 2x leírtam, hogy az egész róka benne van Narutoban, csak 2 külömböző pecséttel zárta bele Minato a róka 2 felét, a Shiki és a Shishou Fuuin pecsétekről van szó, vagy legalábbis azok voltak, mer Naruto alkotott egy "vadiúj" pecsétet miután elvette a ravaszdi erejét, amit a Róka csak így kommentált, hogy: "De hisz ez Rikudou..."
És akárhonnét is nézzük, bizony arról van szó, hogy Tobi/Madara terve bukott, mer nem fogja tudni az egész Rókát kiszedni Narutóból!

Most akkor megint ott vagyok, hogy előveszem egy régebbi elméletemet, hogyha Tobi össze akarja rakni a Juubit, az lehet hogy csak Narutoban tudja, mármint azt értem ezalatt, hogy belerakja az első 8at, utánna "no jutsu"zik valamit, hogy egyesüljenek, hátha a 10farkú elég erős lesz, hogy kitörjön Narutoból, csakhogy Naruto mosmár Rikudou pecsétjét használja, oszt az egész bijuu-banda (akár 9 akár 1 darabban) benne marad, Tobi meg majd benyög valami olyat, hogytalán Rikudou ezér választotta mégis utódjául a fiatalabbik fiút, és jó esetben ezzél vége is a mangának! Kerettörténet vége! De majd Kishi-sensei megírja, ahogy ő kitalálta!!!
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 24, 21:41:05 írta Blaha » Naplózva
NyMRooD
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3559 Dátum: 10 júl 24, 21:48:33 »

Szerintem nem, ha naruto használná a shiki fuujint akkor meghalna és nem hiszem, hogy Kishi így zárná le a történetet. De még ha így is zárja le akkor sem a Shiki fuujin miatt fog naru meghalni.

u.i. bár ha sasuke ellen használná a legvégén úgy lehetne jó lezárás.

u.i.2. Jinchuriki vajon miért nem használhatja? Szerintem inkább magán nem használhatja mert belehal. Vagy a bijuu nem engedi, hogy a jinchuriki feláldozza magát mert akkor meghal a bijuu is.

u.i.3 a róka másik felét minato magába zárta vagy a halálistenbe vagy mibe.
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3560 Dátum: 10 júl 24, 21:51:55 »

Blaha: az elmúlt két napban kétszer írtad akkor rosszul, hiszen a shishou fuuinnal kushina maradék chakráját, a shiki fuujinnal pedig a kilencfarkú jó felét pecsételte narutoba. a másik fele a yondaimével együtt került a shinigami gyomrába.

gyakorlatilag csak a szórendet változtattam meg. forrás: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/503/19.

imádom, ahogy keveritek a sz@rt Mosolyog.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 24, 21:52:26 írta Loah » Naplózva
Blaha
Gennin
*

« Válasz #3561 Dátum: 10 júl 24, 21:54:13 »

Minato nem zárt magába semmit, olvasd el még 1x, azt monja Minato, hogy az egyik felét saját magával pecsételi le, nem pedig magába! Azér elég nagy a külömbség!

Loah: Te fordítottad angolból, vagy japánból?
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 24, 21:57:49 írta Blaha » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3562 Dátum: 10 júl 24, 22:11:44 »

nem, de Chakráék verziója több forrásra épül, ezért bízok bennük. amúgy már a jiraiya-pecsétes békánál is tudtuk, hogy a róka chakrájának az egyik fele van narutoban, nem értem, hogy miért kell újraszőni a témát.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #3563 Dátum: 10 júl 24, 22:21:23 »

blaha csak neked kéne normálisan olvasni megtanulnod Pontosan a kyuubi felét pecsételték narutoba míg magával vitte a shinigamiba a másik felét és mondta is előtte h ezért teszi az egyik felét narutoba me újraszületne vhol amit magával visz, szal sztem esélyes h ez a fele már visszatért a kyuubiba
Naplózva

balon
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3564 Dátum: 10 júl 25, 00:16:32 »

ilyenen veszekedtek, a róka akkor született volna újjá ha kushina magával viszi a halálba. ez nem történt meg. a róka 1ik fele narutóban van míg a másik fele a shinigami gyomrában mivel csak a fele fért bele. ennyi nem kell ezt itt túl komplikálni.
Naplózva

Blaha
Gennin
*

« Válasz #3565 Dátum: 10 júl 25, 08:30:38 »

Loah, Dante: így megfogalmazva teljesen más, mint ahogy egyesek leírták. Sokkal világosabb és érthetőbb! bow
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3566 Dátum: 10 júl 25, 09:38:53 »

Ezek szerint a Kyuubi olyan mint a máj ha elveszik a felét idővel visszanő.....ikszdé
Sztetek Madarának kellene egy fél Kyuubi? Azzal hogy lehetne újraéleszteni a 10farkút?
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Sassy
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3567 Dátum: 10 júl 25, 10:55:38 »

Szntem Madara tisztában van azzal, hogy milyen technikával van lezárva a kyuubi...  de ha nem is, akkor is kell neki, mert egy fél még mindig jobb a semminél Nevet
Naplózva

UT 2004 <3

"Ön és közveszélyes kocka"

-- Boom lay Boom lay Boom -- Ördögi
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #3568 Dátum: 10 júl 25, 11:39:45 »

nos nem tudom volt e róla szó, de"madarával" kapcsolatban  a következő az elméletem
- nem mutat magából sok mindent-, ezt a harcra is értem elég gyengus, nem a régi önmaga.
-sasuke-val terve van
- a bujuukkal is
én arra következtetek h említete egyszer h sasukét még nem szinkronizálja  gedou mazouval.
szerintem az a terve h sasukéban egyesíti a bijuukat, mivek a ms képes kontrolálni a démonokat. így irányítani tudná majd. madara terve az h ismét"tápos " ninja legyen . szerintem  sasuke testét ő is átvengye az irányítást- nem, a semmiért pátyolgatja sasukét.  nekem enyi lenne a véleményem.   illetve még hozzá tenném azt h vagy sasuke öli majd meg ezután vagy amoan fúzió szerűseg lesz. pár animében előfordult már . lásd  bleach, hollow ichigo, zangetsu, aizen hógolyó stb.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3569 Dátum: 10 júl 25, 11:40:45 »

Igen visszajön a róka chakrájának a fele, hiszen bárki másnak is visszajöna chakrája ha pihen, Narutoban pedig van ideje pihenni bőven. A lényeg szerintem, hogy az elméje is Narutoban van meg a gyűlölete, szóval idővel megint teljes erejében lesz/van.

Amúgy azzal kapcsolatban, hogy Tobi tudja-e milyen pecsét van a Kyuubin, hát régen valószínűleg tudta, sőt azt is tudta, hogy Narutoba mivel van belezárva, az viszont már nem biztos, hogy azt is tudni fogja, hogy Naruto új pecsétje, hogy működik.

@Batai15

Szerintem amúgy Tobi tervének semmi köze, ahoz, hogy megint "tápos" ninja legyen, én valami sokkal grandiózusabbra gondolok. Most mi értelme lenne, ha most esetleg tényleg ő Madara és megint erős lenne? Jönne megint elöbb utóbb valaki aki képen törli és ugyan ott van mint korábban. Ne kérdezzétek pontosan mi az amit akar én sem vagyok jós, a Narutot viszont nem tartom olyan klisésnek, hogy a testátvételes poént 2x elsüssék (orochimaru). Mellesleg leállt tárgyalni Tobi Kabutoval, hogy Sasukét neki adja ha már megvan amit akart, szal szerintem Sasuke csak verőembernek kell neki amig meg nem kapja amit akar.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 25, 11:47:08 írta Exkirion » Naplózva

Oldalak: 1 ... 236 237 [238] 239 240 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins