24 nov 24, 07:44:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 235 236 [237] 238 239 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2552319 alkalommal)
0 Felhasználó és 105 vendég van a témában
zolee92
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3540 Dátum: 10 júl 24, 13:49:47 »

Arra lennék még kíváncsi, szerintetek Narutó rókaként is tud pl. árnyékklón jutsut ( röhögnék Jamatón, ha meglátna 100 kilencfarkút ikszdé ), vagy FRS-t használni?

Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #3541 Dátum: 10 júl 24, 13:51:57 »

Miért ne tudna? Sőt még több FRS-t is tud sztem majd lökni Sennin módban. Mondjuk ez majd elválik.
Naplózva

Adam32
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3542 Dátum: 10 júl 24, 13:53:56 »

ThE KinG : fére olvastál valamit! Le egyszerűsítem!
2 verzió van.
Naruto uralja a testét
vagy
A kilenc farku "agya&természete"uralja

Ez olyan hogy van két ember és az egyik nem tudja a másik tudását.  Chakra Blast-ot nem tud! Ha csak a roka át nem veszi az irányítást.

A süritet chakra alakot biztos nem fogja másolni + még a palástos formákat se. Sennin mod elképzelhető meg sima.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 24, 14:01:51 írta Adam32 » Naplózva
zolee92
Újonc
*

« Válasz #3543 Dátum: 10 júl 24, 13:56:00 »

Csak én valahogy nem nagyon bírom elképzelni ahogy a kilencfarkú sokszorozódik vagy FRS-eket dobál. Szerintem hülyén nézne ki, de lehet, hogy ez csak az én véleményem.
Naplózva
Adam32
Chuunin
*

« Válasz #3544 Dátum: 10 júl 24, 14:08:31 »

Szerintem sasuke EMS-e anyival lesz több hogy már nem a fájdalom fogja meg akadályozni " minden sejtem sajog a fájdalomtol itachi is ezt érezhete" az MS képeségekben, ha nem a chakra limit.

De a valószínübb hogy ugyan úgy fogja tolni az MS képeségeket csak nem vakul meg, és persze ugyan úgy fog neki fájni. Ez így szerintem karcsú.

Edit
Aztán lehet Kishimoto Masashi elő húz még EMS képeséget. Mondjuk ha tobi=madara akkor az az át eresztős trük.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 24, 14:19:33 írta Adam32 » Naplózva
ThE KinG
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3545 Dátum: 10 júl 24, 14:15:09 »

Nah  akk kijavítom magam, Naruto a kilencfarkút sztem teljesen fogja tudni irányítani, mint Bee és hogy Bee mondta ezt, h Narutó a chakrájával kiszedi a Kyuubi chakráját  és így megszelídül és tárgyalhat vele(ha jól emlékszek de NEM BIZTOS) ez sztem egy hosszú tréning kezdete ami avval fog végződni h Narutó tudja irányítani a Kyuubit.

Sztem a Kyuubi nem sokszorozódik, hát az FRS-t lehet fog dobálni nem tom, de majd Kishi eldönti.Nevet

Adam32-vel egyetértek sztem Sasuke EMS-e nem fog új dolgot tudni, de ezt is megtudjuk.
Naplózva

"Becsülj meg minden szépet ami történik veled, mert a világ tele van szomorúsággal és ha nem becsülöd meg a szépet akkor a szomorúság elnyel." By EmoGery
Adam32
Chuunin
*

« Válasz #3546 Dátum: 10 júl 24, 14:21:05 »

Elző írásom visza vonva.(csak tobi képeségére írtam egy jó rossz megoldást)Nem jó me a teleport hogy megy.
Ha tobi=madara akkor biztos kell az EMS-nek lenni még valami plusz képeségnek.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 24, 19:54:05 írta Adam32 » Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3547 Dátum: 10 júl 24, 14:55:41 »

Kyubbiból kiszívták a chakráját, és megint elzárták az akarata ellenére. Ez olyan mintha valaki belenyúlna a tárcádba és kivenné belőle a lóvét, amibe te hiába pofáznál bele meg harcolnál, nem kapnád vissza, és egy " majd megbeszéljük" dumával ott hagy, mert fontosabb dolga akadt. Valószínű hogy te ezek után majd pajtizol vele...

Sasukének meg borítékolható hogy lesz 1-2 új EMS technikája. Ezt Kishi nem hagyhatja ki, és ő is tudja.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #3548 Dátum: 10 júl 24, 15:49:44 »

érdekes összefüggést találtam... talán egy újabb utalás arra h naruto hajaz rikudou-ra, mivel ő lehet a rokudaime hokage, ez a hatos misztikus számnak tűnik, kishi mester szórja az infó spórákat Hümm-hümm
Naplózva

NaruTom
Újonc
*

« Válasz #3549 Dátum: 10 júl 24, 17:20:13 »

Látom mindenit foglaloztat hogy Naruto vajon mennyire is lesz erős esetleg talán felül múlja-e a legendás Rikodu-t is. Én úgy gondolom mindenféle képpen eléri a sennin szintjét talán meg is haladja azt, ez azért tűnik valószínűnek mert ha belegondoluk többször is említenek alap tételek mint pl.: az új generáció mindíg felűlmúlja a régit és ez egyedűl Rikodu senninre nem igaz mert vele kezdődött a sor és saját korában el hozza a békét hatalmas tudása és ereje segítségével. Szerintem Rikodu szinte az ereje és amit képvisel a kezdet és Narutoval a prófécia gyermekével aki elhozza a békét jutunk el a véghez, és így kapjuk meg a kerek egészt. Ezért gondolom hogy Narutonak fel kell érnie Rikoduhoz.
Naplózva
zolee92
Újonc
*

« Válasz #3550 Dátum: 10 júl 24, 19:08:14 »

Teljesen egyet értek veled, nekem is az volt mindig is az elméletem, hogy a manga úgy fog véget érni, hogy Naruto elhozza a békét. Azt nem tudom csak elképzelni, hogy pontosan hogyan fogja (ezt csak Kishi tudhatja).
Naplózva
Adam32
Chuunin
*

« Válasz #3551 Dátum: 10 júl 24, 19:50:10 »

-Dante- : ezek tények, ha azokra célzol amiket ÉN mondtam. Mért térne el Kishimoto Masashi? indokold meg!
Bee kb ugyan azt tudja mint most már majd Naruto! Én enyit mondtam. Meg el mondtam Naruto nem anyira gyenge...
meg azt hogy Sasuke EMS-e sok mindenre választ ad majd! Enyi

Én olyat nem álitotam hogy Naruto eléri Rikudou sennin-t vagy tul szárnyalja.

Ez arrol szol hogy a béke üldözése ami sose jön el. Ez a saját véleményem.
De Kishimoto Masashi tudhatja csak ezt.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 24, 19:57:58 írta Adam32 » Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #3552 Dátum: 10 júl 24, 19:53:56 »

ki beszél itt rolad és egyáltalán kit érdekel h mit írtál amikor semmi köze ahhoz amit én írtam, egy szoval sem szoltam hozzád...
Naplózva

Adam32
Chuunin
*

« Válasz #3553 Dátum: 10 júl 24, 20:02:11 »

Oké vetem a töbieknek szolt.
Akor semit se írtam!
Naplózva
Sassy
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3554 Dátum: 10 júl 24, 20:08:21 »

Lemaradtam a mangával, mert pesten nem volt netem.

Uccu gyors vissza kell olvasnom ikszdé
Naplózva

UT 2004 <3

"Ön és közveszélyes kocka"

-- Boom lay Boom lay Boom -- Ördögi
Oldalak: 1 ... 235 236 [237] 238 239 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins