24 nov 24, 05:22:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 231 232 [233] 234 235 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2550398 alkalommal)
0 Felhasználó és 141 vendég van a témában
Sorrow
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3480 Dátum: 10 júl 22, 21:09:39 »

Hiába volt a második legjobb összeesett te is láttad...szal már nem olyan nagy ász te én is elismerem, hogy elég tápos 1 csóka volt.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
tocika12
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3481 Dátum: 10 júl 22, 21:10:03 »

El ne felejtsük már, hogy Sarutobi sem a leggyengébb ninja, és ha veszélyben van a szeretett Konoha, akkor neki is pont úgy kötelessége védeni, mint akárki másnak. Ugyanezt tette Orochimaru ellen is.

Amúgy ez tényleg poén, hogy akkor Narutoban tényleg csak a róka chakrájának a fele van. Vajon ebből is lehetséges lenne létrehozni a Juubit? Mert erről Tobi nem tud, hogy csak a róka fele van Narutoban.

Kezd összeállni végre (még nem 100%osan), hogy hogyan lett Narutoba pecsételve a róka (egyik fele) Nevet
Naplózva
Sway
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #3482 Dátum: 10 júl 22, 21:11:25 »

Lehet hülye kérdés de akkor most hogy van a kyuubi csakrája szétszedve egyi fele Narutóban a másikat minato magával vitte? vagy most mivan?  sztem se ésszerű amit a negyedik csinált..... de a zsenik már csak ilyenek nem úgy gondolkoznak mint mások.

Sztem nem szabadul ki. Akkor a kyuubi érdeke lett volna Naruto Halála és nem adja neki egy csomószor az erejét halál közeli helyzetben.

Szerintem azért választotta a pecsételést mert úgygondolta, hogy naruto nemtudná irányítani a róka chakrájának 100%át  Gondolkozik
ugye kushina azért bírta, mert "különleges" volt a chakrája. és igy akk a felét magába zárta amiba belehalt, felét meg narutóba.
Naplózva

# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.

## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #3483 Dátum: 10 júl 22, 21:12:13 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/503/16
Hmmm...akkor benéztem még az angolnál.Úgy értettem,hogy a halálával elpusztíthatja a Kyuubit.De még akkoris.Minato belepecsételte volna valaki másba.Mondjuk simán a fiába és akkor nem csak 10 másodpercre láthatja a fiát "felnőve",hanem materializálódva is.Sőt még azt is ahogy felnő...Nincs elég chakrája?Ne mondd már,hogy a faluban senki se tud egy ideiglenes pecsétet elnyomni Narutón.
A másik:Épp egy háborún voltak túl és Minato láthatta,hogy Konoha haderejének 60%-át ő teszi ki.A falu meggyengült.A jinchiuriki nem tudja magát megvédeni és ha úgyvesszük egy csapat Akatsuki ellen a faluban senki...Szörnyű ami történt a feleségével és a falu lakóival és minden bizonnyal már nemkevés adrenalint elégethetett,de ha ilyen elővigyázatlan döntéseket hoz,akkor nem érdemli meg a Hokage címet.
 Amint azt Itachi is mondta,az erős Shinobiknak óriási és terhelő döntéseket kell meghozniuk.Ez óriási döntés volt.Feláldozta magát.Egy hős.De ő a Hokage,akinek az a feladata,hogy megvédje és irányítsa a falut és ha ő a falu legerősebbje,akkor bizony ha lehetőség van rá,maradjon életben.
Naplózva

Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3484 Dátum: 10 júl 22, 21:12:52 »

hát a chakra az foylton potlodik igaz? mert ha elfogy akkor ujtermelődik különben nagy bajba lennének a naruto szereplők hogyha egyszer elfogy a fél chakrájuk az nem termelődik uj Nevet
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
TheSky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

T h e S k y

« Válasz #3485 Dátum: 10 júl 22, 21:14:14 »

Ne bonyolítsátok máár..Megőrülök ez a mi van ha
mi van ha mi van ha az idegeimre megy  >.<#
Narutoban van a Kyuubi é kész
mit kell ezt bonyolítani?
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3486 Dátum: 10 júl 22, 21:27:52 »

Narutonak is különleges az alapcsakrája. Kushina fia.... egy vérvonal.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
procsek
Chuunin
*

« Válasz #3487 Dátum: 10 júl 22, 21:27:59 »

Ezt a felét pecsételte be dolgot én szerintem úgy értette hogy volt a lelki és a fizikai része a rrókának és csak a lelki része van narutoban de ez attól még teljes chakra mennyiség vagy nem tudom lehet hogy tévedek. De ahogy olvastam előbbieket is Minato halála eléggé felemás. Nekem úgy tünt mintha olyan szuper erősree csinálta volna meg Kichi mester hogy már nem tudta rendesen elpusztítani ezért egy ilyen érdekes eszmefuttatás után öli meg. Hiszen oké egy idő után visszajött volna a kyuubi és felborul a jinchuurikik egyensúlya de akkor már nem tudták volna egy nem halálos pecséttel belerakni narutoba vagy akárkibe? Ráadásul Minato azt mondja hogy kevés chakrája maradt de mitől? persze volt egy két teleport meg a rasengan de csak én gondoltam hogy ennél több chakrája van? Ez a fejezet kicsit szerintem felemásra sikeredett meg Tobi is elég könnyen feladta.
Naplózva
Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3488 Dátum: 10 júl 22, 21:32:06 »

hát azért idézett is amihez sok chakra kell meg hát a roka támadását is elháritotta és sokat teleportált, és nem tudjuk hogy mennyi chakrája van és mennyit fogyaszt a teleprot jutsuja . lehet hogy nem rendelkezik hatalmas chakra tartalákokkal nem nagy ügy szerintem
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #3489 Dátum: 10 júl 22, 21:32:50 »

Magát teleportálgatni 1 dolog, de azt se feledd, hogy a róka szuperbombáját túlpréselte egy egész hegyen aztán meg a rókát is elteleportálta magával együtt ami szerintem nem piskóta
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3490 Dátum: 10 júl 22, 21:37:08 »

Naigen ezek a nagy tömeget innen oda tuti fárasztóak.
De abban s van valami hogy Minato olyan tápos lett hogy egyszerűen nem eshetett el harcban, így tiszta a dolog, a saját döntése volt, a jövő érdekében.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #3491 Dátum: 10 júl 22, 21:39:42 »

Jó kis fejezet volt. Minato legyőzte többé kevésbé Madarát és még a kyuubit is.

Nem is kellett volna neki meghalnia, h ha nem aggasztja az erőegyensuly... érdekes döntés.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 22, 21:58:50 írta Renningan » Naplózva

TheSky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

T h e S k y

« Válasz #3492 Dátum: 10 júl 22, 21:41:57 »

Igazából a kyuubinak sharinganos szeme volt, mert egy uchiha irányitota
Amint Minato megtörte az irányítást ujra normális szeme lett a kyuubinak
Naplózva

Blaha
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3493 Dátum: 10 júl 22, 22:00:11 »

Hali!
idézem: "A Shiki Fuujinnal csak a Róka erejének felét tudom magammal együtt lepecsételni. A másik felét... (Minató egy beszélgetésre emlékszik vissza Jirayával, következő oldal, szöveg folytatása)                       Narutóba fogom zárni, a Shishou Fuuinnal!

Én ezt a következőképpen értelmezem: 1.: Narutóban van a Róka egész ereje, de az egyik fele ilyen a másik olyan pecsettel van lestemplizve!
2.: Namármost ez azt jelenti (szerintem), hogy Tobi/Madara nem tudja összerakni a juubiját, mer a bigyukiszívó szoborral csak a Róka felét tudják kiszedni Narutóból.
És innentől ez csak egy elmélet/találgatás, de majd Kishi-sensei megírja, ahogy ő gondolja, na szóval: Azér, mert a róka erejének csak az egyik fele van lepecsételve, a másik Narutóba van zárva, akkor ha Naruto elpatkolna a "szívás" végén, a róka csakrájának a felét valszeg magával vinné a sírba.
Vagy ha nem, akkor is a fél kyuubi újra egyesülni akarna a hiányzó felével, amitől felborulna a bijuuk, tehát a Gedo Mazou egyensúlya, és valszeg az összes bijuu kiszabadulna! És szeretném azt a Tobi/Madarát én látni az egész brancsával együtt (Sasuke, Kabuto,...) aki egyszerre ki tud és mer állni a 9 bujuu ellen! És nem hiszem, hogy egy olyan chakra-viharban "egészségkárosodás" nélkül képesek lennének teleportálgatni!
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3494 Dátum: 10 júl 22, 22:26:27 »

Minato most akkor mikor dolgozta ki Naruto pecsétjét és azt a bazi nagy tekercset ami kulcs volt hozzá ?
Hiszen megérkezett beszélt és rögtön már idézte a halál istent , utána már nem fog tudni.  Gondolkozik
Naplózva
Oldalak: 1 ... 231 232 [233] 234 235 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins