24 nov 24, 06:26:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 233 234 [235] 236 237 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2551457 alkalommal)
0 Felhasználó és 139 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3510 Dátum: 10 júl 23, 15:14:43 »

Ultra, erre annyit mondok: Raikage.
De amúgy szerintem sokan lenyomnák Tobiást, nem oylan anyg szám. Gondolj bele, már Danzou kutyáival is szívott.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3511 Dátum: 10 júl 23, 15:32:50 »

A Fázis-váltó technika miatt Raikage is csak nézni tudná Tóbiást. Nem sokat mutatott eddig, de kétlem hogy csak ennyiből áll a tudománya.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #3512 Dátum: 10 júl 23, 16:27:32 »

Danzu kutyái elit ambuk voltak , velük inkább szórakozott meg úgy is tudta hogy tudja pótolni karját Nevet
Naplózva
KoporShow
Újonc
*

« Válasz #3513 Dátum: 10 júl 23, 16:37:01 »

Amúgy az egyik oldalon fenntvan az eredeti Naruto plot manga ha valakit érdekel, a legtöbb karakter háttérsztotija tök más és úgy alapjában véve kevés a hasonlóság, de pl vannak utalások, hogy honnan jöhetett Sai karaktere vagy Tazunáé (hídépítő) és van egy kis Obitós utánérzete is az egyik csókának, meg 1-2 Jutsu, és pl Teuchi (ramenes csóka) nem változott semmit Nevet

Szerintem olvassátok el 1x, érdekes látni, hogy mi volt az eredeti koncept.
http://www.mangafox.com/manga/naruto/v01/c000/

Most is fent van naruto-kunon:

http://www.naruto-kun.hu/downloads.php?cat_id=183
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 23, 16:38:03 írta KoporShow » Naplózva
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #3514 Dátum: 10 júl 23, 16:54:04 »

Ha egy olyan erős "embert" mint Nagatot is legyőzték / kielemezték akkor Tobi miért lenne nehezebb?
Raikage-t meg minek hozzátok fel?
Jelen esetben ha Tobi odaugrana és elkezdené a vákumozást akkor a kagénk igen csak leszakítaná a karját :DDD

Narutot se vitte el pedig volt rá pár alkalma...ami nekem sántít..
tökmindegy kivan a maszk mögött gyenge..
Vezetőnek igen is jó de mint harcos... azt hagyjuk az ászokra mint Sasuke Kisame Kabuto..^^
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
Cell-sama
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3515 Dátum: 10 júl 23, 17:35:16 »

Lehet Tobi azért nem harcolt teljes gőzzel mert nem volt miért,
hisz tudhatta, hogy ez az incidens mit indít majd el a faluba.
Ő szépen idejött megvárta a pillanatot és kiengedte a Kyuubit.
És atöbbit már tudjuk (Uchiha klán kiirtása.)
Naplózva

"Get up, stand up, don't give up the fight"
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #3516 Dátum: 10 júl 23, 20:00:12 »

Szerintem az ilyen "Ki győzhetné le Tobit" eszmecserék teljesen feleslegesek, Tobitól nem sok mindent láttunk eddig, csak a támadás átengedését, valamint a beszippantást. Bár ezek sem semmik, de ha csak árnyéka régi önmagának, akkor is kétlem, hogy ez lenne az össz-tudománya.
Danzouról és a kage találkozó fejleményeiről pedig állítólag Kakashinak kellett beszámolnia Konohának, ha emlékezetem nem csal, de mindjárt átnyálazom ezeket a fejezeteket mégegyszer.
Naplózva
Adam32
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3517 Dátum: 10 júl 23, 20:29:11 »

Szerintem a pecsételős jutsu nem valami jó.
Meg lehet engem dobálni, de nézünk szembe a tényekel ez egy kamikáze akció.
Jó lehet vannak más pecsételős jutsuk azokról abszolúte semit sem tudok.
Ez olyan : Én halok? hát te is velem jösz!
Nekem enyi a véleményem, nem kell ezt fel ajnározni!
A legédesebb győzelem ha te is életben maradsz!

Na most lehet zúditani... egyébként várom a kövi részt Nevet

Edit  Rikudou sennin menöbb volt!
El pecsételte a 10 farkut és életben is maradt, ráadásul csinált egy holdat!
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 23, 21:19:08 írta Adam32 » Naplózva
Blaha
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3518 Dátum: 10 júl 23, 21:32:24 »

Pecsétek! Hát igen! Nos ne feletkezzünk meg arról, hogy Minato egyes egyedül (Kushina a kyuubit egy helyben tartó védőmezőjét nem számítva) lepecsételte a legerősebb Bigyót! Namármost amit a többi jinchurikirő tudunk (Gaara, Bee) nem 1 személy, hanem több shinobi közös erővel pecsételte beléjük az adott bijuut! Gaara esetében az apja és Chio-baa-sama+még néhányan, Bee esetében is látuk a mangában, hogy a Bee-t megelőző jinchuriki halálakor is többen serénykednek a Hachibi körül! Szóval szerintem nagyon is rendben van az, hogy egy olyan bijuut, mint a róka 1 személy csak úgy tud lestemplizni egy valamire való pecséttel (mint megtudtuk, Rikudou pecsétje után Narutóé volt a legerősebb) hogy cserébe az életét adja!
Naplózva
xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
*

Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro

« Válasz #3519 Dátum: 10 júl 23, 21:32:45 »

"Rikudou sennin menöbb volt!
El pecsételte a 10 farkut és életben is maradt, ráadásul csinált egy holdat"

Ahha, csak neki végtelen chakrája volt( a hold megcsináláshoz(a juubi miatt)) illetve volt 2 doujutsuja. Eközben Minato? Nevet

Minato amúgy nagyon üt! Amúgy a harmadik mért ment utánnuk?
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 23, 21:36:00 írta xXx_Yondaime_xXx » Naplózva
Adam32
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3520 Dátum: 10 júl 23, 22:03:14 »

Ki mondta hogy az élet egyelő esélyeket ad??? ikszdé
Csak hangot adtam Rikudou sennin fan-ságomnak, és persze Sasuke fan-ságomnak is hangot adok.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 23, 22:03:45 írta Adam32 » Naplózva
Phecabooth
Újonc
*

« Válasz #3521 Dátum: 10 júl 23, 22:30:47 »

Azt meglehet kérdezni, hogy vannak silány minőségű fejezetek, nyilván akkor még csak olyan ratyi minőségben volt elérhet...
Most ezeket nem lehet egy szép scan-ből megcsinálni?
vagy ez lehetetlen nem foglalkoztok már ilyennel???
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #3522 Dátum: 10 júl 23, 22:39:40 »

Mi volt az a 2. doujutsu? Én csak Rin'negan-ról tudok másról nem hallottam még ami volt Rikodou Senninek, de ha volt, és meg is volt vhova írva akkor én kérek elnézést.

De kicsit fura hogy akkoriban mikor ezt a támadást Tobi végre hajtotta, akkor már nagato-t és a Rin'neganról is tudnia kellet. Akkor mért nem kezdte el gyűjteni a bijuukat akkor?... Meg ezt vhogy nem tudom felfogni mangekyou sharingan alap ereje, hogy a rókát irányítsd, de tobi megtette sima sharingannal mint ahogy sasuke a mandával tette.. akkor szerintem az uchihák félre lettek vezetve, mivel szimplán genjutsuval elkapsz akármit és úgy ugrik ahogy fütyülsz neki.
De hogyha genjutsu kell ahhoz hogy irányítsd ezeket a szörnyeket, akkor érthető hogy a shodaime hokage mivel tette. Valszeg vmi hiper szuper sharingant verő genjutsuval irányította őket, de itt felmerül a kérdés ha ilyen szimplán képes volt szelíd dögökké tenni ezeket a korcsokat, akkor most mennyi ereje is lehetett Rikodou Senninnek mivel ő egymagába elmacerázott gondolom nem volt könnyen bevadászható ez a bijuu. Erre a shodaime hokage szimplán irányitja mindet. xD
Most arra gondoltam hogy csinálnának vmi felmérés szerűséget hogy személyeket össze forrasztol hogy lesz belőle Rikodou Sennin. Például egy shodaime hokage + narutó + nagato = Rikodou stb. xD Vagy Sasuke + godaime +  vmilyen uzumaki meg hasonlóak. Itt van a példa rá ahogy írta vki hogy mindegyik bijuut egy csapat shinobi fogta be nehezen erre yondaime meg a totál legyengült felesége meg kilőtte a forgalomból. Így akármilyen isteni szintre van emelve Rikodou és akármilyen fan is vagyok, kezd vissza esni a hatalmának értéke ami elszomorít. Szomorú
Naplózva
Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3523 Dátum: 10 júl 23, 22:48:36 »

Tudtommal Hashirama a fa elemmel volt képes irányítani a rókát.És mivel Hashirama 1 senju,és a senjuk (is)Rikodutól erednek,ezért gondolom Rikodu is tudta használni a fa elemet bár erre semmiyen bizonyitékom nincs mielött valaki nekem esne.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #3524 Dátum: 10 júl 23, 23:13:16 »

Hoppá várjatok csak... cáfolnám az előbbi állításaim közül azt a részt hogy mért várt olyan sokat a bijuuk elfogásával Tobi. Arra gondoltam az volt az oka hogy tegyük fel, Tobi elvan magának mint a befőtt és azon forralja az agyát hogy árthatna a világnak vagy hogy vmit csináljon, és közben halott egy kósza hírt nagató-ék csapatáról elment felkereste megalapította az akatsukit, és eszébe jutott a kő lap az uchihák lakhelye alatt ezért, úgy gondolta kiszabadítja a kyuubit hogy nagy zűrzavart okozva, vagy belopakodjon a faluba nagato és elolvassa hogy mi is az ami miatt bijuukat kéne gyűjteni. Vagy hogy ezzel a támadással megvádoltassa az uchihákat mivel tudta hogy nincsenek otthon, ezért biztos ismerve konoha felső vezetését, kiirtassa a klánt majd hogy, úgy mennyenek elolvasni azt a történetet. Szerintem ennek következtében volt az hogy rájöttek a Gedo Mazou létének értelméről így szinkromba hozták, nagatóval mivel ő tudta megidézni.
Szerintem azért kellet az uchiháknak így kihalniuk mert félhetett Tobi (mivel ő is uchiha vagy csak a szeme az) hogy egy teljesen erős sharingannal rendelkező igazi vérbeli uchiha megállíthatja. Például itachi meg Shisui xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 233 234 [235] 236 237 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins